- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 40
Amin canım hepimizinkileri inşallah :)Bakışlara gel cok karizma ata bey rabb.nazardan korusun
Ilk defamı tam kakayı yaparken denk geldin?biraz emiyor bez ondan diyorum.benim oglanın da hep sulu ve cıvık.sadece anne sutü aliyor dimi senin sutün boldu maşallah.ishalde bez yetişmezmiş.sık sık yapmıyo dimi?atesi yok ve guzel emiyor dimi?Kızlar kızım ishal oldu tam altını açarken yeni yapıyordu kakasını resmen kakalı su aktı çok endişe ettim üşüttü mü her emzirme de 1 cay kaşığı su da veriyorum akşamdan beri halsiz şimdi uyudu sizce doktora gitmeli miyim sabah yaşayan var mı bu durumu
sağol canım.Canım geçmiş olsun. Bulabilirsem lahana ole yapilan bir yöntem var ekliyorum bu hemen fayda ediyormuş. Ben denemedim ama deneyen arkadaşım vardı. Linkini bulursam başka yöntemlerde vardı
Eki Görüntüle 1896579 Eki Görüntüle 1896580
Yaa çok hoş çok yakışıklımaşallah
Ataya demet sagiroglundan - arnavut kaldırımı şarkısı :) görür görmez o geldi aklıma
sağol canım. ben de bir rezene var. dışarı çıkmam imkansız.
Aşıya gideceğin gün mü yıkayacaksın,üşütmesin yolda canım.yıkar yıkamaz cıkarma derim.aşıdan sonra da 3 gün yıkamayacaksın zaten.bence bugun yıkaKizlar persembe 2 .ay asimiz var insallah ates yapmaz bu arada yarin yikasam bisi olmas dimi
Sezercik göbeğiKusum valla delirdimmmm,ben hamileyken bu kadar cirkin bir bedenim yoktu inanki,ne olduysa su 1 ay icinde oldu,vucudum o kadar kotu sekildeki anlatamam,kocaman sarkik bir sezercik gobegi,ustune kap kalin bel yanlari,pop ustundeki cikiklikkk,birde kalcalwrda baris bombelerrrr,arkadas hicbir kiyafet olmuyor ne ust ne alt.vallahi cildiricagim,hamileyken giydigim kiyafetler bile o kadar kotu duruyorki ustumde. Cildiracagimmmmm. Ben emziremedigim icinde vucudumdaki yaglari atamadim. Ustune nedense vucut yenilerini yapti. Birde ben hamileyken kilo almayandim.kilo almamisim eyvallahta,vucudum komple degismis,36 bedeni birak,hamis kmadanki halime geri donsem yeter diyorum. Amaaaa yoook ben 36 bedene dusucem arkadas,bu sesercik gobegi napcagimi bilmiyorum
Kuş kadar yiyorlar canım.ben iştahsız biriydim o yüzden de kuş gibiydim.tek sırrı bu az yemekDogru diyorsin,9 ay iceride,9 ay disarida diyorlar.illa zaman lazim,ama su mankenler nasil oluyor anlamiyorum,sanki dogum yapmiyorlar
Ben o çılgın yakışıklıyı yerimBu benim artistik patinaj 1 numaram
Evimizin delisi! Günde 3-5 kere 'anne Bayram'ın kutlu olsun' diyerekten elimi öperdurup dururken 'annecim çok özür dilerim..seni çok seviyorum' diyerekten günah çıkarır..bulaşık yıkayacam diye ağlayarak mutfağa giderken 'ben sakız yiceeemmhh' diyerekten geri dönen sonra ne yapacağına karar veremeyip kendini yerden yere çalan salon beyefendim
Oyyyy kartpostal bebesi sandım.maşallah kuzuya
Bendensin canım .bebek askere gidecek ben hala resim yukleyemedim@gelinbuketi_gelintaciMinikPiranha masallah bebislere cok seker ikisi de Rabbime emanet olsunlar. Bende bizim cimcime zeynonun resmini atcam da hata verio surekli resim boyutundan dolayi kirpiom kesiom resmi yine olmuo
:.( ne diceğimi bilemiyorum içim acıdı annesine sabır diliyorum yunusumuza şifa diliyorum RabbimdenKızlar Yunus Emre nin sonuçları bugün çıktı.
Malesef kötü huylu çıktı
Kemik iliğinede geçmiş lanetçok üzgünüm çok
Kemo terapi çook şişlik yapmış vücudunda nefes almaktada zorlanıyor artık
Allah annesine sabır versin
La Lune
İnanki bir tersliktir gidiyor aklımdasın
Bugün pasaport işleminden sonra hastaneye Yunus'un annesine gitmek zorununda kaldım orda epey durduk
Eve geldim , yemek bulaşık herşey birikti koştur koştur pestilim çıktı , Yen'i Nevşin uyudu kendimi yatağa zor attım.
Maşallah beyaz kuşa çok tatlı oyuncak bebek gibi allah nazardan saklasın
MasallaH kartpostal gibi Nasılda sarı ya boncuk boncuk bakıyo:)
Ayy iyi olmuş yanında olduğun anne perişandır şimdi. Of yaa daha çok minik nasıl kaldırsın kemoterapi falan. Çok üzüldüm yaa Allah şifa versin. Ay boşver resmi falan takıldığımız şeye bak.Kızlar Yunus Emre nin sonuçları bugün çıktı.
Malesef kötü huylu çıktı
Kemik iliğinede geçmiş lanetçok üzgünüm çok
Kemo terapi çook şişlik yapmış vücudunda nefes almaktada zorlanıyor artık
Allah annesine sabır versin
La Lune
İnanki bir tersliktir gidiyor aklımdasın
Bugün pasaport işleminden sonra hastaneye Yunus'un annesine gitmek zorununda kaldım orda epey durduk
Eve geldim , yemek bulaşık herşey birikti koştur koştur pestilim çıktı , Yen'i Nevşin uyudu kendimi yatağa zor attım.
Hemen dayanabikldigin kadar sıcak su tut. Dus altında tarafından memeyi sık dişli tarakla. Bol bol emzir olmadı sağ.kızı emzirirken yatarken acıyor :/
Ay masallah Atatürk gibi olmuş. Adıyla yaşasın büyük adam olsun.
Ya öyle çekip bıraktıkları için oldu. Tam boşalsa memen öyle olmazdı. İnşallah çabucak geçer. Sancısını Ateş'ini bilirimaksilik ya kızların emesi gelmiyor. iki çekip bıraktılar. inşallah geçer canım.
Günaydın tatlım.Günaydın hanımlar
O yaşına kadar sakinleşeceğine inanıyorum yanı inanmak istiyorum. Ooooo dünür mü oluyoruz. Alırım tabii. Deli dolu gelinimPisikedii
Triple two yu biliyorlar canım anlattıklarım çocuk hiç değişmez 5-6 yaşında (okula başlama dönemine yakın ) bile devam ederse ,Ozaman bu sorunları çıkarabiliyorlar,
Ama senin oğlan bu yaramazlıkları o yaşlardada abartsın kesin special da bulur kendini burda
Yalnız senin bu oğlana Nisa'yı verdim gitti eğer isterseniyi çift olurlar iki deli
Oy ben seni severim minnak adam!! Papyonu da var. Annesi benim yerime gıdısını Bi kokla
Yahu senin bu anneni ben çözemedim haa..yanlış anlama da seni cami avlusundan falan mı almış??eşime yarım gün izin al dedim, müdürü çok despot. izin vermiyormuş.
annem aradı, rahatsızım dedim. kocan izin alsaydı ya diyor.
Evladını sağlıkla büyüt. Hayırlı olsun inşallah. Ben henüz regl olmadım. 1 numarada 6 ay sonra olmuştum. Sürekli kanama olman bir sorun olduğunu gösterir bence. İnşallah kötü bir şey yoktur. Bizi bilgilendirirsin..Merhaba Ağustos anneleri Hamileliğim boyunca burayı takip ettim önceki kayıplar nedeniyle hiç yazamadım ama 8 Ağustos'ta sezeryanla kızım doğdu o zamandan beri kanama azalarak devam etti 40 ı çıktıktan 2 gün sonra regl oldum orta yoğunlukta 4 gün sürdü tam bitti derken az az hergün geliyordu 4-5 gün sonra yeniden regl oldum bu sefer çok yoğun oldu 4-5 gün sürdü sonra yine az az devam etti ve dün yine regl oldum şuan gayet yoğunyani Doğumdan beri hiç kesilmedi desem yeridir. Üstelik kırmızı öyle kahverengi falan değil bugün Dr a gideceğim ama sizde durum nasıl merak ettim bebeğim emiyor mama takviyesi de var ama bilemedim 9 yalında bir oğlum var onda böyle olmamıştı 40 ı çıktığında bitmiş ve bir daha 3-4 ay sonra gelmişti...
Tatlı Lune senin kuzun da çok ballıAy masallah barekallah pek yakışıklı
Maşallah barekallah size. Kızın çok güzel bahtıda güzel olsun inşallah. Allah kabul etsin. Nice güzel günlerini görünGeçmişi okuyamadım günaydınnnnn...
Dün mevlidimiz oldu her şey güzel başladı ama sonu kötüydü nazara geldikbir anlık lavabo ya gittim kızımın çığlığıyla dışarı attım kendimi teyzemin 1.5 yaşındaki kızı yanağını ısırmış yavrumun mosmor oldu... herkes çook üzüldü teyzemi de çook severim aramızda 7 yaş var ablam gibi ama sanki kırgınlık oldu aramızda o da üzüldü ben de birbirimize bakamadık bile, annem dünden beri arıyor tansiyonum fırladı elif nasıl diye... Rabbim beterinden korusun nazar çıktı diyelimm... bu da dünden fotolarımız...
Hahahha sağol kuzum canimsin. Valla bende burası sayesinde neseleniyorum. İyi ki varsın.La lune bilgili,akıllı,zeki olmanın yanında cok esprili ve komiksin kuzum.seni cok begeniyorum zevkle okuyorum iletilerini
İnstagram a at canım. O resim tele kayıt ediliyor. Onu yükle. İnstadan da silersin istersen.@gelinbuketi_gelintaciMinikPiranha masallah bebislere cok seker ikisi de Rabbime emanet olsunlar. Bende bizim cimcime zeynonun resmini atcam da hata verio surekli resim boyutundan dolayi kirpiom kesiom resmi yine olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?