Hahahha sağol kuzum canimsin. Valla bende burası sayesinde neseleniyorum. İyi ki varsın.
Sağol cnım yaa evet kızın da suçu yok tabi ki ama ne biliyim gerçekten olucağı varmış... eşim çok hassas doğruyu söyleyemedim ona... uydurdum bişeyler şükür uzatmadıYa öyle çekip bıraktıkları için oldu. Tam boşalsa memen öyle olmazdı. İnşallah çabucak geçer. Sancısını Ateş'ini bilirim
Günaydın tatlım.
O yaşına kadar sakinleşeceğine inanıyorum yanı inanmak istiyorum. Ooooo dünür mü oluyoruz. Alırım tabii. Deli dolu gelinim
Oy ben seni severim minnak adam!! Papyonu da var. Annesi benim yerime gıdısını Bi kokla
Yahu senin bu anneni ben çözemedim haa..yanlış anlama da seni cami avlusundan falan mı almış??
Evladını sağlıkla büyüt. Hayırlı olsun inşallah. Ben henüz regl olmadım. 1 numarada 6 ay sonra olmuştum. Sürekli kanama olman bir sorun olduğunu gösterir bence. İnşallah kötü bir şey yoktur. Bizi bilgilendirirsin..
Tatlı Lune senin kuzun da çok ballı
Maşallah barekallah size. Kızın çok güzel bahtıda güzel olsun inşallah. Allah kabul etsin. Nice güzel günlerini görün
Ah canım çok geçmiş olsun. İsteyerek yapmamıştır. O henüz neyin zarar vereceğini bilemez. Keşke böyle Bi tecrübe yaşamamış olsaydınız
Kardeşi olan bebeler bazen aynı bu şekilde zarar görebiliyor malesefbenim oğlan da iki yanağından tutup sıkıştırıyor,parmağıyla başına bastırıyor falan filan...zoooor anacım zor!!
Cnm leslie ile ev yürüyüşü videoları var internette.bi onlara bak.karnı zorlamıyo.Kizlar ben egzersizlere basliyim dedim,aman o ne ,yerde gerisin geri kaldim.suan ameliyat yerim ciddi agriyor. Daha bana musade yok anlasilan
Bunu da denedim.evet galeriye foto geldiama dosya yükle dedigim zaman çıkan fotolar yine önceki fotolar...İnstagram a at canım. O resim tele kayıt ediliyor. Onu yükle. İnstadan da silersin istersen.
tarağı ilk kez duydum. diğerlerini yaptım. hala sızı var.Hemen dayanabikldigin kadar sıcak su tut. Dus altında tarafından memeyi sık dişli tarakla. Bol bol emzir olmadı sağ.
cami avlusu değil de ananem büyüttü diyebilirim ilkokul bitene kadar. okul zamanı evde, tüm tatillerde köydeydim. o zamandan kalan bir soğukluk mu diye düşünüyorum.Ya öyle çekip bıraktıkları için oldu. Tam boşalsa memen öyle olmazdı. İnşallah çabucak geçer. Sancısını Ateş'ini bilirim
Günaydın tatlım.
O yaşına kadar sakinleşeceğine inanıyorum yanı inanmak istiyorum. Ooooo dünür mü oluyoruz. Alırım tabii. Deli dolu gelinim
Oy ben seni severim minnak adam!! Papyonu da var. Annesi benim yerime gıdısını Bi kokla
Yahu senin bu anneni ben çözemedim haa..yanlış anlama da seni cami avlusundan falan mı almış??
Evladını sağlıkla büyüt. Hayırlı olsun inşallah. Ben henüz regl olmadım. 1 numarada 6 ay sonra olmuştum. Sürekli kanama olman bir sorun olduğunu gösterir bence. İnşallah kötü bir şey yoktur. Bizi bilgilendirirsin..
Tatlı Lune senin kuzun da çok ballı
Maşallah barekallah size. Kızın çok güzel bahtıda güzel olsun inşallah. Allah kabul etsin. Nice güzel günlerini görün
Ah canım çok geçmiş olsun. İsteyerek yapmamıştır. O henüz neyin zarar vereceğini bilemez. Keşke böyle Bi tecrübe yaşamamış olsaydınız
Kardeşi olan bebeler bazen aynı bu şekilde zarar görebiliyor malesefbenim oğlan da iki yanağından tutup sıkıştırıyor,parmağıyla başına bastırıyor falan filan...zoooor anacım zor!!
Çoğu Zaman kaka yaparken altı açık denk geldim canım ama resmen sarı su aktı gözlemleyebildim direk.sadece emziriyorum Can'ım ya dün akşamdan beri 3 defa yaptı ishal şeklinde ateşi yok emmek istemiyor isteksiz zorluyorum doktordan geldik suya karıştırılan bir ilaç verdi onu kullanıcaz gecer insallahIlk defamı tam kakayı yaparken denk geldin?biraz emiyor bez ondan diyorum.benim oglanın da hep sulu ve cıvık.sadece anne sutü aliyor dimi senin sutün boldu maşallah.ishalde bez yetişmezmiş.sık sık yapmıyo dimi?atesi yok ve guzel emiyor dimi?
Kıyamam yaa o da küçük çocuk ama bu da bebek. çok zor yaa çok Geçmiş Olsun. Maşallah diyeyim de nazarımda değmesin.Geçmişi okuyamadım günaydınnnnn...
Dün mevlidimiz oldu her şey güzel başladı ama sonu kötüydü nazara geldikbir anlık lavabo ya gittim kızımın çığlığıyla dışarı attım kendimi teyzemin 1.5 yaşındaki kızı yanağını ısırmış yavrumun mosmor oldu... herkes çook üzüldü teyzemi de çook severim aramızda 7 yaş var ablam gibi ama sanki kırgınlık oldu aramızda o da üzüldü ben de birbirimize bakamadık bile, annem dünden beri arıyor tansiyonum fırladı elif nasıl diye... Rabbim beterinden korusun nazar çıktı diyelimm... bu da dünden fotolarımız...
Özelden nomu yazayım sana bana gönder WhatsApp üzerinden. Ben atayım.Bunu da denedim.evet galeriye foto geldiama dosya yükle dedigim zaman çıkan fotolar yine önceki fotolar...
Düğümleri açması için canım. Çok zor bende 2 kere oldum. Süt tuzlu oluyor ondan emmek istemiyorlar.tarağı ilk kez duydum. diğerlerini yaptım. hala sızı var.
Hay maşallah ya bu da benim minnoşuma benziyor. Yerim ben onun cıpil gözlerini.Kizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
La Lune sagol cnm sonunda yukleyebildim resmi :)
Ayy inanmıyorum güzelliğe bakKizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
Teşekkür ederim kuzum
Rica ederim tatlım ne demek.Teşekkür ederim kuzum
Tsk ediyoruz teyzesi o sizin guzelliginiz:)Ayy inanmıyorum güzelliğe bak
Durumunuz gerçekten değişik. Tamam benim annem de evime gelip bakmayabilir ama tası tarağı topla gel yanıma ben bakarım sana der. Yapacak bir şey yok..durumu kabullenmek lazımcami avlusu değil de ananem büyüttü diyebilirim ilkokul bitene kadar. okul zamanı evde, tüm tatillerde köydeydim. o zamandan kalan bir soğukluk mu diye düşünüyorum.
Canım benim oğlan hep öyle yapıyor, sarı su gibi..içinde beyazımsı parçalar oluyor. İshal gibi. Bak şimdi işkillendimÇoğu Zaman kaka yaparken altı açık denk geldim canım ama resmen sarı su aktı gözlemleyebildim direk.sadece emziriyorum Can'ım ya dün akşamdan beri 3 defa yaptı ishal şeklinde ateşi yok emmek istemiyor isteksiz zorluyorum doktordan geldik suya karıştırılan bir ilaç verdi onu kullanıcaz gecer insallah
Bu neeeeeeeeeKizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
Maşallah barekallah. Ya oturuşunu yerim ben senin! Bildiğin ağa yaaahuuTeşekkür ederim kuzum
Baba uzun ama oglusum 56cmydi en son.4agustos dogumlu teyzesiDurumunuz gerçekten değişik. Tamam benim annem de evime gelip bakmayabilir ama tası tarağı topla gel yanıma ben bakarım sana der. Yapacak bir şey yok..durumu kabullenmek lazım
Canım benim oğlan hep öyle yapıyor, sarı su gibi..içinde beyazımsı parçalar oluyor. İshal gibi. Bak şimdi işkillendim
Bu neeeeeeeeemaşallah maşallah maşallah barekallah!!! Kız bu aynı oyuncak Bebek pofuduğum benim yaaaa. Çok tatlı güzel ballı Bi kızın var. Ömrü de güzel olsun inşallah gıdısını Bi kokla benim için annesi Zeynep'ler hep mi böyle güzel oluyor Bi de dilli düdük
Maşallah barekallah. Ya oturuşunu yerim ben senin! Bildiğin ağa yaaahuubüyümüşte küçülmüş baya uzun görünüyor maşallah
Bugun yikayacaktim asi yarin ama yikayamayacagim komsumu polisler goturdunesi agliyot kapi komsum onu sakinleatirmye calisiyoruz evi aradilar herseyi aldilar bilg flas bellekler vs vs cok kotu olduk yaa eski emniyet amiri ankara etkilendik yikamadan giturucem artik canjmAşıya gideceğin gün mü yıkayacaksın,üşütmesin yolda canım.yıkar yıkamaz cıkarma derim.aşıdan sonra da 3 gün yıkamayacaksın zaten.bence bugun yıka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?