Fışkırır gibi çıkarmıyor.ama her yediğini olmasada kusması günde bazen 2 3 kez bazende 3 yada 4 kez bazısı az bazısı yoğun geliyor.kilosu normal demişti doktor son kontrolde.Hepsini mi kusuyor,fiskirircasins mi cikiyor,yoksa bogazimdaki kalani ki cikariyor. Bizde hic kusms yok . Bebegin reflusu olsbilir mi acaba,yani kusmak iyi degil hep mi her yedigini mi kusuyor. Kilo alimi nasil.
Yaaa sorma has sokundayim,icimi doktum de biraz rahatladim. Bana uzak olsunlar alahim nolurrrr duy sesimi,once ogluma saglik diliyorum,sonrada bu insaarin benden onur boyu uzak olmalarini diliyorummmmmkuzum benim neler yaşamışsın gene bol sabır diliorum allahtan gitmişler alpmi düşünücen kv uğraşıcan
üzüldüm yaa inşalalh her şeyyoluna girer
Fışkırır gibi çıkarmıyor.ama her yediğini olmasada kusması günde bazen 2 3 kez bazende 3 yada 4 kez bazısı az bazısı yoğun geliyor.kilosu normal demişti doktor son kontrolde.
Bana reflusu var gibi geldi,kontrolunde mutlaka soyle doktora ama,ciddi birsey cikmaz insallah,Fışkırır gibi çıkarmıyor.ama her yediğini olmasada kusması günde bazen 2 3 kez bazende 3 yada 4 kez bazısı az bazısı yoğun geliyor.kilosu normal demişti doktor son kontrolde.
Benim oğlumda bugün öyle kustu ben üşüttüğünü düşünüyorum ama bilemiyorum tabiKızlar daha öncede yazmıştım kızım sürekli kusuyor diye çökelek kıvamında.şimdi 3 4 gündür sut kusuyor sulu ayran gibi emdigini çıkarıyor 2 3 yemek kaşığı kadar.aranizda varmı böyle olan.normal mi acaba.1 hafta sonra kontrolümüz var.o zamanda sorcam.ama sizlerlede paylaşayım dedim.
Ben yan yatırıp arkasını Önünü destekliyorum dönmesine müsade etmeyiz olur biterKizlar bugun bi misafir geldi bize onunda 5 aylik bi kizi var bundan sonra cok dikkatli ol donmeye baslicak uykusunda dönerse bogulur dikkat edin dedi kendileri esiyle beraber nöbetleşe uyuyolarmis 2 aydir yeni birakmislar oyle deyince korktum ben ya daha dönme egilimi yok bizim kizin da ga donesi gelirse birden diye düşünüyorum napcaz biz yaa hakkaten nobetlese mi uyumaya baslicaz
Offff yazdıkların inan gözümün önünde canlandı.çok geçmiş olsun sonu güzel bitmiş neyse.Kizlar bugun basima gelenleri anlatiyorum,ameliyati oldugumuz hastaneye kontrole gidecektik iste o kontrol bu doktor baksin falan dediydiler. Bizim velet gece hic uyumadi,surekli ikindi bir turlu gazini cikaramadim,haliyle sabah uykusuz bir sekilde kv ve kp birlikte yoka koyulduk,esimin cok onemli bir toplantisi olduu icin onu ise gonderdim mecbur,ama yasli insanlar bana ne faydasi olcak ki sadece ayak bagi olurlar neyseee,
Hastanenin onune geldik, otopark doluydu ve haliyle bekleme luksumuz yoktu,doktorlsr tamm saatinde bekliyorlar diye arabayi yola parkettim aldim cocugu kucagima,kv de arkadan cantayi tasiyor bana yetismeye calisiyordu. Gittik muayene icin bizim doktor ameliyatyaymis o yizden bakamazmis neden bugun gelmisim bana persembe demislermis oyle bir azar cektiler. Uygun olan doktora gittim bakmasi icin en azindan ameliyat yerine baksin diye,benim hastam degilsin bakmam ben sana dedi,hastalar bitsin bekle disarda alirim dedi,sizin diplomaniza s.c.yim dedim ciktim gittim,baska hicbbir yere de goturmedim cocugu, patolojiye gittim hala sonux cikmamis,internetten takip etmek icin numara aldim,dahada bu hastaneye allah dusurmesinnn. Kv delerde arkamda tabi geziyorlar,ama ayilip bayiliyor kadin,panik ya hani tansiyonu dusuyor bayilcak gibi oluyor. Alllahim dedim be cilem vsr bunlari biyr aldim ki yanima derken,sozde kadin cocugun cantasini tasiyor,biberon yerde termos yerrde,yahu anne al sunu sirtina diyorum tasiyorum ben tasiyorum diyor bende arkasindan topluyorim,allahim yarabbim sabir sabir,hastane olaylari ayri,benim su kv de nin dik kafasi ayri sabir sabir dileye dileye bir hal oldum derkrn,bir baktim ki araba yerinde yok,arabayi cekmisler. Halimi dusunun kizlar,arkamda yuklerim ama arkalarini ben topluyorum,cocuk kollarimda ve araba biraktigim yerde yok. Ben orda bayilmadiysam o an daha da bayilmam,yorgunluk ku dersin sinir krizi mi dersin kime saracagimi sasirdim,allahtan otopark yakindaymis cok sukur ki yuru yuru bi ha olsakta ve hava cok sicakti cocuu 3 kat giydirmistim,ona ragmen kv dede battaniyesini alalim diye de ayrica tutturmus olmasina ragmen cok sukur yanima almamistim. Otorparka kizimi gordum gidip sarilasim geldi,100 lira cekici parasi,70 lirada ceza parasi verdim de ciktik arabadan,sonra kv cok rahatsizmiz diye onu ayrica ozel bir hastaneye muayeneye goturdum. Derken eve gelisimiz 3 du. Bugun yasadiklarim inanilir seyler degildi, benim sinir krizim genelde gulmeyle geliyor,katila katila guldum elllerim ayaklarim titredi butun gun. Oyle bir macera atlattik kizlar,
Ama bugunun en guzrl haberini suan veriyorum,bizimkiler yolculuk biletlerini persembe aldilar sanyorlardi,o gene bu gece yolculwrmis,adam aradida haberleri oldu,apar topar hazirlandilar, 11 gibi duraga birakacagim. Cooooook sukur ki allahim gidiyorlar artik,3 haftadir hic bu kadsr bunalmamistim,benim derdim yetmez mis gibi bu kv denin cok bilmis ve hic susmayan agzindan biktim artik. Az once cocuk oksuruyor gibi tiksirdi sadece,eyvah eyvah ah ah cocuguu usutttum goruyonmi diyor, suratina okuz gibi bakim artik,ya aklina hemen niye kotuyu getiriyorsun yaaa hemen hastami olmasi gerekiyor yarabbim,dedim tersledim. Hayret birsey , ona sabir gostermekten sabir tasina dondumm,alllaahim nokur duy sesimi,bir daha gelemesinler bana,gormek istemiyorum onlari,kocamin hatrina katlaniyorum ama bana cok agir geliyor artik,herhalde surekli burda olsalar benim esimle iliskim devam etmezdi.
Neyseki yarin icinde dosyami aldim uzman bir proftan randevu aldim, ordan daha ayrintili bakarlar yarin anlariz ne oldugunu
İnsallah ya benimki daha minicik 40 gunlukcuk sizinkiler 2 ayi gecti :) gerci tosunpasa benimki de maşallah genede minik daha oyle bilincli gulmuyo filan :)Oln iyi etmissin canm hem icin rahatlamistirr... Ay hayirlisiyla bi buyutelm de miniklerimizii :) gerci bi bakcaz kocaman olmuslarrr..
Amin canım.Evet canim benim uzerime araba,hayatta esimin ustune yapmam o cok ayri mesele konusmustuk daha once. Hemen aldim arabayi gercekten cok sevindim. Benim bu kv ve kp ciddi soyliyorum cok ugursuz insanlardir,ne zaman onlarla bir yere gitsem birsey yapsam ya yolda kalirim yada yapacagim sey elimde kalir. Yine oyle oldu sasmadi yani,bi gecede hic olmicak sekilde kp le birlikte arabada yolda kaldik. Tovbe esteagfurullaaah,nasil bir ugursuzluktir,kv agzindan bela okumak eksik olmaz,ona buna herkese bela okur,kp der desen suratsiz oyle durur. Hep kotu seyler konusurlar,hep kendilerine yapilan kotuluklerinlonusup bela okurlar,surekli hayatlari berbat otesiymis gibi kendilerini acindirirlar,ahaaaa simdi bir bela daha okudu esimle konusurlarken tovbe yarabbim,onu. Beddualarini benim ailemden sakin allahim,donup dolasip bize gelmesin insalah
Korkma canım aşılar eskisi gibi değil,ateş olmuyor çoğunlukla...inşalalh korkusu sardı benişimdiden eşimde olmıcak yanımda nası susturucam bilmiyrum birde ateş olayı
saat bası kontrol et soracam tekrar kaca öıkarsa calpol vericemyarın inşallah hepimiz az ağladı deriz bizimkinin uyku satibirde uyandıracaklar zorla
Ay kokrtum valla allah korusun ama bnce onlarinki biraz sansizlik olmus. Donse bile smdiden kafayi kaldirabilio bnki bi sekilde nefes alabilmesi lazim 3aydan snr yatirabiluosn yuzukoyun... belki cok uykuluydu belki donusune engel yastik vs bisey vardi yada boyun kaslari gucsuz bilemedim cnm... allah esirgesin valla ne diyim...Ne bileyim cnm oyle bir anlatti ki kocasi bigun cocugu mosmor yakalamis nefessiz kalmis yüzüstü donmus kendini dondurememis falan filan korktum ya ben de duymadim nobet tutan simdiye kadar
Allah kolayliklar versin. Benimki de iki gün once oldu hala huysuz. Ateşi için ilk başına falan ıslak bez koyabilirsin biraz mikroplarla savassin diye.Selam kızlaarr enes bugün 2.ay alısını oldu çok huysuzz ve atwşi çıktı maaleseffşimdi kucağmda uyuyor yere koydğmda cığlk cığlığa kıgamwt kopuyırr
50 55 günlükken istedi dr bizden. Sonucumuz iyiydi şükür.Kizlar bu kalca cikikligi taramasini yaptirdiniz mi ?
Birde goz muayenesini. Ne zaman yaptiriliyo ?
İnternette ilk ay dolunca diyolar randevu alicaktim özele 2-4 ay arasi getirin demisti.
Sizler ne zaman yaptirdiniz ben ona gore haftaya randevu alicam da esimle goturucem.
Alışmışım gecenın ikisine kadar ayakta kalmaya şimdi herkez uyudu bende tık yok entredan bir şeymiş bugun sünnet için götüşmeye gittik dr iki aylıkfan küçük çocuk içim önermiyorum dedi genel anestezi altında yapıyorum çok küçük şimdi düşünmeyin bezden kesilsin bezde enfeksiyon riski var sonra görüşürüz dedi bizde vazgeçtik sonra yaptırıcaz.uyku tulumu aldık bugun gece üstünü örtürmüyor beyefendi bu ay sonu başlarız artık bahsettiğiniz kışlık tulumdan baktım bende lcw deki daha çok hoşumuza gitti oradan aldık 69 tl ye pek şirin şeyler ya bu zamanlarını hafızama kazımak istiyorum artık gülüyor ses çıkartıyor sevgiyi hissediyor tekrar içime sokasım var ne iyi yapmışım doğurmakla diyorum ne güzel yaratmış yaradan allah hepimizin cümlenin evladını bağışlasın ben uyumayı bir deneyeyim bakalım iyi geceler herkeze
Yaa maşallahh nerde aldın bu kıyafetini?
O nasıl bir doktormuş hayret..Artık yenidoğan sünnetini öneriyorlar şiddetle. Biz 7 günlükken yaptırdık lokal anestezi hem de yenidoğana özgü bir anestezikle hiç hissetmedi yavrum..Sonrasında doğru düzgün huysuzlanmadı bile.. 3 günde de tamamen iyileşti çok şükür.Ben orda kendini yataklardan atan çocuklar gördüm sünnet olmak istemeyen çok korkunçtu..
Yaa maşallahh nerde aldın bu kıyafetini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?