- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Hepsini mi kusuyor,fiskirircasins mi cikiyor,yoksa bogazimdaki kalani ki cikariyor. Bizde hic kusms yok . Bebegin reflusu olsbilir mi acaba,yani kusmak iyi degil hep mi her yedigini mi kusuyor. Kilo alimi nasil.Kızlar daha öncede yazmıştım kızım sürekli kusuyor diye çökelek kıvamında.şimdi 3 4 gündür sut kusuyor sulu ayran gibi emdigini çıkarıyor 2 3 yemek kaşığı kadar.aranizda varmı böyle olan.normal mi acaba.1 hafta sonra kontrolümüz var.o zamanda sorcam.ama sizlerlede paylaşayım dedim.
Ana kız yakıyorsunuz maşallahGeçmişi okuyamadım günaydınnnnn...
Dün mevlidimiz oldu her şey güzel başladı ama sonu kötüydü nazara geldikbir anlık lavabo ya gittim kızımın çığlığıyla dışarı attım kendimi teyzemin 1.5 yaşındaki kızı yanağını ısırmış yavrumun mosmor oldu... herkes çook üzüldü teyzemi de çook severim aramızda 7 yaş var ablam gibi ama sanki kırgınlık oldu aramızda o da üzüldü ben de birbirimize bakamadık bile, annem dünden beri arıyor tansiyonum fırladı elif nasıl diye... Rabbim beterinden korusun nazar çıktı diyelimm... bu da dünden fotolarımız...
Sağoll canımAna kız yakıyorsunuz maşallah
Cnm bnmki bgn basladi donmeye:) 79gunluk su anda. Cok komikti donme cabalari! Ama ben oyle birsey yapamam yani annem de 5 tane buyutmus yaptgini sanmiyorum... biraz abartmis onlar sanki aksine artik refleksleri gelisti gozunu kapatsam eliyle itiyo kivranio fln burnunu sileyim desem kiyamet kopuo deli gibi oynuo... sacma geldi yani bana kendini daha cok korumasi gerekirken... dusme acisindan korumaliyiz bnce sadece.Kizlar bugun bi misafir geldi bize onunda 5 aylik bi kizi var bundan sonra cok dikkatli ol donmeye baslicak uykusunda dönerse bogulur dikkat edin dedi kendileri esiyle beraber nöbetleşe uyuyolarmis 2 aydir yeni birakmislar oyle deyince korktum ben ya daha dönme egilimi yok bizim kizin da ga donesi gelirse birden diye düşünüyorum napcaz biz yaa hakkaten nobetlese mi uyumaya baslicaz
Allah bir an önce önce sağlığına kavuşturur yunus emre bebeği inş. Allah annesine babasına sabır versin.Kızlar Yunus Emre nin sonuçları bugün çıktı.
Malesef kötü huylu çıktı
Kemik iliğinede geçmiş lanetçok üzgünüm çok
Kemo terapi çook şişlik yapmış vücudunda nefes almaktada zorlanıyor artık
Allah annesine sabır versin
@La Lune
İnanki bir tersliktir gidiyor aklımdasın
Bugün pasaport işleminden sonra hastaneye Yunus'un annesine gitmek zorununda kaldım orda epey durduk
Eve geldim , yemek bulaşık herşey birikti koştur koştur pestilim çıktı , Yen'i Nevşin uyudu kendimi yatağa zor attım.
Ne bileyim cnm oyle bir anlatti ki kocasi bigun cocugu mosmor yakalamis nefessiz kalmis yüzüstü donmus kendini dondurememis falan filan korktum ya ben de duymadim nobet tutan simdiye kadarCnm bnmki bgn basladi donmeye:) 79gunluk su anda. Cok komikti donme cabalari! Ama ben oyle birsey yapamam yani annem de 5 tane buyutmus yaptgini sanmiyorum... biraz abartmis onlar sanki aksine artik refleksleri gelisti gozunu kapatsam eliyle itiyo kivranio fln burnunu sileyim desem kiyamet kopuo deli gibi oynuo... sacma geldi yani bana kendini daha cok korumasi gerekirken... dusme acisindan korumaliyiz bnce sadece.
Ne bileyim cnm oyle bir anlatti ki kocasi bigun cocugu mosmor yakalamis nefessiz kalmis yüzüstü donmus kendini dondurememis falan filan korktum ya ben de duymadim nobet tutan simdiye kadar
Bebeğim geviş getirir gibi ağız hareketleri yapıyor.sanki ağzında birşey var. Böyle bi durum yaşayan varmı. Neden böyle yapıyor acaba. 2 -3 gündür dikkatimi çekti. Lütfen bilenler yardımcı olsun.
Ben penye sütyen takıyorum. Emzirme atletlerim var onları kullanıyorum. Sık sık emzirdiğim için normal balenli kullanamıyorum şimdilik.Sütyen takabiliyor musunuz kızlar?
Kaç aylık bu? Bebeğine Nasıl oldu?Biraz gec oldu ama bu tulumu aldık lcw den
Canım Bi küçüğünü verelim sana. BüyüğüneKız bu tam fırlama cok yakışıklı KESK'e böyle bir damadım olsa :)
Ay cok karizmatik maşallah siyah çoraplarını yerim
Tam fıstık ya Maşalah
Vayyyy gözlerini yerim senın yakışıklı maşallah
Canım aşı öncesi Ateş düşürücü verme. 4 saatte 1 veriliyor şayet ateşi olursa sıkıntı yaratabilir.Kızlar yarın iki aylık aşımızı olacağız bu aşıyı yaptıranlar çok ateş yapıyor mu? Ateş düşürücü şurup verdiniz mi hem öncesinde hem sonrasında.
Ya benimkinde köpüklü köpüklü su gibi yapıyor ama.. Demek seninki daha değişikPisikedii tatlım resmen su gibi yaptı normalde de sulu yapıyordu ama bu kıvamsın bir kaka ondan ishal olduğunu anladım
Canım bebeğin başının altına yastık koyuyorsa her türlü sıkıntı! Hem boğulmaya sebebiyet verebilir hem de omurga eğriliğine. Kesinlikle kullanılmamalı. Şayet yastık kullanmıyorsa ve yine boğulma tehlikesi atlatmışsa o Zaman başka bir problem var demektir çünkü 4-5 aylık Bebek çok rahat başını kullanabilir. Onlar biraz abartmış.Kizlar bugun bi misafir geldi bize onunda 5 aylik bi kizi var bundan sonra cok dikkatli ol donmeye baslicak uykusunda dönerse bogulur dikkat edin dedi kendileri esiyle beraber nöbetleşe uyuyolarmis 2 aydir yeni birakmislar oyle deyince korktum ben ya daha dönme egilimi yok bizim kizin da ga donesi gelirse birden diye düşünüyorum napcaz biz yaa hakkaten nobetlese mi uyumaya baslicaz
Nasıl oldu kızımız ?Çoğu Zaman kaka yaparken altı açık denk geldim canım ama resmen sarı su aktı gözlemleyebildim direk.sadece emziriyorum Can'ım ya dün akşamdan beri 3 defa yaptı ishal şeklinde ateşi yok emmek istemiyor isteksiz zorluyorum doktordan geldik suya karıştırılan bir ilaç verdi onu kullanıcaz gecer insallah
Ben penye sütyen takıyorum. Emzirme atletlerim var onları kullanıyorum. Sık sık emzirdiğim için normal balenli kullanamıyorum şimdilik.
Kaç aylık bu? Bebeğine Nasıl oldu?
Canım Bi küçüğünü verelim sana. Büyüğünehayalimsin1 ortanca kızı nisayı alacam..yanı öyle dedi.
Canım aşı öncesi Ateş düşürücü verme. 4 saatte 1 veriliyor şayet ateşi olursa sıkıntı yaratabilir.
Ya benimkinde köpüklü köpüklü su gibi yapıyor ama.. Demek seninki daha değişik
Canım bebeğin başının altına yastık koyuyorsa her türlü sıkıntı! Hem boğulmaya sebebiyet verebilir hem de omurga eğriliğine. Kesinlikle kullanılmamalı. Şayet yastık kullanmıyorsa ve yine boğulma tehlikesi atlatmışsa o Zaman başka bir problem var demektir çünkü 4-5 aylık Bebek çok rahat başını kullanabilir. Onlar biraz abartmış.
Canım benim ikiz bebek üçüz bebeklerde 35.hafta ve 3kilo hayal onu düşün ve üzülme.çok ta güzel beslenmiş karnında maşallah kokla bizim yerimize annesikızlar merhaba çoktandır yazamıyorum. Benim doğumum erken oldu korkarak uyandım ve suyum geldiği için erken doğuma aldılar. Kızım çok şükür sağlıklı. Darbeden dolayı korktum ve 35 haftalık doğan kızım 3 kilo doğdu şuan 3 aylık olduk. Rabbime şükürler olsun onu bize bağışladı. Dünyanın en büyük mutluluğu. Rabbim tüm evlat bekleyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
Sağol canım benim..
Şurup ne öncesi ne de sonrasında vermedim canım.Ateş olmadı.mahmurluk yaptı o kadar.inşallah senin bebiş te kolaycacık atlatır canımKızlar yarın iki aylık aşımızı olacağız bu aşıyı yaptıranlar çok ateş yapıyor mu? Ateş düşürücü şurup verdiniz mi hem öncesinde hem sonrasında.
Sağol canım.yaman mı olacak dersin:)Masllahhh tosunnnn
Yorum yapamiyorum canim,allah sana bol sabir ve guc ve enerji versin
Of of
Mumkun muu ki ben de cok yemiyorum diyordum ama demekki gic yemiyeceg
Masallah size,hayirlis olsun ve gecmis olsun
Bakicam tamam canim
Masallah masallah
O haraket toparlayacak mi gobegi dersin
Oyyy tatlis bu cok yaman yavvv.masallah.
Oooo bi görsen teyzesi konuşuyorum karşıliklar veriyor,doğum günü videoları çekiyoruz,surpriz bile yapiyoruz sevdiklerimize.bak oglum falancanin dogumgunu diyorum gülüyor,cok guzel kiz biliyor musun diyorum yandan yandan gulumsuyo falan inanılmazBilmiş bilmiş bakmış senin oğluş konuşsa sana neler diyecek
Herkes babaya benzetiyor.gözlerini benden almış ama,iri ve yeşil gözlerim.iriligini aldı demekki:)evet resimde uzun gözüküyo ama simdilik 56cm.boyu da babaya ceker insallah:)Badem gibi iri iri gözler maşallah :) ne kadar uzun görünüyo
Canımmmm bir kere daha ishal şeklinde kaka yaptık bir kac güne düzelir insallah durgun biraz suan güzel emdi ve yattı cok sagolNasıl oldu kızımız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?