- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
ben de n11 den lierac aynısından almıştım canım 6 aydır kullanıyorum gayet iyi bir sorun yok. Son bir haftadır 4 5 tane çatlağım oldu alt tarafta ama ne kullansam olacaktı demek ki. Badem kakao yapı falan da sürdüm hep süreli.Kızlar Lierac jel alıcam, n11 de ikili paketler var 200 ml x 2 adet olarak. Sizce güvenilir midir? Orijinal midir acaba? Fiyatının uygun olması biraz düşündürdü beni....
Bende nerdeyse hergün doğum yapıorum Bana da hizli gecio sanki.. bu hafta bitti.. son bir haftam.. ruyama melegim giriuor surekli.. cok heyecanliyim..
Bu arada ben liste yapacagim son kontrol listesi.. bisi unutmayayim diye.. bence sende yap canim evden cikmadan bi goz atarsiniz
Kız kaldı şurda 3 gün nasıl geçmio olsun günü belli olunca böyle oluyo demekki biraz daha yavaşlasın zaman dio insan şimdi  gerginim belki ondan zaman yavaş aksın istiorumSabah ilk yataktan kalkarken baski oluyor gibi oluyor bende ama kasilma ya da eslik eden bi sanci falan varsa doktoeuna sor mutlaka. Bi de gelenin su olduna emin misn ki??Benm dr hep fos diye gelir diyo da..
Aynen su an sana hizli geciyo bi tek sanirm canmgecsn gecsn sana da bize de.. Bi eksik yoktur merak etme ki varsa bile dogunca tamamlanir sonucta uzerinize giycek bi seyler vardir mutlaka
Canımsın ya gerçekten çok değişik bi duygu nst için gittim bugün sıra beklerken bi tane bebiş doğdu ağlama seslerini falan dıiuydum sonra giydirdiler odaya geldi falan çok güzeldi yaaAh canim o kadar az kalmiski senle beraber bende heycan yapiyorum off cok degisik bir duygu :)
iyi yapmışsın mahcup olsunlar bir daha yapmasınlar..dimi:) misafiri taktık darbe oldu memlekette arkadaş anladı eşim canım söylendi 40 yılda bi gldiler diye bende sen anlamıyorsun dedim gelemeleri sorun değilki kardeşin demeli gelin hamile son ayı bizim ne işimiz var bu ince düşünnmek yoksa bütün yemekleri yaptım salatasına kadar kardeşide servis yaptı gerisine karışmadım oturmadım bile yanlarında mahcup oldular penguen gibi yürüyorum zaten
Evet canim cok haklisin,bu havalarda enerjik olmak mumkun degil zaten..ben de bu hafta yapalim diyorum ya hayirlisi..insallah gonlumzce olur cekimler..bu arada senin dogum hangi hastanedeydi?Akliminselimi canım sana cevap yazacaktım kaynadı arada hep..Bizim fotoğraf paketi de aynı senin anlattığın gibi. Fiyat olarak da aynı. Bu hafta hamilelik çekimini halletmemiz lazım doğum yaklaşıyor artık. Ayy ama ben de bi enerjisizlik bi miskinlik var ki anlatamam erteledim iki haftadır doğuracam diye korkuyorum şimdide
bana uyar kocalardan hayır yok zaten horul horul uyuyorlar
Daha önce neyle alıyordun ? Ben üstleri makinayla alıyordum altları da ayda bir eldivenle ama son zamanlarda eldivene gelene kadar brklemiyorum oraları da makineyle aldım.
Jiletle hiç bulaşma derim
Mide yanmasından oluyorummm gecmıyor dunden beri
Kizlar ben dunden beri fenayim once ayak kycuk parmagim kirildi dr yerine sabitledi ama bende oluyrum sandim ilk defa bi yerim kirildi ama maaf oldummm ustune birde kocamla kavga ettik birde darbe olayi biz kopruye yakin oturuyruz ucaklar insan sesleri silah sesleri 5 te uyudum memleketin yardimcisi olsun
Kızlar bugün bunlarla uğraştım oğlum için bişeyler yapmak istedim nasıl olmuş bi bakın bakalım
Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Eki Görüntüle 1859006 Kızlar hastane kapı süsü yaptım nasıl olmuş. BiraZ daha süs istermi sizce
Çok şükür belirti yok daha, bu cuma gorunucez doktora. Doktor der artık bişiler. Anneme kalırsa, izne ayrıldığım gibi douma gidicrm. İçine öylr doğuyormuş.
34+5 gittikçe büyüyorum :)
canlar bu da 37+3 halimizz :):) göbeğimi sonradan eklemişler gibi duruyor.. öne doğru uzadı :):)vapurun burnu gibi.. kızım güverteye çıkıp titanic pozu verebilirrr Eki Görüntüle 1859161 Eki Görüntüle 1859162
Bu da bizzz çok komikm 1 metre öteden gidiyor :)) oğluşum
37+2 yani dünkü halimiz
Kizlar canim bir kola icmek istiyor ki anlatamamm.. azicik icicem galiba soyle soguk soguk dayanamiyorummmm
Kızlar bunlar da kurabiyelerimizkayinvalidem yapmis. Benim kolumu kaldıracak halim yok artık miskin miskin yatıyorum
Kızlar su bırkac gundur ozellikle sabah uyanınca el parmaklarım agrıyor sızde de var mı boyle bısey?
Doğum fotoğrafçısini ayarlayacak olan var mi sizce gerekli mi gereksiz mi
Kızlar Lierac jel alıcam, n11 de ikili paketler var 200 ml x 2 adet olarak. Sizce güvenilir midir? Orijinal midir acaba? Fiyatının uygun olması biraz düşündürdü beni....
Kızlar aklıma takılan bir şey oldu cuma günkü Dr kontrolümde . 3 hafta sonunda kontrole gittiğimizde bebiş öncekine göre sadece 1 cm uzamıştı ve 45 cm olmuş. Ancak eve geldim ve USG kağıdına baktığımda FL ölçüsünün 6,7 cm olduğunu gördüm. Bunun 7 katı uzunluğu olmuyor nu bebişin. Şimdi Dr un söylediği 45 cm mi yoksa 47 cm mi doğru ölçü .... Ay çok canim sıkıldı sadece 1 cm uzamasına size de sorayım dedim
Çok güzeelll eline maharetine sağlikEki Görüntüle 1859006 Kızlar hastane kapı süsü yaptım nasıl olmuş. BiraZ daha süs istermi sizce
Bende nerdeyse hergün doğum yapıorum 
emin olki 50 kere kontrol ettüm çantamın ağzı hep açık bişey daha eklerim die
Kız kaldı şurda 3 gün nasıl geçmio olsun günü belli olunca böyle oluyo demekki biraz daha yavaşlasın zaman dio insan şimdi  gerginim belki ondan zaman yavaş aksın istiorum
Canımsın ya gerçekten çok değişik bi duygu nst için gittim bugün sıra beklerken bi tane bebiş doğdu ağlama seslerini falan dıiuydum sonra giydirdiler odaya geldi falan çok güzeldi yaa
Dualarınıza ihtiyacım varr kızlarr
Aynen canim.ben de utüleri bitirdim iki gunde iş cikisi eve gelince.ter icinde kaliyorum.bugun yarin izin gunum.camlar silinecek offffAy kızlar ne sıcaktı bugün. Birazda evle ilgilenelim dedik, ıvır zıvır upraştık bitmedi,daha da bir ton işimiz var. Hele çocuk odası bEşik kur çanta hazırla,onlar skşama kaldı. Şimdi bAyıldım olduğum yerde kaldım. Dinleniyim,izne ayrılmama 1 hafta kaldı,izne ayrılmadan doğurursam diyr herşeui taöaölamaya çalışıyorum
Ay inşallah bir anda sancım tutar Allah ım amin :).Benm de haftaya cati muayenesi. Nasildi pekii??
O belli olmaz ki canm bi anda sancin tutar yani, hayirlisi olsnn, yakindir merak etme elbet gelecek yaramazzz
Ay inşallah bir anda sancım tutar Allah ım amin :).
Gelelim çatı muayenesine çatala yattım doktor eline eldivenleri giydi ve eline sıvı vazelin sürdü 2 parmağını aynı anda vajinadan içeri soktu orada baya bir yanlara doğru yokladı kemik yapısını anlamaya çalışıyormuş. Çok acıtan bir şey değil ama ben kendimi kastım biraz. Smear testi kadar zor değil kesinlikle korkacak bir şey yok sonuçta hepsi bebeklerimiz için.
Canım Allah analı babalı büyütsün çok şükür sağ salim kucagına almışsın bebeğini :)Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Cadilik yaparz merak etme
Anne gibisi var mi kizz.. Benm de pers aksam gelcek annem, yoksa ben de artk vahim durumlara gidiyormmutfak toplasam yoruluyom, paikolojik desen destek lazm.. O yuzden anneler pirlanta, Allah basimizdan eksik etmesn
Aynen canim.ben de utüleri bitirdim iki gunde iş cikisi eve gelince.ter icinde kaliyorum.bugun yarin izin gunum.camlar silinecek offff
Ay inşallah bir anda sancım tutar Allah ım amin :).
Gelelim çatı muayenesine çatala yattım doktor eline eldivenleri giydi ve eline sıvı vazelin sürdü 2 parmağını aynı anda vajinadan içeri soktu orada baya bir yanlara doğru yokladı kemik yapısını anlamaya çalışıyormuş. Çok acıtan bir şey değil ama ben kendimi kastım biraz. Smear testi kadar zor değil kesinlikle korkacak bir şey yok sonuçta hepsi bebeklerimiz için.
Al benden de o kadar benim el ayak kaşıntilarim var kac haftadir sürünüyorum bildiiğinKimlere Zaman çabuk geçiyor ya bana hiç geçmiyor hele bu gece sıcaktan hiç uyuyamadım artık doğursam da Rahat etsem diyorum gerçi doğurunca rahat mı ericeğimle o da ayrı
Oturdugum yerden yaptim utüyü ben de.Ay inanki çok iyi birşey insanın kendi annesinin yanında olması,geçen salı geldi,o geldiğinden beri nasıl rahatım anlatamam,elim ayağım oldu vallaha. Ben artık iş güç hakgetire. yapabildiğim tek şey duş almak o kadar,ha bide pazar günü enerjiyi toplayınca bayağ iyiydim,oraya buraya koşturdum. Oda iyi geldi. Ama beni cidden iş çok yoruyor. Gündüz şekerlemelerinede alıştım,ayyyy bana bişiler oluyor diyip,kendimi yatağa atıyorum öğlenleri, 2 saat sonra o beni zıpkın gibi kaldırıyor yataktan,bütün enerjiyi depoluyorum.
Ay cnm tek başına girişme valla fena. Dün bir ütü yapışım var,çok komiğiz. Hepsinin üstünden annem tekrar geçti. Nabıyımmm artık göbekten esnek hareket edemiyorum. Sallama ütü yaptım,iyicede sakarlaştım,elim ayağım düzgün tutmuyor.
Hadi yaaa demek öyle,bu arada ben smearde hiç zorlanmadım. Benim doktorun elimi hafifti acaba.
Ben hiç feragat edemedim içtimKizlar canim bir kola icmek istiyor ki anlatamamm.. azicik icicem galiba soyle soguk soguk dayanamiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?