2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Say fotoğraf evi canım..bayanın adı sevgi..instagram Ya da face ten bakabilirsin..bana baya uygun geldi..
Biz de canan emir le konuştuk canım. Hastanenin anlaşmalı doğum fotoğrafçısıymis aynı zamanda. Doğuma da girsin istiyorum ben. Hamilelik, doğum, hastane ve yeni doğan pozları çekecek inşallah. Nasip olursa

Kızlar manisa da bakıcı arıyorum haberınız olsun guvenılır tanıdık varsa yönlendırır mısınız

Gunaydin kizlarrr... Herkeste sancilar ufak ufak baslamis ben de daha tik yok... Sadece karnim cok fazla sertlesiyor... Bunlar da rahim kasilmalari olsa gerek.. Sanci nasil oluyor merak ediyorum...

0 sancı ile doğuma gittim. suni sancı takılana kadar da hiç yoktu..
ama doğum sancısı dedikleri şey geldiğinde hissetmemek mümkün değil..
son haftalarda bebeğin büyümesinden karnında alanın küçülmesinden ciddi ağrılar oluyor.
yalancı doğum sancıları olabilir. :)

ay canımmmm,herşeyin başında sağlık olsun inş. Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Cİnsiyet farketmez tabi,kız veya erkek,sağlıklıklı olsunda,evlat evlattır.

Günaydın Herkese bu arada. Çok şükür bugün kıymetli cuma. Bereketli olsun inş. Sırası gelen pırtlatsın sağlıkla inş. Bugün sıcak bir hava bekliyor bizi. Akşamdan belliydi çok sıcak olacağı. Bütün camlar kapılar açık,ortada pervane çalışıyor,ona rağmen esmiyor,yandım. Sabaha kadar sucuk oldum. Artık yatakta dönemiyorum. Sürekli wcye gitmekten çoooook bunaldım. Aşırı derecede su içme isteğim var. Bir oturuşta 1 litre suyu içiyorum. Öyle çok içiyorumda içiyorum ki. Şaşarsınız. Zaten normalinde 3 ltre içen ben,bu günlerde günde 5 lt buluyor o derece. Birde sizede oluyormu sormak istiyorum. Ben suyun tadını alamıyorum. su bana karbonatlıymış gibi geliyor. Karbonatlı su içiyorum sanki. Ağzımın tadı mı değişti acaba?

@

cok güzel olmuş eline sağlık hem kendi emeğin hem daha ekonomik çikolatayı ne kadar aldın
Kilosu 60 tl 40 tane geliyor cnm... Klasik erkek bebek kız bebek süslü şekilde alırsan kilo 90 tl idi.. Yani alıp istediğin şekilde kolayca silikon tabancasıyla bişeyler yapıştırılabilir yine daha ucuz olacaktır

Günaydın ve hayırlı cumalar canım aynen çok susuyorum ama çok tadını alamadığım için yarı da bırakıyorum bir de şaka gibi ama su benim midemi feci yakıyor doya doya içemiyorum malesef

Gunaydiin .bebek buyudukce mide.daraliyor ya hersey tatszlasabiliyo Sanki.bende eski tadi alamiyorm yemeklerden.suda cok asiri Icyrm ama bende icerken ferahlama olmuyo sanki hic icmemisim gibi.

Gunaydin kizlarrr... Herkeste sancilar ufak ufak baslamis ben de daha tik yok... Sadece karnim cok fazla sertlesiyor... Bunlar da rahim kasilmalari olsa gerek.. Sanci nasil oluyor merak ediyorum...
Günaydınnn...
Canım sancılar belden gelir adet sancısının bir tık üstü olur ve düzenli olur kasılmalar normal merak etme

Ben cnm suya doyamam ama tadi degisik geliyor agzimizin tadi bozulmus demek evet cok sicak burasida gece uyku haram donmek iskence gercekten

Gunaydın kızlar. Benm çatı ağrım inanılmaz arttı. Yatakta bi taraftan otekine donerken ağryla uyandım. Acaba buda doğum belirtisi midr
Günaydın canımm çatı ağrısı cok normal doğum belirtisi değil ama tabi bebiş iyice kemiğe dayandığı için oluyor
Bende de cook fazlaaa ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…