2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Karın ağrısı bende var son bikaç gündür.hatta o uyandırdı beni.

İnşallah tatlım inşallah ben inanıyorum Buradaki güzel dualar sayesinde uyuyacak düzene girecek Bir gün

Mama yemek gibi uyku da ihtiyaç. Uyumamasi mümkün değil. Bi yeri agrisa bile bi zamandan sonra sızar kalır. Aklım almadı senin oğlanı... Gun içinde en uzun uykusu ne kadar? Gece mi uzun uyuyor?
İllaki uyuyodur kız beyin beden gelişimi nasıl olcak yoksa
Benim oğlan gibi kucakta mi uyuyo yoksa. Koala gibi omzumda uyurdu yemeğimi omzumda uyurken yerdim gece yatarken de göğsümde yatarirdim üc ayimiz böyle geçti. Sonra yüzüstü yatırmaya basladim. Sirt ustu veya yan en fazla beş dk uyurdu çünkü

Ayy balım saolasın atlattık şülür bu aşıyı da ..
valla annm napıoki derlr sadece sana yardım ediypr derler valla
Sennki yannda mı halaa

Devamlı ihh ihh derdi ikinir gibi. Uyuyo mu uyanık mi belli olmazdi. Sürekli bi sizlanma. Artık çıldırmak uzereydim ikinma sesinden bende hiç uyuyamazdim.
Yuzüstü yatırmak çok rahatlattı. İlkyüzüstü yatirdigimda beş saat uyuduğunu biliyorum. Bir ay sadece yüzüstü yattı. Bi tanıdığım bu niye böyle yatiyo dedi. Anlattım. Buna doluluk derler okunması lazım dedi. Bi teyze varmış okurmuş böyle çocukları geçermiş. Hatta o teyzeye okutmaya gitmeye niyet etsen bile geçermiş dedi. Hiç duymadığım bisey. İstemedim haliyle.. kv ısrar edince peki dedik yarın gidelim. İnanirmisin çocugu normal yatirdim denemek için, o ihhlar kesilmiş çocuğum bir güzel uyudu o mutluluğunu anlatamam bi daha da öyle bisey yaşamadık.

Biz ilk ay 5400duk canim :)
Valla iyi yapmissin spora baslamakla su duzene girse bende baslarim. Hic bisiye vaktim olmuyo tuvalet dâhil

Selam kızlaarr enes bugün 2.ay alısını oldu çok huysuzz ve atwşi çıktı maaleseff şimdi kucağmda uyuyor yere koydğmda cığlk cığlığa kıgamwt kopuyırr
Geçmiş olsun kuzum bizde yeni geldil asida.cok agladim simdi.uyuyor bakalim uyanimca hizursuzligi nasil olacak ateside diser insallah kuzumun

Evliliği belki yapardım ama daha geç bi yaşta çocuğuda ancak eşim temizlikçi ve bakıcı tutucak olursa yapardım :)

Ahahahhaha ay süper yaa bende çok güldüm.. canim reflu için emdikten kısa süre sonra çok ağlaması ve gaz çıkınca da devam etmesi lazım ağlamaya.
Hem internetten teşhis koyma. Çok saçma şeyler var. Bizim hırıltı sumuktenmis çıkardı rahat ettik. Bebeğin genel havası iyiyse tedirgin olma. Bir söz var çok sevdim. Bozuk değilse tamire kalkışma.

Ayy balım saolasın atlattık şülür bu aşıyı da ..
valla annm napıoki derlr sadece sana yardım ediypr derler valla
Sennki yannda mı halaa
Yok canım kimse. Bir de mastit oldum mu gece. Sabaha kadar titredim. Esim yazık bir bana bir kıza baktı izin yok rapor yok. Aradık müdürü dedi böyle böyle bari 1 saat geç geleyim kızı uyutayım. Şimdi topladım ama. Kiz da uyuyor. Ay işte büyük konusmayacaksin muhtaç oluyorsun.

Ben şuan ha
Neva uyuyor dedim ya ağzında kusarsa diye ağız mendili vardı aldı emikledi emikledi vay süt gelmiyor bastı çığlığı. Şimdi baştan uyut sen misin Neva hanım in o haline gülen?
ben şuan hastanedeyim rapor için görüşeceğim bakalım sonuç ne olur

Karın ağrısı bende var son bikaç gündür.hatta o uyandırdı beni.

Yaaa neden acabaa mevsimler coktehlikeli su ann..

Bi de sadece karin agrisina duaci olmaliymisim. Biraz uyudu begum ben de yatmistm bi kalktm her yerim agriyoo cok halsizimm

Biz ilk ay 5400duk canim :)
Valla iyi yapmissin spora baslamakla su duzene girse bende baslarim. Hic bisiye vaktim olmuyo tuvalet dâhil

Oy masallah tosun pasaya erkek tabi farki olacak
Valla bugn baslicaktk guya ama nasi halsizim kanka. Hasta olmasam yeter diye dualardaym su an her yerim agriyoo.

Amin canim kimseyi dusurmesin,seninde gozun aydin olsun insallah,gitsinlerdenkurtul sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…