2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ilk defamı tam kakayı yaparken denk geldin?biraz emiyor bez ondan diyorum.benim oglanın da hep sulu ve cıvık.sadece anne sutü aliyor dimi senin sutün boldu maşallah.ishalde bez yetişmezmiş.sık sık yapmıyo dimi?atesi yok ve guzel emiyor dimi?

sağol canım.
hiçbiri yok evde. market eve 10 mtde ama. üç çocukla gidilmiyor. zaten halim de yok.

B Began canım bak ben de biraz hasta kalktım bu sabah ta, emzirirken adaçayı içilir mi falan diye nette dolaşırken ekinezya çayı diye bişeye rastladım mastite iyi geliyormuş
sağol canım. ben de bir rezene var. dışarı çıkmam imkansız.

Ata beye maşallah.

Sezercik göbeği
Ayol ben 34 bedendim.belim yoktu resmen,dümsüz kasları bile belli bir karnım vardı.şu an hamile kıyafetlerimi giyiyorum halâ düşün

Ben o çılgın yakışıklıyı yerim

:.( ne diceğimi bilemiyorum içim acıdı annesine sabır diliyorum yunusumuza şifa diliyorum Rabbimden

Geçmişi okuyamadım günaydınnnnn...
Dün mevlidimiz oldu her şey güzel başladı ama sonu kötüydü nazara geldik bir anlık lavabo ya gittim kızımın çığlığıyla dışarı attım kendimi teyzemin 1.5 yaşındaki kızı yanağını ısırmış yavrumun mosmor oldu... herkes çook üzüldü teyzemi de çook severim aramızda 7 yaş var ablam gibi ama sanki kırgınlık oldu aramızda o da üzüldü ben de birbirimize bakamadık bile, annem dünden beri arıyor tansiyonum fırladı elif nasıl diye... Rabbim beterinden korusun nazar çıktı diyelimm... bu da dünden fotolarımız...

Eklentiler

• IMG_4628.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_4630.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 96
Ayy iyi olmuş yanında olduğun anne perişandır şimdi. Of yaa daha çok minik nasıl kaldırsın kemoterapi falan. Çok üzüldüm yaa Allah şifa versin. Ay boşver resmi falan takıldığımız şeye bak.

aksilik ya kızların emesi gelmiyor. iki çekip bıraktılar. inşallah geçer canım.
Ya öyle çekip bıraktıkları için oldu. Tam boşalsa memen öyle olmazdı. İnşallah çabucak geçer. Sancısını Ateş'ini bilirim
Günaydın hanımlar
Günaydın tatlım.
O yaşına kadar sakinleşeceğine inanıyorum yanı inanmak istiyorum. Ooooo dünür mü oluyoruz. Alırım tabii. Deli dolu gelinim
Kızlar benim mevlüt çocuğum da bu Vee karşınızda Ata
Eki Görüntüle 1896569
Oy ben seni severim minnak adam!! Papyonu da var. Annesi benim yerime gıdısını Bi kokla

eşime yarım gün izin al dedim, müdürü çok despot. izin vermiyormuş.
annem aradı, rahatsızım dedim. kocan izin alsaydı ya diyor.
Yahu senin bu anneni ben çözemedim haa..yanlış anlama da seni cami avlusundan falan mı almış??

Evladını sağlıkla büyüt. Hayırlı olsun inşallah. Ben henüz regl olmadım. 1 numarada 6 ay sonra olmuştum. Sürekli kanama olman bir sorun olduğunu gösterir bence. İnşallah kötü bir şey yoktur. Bizi bilgilendirirsin..

Ay masallah barekallah pek yakışıklı
Tatlı Lune senin kuzun da çok ballı
Maşallah barekallah size. Kızın çok güzel bahtıda güzel olsun inşallah. Allah kabul etsin. Nice güzel günlerini görün
Ah canım çok geçmiş olsun. İsteyerek yapmamıştır. O henüz neyin zarar vereceğini bilemez. Keşke böyle Bi tecrübe yaşamamış olsaydınız

Kardeşi olan bebeler bazen aynı bu şekilde zarar görebiliyor malesef benim oğlan da iki yanağından tutup sıkıştırıyor,parmağıyla başına bastırıyor falan filan...zoooor anacım zor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…