2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Neler gelmiş başına Can'ım ya Allah birdaha yaşatmasın .. O doktorlara ayrı sinir oldum ne kötü insanlar el kadar bebeye bakacak Zaman mı yaratamıyorlar hay diplomalarına şimdi Nasıl oldu oğlun umarım daha iyidir yavrun... Günün en güzel haberi gitmiş olmaları

Maşallah çok tatlı Allah bağışlasın canım

Fazla bile dayandın tatlım Allah güç sabır verdi sana inşallah uzunca bir süre gelmezler artık ..sende rahat edersin. ..o neydi öyle ya kendi evinde esir gibi

Maşallah yavruna çok üzüldüm geçmiş olsun annesi

Aynenn,yarin gidecegim doktordan unutluyum bakalim

Allah annesine sabır ve güç versin çocuğa Şafi İsmiyle şifa versin Allah ım

Bizimki e yapıyor sanki çiğniyor gibi değil Mi? Çökelek çıkarıyor sonra muhtemelen ağzında onları çiğniyor.

Benim bebeğim de tapıyor. Bu aralar azaldı. Ben de reflü olduğunu düşünüyorum. Dr gittiğimde soracağım

Yahu bebişimi bugün uyutamiyorum.sürekli eli ağzında kendini uyandiriyor.sanki doymuyor gibi ama patlayacak biberonda hiç içmedigi kadar süt içti.benzer sey yaşayan var miydi

1. Ayın sonunda yaptırdık canım biz. Göz muayenesi de istediler henüz gitmedik belki cuma gideriz.

Adet olunca göbek gidiyormu yani
Valla doğruysa inşallah gider busefer bu koca göbeğim ya
Kızlar ben 27 temmuzda doğum yaptım. 5 eylülde 40 ımız çıktı. 9-10 eylül gibiydi net hatırlamıyorum adet oldum sanırım. Çok koyu kahve oldu. Ama adet kanamamdan çok azdı. 3 gün oluyorum normalde. Yine 3 gün oldu ama normalin yarısı kadar kanamam oldu olmadı belki. Günüm geçti, hamileyim diye öyle korkuyorum ki. Bebeğimi emziriyorum da. Hamile olsam sütüm kesilmez miydi?

Canim sırt üstü yatiracaksan yarim kundak yap. Moro refleksi rahatsız etmez o zaman. Sicrayamiyor hem hem de sürekli sarıldığını sanıyormuş.

Son düzenleme:
Yahu bebişimi bugün uyutamiyorum.sürekli eli ağzında kendini uyandiriyor.sanki doymuyor gibi ama patlayacak biberonda hiç içmedigi kadar süt içti.benzer sey yaşayan var miydi
Atak haftasıdır canım. Sütünü çoğaltmak istiyor olabilir. Memeni ver sen.

Hamile olsan sütun kesilmez. İki çocuğunu da emziren anneler var. İlk zaman düzene gitmeyebilir. Korunun mutlaka süt korumaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…