Bebegin canı da istedi demekkiBu zamana kadar dikkat ettim bayagi ama artik dayanamiyorum.. havada sicak ictim vallahi bi iyi geldikiiii :)
Kaç para ki? Ben tek 200lük 70 tl.ye aldım o siteden gayet memnunum. Mustela kullanıyodum ondan da çok memnundum ama o kadar yağlı ki cildimde isilik oluşmaya başlamıştı sıcaklarda ztn yağlı bişi hiç çekilmiyor. Lierac çok güzel hemen kuruyor ve insanı rahatsız etmiyor. Ha çok kötü kokuyor o ayrıKızlar Lierac jel alıcam, n11 de ikili paketler var 200 ml x 2 adet olarak. Sizce güvenilir midir? Orijinal midir acaba? Fiyatının uygun olması biraz düşündürdü beni....
Çok güzeelll eline maharetine sağlik
merhaba kızlar, haftasonu hiç giremedim kk ya.. şimdi okudum bütün yazılanları.. cuma gecesi cok korkunçtu gerçekten bir daha göstermesin Allah
ayyyy o öyle uyuyo ben yatakta dönüp duruyorum ya nası sinir oluyorum uyumasına mışıl mışıl
canım benim makineye nasıl dayanıyorsun orada ? ben normalde kol bacak falan makine yapıyorum ama su an onları alırken bile ölüyorum acıdan
ben de aynı durumdayım 2 haftadır, yemek borum her yemekten sonra cayır cayır.. hem iş yerine hem eve rennie aldım kötü olunca içiyoeum ama o bile geçirmiyor
cok geçmiş olsun canım
cok güzel canım maşallah :)
canım cok sevindim hayırlı olsun=) ağrılarında da bir an önce geçer inşallah
bence cok güzel olmuş kararında süsler, ellerine sağlık
bu anneler de hep aynı galiba annemde aynı sewyi söylüo.. gecen sinirlendim artık 40 kere söyledin erken doğurucam senin yüzünden die kızdım
maşallah :)benimkini görsen büyüdüm demezsin bence
ayy maşallah cok güzel kızlar
ben de dayanamıyorum bazen içiyorum.. dünyada ki en güzel sey gibi geliyor o an
kayınvalidenin de maşallahı varmış, ellerine sağlık
benim de aynı sekilde parmaklarımı bükemicek gibi oluyoum sonra geçiyor..
ben cok istiyorum ama hastanedeki pahalı, başkasını da sokmuyorlar bakalım nolucak..
ben de n11den aldım 2li paket bitti. simdi yine 2 li paket aldım n11den güvenilir olduğunu söylediler öyledir inşallah..
evet o ölçünün 7 katı ama doktor öyle kafadan çarptığı için yanlış söylemiş olabilir ama zaten o ölçüde doğru değilmiş bebek düz durmadığı için içerde tahmini rakammış.. o yüzden takam boşver canımm..
Al benden de o kadar benim el ayak kaşıntilarim var kac haftadir sürünüyorum bildiiğin
Benimki dizi izlemekten baska hicbirsey yapmaz ne kurabiyesiKaynana var kaynana var işte ne güzel valla :)
52 kiloyla hamile kaldim en son 75tim canim.benim kadar alan yok topikteTşk ederim cnm :) ama benim cildim çok hassas biraz daha büyürse karnım çatır çatır çatlıcakkilo alımım konusunda da artık engel olamıyorum 16 kilo aldım ve daha 1 ay var
Hamilelikten snrm ben hiç bilmezdim bu kadar terlediğimi sabaha kadar 3 4 kere üst değişiyorum. Bi de çok su içiyorz onun da etkisi var. Millet 35 hissediyosa sıcaklığı biz 45 hissediyoruz heraldehamilelikten mi havalardan mıdır, sürekli terliyorum :/
5 gün sonra kontrol var, bakalım dr la gün konusunda anlaşacak mıyız? :)
1-puuupp diye bir durum var dogurana kadar gecmeyen tum vucudu etkileyen yirttiran kanatan ama anneye bebege hayati zarari olmayan kasinti durumu.bebeğe alerji gibi bir durumZaman geçmiyor. Gece kaşıntıları ayrı bi dert. Neden kaşınıyoruz acaba. Sanki üstümde pireler geziyor :)
Hamilelikte vucut isisi normalden bir derece yuksekmis canimHamilelikten snrm ben hiç bilmezdim bu kadar terlediğimi sabaha kadar 3 4 kere üst değişiyorum. Bi de çok su içiyorz onun da etkisi var. Millet 35 hissediyosa sıcaklığı biz 45 hissediyoruz heralde
Ay inşallah bir anda sancım tutar Allah ım amin :).
Gelelim çatı muayenesine çatala yattım doktor eline eldivenleri giydi ve eline sıvı vazelin sürdü 2 parmağını aynı anda vajinadan içeri soktu orada baya bir yanlara doğru yokladı kemik yapısını anlamaya çalışıyormuş. Çok acıtan bir şey değil ama ben kendimi kastım biraz. Smear testi kadar zor değil kesinlikle korkacak bir şey yok sonuçta hepsi bebeklerimiz için.
Ay kızlar bu vajinal muayene de ben bas bas bağırıyorum hep rezil oluyorum 3 defa oldum kalbimin atışı değişiyor hemen.eşim de duyuyor ister istemez cok kötü hissediyorum kendimi bu nedenle çatı muayenesini düşünemiyorum bileInsallh canm..
Yaa aslnda dusundugun zman vajinal muayene daha beter olmali ben hep kendimi rahatlatmaya calisirdm bi seycik olmazdi, demekki bunda da oyle bi sey olcak mesele rahat olmakta.. Insan ister istemez tedirgin oluyor ama... Dedigin gibi bebisler icn sorun yon
Ben varım cnm ben varım 54 ile hamile kaldım 76 kiloyum52 kiloyla hamile kaldim en son 75tim canim.benim kadar alan yok topikte
Ne guzel ya nasil imreniyorum maşallahaz önce tartıldım.
84 kg olmuşum. 75 le hamile kalmıştım. daha da almam herhalde inşallah, kızım alsın yeter.
Ödemin var mı canımBen varım cnm ben varım 54 ile hamile kaldım 76 kiloyum
Çok gecmiş olsun arkadaşım umarım bu son haftalarda seni çok zorlamaz ayağınKizlar ben dunden beri fenayim once ayak kycuk parmagim kirildi dr yerine sabitledi ama bende oluyrum sandim ilk defa bi yerim kirildi ama maaf oldummm ustune birde kocamla kavga ettik birde darbe olayi biz kopruye yakin oturuyruz ucaklar insan sesleri silah sesleri 5 te uyudum memleketin yardimcisi olsun
Ben daha hic yaptirmadim vajinal muayene ödüm patliyor.bir kere bebek hareket etmiyor diye acile gitmistik devlete orada da kabul etmemistim muayeneyi.Ay kızlar bu vajinal muayene de ben bas bas bağırıyorum hep rezil oluyorum 3 defa oldum kalbimin atışı değişiyor hemen.eşim de duyuyor ister istemez cok kötü hissediyorum kendimi bu nedenle çatı muayenesini düşünemiyorum bile
Tırsma annesi bebeğin sana kavuşmak için gün sayıyor artık :)Kızlar çıktık hastaneden bebeisim 2650 kilo iyi şükür doğum pozisyonunda tirsmaya başladımayyy kontroller 2 haftada bir olcakmis
Dualar seninle annesi güzel haberlerle gel inşallahKızlar 4 te kontrolümüz var dua edin olurmu herşey normal olsun biraz panikledim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?