2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Atak haftasıdır canım. Sütünü çoğaltmak istiyor olabilir. Memeni ver sen.

Hamile olsan sütun kesilmez. İki çocuğunu da emziren anneler var. İlk zaman düzene gitmeyebilir. Korunun mutlaka süt korumaz.
Korunuyoruz da. Korunmazdığımız oldu 1-2 sefer. Oofff of. Çok sitresliyim. Yarın bi test alıcam. Evet şimdi netten okudum da 1 yıla kadar adet olmayabilirmişsin

goqce çok geçmiş olsun kuzum.
nymeria-burcu ay şimdi okudum içim şişti Allah büyük sabır vermiş. Hiç sevmem beddua eden insanı. Ben senin kadar sabırlı değilim valla benzer şeyi annem yaptı da kibarca evden kovdum. Ya çocuk bu en iyi annesi bilir. Hem gazını almazsan kusuyor. Zaten birsuru şey geldi başına minigin. Ayrıca bu üşüyor yel alacak muhabbetine de sinir oluyorum. Evin içinde bile battaniye kat kat giydiriyor kv. Ben soyuyorum o tuvalete gidince giydiriyor. Ama elin ailesine laf edilmiyor işte. Yardımcı oluyor ne var 2 tane büyütmüş deniyor. Allah a emanet büyümüşler ama. Ben sürüyle kitap okuyorum araştırıyorum. Mesela ona göre yesil kaka usutmuş. Halbuki çok önsüt almak yesil kaka yaparmış. Aman hepsi aynı. Bir guvenemediler gitti bize.

Korunuyoruz da. Korunmazdığımız oldu 1-2 sefer. Oofff of. Çok sitresliyim. Yarın bi test alıcam. Evet şimdi netten okudum da 1 yıla kadar adet olmayabilirmişsin
Aman dikkat canım. Şu sıralar rahim hamile kalmaya açık. Ertesi gün hapı falan da alamazsın. Ne ile korunuyorsun? Özelse cevap vermeyebilirsin tatlım.

nymeria-burcu ha eşim de şurayı okusa ne etti garip anam sana der. Bir onlar ana çünkü biz bascavusun eşeği. İlerde oğlum olursa gelin çağırmadığı sürece falan gitmem. Gidersem de az kalır gelirim. Yazık düzen falan şaşıyor biri gelince. Aynen çöp tenekesi işi de benziyor. Ben mutlaka çöp poşeti kullanırım. Öyle bim poşeti falan akıtıyor. Onun içine de poşetleyip öyle atarım. Mahvolmuş kutu. Yarın bir ara Neva uyursa yıkayayim valla şimdi kalkasım geldi canım sıkıldı yine.

Öffff ne sabırlısınız kızlar hayranım.:)

Aman dikkat canım. Şu sıralar rahim hamile kalmaya açık. Ertesi gün hapı falan da alamazsın. Ne ile korunuyorsun? Özelse cevap vermeyebilirsin tatlım.
Eşim korunuyor. Sabah olsun ilk iş bi test almak. Off ya ben ki ikinciyi düşünmezdim. Olursa ne yapacağız. Maddi manevi Nasıl yeteceğiz 2. Ye

Kizlar ben ogluşumla beraber yatıyorum ya uyuyamadım bugün o da üç gibi kıpirdanmaya başladı erken yattı ya beyfendi 10.30gibi ondan olsa gerek.altını actımgürül gürül kaka yapınca.açmamla sen işe çarşaf pike haydiiii değiştir. Ağlayacak korkusu bi yandan.sizi okuyorum o da bakıyo ekrana ,gülücükler atıyo .nöbetçilere selam yolluyoruz

Rica ederim canım
M.Ali nasil oldu sakinlesti mi?
Mehmet Ali ayni teyzesi. Vizik vizik viziklaniyo. Gunduz uyumuyo. Bel kol kalmadi. Millet kucaga alistirdin diyo birak aglasin diyo. He diyip geciyorum bildigimi okuyorum. Eskinin bebekleriyle simdikiler bir degil cidden onlar ne guzel konusuyolarda birgun baksinlar biizmkilere de goreyim ben.
Canım kalça röntgenini ilk ay dolduğunda çektirdi dr.arkadaşların çoğu da ikinci ay cektirdi.
Göz muayenesi 3 ya da 4.ay sanırım dr.bişey demedi.3.ay kontrolünde soracağım.

Tugbacim 53 gunluguz bizfe kalcayi ilk ay folunca yaptik

1. Ayın sonunda yaptırdık canım biz. Göz muayenesi de istediler henüz gitmedik belki cuma gideriz.
Aaa herkes 1.ayda yaptirmis. Ee bende randevu alayim bari yaa gidip yaptirayim baska biyere. Devlet yapar belki ilk ay özel ille 2.ay diyo. Havalar iyice sogumadan gidelim bari esimle haftaya. Sagolun kizlar cevaplar icin ya. Allah razi olsun. Goz muayenesi 2.aydan sonraymis ama heralde suan daha tam net goremiyolar ya o zaman acilir heralde gozler.
Oy yigitimizi op yerimize :) benimkide yatti ama kivraniyo kalkmak icin aglayana kadar almam bel agrisindan geberiyorum artik kitleniyo bazen iki buklum kaliyorum ne lanet bisi bu agri.
Ay kizlar cildiracagim bu cocuk 12 den beri uyumuyor,bugun cektiklerim,dun geceden uykusuzluk,birde suan bu yipranma mahfoldummmmm. Uyumuyor anasini satiyim sadece agliyor,yetti yaaa
Uykusuzluk kadar kotu bisi yok yaa valla bazen oyle sinir oluyorum ki bebeyi hirpaliyorum sallarken filan azcik hizli salliyorum sinirimden kollari hizli hizli kundak yapip icine atiyorum battaniyenin filan sonrada pisman olup oturup agliyor Allah'im guc versin.

Bu arada kizlar mamayi iyice biraktik bugun hic vermedim sukurler olsun. Dua edinde yarin gunduz 1-2 saat uyusun yavrucakta hic yemegim yok yemek yapayim yoksa peynir ekmege talimim

Bizimki e yapıyor sanki çiğniyor gibi değil Mi? Çökelek çıkarıyor sonra muhtemelen ağzında onları çiğniyor.
Benimkide yapiyor, ilave olarak hiriltida var.internetten baktigimda reflu diyor dr a cuma hitcem videoya cekip dr a izletiyim diyorum . Ay dun cok guldum anlatayim:) bebegin oda tam dûrumcu gibi oldu. Soganin afedersiniz .okunu cikarmisim, heryer sogan..kokusu bana artik gül gibi geliyo:) esim dun geldi diyo ya butin gin isyerinde sogan koktum haystim ustum sogana mi degdi, sunum yaptim alttan alttan sogan kokusu geldi butun gun keko gobi dolastim dedi :) dusundum esim diger odada yatiyo alla alls nasil sindi dedim megersem sen giysi dolabini acik unut, butun herseyimiz suan antibakteriyel, buram buram kokuyozz ohh yeah yasasin sogan :)

İyi sabahlar arkadaşlar. Dün 2. Ay aşklarımızı olduk. Ağladı tontişim. Ne menem bir şeymiş bu aşılar. Calpol vermeme rağmen tüm gece huzursuz uyudu yavrum. Neredeyse saat başı kalktı. Bir de tek başımayım artık annem yok yanımda. Zormuş vesselam...

AAAhhh neydik ne olduk dimi kuzumm
İnsann en cokda bu zoruna gidiyor :/
Tatlım 05449227138 geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir
Atlattık ateşi şükür kuzumm
ayy benimkilerde bugün gidicek inşallah hadi gecmiş olsunn bebişimm gözünaydınn
Ayy gene hastanelerde neler yaşamışsın yaa nedir bu kara bulurlar bian önce herşey normale dçnsün inş keşke kendin gideymişsin hastaneye yav nasıl lanet biyer orası yaaa Rabbim kimseyi düşürmesinnn

Ayy balım saolasın atlattık şülür bu aşıyı da ..
valla annm napıoki derlr sadece sana yardım ediypr derler valla
Sennki yannda mı halaa

İnsallah ya benimki daha minicik 40 gunlukcuk sizinkiler 2 ayi gecti :) gerci tosunpasa benimki de maşallah genede minik daha oyle bilincli gulmuyo filan :)

Yavas yavas oluyo hepsi canm :) bilincli gulsum bi de zaten delirtiyo insani tatligiyla :)) masallah tosun pasayaaa.. Aman tosun olsn seviyom ben :) biz 5700 duk 2 aylik muayenemizde. 6 olmusuzdur galibaaa...

Canm ufaktan diyet sppr basliyorm 1. Gruba girdm. Beraber vercektik ya haber edim dedmm :))

Bugün biraz daha iyiyim Can'ım ama maalesef bebeğimede bulaştı 2 gündür savaş halindeyiz evde sen nasılsın Bebiş Nasıl

Oyyy uzuldm canm cok cok gecms olsnnn...
Biz de iyiyz valla nolsun. Karin agrisiyla uyandm bugn nedense. Begum de uyandi az daha uyusa diye gozunun icine bakiyom ama yok gibi

Keko gibi dolaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…