Karın ağrısı bende var son bikaç gündür.hatta o uyandırdı beni.Yavas yavas oluyo hepsi canm :) bilincli gulsum bi de zaten delirtiyo insani tatligiyla :)) masallah tosun pasayaaa.. Aman tosun olsn seviyom ben :) biz 5700 duk 2 aylik muayenemizde. 6 olmusuzdur galibaaa...
Canm ufaktan diyet sppr basliyorm 1. Gruba girdm. Beraber vercektik ya haber edim dedmm :))
Oyyy uzuldm canm cok cok gecms olsnnn...
Biz de iyiyz valla nolsun. Karin agrisiyla uyandm bugn nedense. Begum de uyandi az daha uyusa diye gozunun icine bakiyom ama yok gibi
İnşallah tatlım inşallah ben inanıyorum Buradaki güzel dualar sayesinde uyuyacak düzene girecek Bir gün
İnşllh canım.Şurup ne öncesi ne de sonrasında vermedim canım.Ateş olmadı.mahmurluk yaptı o kadar.inşallah senin bebiş te kolaycacık atlatır canım
Ayy balım saolasın atlattık şülür bu aşıyı da ..nymeria-burcu ha eşim de şurayı okusa ne etti garip anam sana der. Bir onlar ana çünkü biz bascavusun eşeği. İlerde oğlum olursa gelin çağırmadığı sürece falan gitmem. Gidersem de az kalır gelirim. Yazık düzen falan şaşıyor biri gelince. Aynen çöp tenekesi işi de benziyor. Ben mutlaka çöp poşeti kullanırım. Öyle bim poşeti falan akıtıyor. Onun içine de poşetleyip öyle atarım. Mahvolmuş kutu. Yarın bir ara Neva uyursa yıkayayim valla şimdi kalkasım geldi canım sıkıldı yine.
Mama yemek gibi uyku da ihtiyaç. Uyumamasi mümkün değil. Bi yeri agrisa bile bi zamandan sonra sızar kalır. Aklım almadı senin oğlanı... Gun içinde en uzun uykusu ne kadar? Gece mi uzun uyuyor?
İllaki uyuyodur kız beyin beden gelişimi nasıl olcak yoksa
Benim oğlan gibi kucakta mi uyuyo yoksa. Koala gibi omzumda uyurdu yemeğimi omzumda uyurken yerdim gece yatarken de göğsümde yatarirdim üc ayimiz böyle geçti. Sonra yüzüstü yatırmaya basladim. Sirt ustu veya yan en fazla beş dk uyurdu çünkü
Biz ilk ay 5400duk canim :)Yavas yavas oluyo hepsi canm :) bilincli gulsum bi de zaten delirtiyo insani tatligiyla :)) masallah tosun pasayaaa.. Aman tosun olsn seviyom ben :) biz 5700 duk 2 aylik muayenemizde. 6 olmusuzdur galibaaa...
Canm ufaktan diyet sppr basliyorm 1. Gruba girdm. Beraber vercektik ya haber edim dedmm :))
Oyyy uzuldm canm cok cok gecms olsnnn...
Biz de iyiyz valla nolsun. Karin agrisiyla uyandm bugn nedense. Begum de uyandi az daha uyusa diye gozunun icine bakiyom ama yok gibi
Geçmiş olsun kuzum bizde yeni geldil asida.cok agladim simdi.uyuyor bakalim uyanimca hizursuzligi nasil olacak ateside diser insallah kuzumunSelam kızlaarr enes bugün 2.ay alısını oldu çok huysuzz ve atwşi çıktı maaleseffşimdi kucağmda uyuyor yere koydğmda cığlk cığlığa kıgamwt kopuyırr
Sabah 6 ya kadar yattı kalktı çok yoruldum eşime dinlenmem Lazım dedim emzirdim verdim çocugu 3 saat uyudum eşim bugün anneme götürecek beni o derece :)Kıyamam vee r ıkısıne bakayım azıcık dınlen
Aylık kilo alımı nasılKizlar günaydın asidan geldik agladikntabi simdi uyuyor kilon 5000 gr biy 56 cm sukur boyu ogrendik yaw kuzum nasi ağladı muayenede olduk insllah bugunu atessiz gecirirz
Evliliği belki yapardım ama daha geç bi yaşta çocuğuda ancak eşim temizlikçi ve bakıcı tutucak olursa yapardım :)Valla benim kocamda öyle bu iki gündür sinirlerim hat Safa'da artık midem bulanıyor her seyden o dereceye geldim ölüyorum hastayım geberecem yardım istiyorum fix lafı "Ben neye yetiştiyim" b*ka yetiş bir daha Dünyaya gelirsem yapacagım en son şey bile olmayacak evlilik ne rahatmışım baba evinde ne el üstünde tutulurmuşum meğer .. Başım ağrısa anam koşar bakardı banaRegl günlerimde bile ağrı çekmeyim diye beni hastaneye götürüp iğne vurduran abim vardı be evin içinde :....şimdi ki halime ağla ağla bi hal oluyorum
800 gramAylık kilo alımı nasıl
Ahahahhaha ay süper yaa bende çok güldüm.. canim reflu için emdikten kısa süre sonra çok ağlaması ve gaz çıkınca da devam etmesi lazım ağlamaya.Benimkide yapiyor, ilave olarak hiriltida var.internetten baktigimda reflu diyordr a cuma hitcem videoya cekip dr a izletiyim diyorum . Ay dun cok guldum anlatayim:) bebegin oda tam dûrumcu gibi oldu. Soganin afedersiniz .okunu cikarmisim, heryer sogan..kokusu bana artik gül gibi geliyo:) esim dun geldi diyo ya butin gin isyerinde sogan koktum haystim ustum sogana mi degdi, sunum yaptim alttan alttan sogan kokusu geldi butun gun keko gobi dolastim dedi :) dusundum esim diger odada yatiyo alla alls nasil sindi dedim megersem sen giysi dolabini acik unut, butun herseyimiz suan antibakteriyel, buram buram kokuyozz ohh yeah yasasin sogan :)
Yok canım kimse. Bir de mastit oldum mu gece. Sabaha kadar titredim. Esim yazık bir bana bir kıza baktı izin yok rapor yok. Aradık müdürü dedi böyle böyle bari 1 saat geç geleyim kızı uyutayım. Şimdi topladım ama. Kiz da uyuyor. Ay işte büyük konusmayacaksin muhtaç oluyorsun.Ayy balım saolasın atlattık şülür bu aşıyı da ..
valla annm napıoki derlr sadece sana yardım ediypr derler valla
Sennki yannda mı halaa
ben şuan hastanedeyim rapor için görüşeceğim bakalım sonuç ne olurNeva uyuyor dedim ya ağzında kusarsa diye ağız mendili vardı aldı emikledi emikledi vay süt gelmiyor bastı çığlığı. Şimdi baştan uyut sen misin Neva hanım in o haline gülen?
Karın ağrısı bende var son bikaç gündür.hatta o uyandırdı beni.
Biz ilk ay 5400duk canim :)
Valla iyi yapmissin spora baslamakla su duzene girse bende baslarim. Hic bisiye vaktim olmuyo tuvalet dâhil
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Haber verirsin sonucu.Ben şuan ha
ben şuan hastanedeyim rapor için görüşeceğim bakalım sonuç ne olur
Mehmet Ali ayni teyzesi. Vizik vizik viziklaniyo. Gunduz uyumuyo. Bel kol kalmadi. Millet kucaga alistirdin diyo birak aglasin diyo. He diyip geciyorum bildigimi okuyorum. Eskinin bebekleriyle simdikiler bir degil cidden onlar ne guzel konusuyolarda birgun baksinlar biizmkilere de goreyim ben.
Sorma tugba bende hirpaladim cocugu,kafam yerinde degilki sebepsiz agliyor cildirtti beni,
Aaa herkes 1.ayda yaptirmis. Ee bende randevu alayim bari yaa gidip yaptirayim baska biyere. Devlet yapar belki ilk ay özel ille 2.ay diyo. Havalar iyice sogumadan gidelim bari esimle haftaya. Sagolun kizlar cevaplar icin ya. Allah razi olsun. Goz muayenesi 2.aydan sonraymis ama heralde suan daha tam net goremiyolar ya o zaman acilir heralde gozler.
Oy yigitimizi op yerimize :) benimkide yatti ama kivraniyo kalkmak icin aglayana kadar almam bel agrisindan geberiyorum artik kitleniyo bazen iki buklum kaliyorum ne lanet bisi bu agri.
Uykusuzluk kadar kotu bisi yok yaa valla bazen oyle sinir oluyorum ki bebeyi hirpaliyorum sallarken filan azcik hizli salliyorum sinirimden kollari hizli hizli kundak yapip icine atiyorum battaniyenin filan sonrada pisman olup oturup agliyorAllah'im guc versin.
Bu arada kizlar mamayi iyice biraktik bugun hic vermedim sukurler olsun. Dua edinde yarin gunduz 1-2 saat uyusun yavrucakta hic yemegim yok yemek yapayim yoksa peynir ekmege talimim
AAAhhh neydik ne olduk dimi kuzumm
İnsann en cokda bu zoruna gidiyor :/
Atlattık ateşi şükür kuzumm
ayy benimkilerde bugün gidicek inşallah hadi gecmiş olsunn bebişimm gözünaydınn
Ayy gene hastanelerde neler yaşamışsın yaa nedir bu kara bulurlar bian önce herşey normale dçnsün inş keşke kendin gideymişsin hastaneye yav nasıl lanet biyer orası yaaa Rabbim kimseyi düşürmesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?