2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    391
:) bu kv deler tıpı bitirmiş olmalılar:)
Sorma konularinda uzmanlar doktora yapmislar kesin :))
hamilelikten mi havalardan mıdır, sürekli terliyorum :/
5 gün sonra kontrol var, bakalım dr la gün konusunda anlaşacak mıyız? :)
Valla vantilatorun karsisinda bile su icindeyim.. Havalarda aksi gibi sicak gidiyor gram esmiyor.
İste sende cok yaklastin heran birseyler olabilir hazirlikli ol :) ay cok heycanli yaa son raddeler. Ben bile heycanlaniyorum daha var bana noluyorsa :)
Sen kaynanadan cok kendini dusun birak gelmesse gelmesin ayak bagi olmasinda yardimina ihtiyac yok annen geliyormus zaten o herseyi halleder :)
Kızlar çıktık hastaneden bebeisim 2650 kilo iyi şükür doğum pozisyonunda tirsmaya başladım ayyy kontroller 2 haftada bir olcakmis
Oy masallah seninki de tosunlasmis :)
Nts sonucunda birsey yok heralde bahsetmedigine gore sikintisiz cok sukur :)
Bende pers. gidicem insallah 2700 filan olmustur ayin 1inden beri napiyo ne ediyo haberim yok oglumun :)
Tirsmaa kiz benim her ultrason muayenesinde kafa asagida neredeyse 23 haftadan beri. Hep oyle denk geldi ultrasonlar kafa asagida sekilde.
Canim benim bildigim son haftalarda cocuk buyumuyo kilo aliyo. Boy milim milim uzuyor, yazilanlar bu sekilde. O yuzden normal yani
Cikart beni artik biktim burdan cok sicak cok dar anneee diyor sana kizin
Kızlar 4 te kontrolümüz var dua edin olurmu herşey normal olsun biraz panikledim sanırım
Canim iyi haberle geliceksin merak etme bir sikinti yok :)
Of of of yavrum yaaa.. Nasil duygulaniyorum boyle bizde alicaz insallah kucagimiza yaa :)
Senin cok az kaldi bizi ihmal etme olur mu :) merakta birakma firsat buldukca az da olsa gir haberdar et bebisinle gecirdigin guzel vakitleri :)
 
Benim de 2. Çocuğum olacak inşallah daha hic alttan muayene olmadım. Beni de düşüncesi bile geriyor nedense. 2 hamileligimde de doktorlarım bayan ama yine de gerek olmasın diye hep dua ettim.
 
Ben daha hic yaptirmadim vajinal muayene ödüm patliyor.bir kere bebek hareket etmiyor diye acile gitmistik devlete orada da kabul etmemistim muayeneyi.
Bende devlet hastanesine gitmiştim orda kabul etmemiştim diye imza bile atmıştım ultrason dan bakın kalp atışı var mı diye demiştim diğer muayeneleri kanama olunca mecbur olmustum
 
Can'ım ya Buaralar yerde miyim gökte miyim bilemedim pek yazamadım karnımdaki kucağımdaki ayrı ayrı yoruyor beni teyzesi .. Sen neler yapıyorsun bebiş Nasıl
İyiyiz canım çok şükür. Kıyamam sana son zamanlar ayrı zor hele ki sende bir bebiş daha var. Allah kolaylık versin.
 
İyiyiz canım çok şükür. Kıyamam sana son zamanlar ayrı zor hele ki sende bir bebiş daha var. Allah kolaylık versin.
Saol teyzesi çok akıllı bir çocuktu ama şimdi gel gör Nasıl mız mız Nasıl huysuz uyku uyumuyor gece saat 4 e kadar ayakta onu geçtim gelip gelip karnımdaki kardeşinide uyandırıyor sabaha kadar ikisiyle oturuyorum :) umarım bu sendromu atlatır .. Az kaldı tatlım neler yapıyorsun doğum için
 
canım benim walla bana son bir ay cok zor geçiyor. bacağımda bi ağrı başladı, yürüyemiyorum 5 dk bile doktora gittim nst ye soktu bişey çıkmadı şükür.. dopplere girdim damrlarda da bişi yokmuş. ya fıtık ya yırtılma ama bişey diyemem doğumdan sonra anca dedi 2 dk ayakta dursam başlıo zaten o yüzden cok mutsuzum bu ara.. yaklaşık 2 hafta rapor aldım gecen hafta başladım tekrar işe.. burda oturduğum için sorun olmuyor o yüzden dayanabildiğim kadar dayanacağım..
bebişime Kerem adını koymaya karar verdik :) keremimiz şu an cok iyi maşallah. kendi doktorum bayramda yoktu başka bi doktora yönlendirdi hem kontrol hem çalışabilir raporu için.. o da bebek biraz iri zaten şeker yüklemesi yaptırmamışsın şekerini ölçmeye devam et dedi 2 kg olmuştu halbuki daha.. ama hiç dinlemedim doktoru, kendi doktorum normal demişti çünkü.. bu haftasonu kontrole gidicem tekrar bakalım ne dicek kendi doktorum.. ben de durumlar böyle canım :)
 
52 kiloyla hamile kaldim en son 75tim canim.benim kadar alan yok topikte
Senin ödeminde var canım yaaa, kaşıntılarında ondan tabi, birde vucut demekki yağlı olmak istedi,kıtlığa girmiş gibi topladı kilolaarı, her vucut ayrı tepki veriyor hamileliğe işte.

Hayırlı uğurlu olsun Kerem'imiz hadi bakalım. iyi olmasına sevindim tosunun. Sen bacağının öyle olmasına çok üzüldüm. Belkide hamileliğin vucuda tepkisidir. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış,benimde gece yatakta kramplar giriyor her bir yanıma,onlar sonra çok ciddi ağrı bırakıyor. Bol bol süt içmekten,yoğurt yemekten bıktım.
İri değil senin bebeğin yaaa,en başından beri 1 hafta öndeydi zaten,bu başka doktor olunca,onu tayin edememiştir. Sıkma canını,bende şeker takibi yapıyorum üstelik,çok çıkmıyor. Ama bebeğimde kof kilo şimdilik yok,en başındaki gelişme grafiği eş gidiyor. Bu cuma muayene olucaz,bakalım duruma göre tahmini doğum tarihini doktorumuz söylicek artık.
 
Çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah doğumdan sonra Ağrı'ların tamamen son bulur .. Hiç yorma kendimi yüklenme ayaklarına .. Buarada bebeğinin kilosu çok normal sen takma öteki doktoru
 
Doğumdan sonra hemen toparlıyorlar zaten ama bence bu defa Prensesinin kilosu iyi gelecek gör bak
en azından 3 kg olsa içim rahat edecek. küçük de emiyor hala. bir ben zayıflamıyorum.
 
M

Ben de o fiyata buldum işte. Orjinalliğinden emin olamadım ama. Malum göbeğe yani bebişin olduğu yere sürüyoruz... N11 den hangi mağazadan almıştın? Özelden yazabilirsen süper olur
 
az önce tartıldım.
84 kg olmuşum. 75 le hamile kalmıştım. daha da almam herhalde inşallah, kızım alsın yeter.

ben de 58 le kalmıştım gecen hafta 67 ydim. bu sabah bi tartıldım 66 ben sok.. zaten annemde elbise dikiyordu bana düğün için, üst tarafının kalıbı büyük oldu kilo vermişsin demişti doğruymuş.. bu koca göbeği taşımaktan diğer yerler kilo verdi galiba..


evet ben de şeker olduğunu düşünmüyorum dedim zaten en bastan öyleydi dedim ama dinlmedi beni.. o krampları hiç sorma gece cığlık atıyorum geçmio bi de hemen.. neyse az kaldı die kendimi avutuyorum :) ayyy Alp imizin doğum tarihi belli olucak demek cok heyecanlı bakalım :)
 
kızlarım halıya oturmuşlar, ayaklarını uzatmışlar. bacaklarında birer kitap, kalemle bir şeyler çiziyorlar.
o yüzden diyorum, kardeş şart. baktıkça içim açılıyor, huzur doluyor, mutlu oluyorum. inşallah seneye 3 ü aynı oyunu oynuyor olacaklar :)
 

Galiba annelik böyle bir şey.. İnsan aklını takacak bir şeyleri hep buluyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…