2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar merhaba çoktandır yazamıyorum. Benim doğumum erken oldu korkarak uyandım ve suyum geldiği için erken doğuma aldılar. Kızım çok şükür sağlıklı. Darbeden dolayı korktum ve 35 haftalık doğan kızım 3 kilo doğdu şuan 3 aylık olduk. Rabbime şükürler olsun onu bize bağışladı. Dünyanın en büyük mutluluğu. Rabbim tüm evlat bekleyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşallah.

Rabbim bagislasin herkrse koklayacak kadar versin hayirli olsun kuzum rabbim kirumus darbe gecesi fenaydi yaa ben doguturm diye cok korkmustum

Kızlar benim mevlüt çocuğum da bu Vee karşınızda Ata
Eki Görüntüle 1896569

Masllahhh tosunnnn

eşime yarım gün izin al dedim, müdürü çok despot. izin vermiyormuş.
annem aradı, rahatsızım dedim. kocan izin alsaydı ya diyor.
Yorum yapamiyorum canim,allah sana bol sabir ve guc ve enerji versin
Sezercik göbeği
Ayol ben 34 bedendim.belim yoktu resmen,dümsüz kasları bile belli bir karnım vardı.şu an hamile kıyafetlerimi giyiyorum halâ düşün
Of of

Kuş kadar yiyorlar canım.ben iştahsız biriydim o yüzden de kuş gibiydim.tek sırrı bu az yemek
Mumkun muu ki ben de cok yemiyorum diyordum ama demekki gic yemiyeceg

Masallah size,hayirlis olsun ve gecmis olsun

Cnm leslie ile ev yürüyüşü videoları var internette.bi onlara bak.karnı zorlamıyo.
Bakicam tamam canim
Kizlarr bu da benim minnosum canim kiziim zeynebim bi masallah da bize ayirin:)
@La Lune sagol cnm sonunda yukleyebildim resmi :)
Masallah masallah
nymeria-burcu canım pilates topunda varsa üstünde yavaş yavaş ziplayabilrsin.
O haraket toparlayacak mi gobegi dersin
Eki Görüntüle 1896655

Ve karşınızda m.beauty nin yakışıklısı. Maşallah barekallah.

Oyyy tatlis bu cok yaman yavvv.masallah.

amin canım.

ben dayanamaz çemkirirdim herhalde. kızına neden sahip çıkmıyorsun derdim.

ben dayanamaz çemkirirdim herhalde. kızına neden sahip çıkmıyorsun derdim.
Yok canım karakterim müsade etmez... çocuk işte bizim de başımıza gelebilir... kimseyle ilişkimi o noktaya getiricek kadar çemkirmek istemem sonra nasıl yüzyüze bakarıZ

Kizlar kizim 21 ekim de 2 aylik olcak. Kendi dr umuz 20 ekimde verem asisi icin hastanede tum gun dolu oldugundan saglik ocaginda yaptirmami istedi. 20 ekim degilde bu cuma yaptirsam sorun olur mu? Saf gibi saglik ocagini aradim bunu sormayi unuttum ikizler burcu oldugumdan size sorup ogrenmezsemde catlarim:) saglik ocagi birde sey dedi verem,karma,zaturreyi birden yapiyoriz sizinde oyle mi oldu

Kızlar daha öncede yazmıştım kızım sürekli kusuyor diye çökelek kıvamında.şimdi 3 4 gündür sut kusuyor sulu ayran gibi emdigini çıkarıyor 2 3 yemek kaşığı kadar.aranizda varmı böyle olan.normal mi acaba.1 hafta sonra kontrolümüz var.o zamanda sorcam.ama sizlerlede paylaşayım dedim.

kelebek.hill cok sukur canim ben basta korkmadimda nefesi kesilir gibi hik hik ses cikartinca hirlamanin arasinda arada bi korktum goturdum. Birde bronsitten korktum. Cunku evde bi hafta filan sigara icildi hemen dumanindan kaptimi diye dusundum. Gerci mutfakta camin kenarinda yada tuvalette havalandirma olan yerde ictiler evin icinde degil ama korktum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…