2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar Lierac jel alıcam, n11 de ikili paketler var 200 ml x 2 adet olarak. Sizce güvenilir midir? Orijinal midir acaba? Fiyatının uygun olması biraz düşündürdü beni....
Kaç para ki? Ben tek 200lük 70 tl.ye aldım o siteden gayet memnunum. Mustela kullanıyodum ondan da çok memnundum ama o kadar yağlı ki cildimde isilik oluşmaya başlamıştı sıcaklarda ztn yağlı bişi hiç çekilmiyor. Lierac çok güzel hemen kuruyor ve insanı rahatsız etmiyor. Ha çok kötü kokuyor o ayrı

Teşekkür ederim canım. Bende bıraktım öyle daha bişi yapmıyorum :)

Merhaba kızlar herkese ağrısız acısız huzurlu günler.haftalar günler geçiyor. bu cuma yine kontrolümüz var kizlar.doktorumuz bu cumadan sonra hafta da bir çağıracak.başakcigim büyüyor sürekli karnında hareket halinde sürekli dalgalanmalar oluyor.babası ve ben şenlenince bize tepki veriyor.çok güzel bir duygu.çok cabuk yoruluyorum iyice ağırlaştık.aksamada eşinin doğum günü için yemek masa hazirlicam nasıl yapcam diye düşünüyorum.dışarı çıkıp bu halimle hediye alamadım.en azından bir masa hazirliyayim diyorum.kendimde o gücü bulursam.

hamilelikten mi havalardan mıdır, sürekli terliyorum :/
5 gün sonra kontrol var, bakalım dr la gün konusunda anlaşacak mıyız? :)
Hamilelikten snrm ben hiç bilmezdim bu kadar terlediğimi sabaha kadar 3 4 kere üst değişiyorum. Bi de çok su içiyorz onun da etkisi var. Millet 35 hissediyosa sıcaklığı biz 45 hissediyoruz heralde

Zaman geçmiyor. Gece kaşıntıları ayrı bi dert. Neden kaşınıyoruz acaba. Sanki üstümde pireler geziyor :)
1-puuupp diye bir durum var dogurana kadar gecmeyen tum vucudu etkileyen yirttiran kanatan ama anneye bebege hayati zarari olmayan kasinti durumu.bebeğe alerji gibi bir durum
2.gebelik kolestazı ..safra tuzlarinin kana karismasi sonucu gorulur.bu durumda bebek hayati riske girebiliyor ve aliniyor bebek.el ve ayaklar kasiniyor
3.kan dolaşıminin gebelikle birlikte artmasi,artan ostrojen hormonunun etkisiyle olan kasintilar...
Benimkine dr.ayaklarimdaki aşırı ödemin sebep oldugunu soyledi.ödem kan dolasimimi bozuyormus canim

Hamilelikten snrm ben hiç bilmezdim bu kadar terlediğimi sabaha kadar 3 4 kere üst değişiyorum. Bi de çok su içiyorz onun da etkisi var. Millet 35 hissediyosa sıcaklığı biz 45 hissediyoruz heralde
Hamilelikte vucut isisi normalden bir derece yuksekmis canim

Ay kızlar bu vajinal muayene de ben bas bas bağırıyorum hep rezil oluyorum 3 defa oldum kalbimin atışı değişiyor hemen.eşim de duyuyor ister istemez cok kötü hissediyorum kendimi bu nedenle çatı muayenesini düşünemiyorum bile

Çok gecmiş olsun arkadaşım umarım bu son haftalarda seni çok zorlamaz ayağın

Ben daha hic yaptirmadim vajinal muayene ödüm patliyor.bir kere bebek hareket etmiyor diye acile gitmistik devlete orada da kabul etmemistim muayeneyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…