Sende dobik degilsin cok seker cikmissin :)vallahi gayet zayıf görünüyorsunuz. 86 hiç değil. Ben 82.5 um şu anda bakın nasıl da dobikim bu resimde :)
37+2 den gooody fotisi
Eki Görüntüle 1858570
Ay kızlar ben almadım,almayıda düşünmüyorum. Çünkü ben bu sıcakta onu hayatta çekemememmmmmm. Büyük ped aldım,1 saatte bir değiştirirrim. Ne var sanki. o sarıp sarmalayan hasta bezi hiç bana göre bişey değil. Fırlatırım atarım yani.Marketlerden mi aldin medikalden ni canim. Jolly hic dikkatimi cekmedi markette..
Ay hic biri olmadi cocugun bezinden koyarim ne yapim aldigim sey tutmazsa beni :)
teşekkür ederim canım biz de dün arkadaşlarla hidiv kasrına gittik fırsattan istifade dedim bir iki fotoğrafımız olsun :).Sende dobik degilsin cok seker cikmissin :)
Ay benim kocamla hic boyle hamilelikte fotom yok yabani hic cekilmez fotograf. Hevesleniyorum bende. Zorlayayim bi hatiradir sonucta :)
Maşallah tatlım,çok şeker olmuşsunuz. Bende seninle aynı görünüyorum. Göbek bu hafta çok çok büyüdü.teşekkür ederim canım biz de dün arkadaşlarla hidiv kasrına gittik fırsattan istifade dedim bir iki fotoğrafımız olsun :).
benim dün bir de önceki gün 1 er defa aynı bu dediğiniz şekilde ağrım oldu böyle aniden belimden geldi kasıklarıma doğru yayıldı ama şiddetliydi yani ilk defa 1 2 dk kadar sürdü. Ama devamı olmadı. İkisinde de ayakta yorulmuştum. Doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi acaba. Bu ara uzun yürüyüşler yapıyorum işe yarar belki :)Günaydınnn...
Canım sancılar belden gelir adet sancısının bir tık üstü olur ve düzenli olur kasılmalar normal merak etme
Bende öyleydim ilk basta ama çok basit cnm hele şu emzik modelini cikartmasi daha kolay süslemesinden bide çok ucuz nerdeyse 100 tane cikiyor süsleme malzemeleri vs hepsini 40 tl ye aldım netten alsam hazır 100 tanesini miknatis olmadan 108 tl dedi
sıkmayın canınızı bugünleride atlatıcaz sen şimdi başkalarının bağrışması bebek seseinden etkilenip daralmışsındır muayenen bitsin çık dışarı rahatlarsınGunaydin guzel annislerr yine bir nst maceramizin basindayiz sira beklioz yan taraftaki dogumhaneden gelen bagrismalar bebek aglamalari kapida bekleyen kayinvalideler anneler ....:) cati muayenem var ya bugun icimi bi sikinti aldi bakalim hayirlisi
Cok iyi gerçekten cok güzel olmus bana da fikir oldu teşekkür ederim canım bende elite bir gideyim yakın zaten melodiye de bakacaktım aslında elite direk bakayım dolaba koyunca bişey olmaz dimi şimdiden alsamKilosu 60 tl 40 tane geliyor cnm... Klasik erkek bebek kız bebek süslü şekilde alırsan kilo 90 tl idi.. Yani alıp istediğin şekilde kolayca silikon tabancasıyla bişeyler yapıştırılabilir yine daha ucuz olacaktır
Bende de günlerdir o ağrı var doğum belirtisi olduğunu düşünmüyorum inşallah değildir daha erken canımm belki bir gün önce fazla ayakta kaldın iş yaptıysan ondan kaynaklı ağrıyor olabilirGunaydın kızlar. Benm çatı ağrım inanılmaz arttı. Yatakta bi taraftan otekine donerken ağryla uyandım. Acaba buda doğum belirtisi midr
Ben doktora gidemiyorum 3 haftayı geçti en son Bayram'dan önce gitmiştim randevu aldım dün doktorun cenazesi çıkmış yokmuş haftaya kaldı benim iş bu arada daha hiç nst ye de bağlanmadım sezeryan olacağım tarihi de belirlemedik artık haftaya netleşir herşey heralde
Benim daha bir haftam var canım,sen 1 hafta önce mi raporunu bozduruyorsun.günaydın kızlar. dün biraz çarşı avm dolaştım. gece ağrıdan uyuyamıyordum yaa. çok uykusuzum. bugün iş yerinde de son günüm. insanın içi bir tuhaf oluyor. üzülüyor gibiyim sanki ayrılacağıma ama bir yandan da kurtulduğuma seviniyorum
Doktorumu aramadım ama en son gittiğimde anlatmıştım belkide yakın günün dedi sadece.
Burda direk hastanede doğumhane aranıyor ,
Onlarda şidetli 5 Dk ya düşünce arayın derler , başka türlü gel demezler o yüzden aramıyorum
Yani anlicağın bu Ağrı'lar hep orta derece , ne artıyor nede kayboluyor , beni bir ara bir derede bırakıyor yaramaz kızçem /)
Gunaydın kızlar. Benm çatı ağrım inanılmaz arttı. Yatakta bi taraftan otekine donerken ağryla uyandım. Acaba buda doğum belirtisi midr
Kızlar arkadaş atınca bende atayım dedim magnet yapmaya başladım benim kıza sizce nasıl duruyor ilk kez yapıyorum yapabildim mi tam bilmiyorum da valla
vallahi gayet zayıf görünüyorsunuz. 86 hiç değil. Ben 82.5 um şu anda bakın nasıl da dobikim bu resimde :)
37+2 den gooody fotisi
Eki Görüntüle 1858570
Gunaydin guzel annislerr yine bir nst maceramizin basindayiz sira beklioz yan taraftaki dogumhaneden gelen bagrismalar bebek aglamalari kapida bekleyen kayinvalideler anneler ....:) cati muayenem var ya bugun icimi bi sikinti aldi bakalim hayirlisi
günaydın kızlar. dün biraz çarşı avm dolaştım. gece ağrıdan uyuyamıyordum yaa. çok uykusuzum. bugün iş yerinde de son günüm. insanın içi bir tuhaf oluyor. üzülüyor gibiyim sanki ayrılacağıma ama bir yandan da kurtulduğuma seviniyorum
Kizlar esime cok sinirliyim, nasil agladm bilseniz kendime gelmek icn neler yapiyorm bi saattir, dus aldm bebegimle konustm onu sakinlestirdm de rahatladm biraz...
Benm kalpsiz kocam bugn arkadaslariyla disari cikmisti, bi kac bira icmis onun da etkisi vardi sanirm, normalde buna da kizarm ama hadi bunaltmaym diyorm. Geldi nerden acildiysa abimin dugun mevzuu acildi. Ben de hic yoksa bi hafta once Istanbula giderm diyorm. Yok kucucuk bebek elin evinde napacak demesin mi??Dugun 1 Ekimde bu arada. Hayir sanki yabanci yere gidiyoz, hem bebegimin yaninda ben oldukca ne olcak hem de ananesi zaten gozu gibi bakar, dedesi dayisi dort doner lafa bak.. Kizini bu kadr dusunen adam beni hamileligimde kac kere aglatti.. Laf!!! Ayrica abimin dugunune el gibi son gun mu gidecem ben yaa sinirimi bozduuu bi de boyle cekise cekise konusuyo inatlasarak.. Ulan son ayindaki hamile kadina ayip gunah yaaa valla yaziklar olsun dedm sabah da bi sey oldu aglatti, zaten bu ara kat kat duygusallik basti gene aglayip duruyom azck hassasiyet yaaa!!! Tam aferin iyi gidiyo derken iki gundur batirdi!!! Cok kirildm ve kizimi uzdugu icn de ekstra ofkeliym.. Ama cok sukur kizim bana tekmeler atip sakinlestirdi beni Allah akil fikir versn bu erkeklere!!!
kayınvaliden neden gelmiyormuş doğuma anlamadım?Ben de bebek dogduktan 10 gun sonra ailemin yanina gitmek istiyorum. Ayni tripler benim kocamda da var. seninki yine icmisken oyle benimki ayikken tripli :) ben hic tartismadim... Cunku kafama koydum mu o is bitmistir. Ailem doguma gelecek nasilsa digumdan 10 gun sonra Ben ailemle giderim. O da arkamdan bakar:) eger kizini cok dusunuyorsz izinde olacak o da benimle gelir diye dusunuyorum. Sanki hamile olanlar onlar. Bu ne naz ya..
Bi de kayinvalidem doguma gelmiyomus gorumcem gelecekmis. Kayinvalidem dogumdan sonra gelecekmis. Beni burda bulursa geli :)
canımmm cokkk güzel demişssinBoşver taylım canını sıkma erkek milletinin dediginin yarısını duyuvan dıydugununda çeyregini kafaya takıcan.Benimkide ne yapmışımda kanama olmuş kesin birsey yapmışım gibi saçma cümleler sarfetti hee dedim 3lü salto birde ters burguyla yer jimnastiginde madalyaya koşuyordum ki kanamam oldu dedim öyle mal gibi suratıma bakakaldı Bosveerrr
camları mı sildin ???????? ben yerimden zor kalkıyorum walla tebrik ederim seni maşallahSelamlar koca göbüşlü annişkolar
Nasılsınız? Haliniz vaktiniz yerinde inşallah??
Oğlanın çamaşırlarını yıkadım ütü için kurumalarını bekliyorum. Akşama ütüleyip hastane çantamızı hazırlamış olurum. Pek Bi rahatım yani..geniiiişşş geniş davranıyorum ama bakalım hayırlısı
Camlarımı sildim oturuyorum. Bide karnım acıktı ki sormayın gitsinBi koşu yarım dana yiyip geliim
Eki Görüntüle 1858364 Bu da ela nın annesi, haftaya dogurcak ona gore yorum alayım teyzeleri
Bebişime sudocrem aldım kızlar pişik için, çoğunluk sebamed önerdi ama benim içime sindi bu krem
(Muhabbetin yönünü kpss'den çekme çabaları)
Kızlar benim prensesim 33+ 5 haftalik ama ugs de 35+3 gözüküyor ben hangisine göre doğum yapcam bole bişe yaşayan varmı ?
Herkese selammm...
Geçmişi okumaya çalışırken bir yandan siZinle bugün yaptığım daha doğrusu süslediğim hastane çikolatamızı paylaşıyım kızlar umarım beğenirsinizzz... Çikolataları süssüz bir şekilde elit çikolata fabrikasından kiloyla aldık üstünü kendimce süsledim... Diğer kutuları da süsleyip içine pembe ve beyaz badem şekeri koydumm
Günaydın Herkese bu arada. Çok şükür bugün kıymetli cuma. Bereketli olsun inş. Sırası gelen pırtlatsın sağlıkla inş. Bugün sıcak bir hava bekliyor bizi. Akşamdan belliydi çok sıcak olacağı. Bütün camlar kapılar açık,ortada pervane çalışıyor,ona rağmen esmiyor,yandım. Sabaha kadar sucuk oldum. Artık yatakta dönemiyorum. Sürekli wcye gitmekten çoooook bunaldım. Aşırı derecede su içme isteğim var. Bir oturuşta 1 litre suyu içiyorum. Öyle çok içiyorumda içiyorum ki. Şaşarsınız. Zaten normalinde 3 ltre içen ben,bu günlerde günde 5 lt buluyor o derece. Birde sizede oluyormu sormak istiyorum. Ben suyun tadını alamıyorum. su bana karbonatlıymış gibi geliyor. Karbonatlı su içiyorum sanki. Ağzımın tadı mı değişti acaba?
Günaydın ve hayırlı cumalar canım aynen çok susuyorum ama çok tadını alamadığım için yarı da bırakıyorum bir de şaka gibi ama su benim midemi feci yakıyor doya doya içemiyorum malesef
Aynısını bende de var canım çok fazla su içiyorum aynen 5 lt içiyorum. Sanırım bebeğin suyu değişiyor ve yerini genişletiyor bu ama suyun tadı aynı. Sadece ağzımda bir metalik tat var.Günaydın Herkese bu arada. Çok şükür bugün kıymetli cuma. Bereketli olsun inş. Sırası gelen pırtlatsın sağlıkla inş. Bugün sıcak bir hava bekliyor bizi. Akşamdan belliydi çok sıcak olacağı. Bütün camlar kapılar açık,ortada pervane çalışıyor,ona rağmen esmiyor,yandım. Sabaha kadar sucuk oldum. Artık yatakta dönemiyorum. Sürekli wcye gitmekten çoooook bunaldım. Aşırı derecede su içme isteğim var. Bir oturuşta 1 litre suyu içiyorum. Öyle çok içiyorumda içiyorum ki. Şaşarsınız. Zaten normalinde 3 ltre içen ben,bu günlerde günde 5 lt buluyor o derece. Birde sizede oluyormu sormak istiyorum. Ben suyun tadını alamıyorum. su bana karbonatlıymış gibi geliyor. Karbonatlı su içiyorum sanki. Ağzımın tadı mı değişti acaba?
gayet fitsiniz ben çok özeniyorum sizin gibilere ben bildiğin şişme bebek gibiyim telefonda foto varsa koyayımda bakınteşekkür ederim canım biz de dün arkadaşlarla hidiv kasrına gittik fırsattan istifade dedim bir iki fotoğrafımız olsun :).
ya bendede var ama karnımda değilde göbeğime yakıntaraf açıyor sanki anlamadım yarın kontrolde sorucam birde sol kaburgamın altı çok ağrıyor çıplak yatıyorum acaba üşüttümmü böbrekmi anlamadım otutruken yatarken pis bi ağrıAynısını bende de var canım çok fazla su içiyorum aynen 5 lt içiyorum. Sanırım bebeğin suyu değişiyor ve yerini genişletiyor bu ama suyun tadı aynı. Sadece ağzımda bir metalik tat var.
Bir de birkaç gündür karnim bıçak kesiği gibi acıyor. Sanki jilet kesiği gibi. Böyle Olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?