2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Heh aynı benim kv çocuğu emziriyorum uyrukluyo gazını Alcam bırak uyusun diyo anne gazını almazsam agrıdan uyanıyo zaten diyom yok alttan gaz çıkarmayınca ağlıyo oğlum biliyorum gazı var diyorum ki gazı var ondan ağlıyo çocuk sürekli gaz mı çıkarmalıymış Ağlar çocuktur diyo anne diyorum derdi olmasa niye ağlasın manyak mı bu çocuk?9 tane torunu var sanki ilk defa Ağlayan çocuk görüyomuş gibi davranıyo anne hiç gazdan ağlamadı mı diyorum diğer torunlar için ağlarlardı da bilmezdik biz niye ağlıyo diyo heh iste ben biliyorum diyorum gazdan ki yanında çocuğa masaj yapıyorum gaz çıkarıyo rahatlıyo ertesi gün yine aynı tantana niye aglıyo bu çocuk!!! Herkes mükemmel çocuk yetiştirmiş kimsenin çocugu ağlamamış sütü eksilmemiş hep bizler sorunluyuz arkadaş bi bizim çocuğumuz aglıyo

Yarın 2 aylık olmuş olacak belki 3. Ayda düzelir Can'ım en olmadı 6 aya kadar yolu az kaldı geçecek
Sabretmekten başka çaremiz yok ki :s eşim horul horul uyuyo ben çocuk sallıyorum gece-gündüz ayakta olan benim Yorulan benim kocam!! Vay arkadaş biz hiç çalışmadık sanki çok yoruluyomuş ben yatıyorum sanki evde! Ayaklarım ağrıdı az salla dedim 5 dk sonra uyudu elimi açıp suratına birden tokadı geçiresim var ! Sevmeye gelince herkes sevicek ama tüm zorlukları anne Çekicek ne zormuş anne olmak ya Babalık gözümde Sıfır suanda

Normal değiller ben bile burdan okurken sinir oldum beyinsiz kadın gazını çıkardım dese bile sen yine al bebeği pışpışla Can'ım

Kızlar kuzuma tarhana yapıyorum hem de ılk kez serdık kuruyacak inş yarın da eleyecegızz
Daha hamıleyken noyetlenmıştım sukur yapabıldım içine hersey koydum inş severek yer fasulye nohut yesıl mercımek bıber domates sogan sarımsak derrotu havuc nane kırmızı bıber yoğurt inş guzel olurr

Valla benim kocamda öyle bu iki gündür sinirlerim hat Safa'da artık midem bulanıyor her seyden o dereceye geldim ölüyorum hastayım geberecem yardım istiyorum fix lafı "Ben neye yetiştiyim" b*ka yetiş bir daha Dünyaya gelirsem yapacagım en son şey bile olmayacak evlilik ne rahatmışım baba evinde ne el üstünde tutulurmuşum meğer .. Başım ağrısa anam koşar bakardı bana Regl günlerimde bile ağrı çekmeyim diye beni hastaneye götürüp iğne vurduran abim vardı be evin içinde :....şimdi ki halime ağla ağla bi hal oluyorum

Selam kızlaarr enes bugün 2.ay alısını oldu çok huysuzz ve atwşi çıktı maaleseff şimdi kucağmda uyuyor yere koydğmda cığlk cığlığa kıgamwt kopuyırr
Tatlım çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir

Allah ım gitmişler gözün aydın

Allah ım gitmişler gözün aydın
Cok sukur canim cok sukur supri oldu yarin bekliyorduk baba yanlis anlamis biletci bu aksmaa vermis biletleri aksam 8 de haberleri oldu,bende bugunki strese bunlari 1 gun daha nasil cekerim diye dusunurken birden allah bana acidi sanirim.

İnann 3 haftadir ugrasiyorum bu cahillerle,uzerimden doZer kalkti yeminle

:.( ne diceğimi bilemiyorum içim acıdı annesine sabır diliyorum yunusumuza şifa diliyorum Rabbimden

Allah bir an önce önce sağlığına kavuşturur yunus emre bebeği inş. Allah annesine babasına sabır versin.

Allah razı olsun hepinizden hanımlar
Çok sağolun
Bluetweety keşke elimizden bişeyler gelse de yapsak , Malesef bazı şeylerin önüne geçilmiyor İşte /(
İhtiyaç herşey buradaki hastanelerde karşılanıyor yapılıyor zaten, şimdilik pek bişey yok
Düşünmen yeterli

Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…