Ayy balım saolasın atlattık şülür bu aşıyı da ..
valla annm napıoki derlr sadece sana yardım ediypr derler valla
Sennki yannda mı halaa
yavrularımız Allah a emanet canım.Kizlar bugun bi misafir geldi bize onunda 5 aylik bi kizi var bundan sonra cok dikkatli ol donmeye baslicak uykusunda dönerse bogulur dikkat edin dedi kendileri esiyle beraber nöbetleşe uyuyolarmis 2 aydir yeni birakmislar oyle deyince korktum ben ya daha dönme egilimi yok bizim kizin da ga donesi gelirse birden diye düşünüyorum napcaz biz yaa hakkaten nobetlese mi uyumaya baslicaz
Ciddi misin? Bizde ayni seyi yasiyoruZ. İlk dega duydum o dedigini,ben onu kime sorabilirim ki acaba kimden ogrenebilirimDevamlı ihh ihh derdi ikinir gibi. Uyuyo mu uyanık mi belli olmazdi. Sürekli bi sizlanma. Artık çıldırmak uzereydim ikinma sesinden bende hiç uyuyamazdim.
Yuzüstü yatırmak çok rahatlattı. İlkyüzüstü yatirdigimda beş saat uyuduğunu biliyorum. Bir ay sadece yüzüstü yattı. Bi tanıdığım bu niye böyle yatiyo dedi. Anlattım. Buna doluluk derler okunması lazım dedi. Bi teyze varmış okurmuş böyle çocukları geçermiş. Hatta o teyzeye okutmaya gitmeye niyet etsen bile geçermiş dedi. Hiç duymadığım bisey. İstemedim haliyle.. kv ısrar edince peki dedik yarın gidelim. İnanirmisin çocugu normal yatirdim denemek için, o ihhlar kesilmiş çocuğum bir güzel uyudu o mutluluğunu anlatamambi daha da öyle bisey yaşamadık.
kesip de mi koydun?Benimkide yapiyor, ilave olarak hiriltida var.internetten baktigimda reflu diyordr a cuma hitcem videoya cekip dr a izletiyim diyorum . Ay dun cok guldum anlatayim:) bebegin oda tam dûrumcu gibi oldu. Soganin afedersiniz .okunu cikarmisim, heryer sogan..kokusu bana artik gül gibi geliyo:) esim dun geldi diyo ya butin gin isyerinde sogan koktum haystim ustum sogana mi degdi, sunum yaptim alttan alttan sogan kokusu geldi butun gun keko gobi dolastim dedi :) dusundum esim diger odada yatiyo alla alls nasil sindi dedim megersem sen giysi dolabini acik unut, butun herseyimiz suan antibakteriyel, buram buram kokuyozz ohh yeah yasasin sogan :)
Dogru diyorsun canim benimde basima ne geldiyse buyuk konusmamdan illettir. Dun tabi o kadar kv ye saydirdim saydirdim ama gel gor ki gece onu basil aradim,bizim bu cocuk 2 de uyandi ve 5.30 kadar agla gaz cikar agla beslen agla uyutmaya calis yoooook,manyaklastim resmen,bizimki normalde gunduz biyleydi,dogsugundan beri ilk defa gece boyle birsey oldu,o kadar Zorlandim ki hala sokunu ustumden atamiyorum,dunku yorgunlugun uzerine birde bu gece yasadiklarim,2 saat toplamda uykim yoktur.vucudumun her kas bombesi tek tek aagriyor. Kizlar bunis zormus yaaaaa,Ahahahhaha ay süper yaa bende çok güldüm.. canim reflu için emdikten kısa süre sonra çok ağlaması ve gaz çıkınca da devam etmesi lazım ağlamaya.
Hem internetten teşhis koyma. Çok saçma şeyler var. Bizim hırıltı sumuktenmis çıkardı rahat ettik. Bebeğin genel havası iyiyse tedirgin olma. Bir söz var çok sevdim. Bozuk değilse tamire kalkışma.
Yok canım kimse. Bir de mastit oldum mu gece. Sabaha kadar titredim. Esim yazık bir bana bir kıza baktı izin yok rapor yok. Aradık müdürü dedi böyle böyle bari 1 saat geç geleyim kızı uyutayım. Şimdi topladım ama. Kiz da uyuyor. Ay işte büyük konusmayacaksin muhtaç oluyorsun.
eşinin ailesi hala sizde mi?Ayy balım saolasın atlattık şülür bu aşıyı da ..
valla annm napıoki derlr sadece sana yardım ediypr derler valla
Sennki yannda mı halaa
Butun ayri var birde hirilti artinca kesip koydumkesip de mi koydun?
soymadan kesmeden bütün koy canım. yoksa çıkmayacak soğan kokusu :)
sen de mi mastit oldun? çok geçmiş olsun canımAhahahhaha ay süper yaa bende çok güldüm.. canim reflu için emdikten kısa süre sonra çok ağlaması ve gaz çıkınca da devam etmesi lazım ağlamaya.
Hem internetten teşhis koyma. Çok saçma şeyler var. Bizim hırıltı sumuktenmis çıkardı rahat ettik. Bebeğin genel havası iyiyse tedirgin olma. Bir söz var çok sevdim. Bozuk değilse tamire kalkışma.
Yok canım kimse. Bir de mastit oldum mu gece. Sabaha kadar titredim. Esim yazık bir bana bir kıza baktı izin yok rapor yok. Aradık müdürü dedi böyle böyle bari 1 saat geç geleyim kızı uyutayım. Şimdi topladım ama. Kiz da uyuyor. Ay işte büyük konusmayacaksin muhtaç oluyorsun.
Dimi yaaaa,gozunu seveyim bizimkilerde 3 hafta gitmedilerreşinin ailesi hala sizde mi?
normali üç gün, anne isterse bir hafta on gündür. iki ay misafirlik mi olur?
Cok gecmis olsun canimAhahahhaha ay süper yaa bende çok güldüm.. canim reflu için emdikten kısa süre sonra çok ağlaması ve gaz çıkınca da devam etmesi lazım ağlamaya.
evlenmeden önce üfff anne, evlendikten sonra canım anam.La Lune valla canim bu esleri keske evlenemden once bu halerini bilseydim,evlenmezdim cidden. Cok kiyamtli anasi var,kadin yatalak hastaymis sanki oyle davraniyor esim ona,ben hizmet etmedigim icin onune getirip koyup kaldiriyor inanmazsiniz,kadin bana yardim etti mi de al cocuguu annem yoruldu der.inan beni dusunen yok.
gerçekten işe yarasalar kimse rahatsız olmaz. ama yük oluyorlar.Dimi yaaaa,gozunu seveyim bizimkilerde 3 hafta gitmedilerr
Ciddi misin? Bizde ayni seyi yasiyoruZ. İlk dega duydum o dedigini,ben onu kime sorabilirim ki acaba kimden ogrenebilirim
sen de mi mastit oldun? çok geçmiş olsun canım
Çok sağol kuzum.Cok gecmis olsun canim
duş masaj sık emzirme yaptım. bir de minesot içtim, daha iyiyim.Evet canım yaa benim de hemen sen aklıma geldin.
Çok pis birşey.
Çok sağol kuzum.
@gelinbuketi_gelintaci kız uyumuyor diyordum dün nasılsa 3 saat uyumuş. Memeler Pert. Agri ile uyandım titreme falan. Sen kalkıp sağıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?