İnternette ilk ay dolunca yaziyoda bende daha 40gunluguz ya napalim dedim. Demek 2 ay dogrusu sagol canim50 55 günlükken istedi dr bizden. Sonucumuz iyiydi şükür.
Yüzü koyun yatirmakta korkacak bi sey yok canım. Yani ilk bi dene tabi gözlemle bebeğini. Ben ilk baslarda yapamam gibi geliyordu ama huysuz bir bebeğim olunca onu da denedim. Gozetimim altinda yatirdim. Baktim kızım hem seviyor hem de halledebiliyor kendini kurtabilecek sekilde yani. Gündüzleri uyursa çoğu zaman yüzü koyun yatıyor. Geceleri yatirmiyorum ama. Ağır uyurum bi sey olur falan diye mazallah.Annem ve kayınvalide diyorki eskiden biz sizi yüz üstü yatırırdık hiç birşey olmazdı annem altı tane büyüttüm bişey olmadı sen niye yan yatırıyorsun bak oluyormuş işte gerçi yat yatma yastığı aldık adam iteleye iteleye sırt üstü dönüyor ama hık dese tedirgin oluyor kalkıyorum sanırım altı ay olana kadar odayı ayıramıcaz korkudan
Rica ederim canımİnternette ilk ay dolunca yaziyoda bende daha 40gunluguz ya napalim dedim. Demek 2 ay dogrusu sagol canim
Canım kalça röntgenini ilk ay dolduğunda çektirdi dr.arkadaşların çoğu da ikinci ay cektirdi.Kizlar bu kalca cikikligi taramasini yaptirdiniz mi ?
Birde goz muayenesini. Ne zaman yaptiriliyo ?
İnternette ilk ay dolunca diyolar randevu alicaktim özele 2-4 ay arasi getirin demisti.
Sizler ne zaman yaptirdiniz ben ona gore haftaya randevu alicam da esimle goturucem.
Tugbacim 53 gunluguz bizfe kalcayi ilk ay folunca yaptikİnternette ilk ay dolunca yaziyoda bende daha 40gunluguz ya napalim dedim. Demek 2 ay dogrusu sagol canim
Biz 2. Ay kontrolünde göz muayenesi de yaptırdık. 1.ayda da kalça ultrasonuCanım kalça röntgenini ilk ay dolduğunda çektirdi dr.arkadaşların çoğu da ikinci ay cektirdi.
Göz muayenesi 3 ya da 4.ay sanırım dr.bişey demedi.3.ay kontrolünde soracağım.
Tatlim benim,enesimize gecmis olsun,bu geceyi atlatsin insallah kolaysicak,takip et tabi atesini,ciktigini dusunursen ilk once bezini ac ve acikta burak,1 derece bile fark ediyor hemencecik.Selam kızlaarr enes bugün 2.ay alısını oldu çok huysuzz ve atwşi çıktı maaleseffşimdi kucağmda uyuyor yere koydğmda cığlk cığlığa kıgamwt kopuyırr
Hahhahahah nasilda aynilar kizzzzzz,bizimki gecen gin sabah boregi fazla kacirmis psikolojik olarak ben kotuyum ben kotuyum diye gezindi evde,apar topar hastaneye goturttu kendini ve sonuc hicbiseyin yok iyisin demis doktor. Kendisi bypassli oldugu icin surekli olecek korkusu var adamda. Cok komikler. Hele kv dem allahim bir araya bir gelsen guler misin aglar misin hallerine,cok sukur ki gittiler evde bir sessizlik ohhhh be,gereksiz gereksiz konusmalar. Esime sesleniyorum anasi cevap veriyo ordan ,mesuta soyledim anne diyorum.kadin cevap veriyo nolmus ne azarliyorsun insani diyor, aenin uzerine vazife degil diye annesine soylemek yok ama dusun yani. Cok garipler cok gerrksiz konusmalar of of. Ailen olsa cekilmez yani.m.beauty zeynep-ahmet ErdeminE
maşallah
topik bebekleri güzellik ve yakışıklılıkta birbirleriyle yarışıyor. Allah hepsine sağlıklı ömür nasip etsin
zeynep-ahmet bence bebek yüzüstü dönse bile kurtarır artik kendini. Tehlikesi yatak yumuşaksa gömülür derecede beki öyle olabilir ya da düşmeleri olabilir.
DM0111 o bisey yee gibi ağız hareketlerini benim kız da yapıyor. Ben pamukcuktan suphelenmistim ama dilinin uzeri sadece sut beyazı. Yarin kontrol var sorayim unutmazsam bakalım.
nymeria-burcu canım sevindim gitmelerine yazdıklarını okurken bile daral geldi. Neyse ki hemen alabilmissin arabanı. Bela okuma, basa gelen kötülüklerin anlatılması. Sürekli olumsuzluklar bunlar hep ayni :)) birde eskiden hergun 3. Sayfa haberleri özet geçerlerdi. Kim kimi kesmiş, kim aldatmış gibi gibi bisürü haber. Birde kp hastalık hastası bi adam bisey yiyip içer hemen ardından seker tansiyon ölçüp o yiyecekle ilgili not tutar herkese de uygular. Onu yeme tansiyon bunu yeme şeker :)
kv benim yanında kala kala biraz düzeldi artik gülebiliyor :) haber anlatmaktan da vazgeçti.
Aynisinin tipkisi bende oyleyim canim. Cok ayakta kalmiyom sizim sizim sizliyor,esnemeye bile korkar oldum inanki,cizzz editorSezaryen olan annelere sorum var: temizlik yapıp işlere kosturunca ameliyat yerim ağrıyor ve biraz üst kısmı. Belim de fena oluyor. Sizlerde de var mi bu hal kızlar?
Yani canim sen bilirsin ama cocuk hareketlendikten sonra bu is cok zor,ve sunneteiz haliyle enfeksiyona daha acik dedi doktor,hastalik acisindan erken sunnet oneriliyor. Bezli bebek atlatmasi daha kolay oluyir. Teramisin surduk biz hep pipisine,3 gun surmeddi dustu dikisleri,bir kere acisindan agladi fitil attik o kadsr bitti gecti. Cocuk buyudukcr travmasida zorlasiyor. Esin sunnet hikayesini nasil anlatiyor kolay mi atlatmis.bizimki kolay atlatamadigi icin erkek cocugum olursa kendini bilmeden yaptiricam demisti ve oyle yaptikKendi dr konuşdum cerrahı destekledi canım bezden kesilince yaptırın dedi erken yaptırmanın bir esprisi yok iyikeşme süresi aynı dedi valla şimdilik iptal ettik bizim babamız biraz farklı bugun tamam der yarın başka dr gider o yüzden yüzde yüz erteledik demekde istemiyorum kismet bakalım zaman ne gösterecek ilk gün bile yapan varmış ama bekleyelim bakalım
Ayni benim kaynana da oyle kiz,vur diyorsun olduruyor. Az once yine sinir oldum,ben cop konusunda cok hassasim,o coppun suyu cikmasinda diye cok ugrasirim,evde buyuk bir cop tenekem var,ama piril pirildir koku bile olmaz,cunkunicine copleri posetleye posetleye atiyorum,cunku sizdirma olur,alirim elimden birden patlar o zaman bende patlarimmmm,bu manyak napmis biliyormusin,cay coplerini yemek artiklarini hoooop oldugu gibi sulu sulu direk gitmis icine atmis, elime almamla haliya suzulmesi bir oldu, nabiyim ben simdi. Ne diyimmmm . O kadar dik kafali ki hayatta dogru dedigin seyo ona yaptiramassin gider yine kafasina gore yapar. Halim rezil oldu tenekem rezil oldu. Bu kadsr dusunceli birisidir kendisi. Cocuguun gazini alacak sozde hoooo diye omzuna koyuyo,soyle bir dokunuyor cikti diyip tekrar yatiriyor gazi cikti diyip tekrar mama veriyor xocuk yinr basiyor cigligi gazi cikamadi cunku,gazi cikmayan cocuk biberonu tutmaz ki sonrada diyorki niye almiyor acaba hastami ay niye az yedi bugun,ay almadi mamayi cok mu sicak yoksaaaa,allalllalahimmmmmm yar ve yardimcim ol yarabbbim. Anne dedim cocugun gazini cikartamadin ki almaz tabi,senin 3 torunun daha vardi,onlara hep ben baktim diyorsun o cocuklarda hic gaz olmadi mi allah askina hic gaz almadin mi diyorim. Ay ne biliyim memeden sonra uyurlardi ben gaz bilmiyorum diyor,eee sebebsizde aglamiyorlaarmiydi diyorum agliyorlardi ama o kadsr diyor,kadin gazdan aglayabilecehini kabul etmiyor yani.Biz cmtsinkismet olursa taşınıyoruz ya hani. Kvye bugün gel biraz toplayalım dedim. Elif de 2 gündür uyanık olduğu her dakika çok ağlıyor uykuları da kısa kısa. Bir iki koli yaptık birlikte sonra ben elifi emzirirken kv bütün mutfak dolaplarindakini tezgaha ve yerlere indirmişnakliye yapacak kişi tanıdık da Allahtan. Mutfak için varilleri yarin getirecekti aradım da neyse ki aksam getirdi. Akşam yemeğini esim hazırlayınca mutfakta herşey birbirine girdi.
Yarin sabah da geçen hırıltı için gittiğim doktora kontrole gideceğiz. Vücudunda kırmızı noktalar çıktı isilik gibi ama hic sicaklamiyor anlayamadım. Ardından da asi için sağlık ocağına inşallah.
Bugün biraz daha iyiyim Can'ım ama maalesef bebeğimede bulaştı 2 gündür savaş halindeyiz evde sen nasılsın Bebiş NasılHadi ya...
Senin veletler zaten seni yeterince hirpaliyorr bi de hasta oldun ya uzuldm valla
Allah kabul etsin canımm...
Gülüşüne kurban senin maşallah sanaEki Görüntüle 1896081
Al sana cilveli sevda :)
Ben de ıslaklık göstergesini sevmiştim bezin ama hiç işimr yaramadı. Hatta gece altını değiştirmiyorum ben gece kullanmak için prima almıştım yine o dönem
Olur mu Can'ım biri de aynı beşide analık Hakkı ödenmez .. Tabi ikinci ve üçüncüdeki zorlukları görünce İlkinde az daha rahatmışım diyor insan ..
7 dakika benim için çok büyük bir şey cnm en azından ya tuvalete gidiyorum ya da gözlerimi kapatabiliyırum :/ Allah sanada kolaylık versin tatlım7dk.ya sevindin inanamıyorumAllah kolaylık versin ,bebiş te bol bol sağlikla uyur inşallah canım çok zor..
İnşallah tatlım inşallah ben inanıyorum Buradaki güzel dualar sayesinde uyuyacak düzene girecek Bir günCnm ya cidden bizde yoruluyoruz ama sen içimizde zirvesin yani inş oğlun bi sabah kalkarsın ve huyu suyu değişmiş bol uyuyan çok huzurlu bi bebek olur
Yarın 2 aylık olmuş olacak belki 3. Ayda düzelir Can'ım en olmadı 6 aya kadar yolu az kaldı geçecekBilgim yok canım. O yüzden yanlış yönlendirmeyeyim. Şimdiye kadar boyle değilse belki atak günleridir? Beklenen doğum tarihi ne zamandı yanibtakvimde yazıyordu ya 40. Hafta hangi gün bitiyordu senin?
kendi kvdemi gördüm aynısının tıpkısı. Boşver canım az kaldı gitmelerine.
İnşallah 3. Ayda geçer canım. Kolik bebeklerde birden bitiveriyormus. İnşallah geçer de dinlenirsiniz.
Ben sonra yine geldim :) telefon elimde uyuyakalmışım :))
Geçmiş olsun. Allah beterinden sakınsın. Çok şükür canınıza gelmemiş. Korkmuşsundur
Lune kestigim soğanı sabah menemen yaptım
Kenardaki yetmez bu güzelliğe ya maşallah maşallahnasıl da güzel
Maşallah kocamannnnnnn maşallah PrenseseEki Görüntüle 1896036 Kızlar kenarda köşede bir maşallahınız var mıvarsa kızıma alabiliriz.annem de mevlidimizi yaptık hayırlısıyla haftaya da kendi evimizde yapacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?