2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hepsini mi kusuyor,fiskirircasins mi cikiyor,yoksa bogazimdaki kalani ki cikariyor. Bizde hic kusms yok . Bebegin reflusu olsbilir mi acaba,yani kusmak iyi degil hep mi her yedigini mi kusuyor. Kilo alimi nasil.

Kizlar bugun bi misafir geldi bize onunda 5 aylik bi kizi var bundan sonra cok dikkatli ol donmeye baslicak uykusunda dönerse bogulur dikkat edin dedi kendileri esiyle beraber nöbetleşe uyuyolarmis 2 aydir yeni birakmislar oyle deyince korktum ben ya daha dönme egilimi yok bizim kizin da ga donesi gelirse birden diye düşünüyorum napcaz biz yaa hakkaten nobetlese mi uyumaya baslicaz

Ana kız yakıyorsunuz maşallah

Cnm bnmki bgn basladi donmeye:) 79gunluk su anda. Cok komikti donme cabalari! Ama ben oyle birsey yapamam yani annem de 5 tane buyutmus yaptgini sanmiyorum... biraz abartmis onlar sanki aksine artik refleksleri gelisti gozunu kapatsam eliyle itiyo kivranio fln burnunu sileyim desem kiyamet kopuo deli gibi oynuo... sacma geldi yani bana kendini daha cok korumasi gerekirken... dusme acisindan korumaliyiz bnce sadece.

Allah bir an önce önce sağlığına kavuşturur yunus emre bebeği inş. Allah annesine babasına sabır versin.

Ne bileyim cnm oyle bir anlatti ki kocasi bigun cocugu mosmor yakalamis nefessiz kalmis yüzüstü donmus kendini dondurememis falan filan korktum ya ben de duymadim nobet tutan simdiye kadar

Ne bileyim cnm oyle bir anlatti ki kocasi bigun cocugu mosmor yakalamis nefessiz kalmis yüzüstü donmus kendini dondurememis falan filan korktum ya ben de duymadim nobet tutan simdiye kadar

Canım çocuğu düz gomulmeyecek bir yatakta yatiracagiz etrafında yüzüne kapatıp nefessiz bırakabilcek birşey olmayacak. Birsey olmaz o şekilde Yüzüstü dönse bile.

Benimki de yapıyor nedenini bilmiyorum

Sütyen takabiliyor musunuz kızlar?
Ben penye sütyen takıyorum. Emzirme atletlerim var onları kullanıyorum. Sık sık emzirdiğim için normal balenli kullanamıyorum şimdilik.
Biraz gec oldu ama bu tulumu aldık lcw den
Kaç aylık bu? Bebeğine Nasıl oldu?

Canım Bi küçüğünü verelim sana. Büyüğüne hayalimsin1 ortanca kızı nisayı alacam..yanı öyle dedi.
Kızlar yarın iki aylık aşımızı olacağız bu aşıyı yaptıranlar çok ateş yapıyor mu? Ateş düşürücü şurup verdiniz mi hem öncesinde hem sonrasında.
Canım aşı öncesi Ateş düşürücü verme. 4 saatte 1 veriliyor şayet ateşi olursa sıkıntı yaratabilir.
Pisikedii tatlım resmen su gibi yaptı normalde de sulu yapıyordu ama bu kıvamsın bir kaka ondan ishal olduğunu anladım
Ya benimkinde köpüklü köpüklü su gibi yapıyor ama.. Demek seninki daha değişik

Canım bebeğin başının altına yastık koyuyorsa her türlü sıkıntı! Hem boğulmaya sebebiyet verebilir hem de omurga eğriliğine. Kesinlikle kullanılmamalı. Şayet yastık kullanmıyorsa ve yine boğulma tehlikesi atlatmışsa o Zaman başka bir problem var demektir çünkü 4-5 aylık Bebek çok rahat başını kullanabilir. Onlar biraz abartmış.

Nasıl oldu kızımız ?

Benim oğlum 45 günlük canım ben 6-9 aylık aldım benim oğlan biraz kiloyu çok almaya başladı şimdi büyük tabi ama sanırım aralıkda ocakda çok rahat olur biraz kalıbı dar gibi

Canım benim ikiz bebek üçüz bebeklerde 35.hafta ve 3kilo hayal onu düşün ve üzülme.çok ta güzel beslenmiş karnında maşallah kokla bizim yerimize annesi

Kızlar yarın iki aylık aşımızı olacağız bu aşıyı yaptıranlar çok ateş yapıyor mu? Ateş düşürücü şurup verdiniz mi hem öncesinde hem sonrasında.
Şurup ne öncesi ne de sonrasında vermedim canım.Ateş olmadı.mahmurluk yaptı o kadar.inşallah senin bebiş te kolaycacık atlatır canım

Sağol canım.yaman mı olacak dersin:)

Bilmiş bilmiş bakmış senin oğluş konuşsa sana neler diyecek
Oooo bi görsen teyzesi konuşuyorum karşıliklar veriyor,doğum günü videoları çekiyoruz,surpriz bile yapiyoruz sevdiklerimize.bak oglum falancanin dogumgunu diyorum gülüyor,cok guzel kiz biliyor musun diyorum yandan yandan gulumsuyo falan inanılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…