Neler gelmiş başına Can'ım ya Allah birdaha yaşatmasın .. O doktorlara ayrı sinir oldum ne kötü insanlar el kadar bebeye bakacak Zaman mı yaratamıyorlar hay diplomalarınaKizlar bugun basima gelenleri anlatiyorum,ameliyati oldugumuz hastaneye kontrole gidecektik iste o kontrol bu doktor baksin falan dediydiler. Bizim velet gece hic uyumadi,surekli ikindi bir turlu gazini cikaramadim,haliyle sabah uykusuz bir sekilde kv ve kp birlikte yoka koyulduk,esimin cok onemli bir toplantisi olduu icin onu ise gonderdim mecbur,ama yasli insanlar bana ne faydasi olcak ki sadece ayak bagi olurlar neyseee,
Hastanenin onune geldik, otopark doluydu ve haliyle bekleme luksumuz yoktu,doktorlsr tamm saatinde bekliyorlar diye arabayi yola parkettim aldim cocugu kucagima,kv de arkadan cantayi tasiyor bana yetismeye calisiyordu. Gittik muayene icin bizim doktor ameliyatyaymis o yizden bakamazmis neden bugun gelmisim bana persembe demislermis oyle bir azar cektiler. Uygun olan doktora gittim bakmasi icin en azindan ameliyat yerine baksin diye,benim hastam degilsin bakmam ben sana dedi,hastalar bitsin bekle disarda alirim dedi,sizin diplomaniza s.c.yim dedim ciktim gittim,baska hicbbir yere de goturmedim cocugu, patolojiye gittim hala sonux cikmamis,internetten takip etmek icin numara aldim,dahada bu hastaneye allah dusurmesinnn. Kv delerde arkamda tabi geziyorlar,ama ayilip bayiliyor kadin,panik ya hani tansiyonu dusuyor bayilcak gibi oluyor. Alllahim dedim be cilem vsr bunlari biyr aldim ki yanima derken,sozde kadin cocugun cantasini tasiyor,biberon yerde termos yerrde,yahu anne al sunu sirtina diyorum tasiyorum ben tasiyorum diyor bende arkasindan topluyorim,allahim yarabbim sabir sabir,hastane olaylari ayri,benim su kv de nin dik kafasi ayri sabir sabir dileye dileye bir hal oldum derkrn,bir baktim ki araba yerinde yok,arabayi cekmisler. Halimi dusunun kizlar,arkamda yuklerim ama arkalarini ben topluyorum,cocuk kollarimda ve araba biraktigim yerde yok. Ben orda bayilmadiysam o an daha da bayilmam,yorgunluk ku dersin sinir krizi mi dersin kime saracagimi sasirdim,allahtan otopark yakindaymis cok sukur ki yuru yuru bi ha olsakta ve hava cok sicakti cocuu 3 kat giydirmistim,ona ragmen kv dede battaniyesini alalim diye de ayrica tutturmus olmasina ragmen cok sukur yanima almamistim. Otorparka kizimi gordum gidip sarilasim geldi,100 lira cekici parasi,70 lirada ceza parasi verdim de ciktik arabadan,sonra kv cok rahatsizmiz diye onu ayrica ozel bir hastaneye muayeneye goturdum. Derken eve gelisimiz 3 du. Bugun yasadiklarim inanilir seyler degildi, benim sinir krizim genelde gulmeyle geliyor,katila katila guldum elllerim ayaklarim titredi butun gun. Oyle bir macera atlattik kizlar,
Ama bugunun en guzrl haberini suan veriyorum,bizimkiler yolculuk biletlerini persembe aldilar sanyorlardi,o gene bu gece yolculwrmis,adam aradida haberleri oldu,apar topar hazirlandilar, 11 gibi duraga birakacagim. Cooooook sukur ki allahim gidiyorlar artik,3 haftadir hic bu kadsr bunalmamistim,benim derdim yetmez mis gibi bu kv denin cok bilmis ve hic susmayan agzindan biktim artik. Az once cocuk oksuruyor gibi tiksirdi sadece,eyvah eyvah ah ah cocuguu usutttum goruyonmi diyor, suratina okuz gibi bakim artik,ya aklina hemen niye kotuyu getiriyorsun yaaa hemen hastami olmasi gerekiyor yarabbim,dedim tersledim. Hayret birsey , ona sabir gostermekten sabir tasina dondumm,alllaahim nokur duy sesimi,bir daha gelemesinler bana,gormek istemiyorum onlari,kocamin hatrina katlaniyorum ama bana cok agir geliyor artik,herhalde surekli burda olsalar benim esimle iliskim devam etmezdi.
Neyseki yarin icinde dosyami aldim uzman bir proftan randevu aldim, ordan daha ayrintili bakarlar yarin anlariz ne oldugunu
Geçmişi okuyamadım günaydınnnnn...
Dün mevlidimiz oldu her şey güzel başladı ama sonu kötüydü nazara geldikbir anlık lavabo ya gittim kızımın çığlığıyla dışarı attım kendimi teyzemin 1.5 yaşındaki kızı yanağını ısırmış yavrumun mosmor oldu... herkes çook üzüldü teyzemi de çook severim aramızda 7 yaş var ablam gibi ama sanki kırgınlık oldu aramızda o da üzüldü ben de birbirimize bakamadık bile, annem dünden beri arıyor tansiyonum fırladı elif nasıl diye... Rabbim beterinden korusun nazar çıktı diyelimm... bu da dünden fotolarımız...
Fazla bile dayandın tatlım Allah güç sabır verdi sana inşallah uzunca bir süre gelmezler artık ..sende rahat edersin. ..o neydi öyle ya kendi evinde esir gibiCok sukur canim cok sukur supri oldu yarin bekliyorduk baba yanlis anlamis biletci bu aksmaa vermis biletleri aksam 8 de haberleri oldu,bende bugunki strese bunlari 1 gun daha nasil cekerim diye dusunurken birden allah bana acidi sanirim.
İnann 3 haftadir ugrasiyorum bu cahillerle,uzerimden doZer kalkti yeminle
Ben daha olmadım sabırla bekliyorumBen bugün adet oldum kızlar
Emzirirken adet olunmaz derler ama ben oluyorum Herseferinde Doğumdan 2-3 sonra
Maşallah yavruna çok üzüldüm geçmiş olsun annesiGeçmişi okuyamadım günaydınnnnn...
Dün mevlidimiz oldu her şey güzel başladı ama sonu kötüydü nazara geldikbir anlık lavabo ya gittim kızımın çığlığıyla dışarı attım kendimi teyzemin 1.5 yaşındaki kızı yanağını ısırmış yavrumun mosmor oldu... herkes çook üzüldü teyzemi de çook severim aramızda 7 yaş var ablam gibi ama sanki kırgınlık oldu aramızda o da üzüldü ben de birbirimize bakamadık bile, annem dünden beri arıyor tansiyonum fırladı elif nasıl diye... Rabbim beterinden korusun nazar çıktı diyelimm... bu da dünden fotolarımız...
Sen ne yakışıklısın öyle maşallah Sana
Ben daha olmadım sabırla bekliyorum
Aynenn,yarin gidecegim doktordan unutluyum bakalimNeler gelmiş başına Can'ım ya Allah birdaha yaşatmasın .. O doktorlara ayrı sinir oldum ne kötü insanlar el kadar bebeye bakacak Zaman mı yaratamıyorlar hay diplomalarınaşimdi Nasıl oldu oğlun umarım daha iyidir yavrun... Günün en güzel haberi gitmiş olmaları
Allah annesine sabır ve güç versin çocuğa Şafi İsmiyle şifa versin Allah ımKızlar Yunus Emre nin sonuçları bugün çıktı.
Malesef kötü huylu çıktı
Kemik iliğinede geçmiş lanetçok üzgünüm çok
Kemo terapi çook şişlik yapmış vücudunda nefes almaktada zorlanıyor artık
Allah annesine sabır versin
La Lune
İnanki bir tersliktir gidiyor aklımdasın
Bugün pasaport işleminden sonra hastaneye Yunus'un annesine gitmek zorununda kaldım orda epey durduk
Eve geldim , yemek bulaşık herşey birikti koştur koştur pestilim çıktı , Yen'i Nevşin uyudu kendimi yatağa zor attım.
Can'ım inşallah çok gÜzel haberlerle gelirsin dilerim bir an önce düzelir oğluşunAynenn,yarin gidecegim doktordan unutluyum bakalim
Göbeğim gitmedi birde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı o yüzden olayımda vücudum düzene girsin artıkNiye sabırla kız
Ben hiç olmak istemiyorum
Göbeğim gitmedi birde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı o yüzden olayımda vücudum düzene girsin artık
Bizimki e yapıyor sanki çiğniyor gibi değil Mi? Çökelek çıkarıyor sonra muhtemelen ağzında onları çiğniyor.Bebeğim geviş getirir gibi ağız hareketleri yapıyor.sanki ağzında birşey var. Böyle bi durum yaşayan varmı. Neden böyle yapıyor acaba. 2 -3 gündür dikkatimi çekti. Lütfen bilenler yardımcı olsun.
Benim bebeğim de tapıyor. Bu aralar azaldı. Ben de reflü olduğunu düşünüyorum. Dr gittiğimde soracağımBebeğim geviş getirir gibi ağız hareketleri yapıyor.sanki ağzında birşey var. Böyle bi durum yaşayan varmı. Neden böyle yapıyor acaba. 2 -3 gündür dikkatimi çekti. Lütfen bilenler yardımcı olsun.
1. Ayın sonunda yaptırdık canım biz. Göz muayenesi de istediler henüz gitmedik belki cuma gideriz.Kizlar bu kalca cikikligi taramasini yaptirdiniz mi ?
Birde goz muayenesini. Ne zaman yaptiriliyo ?
İnternette ilk ay dolunca diyolar randevu alicaktim özele 2-4 ay arasi getirin demisti.
Sizler ne zaman yaptirdiniz ben ona gore haftaya randevu alicam da esimle goturucem.
Kızlar ben 27 temmuzda doğum yaptım. 5 eylülde 40 ımız çıktı. 9-10 eylül gibiydi net hatırlamıyorum adet oldum sanırım. Çok koyu kahve oldu. Ama adet kanamamdan çok azdı. 3 gün oluyorum normalde. Yine 3 gün oldu ama normalin yarısı kadar kanamam oldu olmadı belki. Günüm geçti, hamileyim diye öyle korkuyorum ki. Bebeğimi emziriyorum da. Hamile olsam sütüm kesilmez miydi?Adet olunca göbek gidiyormu yani
Valla doğruysa inşallah gider busefer bu koca göbeğim ya
Canim sırt üstü yatiracaksan yarim kundak yap. Moro refleksi rahatsız etmez o zaman. Sicrayamiyor hem hem de sürekli sarıldığını sanıyormuş.Annem ve kayınvalide diyorki eskiden biz sizi yüz üstü yatırırdık hiç birşey olmazdı annem altı tane büyüttüm bişey olmadı sen niye yan yatırıyorsun bak oluyormuş işte gerçi yat yatma yastığı aldık adam iteleye iteleye sırt üstü dönüyor ama hık dese tedirgin oluyor kalkıyorum sanırım altı ay olana kadar odayı ayıramıcaz korkudan
Atak haftasıdır canım. Sütünü çoğaltmak istiyor olabilir. Memeni ver sen.Yahu bebişimi bugün uyutamiyorum.sürekli eli ağzında kendini uyandiriyor.sanki doymuyor gibi ama patlayacak biberonda hiç içmedigi kadar süt içti.benzer sey yaşayan var miydi
Hamile olsan sütun kesilmez. İki çocuğunu da emziren anneler var. İlk zaman düzene gitmeyebilir. Korunun mutlaka süt korumaz.Kızlar ben 27 temmuzda doğum yaptım. 5 eylülde 40 ımız çıktı. 9-10 eylül gibiydi net hatırlamıyorum adet oldum sanırım. Çok koyu kahve oldu. Ama adet kanamamdan çok azdı. 3 gün oluyorum normalde. Yine 3 gün oldu ama normalin yarısı kadar kanamam oldu olmadı belki. Günüm geçti, hamileyim diye öyle korkuyorum ki. Bebeğimi emziriyorum da. Hamile olsam sütüm kesilmez miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?