2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hepsini mi kusuyor,fiskirircasins mi cikiyor,yoksa bogazimdaki kalani ki cikariyor. Bizde hic kusms yok . Bebegin reflusu olsbilir mi acaba,yani kusmak iyi degil hep mi her yedigini mi kusuyor. Kilo alimi nasil.
Fışkırır gibi çıkarmıyor.ama her yediğini olmasada kusması günde bazen 2 3 kez bazende 3 yada 4 kez bazısı az bazısı yoğun geliyor.kilosu normal demişti doktor son kontrolde.

kuzum benim neler yaşamışsın gene bol sabır diliorum allahtan gitmişler alpmi düşünücen kv uğraşıcan
üzüldüm yaa inşalalh her şeyyoluna girer
Yaaa sorma has sokundayim,icimi doktum de biraz rahatladim. Bana uzak olsunlar alahim nolurrrr duy sesimi,once ogluma saglik diliyorum,sonrada bu insaarin benden onur boyu uzak olmalarini diliyorummmmm

Fışkırır gibi çıkarmıyor.ama her yediğini olmasada kusması günde bazen 2 3 kez bazende 3 yada 4 kez bazısı az bazısı yoğun geliyor.kilosu normal demişti doktor son kontrolde.
Bana reflusu var gibi geldi,kontrolunde mutlaka soyle doktora ama,ciddi birsey cikmaz insallah,

Benim oğlumda bugün öyle kustu ben üşüttüğünü düşünüyorum ama bilemiyorum tabi

Ben yan yatırıp arkasını Önünü destekliyorum dönmesine müsade etmeyiz olur biter

Offff yazdıkların inan gözümün önünde canlandı.çok geçmiş olsun sonu güzel bitmiş neyse.

Oln iyi etmissin canm hem icin rahatlamistirr... Ay hayirlisiyla bi buyutelm de miniklerimizii :) gerci bi bakcaz kocaman olmuslarrr..
İnsallah ya benimki daha minicik 40 gunlukcuk sizinkiler 2 ayi gecti :) gerci tosunpasa benimki de maşallah genede minik daha oyle bilincli gulmuyo filan :)

Amin canım.

Korkma canım aşılar eskisi gibi değil,ateş olmuyor çoğunlukla...

C Canan7091 cnm bnmki daha cok kusuyordur heralde ama benim hic aklima hastalik gelmedi! Bnmki biraz obur fazla emiyor bnm sutte masallah 5 6 delikten birden tazyikli geliyor bianda doluyor mide ustune gazini da cikartmakla ugrasmiorm gaz cikarirken de kusuyor mecbur. Bide kucaklamak kaldirmak yada fazla hareketlenirse de kusuyor. Bebeklerin mide kapagi gec gelisiyor bazisinin daha da gec nirmak yani cabukcak kusmalari. Kilo alimina engel olursa ancak ozmn dikkat etmek gerekli diye dusunuyorum cnm...
Ne bileyim cnm oyle bir anlatti ki kocasi bigun cocugu mosmor yakalamis nefessiz kalmis yüzüstü donmus kendini dondurememis falan filan korktum ya ben de duymadim nobet tutan simdiye kadar
Ay kokrtum valla allah korusun ama bnce onlarinki biraz sansizlik olmus. Donse bile smdiden kafayi kaldirabilio bnki bi sekilde nefes alabilmesi lazim 3aydan snr yatirabiluosn yuzukoyun... belki cok uykuluydu belki donusune engel yastik vs bisey vardi yada boyun kaslari gucsuz bilemedim cnm... allah esirgesin valla ne diyim...

Selam kızlaarr enes bugün 2.ay alısını oldu çok huysuzz ve atwşi çıktı maaleseff şimdi kucağmda uyuyor yere koydğmda cığlk cığlığa kıgamwt kopuyırr
Allah kolayliklar versin. Benimki de iki gün once oldu hala huysuz. Ateşi için ilk başına falan ıslak bez koyabilirsin biraz mikroplarla savassin diye.

Bebeginiz üşüttuyse kusmugu biraz yesilimtrak olur kızlar. Her Kusmasi usuttugu anlamına gelmez yani.

Kizlar bu kalca cikikligi taramasini yaptirdiniz mi ?

Birde goz muayenesini. Ne zaman yaptiriliyo ?

İnternette ilk ay dolunca diyolar randevu alicaktim özele 2-4 ay arasi getirin demisti.

Sizler ne zaman yaptirdiniz ben ona gore haftaya randevu alicam da esimle goturucem.

Sezaryen olan annelere sorum var: temizlik yapıp işlere kosturunca ameliyat yerim ağrıyor ve biraz üst kısmı. Belim de fena oluyor. Sizlerde de var mi bu hal kızlar?

50 55 günlükken istedi dr bizden. Sonucumuz iyiydi şükür.

O nasıl bir doktormuş hayret..Artık yenidoğan sünnetini öneriyorlar şiddetle. Biz 7 günlükken yaptırdık lokal anestezi hem de yenidoğana özgü bir anestezikle hiç hissetmedi yavrum..Sonrasında doğru düzgün huysuzlanmadı bile.. 3 günde de tamamen iyileşti çok şükür.Ben orda kendini yataklardan atan çocuklar gördüm sünnet olmak istemeyen çok korkunçtu..

Kızlar benim mevlüt çocuğum da bu Vee karşınızda Ata
Eki Görüntüle 1896569
Yaa maşallahh nerde aldın bu kıyafetini?

Kendi dr konuşdum cerrahı destekledi canım bezden kesilince yaptırın dedi erken yaptırmanın bir esprisi yok iyikeşme süresi aynı dedi valla şimdilik iptal ettik bizim babamız biraz farklı bugun tamam der yarın başka dr gider o yüzden yüzde yüz erteledik demekde istemiyorum kismet bakalım zaman ne gösterecek ilk gün bile yapan varmış ama bekleyelim bakalım

Annem ve kayınvalide diyorki eskiden biz sizi yüz üstü yatırırdık hiç birşey olmazdı annem altı tane büyüttüm bişey olmadı sen niye yan yatırıyorsun bak oluyormuş işte gerçi yat yatma yastığı aldık adam iteleye iteleye sırt üstü dönüyor ama hık dese tedirgin oluyor kalkıyorum sanırım altı ay olana kadar odayı ayıramıcaz korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…