2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar Lierac jel alıcam, n11 de ikili paketler var 200 ml x 2 adet olarak. Sizce güvenilir midir? Orijinal midir acaba? Fiyatının uygun olması biraz düşündürdü beni....
ben de n11 den lierac aynısından almıştım canım 6 aydır kullanıyorum gayet iyi bir sorun yok. Son bir haftadır 4 5 tane çatlağım oldu alt tarafta ama ne kullansam olacaktı demek ki. Badem kakao yapı falan da sürdüm hep süreli.

Bana da hizli gecio sanki.. bu hafta bitti.. son bir haftam.. ruyama melegim giriuor surekli.. cok heyecanliyim..
Bu arada ben liste yapacagim son kontrol listesi.. bisi unutmayayim diye.. bence sende yap canim evden cikmadan bi goz atarsiniz
Bende nerdeyse hergün doğum yapıorum 
emin olki 50 kere kontrol ettüm çantamın ağzı hep açık bişey daha eklerim die Kız kaldı şurda 3 gün nasıl geçmio olsun günü belli olunca böyle oluyo demekki biraz daha yavaşlasın zaman dio insan şimdi  gerginim belki ondan zaman yavaş aksın istiorum
Ah canim o kadar az kalmiski senle beraber bende heycan yapiyorum off cok degisik bir duygu :)
Canımsın ya gerçekten çok değişik bi duygu nst için gittim bugün sıra beklerken bi tane bebiş doğdu ağlama seslerini falan dıiuydum sonra giydirdiler odaya geldi falan çok güzeldi yaa
Dualarınıza ihtiyacım varr kızlarr

iyi yapmışsın mahcup olsunlar bir daha yapmasınlar..

Evet canim cok haklisin,bu havalarda enerjik olmak mumkun degil zaten..ben de bu hafta yapalim diyorum ya hayirlisi..insallah gonlumzce olur cekimler..bu arada senin dogum hangi hastanedeydi?

merhaba kızlar, haftasonu hiç giremedim kk ya.. şimdi okudum bütün yazılanları.. cuma gecesi cok korkunçtu gerçekten bir daha göstermesin Allah

bana uyar kocalardan hayır yok zaten horul horul uyuyorlar

ayyyy o öyle uyuyo ben yatakta dönüp duruyorum ya nası sinir oluyorum uyumasına mışıl mışıl

Daha önce neyle alıyordun ? Ben üstleri makinayla alıyordum altları da ayda bir eldivenle ama son zamanlarda eldivene gelene kadar brklemiyorum oraları da makineyle aldım.

Jiletle hiç bulaşma derim

canım benim makineye nasıl dayanıyorsun orada ? ben normalde kol bacak falan makine yapıyorum ama su an onları alırken bile ölüyorum acıdan

Mide yanmasından oluyorummm gecmıyor dunden beri

ben de aynı durumdayım 2 haftadır, yemek borum her yemekten sonra cayır cayır.. hem iş yerine hem eve rennie aldım kötü olunca içiyoeum ama o bile geçirmiyor

cok geçmiş olsun canım

Kızlar bugün bunlarla uğraştım oğlum için bişeyler yapmak istedim nasıl olmuş bi bakın bakalım

cok güzel canım maşallah :)

Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.

canım cok sevindim hayırlı olsun=) ağrılarında da bir an önce geçer inşallah

Eki Görüntüle 1859006 Kızlar hastane kapı süsü yaptım nasıl olmuş. BiraZ daha süs istermi sizce

bence cok güzel olmuş kararında süsler, ellerine sağlık

Çok şükür belirti yok daha, bu cuma gorunucez doktora. Doktor der artık bişiler. Anneme kalırsa, izne ayrıldığım gibi douma gidicrm. İçine öylr doğuyormuş.

bu anneler de hep aynı galiba annemde aynı sewyi söylüo.. gecen sinirlendim artık 40 kere söyledin erken doğurucam senin yüzünden die kızdım

34+5 gittikçe büyüyorum :)

maşallah :) benimkini görsen büyüdüm demezsin bence

Bu da bizzz çok komikm 1 metre öteden gidiyor :)) oğluşum
37+2 yani dünkü halimiz

ayy maşallah cok güzel kızlar

Kizlar canim bir kola icmek istiyor ki anlatamamm.. azicik icicem galiba soyle soguk soguk dayanamiyorummmm

ben de dayanamıyorum bazen içiyorum.. dünyada ki en güzel sey gibi geliyor o an

Kızlar bunlar da kurabiyelerimiz kayinvalidem yapmis. Benim kolumu kaldıracak halim yok artık miskin miskin yatıyorum

kayınvalidenin de maşallahı varmış, ellerine sağlık

Kızlar su bırkac gundur ozellikle sabah uyanınca el parmaklarım agrıyor sızde de var mı boyle bısey?

benim de aynı sekilde parmaklarımı bükemicek gibi oluyoum sonra geçiyor..

Doğum fotoğrafçısini ayarlayacak olan var mi sizce gerekli mi gereksiz mi

ben cok istiyorum ama hastanedeki pahalı, başkasını da sokmuyorlar bakalım nolucak..

Kızlar Lierac jel alıcam, n11 de ikili paketler var 200 ml x 2 adet olarak. Sizce güvenilir midir? Orijinal midir acaba? Fiyatının uygun olması biraz düşündürdü beni....

ben de n11den aldım 2li paket bitti. simdi yine 2 li paket aldım n11den güvenilir olduğunu söylediler öyledir inşallah..

evet o ölçünün 7 katı ama doktor öyle kafadan çarptığı için yanlış söylemiş olabilir ama zaten o ölçüde doğru değilmiş bebek düz durmadığı için içerde tahmini rakammış.. o yüzden takam boşver canımm..

Ayyyy 3 gun ne yaaaa cok sukur canm sorunsuz gidiyosn saglikla da dogar insallah bebegin... Allah yatdimciniz olsn. Ne guzel bebegine kavusuyorsn artkk cok tatlis yaaa..

@bebem-1221 canım hayırlı uğurlu olsun bebişimiz sağlikla mutlulukla büyusun insallah.normal dusunuyordun sen ne oldu da sezeryan oldu canim?

Aynen canim.ben de utüleri bitirdim iki gunde iş cikisi eve gelince.ter icinde kaliyorum.bugun yarin izin gunum.camlar silinecek offff

Benm de haftaya cati muayenesi. Nasildi pekii??
O belli olmaz ki canm bi anda sancin tutar yani, hayirlisi olsnn, yakindir merak etme elbet gelecek yaramazzz
Ay inşallah bir anda sancım tutar Allah ım amin :).
Gelelim çatı muayenesine çatala yattım doktor eline eldivenleri giydi ve eline sıvı vazelin sürdü 2 parmağını aynı anda vajinadan içeri soktu orada baya bir yanlara doğru yokladı kemik yapısını anlamaya çalışıyormuş. Çok acıtan bir şey değil ama ben kendimi kastım biraz. Smear testi kadar zor değil kesinlikle korkacak bir şey yok sonuçta hepsi bebeklerimiz için.

Insallh canm..
Yaa aslnda dusundugun zman vajinal muayene daha beter olmali ben hep kendimi rahatlatmaya calisirdm bi seycik olmazdi, demekki bunda da oyle bi sey olcak mesele rahat olmakta.. Insan ister istemez tedirgin oluyor ama... Dedigin gibi bebisler icn sorun yon

Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Canım Allah analı babalı büyütsün çok şükür sağ salim kucagına almışsın bebeğini :)

Cadilik yaparz merak etme
Anne gibisi var mi kizz.. Benm de pers aksam gelcek annem, yoksa ben de artk vahim durumlara gidiyorm mutfak toplasam yoruluyom, paikolojik desen destek lazm.. O yuzden anneler pirlanta, Allah basimizdan eksik etmesn

Ay inanki çok iyi birşey insanın kendi annesinin yanında olması,geçen salı geldi,o geldiğinden beri nasıl rahatım anlatamam,elim ayağım oldu vallaha. Ben artık iş güç hakgetire. yapabildiğim tek şey duş almak o kadar,ha bide pazar günü enerjiyi toplayınca bayağ iyiydim,oraya buraya koşturdum. Oda iyi geldi. Ama beni cidden iş çok yoruyor. Gündüz şekerlemelerinede alıştım,ayyyy bana bişiler oluyor diyip,kendimi yatağa atıyorum öğlenleri, 2 saat sonra o beni zıpkın gibi kaldırıyor yataktan,bütün enerjiyi depoluyorum.

Aynen canim.ben de utüleri bitirdim iki gunde iş cikisi eve gelince.ter icinde kaliyorum.bugun yarin izin gunum.camlar silinecek offff

Ay cnm tek başına girişme valla fena. Dün bir ütü yapışım var,çok komiğiz. Hepsinin üstünden annem tekrar geçti. Nabıyımmm artık göbekten esnek hareket edemiyorum. Sallama ütü yaptım,iyicede sakarlaştım,elim ayağım düzgün tutmuyor.

Hadi yaaa demek öyle,bu arada ben smearde hiç zorlanmadım. Benim doktorun elimi hafifti acaba.

eylulmasal canım nerelerdesin yav sen,hiç muayene sonuçlarınıda söylemiyorsun,bebişi en son ne zaman gördün,ne kadardı. Bir daha ne zaman görücen. Uzak kaldın bizden. Bebişin ismine karar verdiniz mi?

Kimlere Zaman çabuk geçiyor ya bana hiç geçmiyor hele bu gece sıcaktan hiç uyuyamadım artık doğursam da Rahat etsem diyorum gerçi doğurunca rahat mı ericeğimle o da ayrı
Al benden de o kadar benim el ayak kaşıntilarim var kac haftadir sürünüyorum bildiiğin

Oturdugum yerden yaptim utüyü ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…