Sorma konularinda uzmanlar doktora yapmislar kesin :)):) bu kv deler tıpı bitirmiş olmalılar:)
Valla vantilatorun karsisinda bile su icindeyim.. Havalarda aksi gibi sicak gidiyor gram esmiyor.hamilelikten mi havalardan mıdır, sürekli terliyorum :/
5 gün sonra kontrol var, bakalım dr la gün konusunda anlaşacak mıyız? :)
İste sende cok yaklastin heran birseyler olabilir hazirlikli ol :) ay cok heycanli yaa son raddeler. Ben bile heycanlaniyorum daha var bana noluyorsa :)Sorma canm sormaaa... Kiz bugn 37 yi bitirdm artk ciddi ciddi normal dogum zamanlari zaten, pers annem gelcek biz kizimla onu bekliyoz
Aman benm kv hurafelere acayip inanir dedm ya ben pek dinlemiyorm artk , valla doguma gelmezse de kendi bilir zaten yardimi olcana basimda ay su soyle olan bu boyle diye panikletirr...
Oy masallah seninki de tosunlasmis :)Kızlar çıktık hastaneden bebeisim 2650 kilo iyi şükür doğum pozisyonunda tirsmaya başladımayyy kontroller 2 haftada bir olcakmis
Canim benim bildigim son haftalarda cocuk buyumuyo kilo aliyo. Boy milim milim uzuyor, yazilanlar bu sekilde. O yuzden normal yaniKızlar aklıma takılan bir şey oldu cuma günkü Dr kontrolümde . 3 hafta sonunda kontrole gittiğimizde bebiş öncekine göre sadece 1 cm uzamıştı ve 45 cm olmuş. Ancak eve geldim ve USG kağıdına baktığımda FL ölçüsünün 6,7 cm olduğunu gördüm. Bunun 7 katı uzunluğu olmuyor nu bebişin. Şimdi Dr un söylediği 45 cm mi yoksa 47 cm mi doğru ölçü .... Ay çok canim sıkıldı sadece 1 cm uzamasına size de sorayım dedim
Cikart beni artik biktim burdan cok sicak cok dar anneee diyor sana kizinArtk bebegimin cogu hareketinde asagiya nasil bi baski var yaaa.. Arada kasigim sancilaniyo kisacik hemen geciyo, kasilmalar devam.. Sanirm yaklasiyoz kizlar dogumaaaAllahim hayirlisiyla kurtar bizi, saglikli bebeklerimizi alalm kucagimiza insallahhh
Canim iyi haberle geliceksin merak etme bir sikinti yok :)Kızlar 4 te kontrolümüz var dua edin olurmu herşey normal olsun biraz panikledim sanırım
Of of of yavrum yaaa.. Nasil duygulaniyorum boyle bizde alicaz insallah kucagimiza yaa :)Canımsın ya gerçekten çok değişik bi duygu nst için gittim bugün sıra beklerken bi tane bebiş doğdu ağlama seslerini falan dıiuydum sonra giydirdiler odaya geldi falan çok güzeldi yaa
Dualarınıza ihtiyacım varr kızlarr
Ne güzel ya gayet iyi kilo almışsın bende birazdan cesaretimi toplayıp tartılacamaz önce tartıldım.
84 kg olmuşum. 75 le hamile kalmıştım. daha da almam herhalde inşallah, kızım alsın yeter.
Bende nerede benimNe güzel ya gayet iyi kilo almışsın bende birazdan cesaretimi toplayıp tartılacam
Bende devlet hastanesine gitmiştim orda kabul etmemiştim diye imza bile atmıştım ultrason dan bakın kalp atışı var mı diye demiştimBen daha hic yaptirmadim vajinal muayene ödüm patliyor.bir kere bebek hareket etmiyor diye acile gitmistik devlete orada da kabul etmemistim muayeneyi.
Can'ım ya Buaralar yerde miyim gökte miyim bilemedim pek yazamadım karnımdaki kucağımdaki ayrı ayrı yoruyor beni teyzesi .. Sen neler yapıyorsun bebiş NasılBende nerede benimcetrina m diyordum?
İyiyiz canım çok şükür. Kıyamam sana son zamanlar ayrı zor hele ki sende bir bebiş daha var. Allah kolaylık versin.Can'ım ya Buaralar yerde miyim gökte miyim bilemedim pek yazamadım karnımdaki kucağımdaki ayrı ayrı yoruyor beni teyzesi .. Sen neler yapıyorsun bebiş Nasıl
Saol teyzesi çok akıllı bir çocuktu ama şimdi gel gör Nasıl mız mız Nasıl huysuz uyku uyumuyor gece saat 4 e kadar ayakta onu geçtim gelip gelip karnımdaki kardeşinide uyandırıyor sabaha kadar ikisiyle oturuyorum :) umarım bu sendromu atlatır .. Az kaldı tatlım neler yapıyorsun doğum içinİyiyiz canım çok şükür. Kıyamam sana son zamanlar ayrı zor hele ki sende bir bebiş daha var. Allah kolaylık versin.
canım benim walla bana son bir ay cok zor geçiyor. bacağımda bi ağrı başladı, yürüyemiyorum 5 dk bileeylulmasal canım nerelerdesin yav sen,hiç muayene sonuçlarınıda söylemiyorsun,bebişi en son ne zaman gördün,ne kadardı. Bir daha ne zaman görücen. Uzak kaldın bizden. Bebişin ismine karar verdiniz mi?
Dualarımız seninle canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar 4 te kontrolümüz var dua edin olurmu herşey normal olsun biraz panikledim sanırım
benim tüm gebelikler öyle de kızlar zayıf doğuyor :)Ne güzel ya gayet iyi kilo almışsın bende birazdan cesaretimi toplayıp tartılacam
Senin ödeminde var canım yaaa, kaşıntılarında ondan tabi, birde vucut demekki yağlı olmak istedi,kıtlığa girmiş gibi topladı kilolaarı, her vucut ayrı tepki veriyor hamileliğe işte.52 kiloyla hamile kaldim en son 75tim canim.benim kadar alan yok topikte
canım benim walla bana son bir ay cok zor geçiyor. bacağımda bi ağrı başladı, yürüyemiyorum 5 dk biledoktora gittim nst ye soktu bişey çıkmadı şükür.. dopplere girdim damrlarda da bişi yokmuş. ya fıtık ya yırtılma ama bişey diyemem doğumdan sonra anca dedi 2 dk ayakta dursam başlıo zaten o yüzden cok mutsuzum bu ara.. yaklaşık 2 hafta rapor aldım gecen hafta başladım tekrar işe.. burda oturduğum için sorun olmuyor o yüzden dayanabildiğim kadar dayanacağım..
bebişime Kerem adını koymaya karar verdik :) keremimiz şu an cok iyi maşallah. kendi doktorum bayramda yoktu başka bi doktora yönlendirdi hem kontrol hem çalışabilir raporu için.. o da bebek biraz iri zaten şeker yüklemesi yaptırmamışsın şekerini ölçmeye devam et dedi2 kg olmuştu halbuki daha.. ama hiç dinlemedim doktoru, kendi doktorum normal demişti çünkü.. bu haftasonu kontrole gidicem tekrar bakalım ne dicek kendi doktorum.. ben de durumlar böyle canım :)
Doğumdan sonra hemen toparlıyorlar zaten ama bence bu defa Prensesinin kilosu iyi gelecek gör bakbenim tüm gebelikler öyle de kızlar zayıf doğuyor :)
Çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah doğumdan sonra Ağrı'ların tamamen son bulur .. Hiç yorma kendimi yüklenme ayaklarına .. Buarada bebeğinin kilosu çok normal sen takma öteki doktorucanım benim walla bana son bir ay cok zor geçiyor. bacağımda bi ağrı başladı, yürüyemiyorum 5 dk biledoktora gittim nst ye soktu bişey çıkmadı şükür.. dopplere girdim damrlarda da bişi yokmuş. ya fıtık ya yırtılma ama bişey diyemem doğumdan sonra anca dedi 2 dk ayakta dursam başlıo zaten o yüzden cok mutsuzum bu ara.. yaklaşık 2 hafta rapor aldım gecen hafta başladım tekrar işe.. burda oturduğum için sorun olmuyor o yüzden dayanabildiğim kadar dayanacağım..
bebişime Kerem adını koymaya karar verdik :) keremimiz şu an cok iyi maşallah. kendi doktorum bayramda yoktu başka bi doktora yönlendirdi hem kontrol hem çalışabilir raporu için.. o da bebek biraz iri zaten şeker yüklemesi yaptırmamışsın şekerini ölçmeye devam et dedi2 kg olmuştu halbuki daha.. ama hiç dinlemedim doktoru, kendi doktorum normal demişti çünkü.. bu haftasonu kontrole gidicem tekrar bakalım ne dicek kendi doktorum.. ben de durumlar böyle canım :)
Odakta olacak nasipse canım. Senin?Evet canim cok haklisin,bu havalarda enerjik olmak mumkun degil zaten..ben de bu hafta yapalim diyorum ya hayirlisi..insallah gonlumzce olur cekimler..bu arada senin dogum hangi hastanedeydi?
en azından 3 kg olsa içim rahat edecek. küçük de emiyor hala. bir ben zayıflamıyorum.Doğumdan sonra hemen toparlıyorlar zaten ama bence bu defa Prensesinin kilosu iyi gelecek gör bak
Kaç para ki? Ben tek 200lük 70 tl.ye aldım o siteden gayet memnunum. Mustela kullanıyodum ondan da çok memnundum ama o kadar yağlı ki cildimde isilik oluşmaya başlamıştı sıcaklarda ztn yağlı bişi hiç çekilmiyor. Lierac çok güzel hemen kuruyor ve insanı rahatsız etmiyor. Ha çok kötü kokuyor o ayrı
az önce tartıldım.
84 kg olmuşum. 75 le hamile kalmıştım. daha da almam herhalde inşallah, kızım alsın yeter.
Senin ödeminde var canım yaaa, kaşıntılarında ondan tabi, birde vucut demekki yağlı olmak istedi,kıtlığa girmiş gibi topladı kilolaarı, her vucut ayrı tepki veriyor hamileliğe işte.
Hayırlı uğurlu olsun Kerem'imiz hadi bakalım. iyi olmasına sevindim tosunun. Sen bacağının öyle olmasına çok üzüldüm. Belkide hamileliğin vucuda tepkisidir. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış,benimde gece yatakta kramplar giriyor her bir yanıma,onlar sonra çok ciddi ağrı bırakıyor. Bol bol süt içmekten,yoğurt yemekten bıktım.
İri değil senin bebeğin yaaa,en başından beri 1 hafta öndeydi zaten,bu başka doktor olunca,onu tayin edememiştir. Sıkma canını,bende şeker takibi yapıyorum üstelik,çok çıkmıyor. Ama bebeğimde kof kilo şimdilik yok,en başındaki gelişme grafiği eş gidiyor. Bu cuma muayene olucaz,bakalım duruma göre tahmini doğum tarihini doktorumuz söylicek artık.
Evet flx7 bulunuyor boy ama doktorlar her sey yolundaysa oyle ince hesaplara girmiyorlar, ortalama kafasinda carpip soylemistir yani hesap makinasiyla mi ugrassin o anAyrica bazen hizli kilo aliyo bazen hizli uzuyo annesi takilma boyle ince detaylara, hem o haftalarda 45 de 47 de normal degerler zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?