Heh aynı benim kv çocuğu emziriyorum uyrukluyo gazını Alcam bırak uyusun diyo anne gazını almazsam agrıdan uyanıyo zaten diyom yok alttan gaz çıkarmayınca ağlıyo oğlum biliyorum gazı var diyorum ki gazı var ondan ağlıyo çocuk sürekli gaz mı çıkarmalıymış Ağlar çocuktur diyo anne diyorum derdi olmasa niye ağlasın manyak mı bu çocuk?9 tane torunu var sanki ilk defa Ağlayan çocuk görüyomuş gibi davranıyo anne hiç gazdan ağlamadı mı diyorum diğer torunlar için ağlarlardı da bilmezdik biz niye ağlıyo diyo heh iste ben biliyorum diyorum gazdan ki yanında çocuğa masaj yapıyorum gaz çıkarıyo rahatlıyo ertesi gün yine aynı tantana niye aglıyo bu çocuk!!! Herkes mükemmel çocuk yetiştirmiş kimsenin çocugu ağlamamış sütü eksilmemiş hep bizler sorunluyuz arkadaş bi bizim çocuğumuz aglıyoAyni benim kaynana da oyle kiz,vur diyorsun olduruyor. Az once yine sinir oldum,ben cop konusunda cok hassasim,o coppun suyu cikmasinda diye cok ugrasirim,evde buyuk bir cop tenekem var,ama piril pirildir koku bile olmaz,cunkunicine copleri posetleye posetleye atiyorum,cunku sizdirma olur,alirim elimden birden patlar o zaman bende patlarimmmm,bu manyak napmis biliyormusin,cay coplerini yemek artiklarini hoooop oldugu gibi sulu sulu direk gitmis icine atmis, elime almamla haliya suzulmesi bir oldu, nabiyim ben simdi. Ne diyimmmm . O kadar dik kafali ki hayatta dogru dedigin seyo ona yaptiramassin gider yine kafasina gore yapar. Halim rezil oldu tenekem rezil oldu. Bu kadsr dusunceli birisidir kendisi. Cocuguun gazini alacak sozde hoooo diye omzuna koyuyo,soyle bir dokunuyor cikti diyip tekrar yatiriyor gazi cikti diyip tekrar mama veriyor xocuk yinr basiyor cigligi gazi cikamadi cunku,gazi cikmayan cocuk biberonu tutmaz ki sonrada diyorki niye almiyor acaba hastami ay niye az yedi bugun,ay almadi mamayi cok mu sicak yoksaaaa,allalllalahimmmmmm yar ve yardimcim ol yarabbbim. Anne dedim cocugun gazini cikartamadin ki almaz tabi,senin 3 torunun daha vardi,onlara hep ben baktim diyorsun o cocuklarda hic gaz olmadi mi allah askina hic gaz almadin mi diyorim. Ay ne biliyim memeden sonra uyurlardi ben gaz bilmiyorum diyor,eee sebebsizde aglamiyorlaarmiydi diyorum agliyorlardi ama o kadsr diyor,kadin gazdan aglayabilecehini kabul etmiyor yani.
Ya ne pis dolmusum goruyormusunnn anlata anlata bitmez bende hikaye,tum bunlar oldukcada arkadan esim hemen karisir.anneme laf soyleme oyle biliyor kadin oyle yapsin birak!!! Anan kadar tas dussun lan kafana essoglu essek
Sabretmekten başka çaremiz yok ki :s eşim horul horul uyuyo ben çocuk sallıyorum gece-gündüz ayakta olan benim Yorulan benim kocam!! Vay arkadaş biz hiç çalışmadık sanki çok yoruluyomuş ben yatıyorum sanki evde! Ayaklarım ağrıdı az salla dedim 5 dk sonra uyudu elimi açıp suratına birden tokadı geçiresim var ! Sevmeye gelince herkes sevicek ama tüm zorlukları anne Çekicek ne zormuş anne olmak ya Babalık gözümde Sıfır suandaYarın 2 aylık olmuş olacak belki 3. Ayda düzelir Can'ım en olmadı 6 aya kadar yolu az kaldı geçecek
Normal değiller ben bile burdan okurken sinir oldum beyinsiz kadın gazını çıkardım dese bile sen yine al bebeği pışpışla Can'ımAyni benim kaynana da oyle kiz,vur diyorsun olduruyor. Az once yine sinir oldum,ben cop konusunda cok hassasim,o coppun suyu cikmasinda diye cok ugrasirim,evde buyuk bir cop tenekem var,ama piril pirildir koku bile olmaz,cunkunicine copleri posetleye posetleye atiyorum,cunku sizdirma olur,alirim elimden birden patlar o zaman bende patlarimmmm,bu manyak napmis biliyormusin,cay coplerini yemek artiklarini hoooop oldugu gibi sulu sulu direk gitmis icine atmis, elime almamla haliya suzulmesi bir oldu, nabiyim ben simdi. Ne diyimmmm . O kadar dik kafali ki hayatta dogru dedigin seyo ona yaptiramassin gider yine kafasina gore yapar. Halim rezil oldu tenekem rezil oldu. Bu kadsr dusunceli birisidir kendisi. Cocuguun gazini alacak sozde hoooo diye omzuna koyuyo,soyle bir dokunuyor cikti diyip tekrar yatiriyor gazi cikti diyip tekrar mama veriyor xocuk yinr basiyor cigligi gazi cikamadi cunku,gazi cikmayan cocuk biberonu tutmaz ki sonrada diyorki niye almiyor acaba hastami ay niye az yedi bugun,ay almadi mamayi cok mu sicak yoksaaaa,allalllalahimmmmmm yar ve yardimcim ol yarabbbim. Anne dedim cocugun gazini cikartamadin ki almaz tabi,senin 3 torunun daha vardi,onlara hep ben baktim diyorsun o cocuklarda hic gaz olmadi mi allah askina hic gaz almadin mi diyorim. Ay ne biliyim memeden sonra uyurlardi ben gaz bilmiyorum diyor,eee sebebsizde aglamiyorlaarmiydi diyorum agliyorlardi ama o kadsr diyor,kadin gazdan aglayabilecehini kabul etmiyor yani.
Ya ne pis dolmusum goruyormusunnn anlata anlata bitmez bende hikaye,tum bunlar oldukcada arkadan esim hemen karisir.anneme laf soyleme oyle biliyor kadin oyle yapsin birak!!! Anan kadar tas dussun lan kafana essoglu essek
1.5 saattir uyutmaya calışıyorum tam daldı diyorum geri kalkıyo Nöbeti devretmeyi çok isterdim halbu kiNobetı devralayım gıdın uyuyun kızlarrrr
Kıyamam vee r ıkısıne bakayım azıcık dınlen1.5 saattir uyutmaya calışıyorum tam daldı diyorum geri kalkıyo Nöbeti devretmeyi çok isterdim halbu ki
Valla benim kocamda öyle bu iki gündür sinirlerim hat Safa'da artık midem bulanıyor her seyden o dereceye geldim ölüyorum hastayım geberecem yardım istiyorum fix lafı "Ben neye yetiştiyim" b*ka yetiş bir daha Dünyaya gelirsem yapacagım en son şey bile olmayacak evlilik ne rahatmışım baba evinde ne el üstünde tutulurmuşum meğer .. Başım ağrısa anam koşar bakardı banaSabretmekten başka çaremiz yok ki :s eşim horul horul uyuyo ben çocuk sallıyorum gece-gündüz ayakta olan benim Yorulan benim kocam!! Vay arkadaş biz hiç çalışmadık sanki çok yoruluyomuş ben yatıyorum sanki evde! Ayaklarım ağrıdı az salla dedim 5 dk sonra uyudu elimi açıp suratına birden tokadı geçiresim var ! Sevmeye gelince herkes sevicek ama tüm zorlukları anne Çekicek ne zormuş anne olmak ya Babalık gözümde Sıfır suanda
Tatlım çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidirSelam kızlaarr enes bugün 2.ay alısını oldu çok huysuzz ve atwşi çıktı maaleseffşimdi kucağmda uyuyor yere koydğmda cığlk cığlığa kıgamwt kopuyırr
Yok Can'ım okuyamadım daha geçmişin hepsini kötü bir şey yok inşallah :/cetrina bugun basima gelenleri okudun mu,benim diger mesajlarima bak bi. Neer atlattim bugun nelerr
Var var oku bakkkYok Can'ım okuyamadım daha geçmişin hepsini kötü bir şey yok inşallah :/
Allah ım gitmişler gözün aydınHahhahahah nasilda aynilar kizzzzzz,bizimki gecen gin sabah boregi fazla kacirmis psikolojik olarak ben kotuyum ben kotuyum diye gezindi evde,apar topar hastaneye goturttu kendini ve sonuc hicbiseyin yok iyisin demis doktor. Kendisi bypassli oldugu icin surekli olecek korkusu var adamda. Cok komikler. Hele kv dem allahim bir araya bir gelsen guler misin aglar misin hallerine,cok sukur ki gittiler evde bir sessizlik ohhhh be,gereksiz gereksiz konusmalar. Esime sesleniyorum anasi cevap veriyo ordan ,mesuta soyledim anne diyorum.kadin cevap veriyo nolmus ne azarliyorsun insani diyor, aenin uzerine vazife degil diye annesine soylemek yok ama dusun yani. Cok garipler cok gerrksiz konusmalar of of. Ailen olsa cekilmez yani.
Tatlım hangi sayfadaVar var oku bakkk
5350 de canimTatlım hangi sayfada
Cok sukur canim cok sukur supri oldu yarin bekliyorduk baba yanlis anlamis biletci bu aksmaa vermis biletleri aksam 8 de haberleri oldu,bende bugunki strese bunlari 1 gun daha nasil cekerim diye dusunurken birden allah bana acidi sanirim.Allah ım gitmişler gözün aydın
:.( ne diceğimi bilemiyorum içim acıdı annesine sabır diliyorum yunusumuza şifa diliyorum Rabbimden
Ayy iyi olmuş yanında olduğun anne perişandır şimdi. Of yaa daha çok minik nasıl kaldırsın kemoterapi falan. Çok üzüldüm yaa Allah şifa versin. Ay boşver resmi falan takıldığımız şeye bak.
Allah bir an önce önce sağlığına kavuşturur yunus emre bebeği inş. Allah annesine babasına sabır versin.
hayalimsin1 ya canım Yunus Emre bir türlü çıkmıyor aklımdan hep dilimde dualarım onunla. Keşke elimizden birşey gelse keşke bir nebze de olsa yapabileceğimiz birşey olsa. Var mı birşeye ihtiyaçları falan?
Cok sukur canim cok sukur supri oldu yarin bekliyorduk baba yanlis anlamis biletci bu aksmaa vermis biletleri aksam 8 de haberleri oldu,bende bugunki strese bunlari 1 gun daha nasil cekerim diye dusunurken birden allah bana acidi sanirim.
İnann 3 haftadir ugrasiyorum bu cahillerle,uzerimden doZer kalkti yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?