- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
Maşallah kuzuya kokla annesi yerimeKizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
La Lune sagol cnm sonunda yukleyebildim resmi :)
KuZum eşim bugun degistirdi farkta almamislar ankaradaysan antaresten degisim oldu hatta pembesu ve sarisida varmis resim gonderdi ben beyazini al dedim 6 aylik haberin olsun magazaya git konus bir problem cikarmamislarYa bende aradım fark alıyoruz dedii
Degiştirebilirsen haber ver bana da
Evet hayal EDEBİLİYORUM bende gülmekten fotosunu zor çektim
Kaç cm seninki
Kizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
Olsun canım siz komsunuz iyi olun da inşallah..Bugun yikayacaktim asi yarin ama yikayamayacagim komsumu polisler goturdunesi agliyot kapi komsum onu sakinleatirmye calisiyoruz evi aradilar herseyi aldilar bilg flas bellekler vs vs cok kotu olduk yaa eski emniyet amiri ankara etkilendik yikamadan giturucem artik canjm
Dışarı çıkınca takıyorum canım.emzirme sütyeniyle....Sütyen takabiliyor musunuz kızlar?
O yaşına kadar sakinleşeceğine inanıyorum yanı inanmak istiyorum. Ooooo dünür mü
Oy ben seni severim minnak adam!! Papyonu da var. Annesi benim yerime gıdısını Bi kokla
Sağol teyzesi kokladım senin yerine de
Teşekkür ederiz Amin canım evet ben de ondan böyle aldımAy masallah Atatürk gibi olmuş. Adıyla yaşasın büyük adam olsun.
Kız bu tam fırlama cok yakışıklı KESK'e böyle bir damadım olsa :)Bu benim artistik patinaj 1 numaram
Evimizin delisi! Günde 3-5 kere 'anne Bayram'ın kutlu olsun' diyerekten elimi öperdurup dururken 'annecim çok özür dilerim..seni çok seviyorum' diyerekten günah çıkarır..bulaşık yıkayacam diye ağlayarak mutfağa giderken 'ben sakız yiceeemmhh' diyerekten geri dönen sonra ne yapacağına karar veremeyip kendini yerden yere çalan salon beyefendim
Ay cok karizmatik maşallah siyah çoraplarını yerim
Tam fıstık ya MaşalahKizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
Vayyyy gözlerini yerim senın yakışıklı maşallah
Sağol teyzesi teşekkür ederizMasallaH kartpostal gibi Nasılda sarı ya boncuk boncuk bakıyo:)
Sağol tatlım sorma valla arkadaşın kızı kucağına almak istedi tuttuk biz de kucağında fotoğraflarını çektik o da 2 yaşında hele onun kucağında tam bi oyuncak bebek gibiydiMaşallah beyaz kuşa çok tatlı oyuncak bebek gibi allah nazardan saklasın
Sağol canımmmOyyyy kartpostal bebesi sandım.maşallah kuzuya
Ay cok karizmatik maşallah siyah çoraplarını yerim
Tam fıstık ya Maşalah
Vayyyy gözlerini yerim senın yakışıklı maşallah
Amanıııın biblo bebek gibi MAAŞALLAH kuzuyaKizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
Emzirme sütyeni kullanıyorum ben canımSütyen takabiliyor musunuz kızlar?
Ben takıyorum canım. Emzirme sutyen.Sütyen takabiliyor musunuz kızlar?
Kaç tl canım,güzelmişBiraz gec oldu ama bu tulumu aldık lcw den
Sağol tatlım.aynen dediğin gibi vallam.beauty 41 kere Maaşallah yakışıklı bakışlara bakın hele "Ne çekiyosun beni yine anne" der gibi zaten elimizden telefonlar düşmüyor dimi kızlar yok fotoğrafını çekelim yok videoya alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?