- 26 Mart 2015
- 184
- 216
- 23
- 42
Ay koca Ada'm çorabı cok tatlı olmuş bayıldım ay cok hoş olmusAy canım sorma ne uğraştım o siyah çorapları bulmak için
Bizde yarim gidiyoruz canim 2 ay asimiza insallah kuzularimizin ateşi cikmazKızlar yarın iki aylık aşımızı olacağız bu aşıyı yaptıranlar çok ateş yapıyor mu? Ateş düşürücü şurup verdiniz mi hem öncesinde hem sonrasında.
Rabbim bagislasin herkrse koklayacak kadar versin hayirli olsun kuzum rabbim kirumus darbe gecesi fenaydi yaa ben doguturm diye cok korkmustumkızlar merhaba çoktandır yazamıyorum. Benim doğumum erken oldu korkarak uyandım ve suyum geldiği için erken doğuma aldılar. Kızım çok şükür sağlıklı. Darbeden dolayı korktum ve 35 haftalık doğan kızım 3 kilo doğdu şuan 3 aylık olduk. Rabbime şükürler olsun onu bize bağışladı. Dünyanın en büyük mutluluğu. Rabbim tüm evlat bekleyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
Yorum yapamiyorum canim,allah sana bol sabir ve guc ve enerji versineşime yarım gün izin al dedim, müdürü çok despot. izin vermiyormuş.
annem aradı, rahatsızım dedim. kocan izin alsaydı ya diyor.
Of ofSezercik göbeği
Ayol ben 34 bedendim.belim yoktu resmen,dümsüz kasları bile belli bir karnım vardı.şu an hamile kıyafetlerimi giyiyorum halâ düşün
Mumkun muu ki ben de cok yemiyorum diyordum ama demekki gic yemiyecegKuş kadar yiyorlar canım.ben iştahsız biriydim o yüzden de kuş gibiydim.tek sırrı bu az yemek
Geçmişi okuyamadım günaydınnnnn...
Dün mevlidimiz oldu her şey güzel başladı ama sonu kötüydü nazara geldikbir anlık lavabo ya gittim kızımın çığlığıyla dışarı attım kendimi teyzemin 1.5 yaşındaki kızı yanağını ısırmış yavrumun mosmor oldu... herkes çook üzüldü teyzemi de çook severim aramızda 7 yaş var ablam gibi ama sanki kırgınlık oldu aramızda o da üzüldü ben de birbirimize bakamadık bile, annem dünden beri arıyor tansiyonum fırladı elif nasıl diye... Rabbim beterinden korusun nazar çıktı diyelimm... bu da dünden fotolarımız...
Bakicam tamam canimCnm leslie ile ev yürüyüşü videoları var internette.bi onlara bak.karnı zorlamıyo.
Masallah masallahKizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
@La Lune sagol cnm sonunda yukleyebildim resmi :)
O haraket toparlayacak mi gobegi dersinnymeria-burcu canım pilates topunda varsa üstünde yavaş yavaş ziplayabilrsin.
amin canım.Masllahhh tosunnnn
Yorum yapamiyorum canim,allah sana bol sabir ve guc ve enerji versin
Of of
Mumkun muu ki ben de cok yemiyorum diyordum ama demekki gic yemiyeceg
Masallah size,hayirlis olsun ve gecmis olsun
Bakicam tamam canim
Masallah masallah
O haraket toparlayacak mi gobegi dersin
Oyyy tatlis bu cok yaman yavvv.masallah.
biz de yarın sabah yaptıracağız aşıyı.Bizde yarim gidiyoruz canim 2 ay asimiza insallah kuzularimizin ateşi cikmaz
ben dayanamaz çemkirirdim herhalde. kızına neden sahip çıkmıyorsun derdim.Geçmişi okuyamadım günaydınnnnn...
Dün mevlidimiz oldu her şey güzel başladı ama sonu kötüydü nazara geldikbir anlık lavabo ya gittim kızımın çığlığıyla dışarı attım kendimi teyzemin 1.5 yaşındaki kızı yanağını ısırmış yavrumun mosmor oldu... herkes çook üzüldü teyzemi de çook severim aramızda 7 yaş var ablam gibi ama sanki kırgınlık oldu aramızda o da üzüldü ben de birbirimize bakamadık bile, annem dünden beri arıyor tansiyonum fırladı elif nasıl diye... Rabbim beterinden korusun nazar çıktı diyelimm... bu da dünden fotolarımız...
Maşallah tontiş yanaklı ısırmalıkKizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
Bilmiş bilmiş bakmış senin oğluş konuşsa sana neler diyecek
Yok canım karakterim müsade etmez... çocuk işte bizim de başımıza gelebilir... kimseyle ilişkimi o noktaya getiricek kadar çemkirmek istemem sonra nasıl yüzyüze bakarıZben dayanamaz çemkirirdim herhalde. kızına neden sahip çıkmıyorsun derdim.
Ay bu ne tatlılık :) Zeynep'le sonunda tanısabildik :) Tatar kızları gibi çekik gözlüKizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
Badem gibi iri iri gözler maşallah :) ne kadar uzun görünüyo
Tsk ederiz teyzesi sonunda yukleyebildim resmi :) valla cekik gözlü yok ailemizde cnm ya bununki cekik duruyo galiba tontis yanaklardan olsa gerek gözü küçültüyo:)Ay bu ne tatlılık :) Zeynep'le sonunda tanısabildik :) Tatar kızları gibi çekik gözlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?