2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sağol cnım yaa evet kızın da suçu yok tabi ki ama ne biliyim gerçekten olucağı varmış... eşim çok hassas doğruyu söyleyemedim ona... uydurdum bişeyler şükür uzatmadı

Hemen dayanabikldigin kadar sıcak su tut. Dus altında tarafından memeyi sık dişli tarakla. Bol bol emzir olmadı sağ.
tarağı ilk kez duydum. diğerlerini yaptım. hala sızı var.

cami avlusu değil de ananem büyüttü diyebilirim ilkokul bitene kadar. okul zamanı evde, tüm tatillerde köydeydim. o zamandan kalan bir soğukluk mu diye düşünüyorum.

Çoğu Zaman kaka yaparken altı açık denk geldim canım ama resmen sarı su aktı gözlemleyebildim direk.sadece emziriyorum Can'ım ya dün akşamdan beri 3 defa yaptı ishal şeklinde ateşi yok emmek istemiyor isteksiz zorluyorum doktordan geldik suya karıştırılan bir ilaç verdi onu kullanıcaz gecer insallah

Kıyamam yaa o da küçük çocuk ama bu da bebek. çok zor yaa çok Geçmiş Olsun. Maşallah diyeyim de nazarımda değmesin.

Bunu da denedim.evet galeriye foto geldiama dosya yükle dedigim zaman çıkan fotolar yine önceki fotolar...
Özelden nomu yazayım sana bana gönder WhatsApp üzerinden. Ben atayım.

tarağı ilk kez duydum. diğerlerini yaptım. hala sızı var.
Düğümleri açması için canım. Çok zor bende 2 kere oldum. Süt tuzlu oluyor ondan emmek istemiyorlar.

cami avlusu değil de ananem büyüttü diyebilirim ilkokul bitene kadar. okul zamanı evde, tüm tatillerde köydeydim. o zamandan kalan bir soğukluk mu diye düşünüyorum.
Durumunuz gerçekten değişik. Tamam benim annem de evime gelip bakmayabilir ama tası tarağı topla gel yanıma ben bakarım sana der. Yapacak bir şey yok..durumu kabullenmek lazım

Canım benim oğlan hep öyle yapıyor, sarı su gibi..içinde beyazımsı parçalar oluyor. İshal gibi. Bak şimdi işkillendim
Kizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
La Lune sagol cnm sonunda yukleyebildim resmi :)
Bu neeeeeeeee maşallah maşallah maşallah barekallah!!! Kız bu aynı oyuncak Bebek pofuduğum benim yaaaa. Çok tatlı güzel ballı Bi kızın var. Ömrü de güzel olsun inşallah gıdısını Bi kokla benim için annesi Zeynep'ler hep mi böyle güzel oluyor Bi de dilli düdük

Teşekkür ederim kuzum
Maşallah barekallah. Ya oturuşunu yerim ben senin! Bildiğin ağa yaaahuu büyümüşte küçülmüş baya uzun görünüyor maşallah

Baba uzun ama oglusum 56cmydi en son.4agustos dogumlu teyzesi

Aşıya gideceğin gün mü yıkayacaksın,üşütmesin yolda canım.yıkar yıkamaz cıkarma derim.aşıdan sonra da 3 gün yıkamayacaksın zaten.bence bugun yıka
Bugun yikayacaktim asi yarin ama yikayamayacagim komsumu polisler goturdunesi agliyot kapi komsum onu sakinleatirmye calisiyoruz evi aradilar herseyi aldilar bilg flas bellekler vs vs cok kotu olduk yaa eski emniyet amiri ankara etkilendik yikamadan giturucem artik canjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…