2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy balım saolasın atlattık şülür bu aşıyı da ..
valla annm napıoki derlr sadece sana yardım ediypr derler valla
Sennki yannda mı halaa
La Lune valla canim bu esleri keske evlenemden once bu halerini bilseydim,evlenmezdim cidden. Cok kiyamtli anasi var,kadin yatalak hastaymis sanki oyle davraniyor esim ona,ben hizmet etmedigim icin onune getirip koyup kaldiriyor inanmazsiniz,kadin bana yardim etti mi de al cocuguu annem yoruldu der.inan beni dusunen yok.

yavrularımız Allah a emanet canım.
biz hiç nöbet tutmadık.

Ciddi misin? Bizde ayni seyi yasiyoruZ. İlk dega duydum o dedigini,ben onu kime sorabilirim ki acaba kimden ogrenebilirim

kesip de mi koydun?
soymadan kesmeden bütün koy canım. yoksa çıkmayacak soğan kokusu :)

Dogru diyorsun canim benimde basima ne geldiyse buyuk konusmamdan illettir. Dun tabi o kadar kv ye saydirdim saydirdim ama gel gor ki gece onu basil aradim,bizim bu cocuk 2 de uyandi ve 5.30 kadar agla gaz cikar agla beslen agla uyutmaya calis yoooook,manyaklastim resmen,bizimki normalde gunduz biyleydi,dogsugundan beri ilk defa gece boyle birsey oldu,o kadar Zorlandim ki hala sokunu ustumden atamiyorum,dunku yorgunlugun uzerine birde bu gece yasadiklarim,2 saat toplamda uykim yoktur.vucudumun her kas bombesi tek tek aagriyor. Kizlar bunis zormus yaaaaa,

Ayy balım saolasın atlattık şülür bu aşıyı da ..
valla annm napıoki derlr sadece sana yardım ediypr derler valla
Sennki yannda mı halaa
eşinin ailesi hala sizde mi?
normali üç gün, anne isterse bir hafta on gündür. iki ay misafirlik mi olur?

sen de mi mastit oldun? çok geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun canim

evlenmeden önce üfff anne, evlendikten sonra canım anam.
ay kv küsüm on senedir, rahatım.
Allah sana sabır versin.
Alp yanında olmasa o hastaneyi başlarına yıkmak lazımdı.

I inori çok geçmiş olsun. hemen sadaka ver bence
cetrina size de çok geçmiş olsun canım.

kocasından şikayetçi hanımlar
işi çirkefe bağlamak lazım.
yoksa anlamıyorlar.
benim eşimin de işi yorucu.
hergün 8 saat yürüyerek çalışıyor.
eve yorgun geliyor. bir saat dinlenme süresi var. ondan sonra ister kötülükle ister güzellikle çocuklara bakmak zorunda. gece ite kaka yataktan düşürerek uyandırıyorum :)

Ciddi misin? Bizde ayni seyi yasiyoruZ. İlk dega duydum o dedigini,ben onu kime sorabilirim ki acaba kimden ogrenebilirim

Bilmem ki canım ben afyonda yaşıyorum burası küçük bi şehir. Kulaktan kulağa duyulup biliniyo. duydugum iki kişi var böyle okuyan burda. Çocuklar böyle olunca gidip okutuyorlar geçiyor.
İnternette de normal bi süreç olduğu yazıyor bilemiyorum bende inşallah bi an önce geçer sıkıntılariniz. İnsanı cildirtan bisey cidden genelde de erkeklerde oluyormuş.

Kızlar göz muayenesini yaptıran varmı kaçıncı ayda doktor bize 3. Ay demişti ama 3üdolduruncanım yoksa 2. Ayı doldurunca mı anlamdım bugün ebede artık muayene ettirebilirsiniz dedi.

duş masaj sık emzirme yaptım. bir de minesot içtim, daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…