bizim dr yaşında demişti. 1 yaş öncesi çok erken oluyormuş.Kızlar göz muayenesini yaptıran varmı kaçıncı ayda doktor bize 3. Ay demişti ama 3üdolduruncanım yoksa 2. Ayı doldurunca mı anlamdım bugün ebede artık muayene ettirebilirsiniz dedi.
Aa al çocuğu annem yoruldu muLa Lune valla canim bu esleri keske evlenemden once bu halerini bilseydim,evlenmezdim cidden. Cok kiyamtli anasi var,kadin yatalak hastaymis sanki oyle davraniyor esim ona,ben hizmet etmedigim icin onune getirip koyup kaldiriyor inanmazsiniz,kadin bana yardim etti mi de al cocuguu annem yoruldu der.inan beni dusunen yok.
Canım Allah sabır versin yaa yakın olsak da ben baksam bebene sen azıcık dinlensenAy kizlar cildiracagim bu cocuk 12 den beri uyumuyor,bugun cektiklerim,dun geceden uykusuzluk,birde suan bu yipranma mahfoldummmmm. Uyumuyor anasini satiyim sadece agliyor,yetti yaaa
Canım benim bebe de 4-5 gün yapmıyor zorlamıyor da kendini sadece süt alan bebeklerde 10güne kadar yapaması normalmiş.Zaten idrar çıkışı daha önemli doyup doymadığına dair daha doğru bir kanıt.Gunaydin kizlat benim kizim bugun kaka yapmiyor bugun 3.gun normalde gunde en az 3 defa yapardi sutum var emiyor doymuyor desem doymasa ortaligi yikar kabiz oldu desem hic ikinmasi zorlamasida yok ne yapsam biledim normalmidir acaba
Ne o canım kaçırmışımBilmem ki canım ben afyonda yaşıyorum burası küçük bi şehir. Kulaktan kulağa duyulup biliniyo. duydugum iki kişi var böyle okuyan burda. Çocuklar böyle olunca gidip okutuyorlar geçiyor.
İnternette de normal bi süreç olduğu yazıyor bilemiyorum bende inşallah bi an önce geçer sıkıntılariniz. İnsanı cildirtan bisey cidden genelde de erkeklerde oluyormuş.
Ricq ederim olsun kuzum birbirimizi bilgilendiriyoruz iyiki variz kk kulubu asi naisl gecti seninde bugunduG gamzelim080 tekrar aradım ebebeki. Degistirebiliyolarmis. O ilk aradığımda çıkan kadına çok sinir oldum. Sen söylemesen kalacaktı elimde. Teşekkür ederim:)
KuZum sendemie mastit oldum gecmis olsun simdi nasilsinAhahahhaha ay süper yaa bende çok güldüm.. canim reflu için emdikten kısa süre sonra çok ağlaması ve gaz çıkınca da devam etmesi lazım ağlamaya.
Hem internetten teşhis koyma. Çok saçma şeyler var. Bizim hırıltı sumuktenmis çıkardı rahat ettik. Bebeğin genel havası iyiyse tedirgin olma. Bir söz var çok sevdim. Bozuk değilse tamire kalkışma.
Yok canım kimse. Bir de mastit oldum mu gece. Sabaha kadar titredim. Esim yazık bir bana bir kıza baktı izin yok rapor yok. Aradık müdürü dedi böyle böyle bari 1 saat geç geleyim kızı uyutayım. Şimdi topladım ama. Kiz da uyuyor. Ay işte büyük konusmayacaksin muhtaç oluyorsun.
Demek her doktor farklı bişey diyo bizede 3. Ay demişti bir arkadaşa da 4. Ayda demiş hafta sonu aylık kontrolümüz var başka doktora gideceğim sorayım bakayım bu ne diyecek.duş masaj sık emzirme yaptım. bir de minesot içtim, daha iyiyim.
Dikkat et kanka sende hasta olma bebege bulasmasin ya.Yaaa neden acabaa mevsimler coktehlikeli su ann..
Bi de sadece karin agrisina duaci olmaliymisim. Biraz uyudu begum ben de yatmistm bi kalktm her yerim agriyoo cok halsizimm
Oy masallah tosun pasayaerkek tabi farki olacak
Valla bugn baslicaktk guya ama nasi halsizim kanka. Hasta olmasam yeter diye dualardaym su anher yerim agriyoo.
3 saat çok iyi maşallah canım biraz sağıp oyle mi emzirdin yok cnm Bn gece sağmıyorum günde 4 defa gündüz sağıyorum 3/4 saat arayla neden ağrı oldu sağmadın mı gün içinde cok gecmiş olsunEvet canım yaa benim de hemen sen aklıma geldin.
Çok pis birşey.
Çok sağol kuzum.
yesil_ela kız uyumuyor diyordum dün nasılsa 3 saat uyumuş. Memeler Pert. Agri ile uyandım titreme falan. Sen kalkıp sağıyor musun?
Bizede 1. Ay dedi 2 aylıkken göz muayenesi yaptırdım bende. Erken mi gittim ki tereddute düştüm şimdiDemek her doktor farklı bişey diyo bizede 3. Ay demişti bir arkadaşa da 4. Ayda demiş hafta sonu aylık kontrolümüz var başka doktora gideceğim sorayım bakayım bu ne diyecek.
Canım benimkinin göbeği iltihaplandı birde grip oldu onun için götürdüm birde bir aylıkken kontrolü vardı aylık kontrol onun için gittik hafta sonuda kalça çıkıklığı için gideceğiz şimdi doktor getirin şu zaman deyince götürüyoruz valla.Kizlar siz her ay bebekleri kontrolemi goturuyorsunuz ? Ben dogdu dogali sarilik icin doktora goturdum birde hiriltisi icin. Baskada goturmedim zaten 41gunluk daha ama oyle aydan ayada goturmeyi dusunmuyorum. Hastaneler mikrop yuvasi saglik ocagina aşı icin goturucem birtek. Birde Allah gostermesin hasta olursa anca götürücem.
Canm inşallah sisde ateş olmaz uyumuş be gğzel bn oğluş gözünü kırpmadı yaa :/Geçmiş olsun kuzum bizde yeni geldil asida.cok agladim simdi.uyuyor bakalim uyanimca hizursuzligi nasil olacak ateside diser insallah kuzumun
Ayy o da doğru tatlım yaaaAhahahhaha ay süper yaa bende çok güldüm.. canim reflu için emdikten kısa süre sonra çok ağlaması ve gaz çıkınca da devam etmesi lazım ağlamaya.
Hem internetten teşhis koyma. Çok saçma şeyler var. Bizim hırıltı sumuktenmis çıkardı rahat ettik. Bebeğin genel havası iyiyse tedirgin olma. Bir söz var çok sevdim. Bozuk değilse tamire kalkışma.
Yok canım kimse. Bir de mastit oldum mu gece. Sabaha kadar titredim. Esim yazık bir bana bir kıza baktı izin yok rapor yok. Aradık müdürü dedi böyle böyle bari 1 saat geç geleyim kızı uyutayım. Şimdi topladım ama. Kiz da uyuyor. Ay işte büyük konusmayacaksin muhtaç oluyorsun.
Saol tatlımm ay gidemediler bi türlü sevincim kursağımda kaldıı :/Amin canim kimseyi dusurmesin,seninde gozun aydin olsun insallah,gitsinlerdenkurtul sende
Ay şoktayım yaa hu erkek kafası nası bişey hepsi aynı şeyleri yapıyor ya cpk mı iiı zor kendilerini bizim yerimize koymakLa Lune valla canim bu esleri keske evlenemden once bu halerini bilseydim,evlenmezdim cidden. Cok kiyamtli anasi var,kadin yatalak hastaymis sanki oyle davraniyor esim ona,ben hizmet etmedigim icin onune getirip koyup kaldiriyor inanmazsiniz,kadin bana yardim etti mi de al cocuguu annem yoruldu der.inan beni dusunen yok.
canım 20 gündür bizde kv kpnde bi kaç gündür bizde maalesef bnlar missfir değil oğullarının evş bn dışkapınn dış mandalıeşinin ailesi hala sizde mi?
normali üç gün, anne isterse bir hafta on gündür. iki ay misafirlik mi olur?
Sağol teyzesi,bi gözlerini benzetebildim demekki:)
Sorma canım yaa çok kotuyum geceden beri. Yazık kızım da özlemiş beni gülmekten ememedi yüzüme bakıyor sürekli annem diye. Parol aldım duş masaj derken daha iyiyim. Önceden ateş olmuyordu. Bu titreme ile fena geldi.KuZum sendemie mastit oldum gecmis olsun simdi nasilsin
Ben sabaha 6da sağıyorum o da 1 kere. Gün içinde sağmıyorum. Normalde 2 saatte emip 3 saat olunca daha doğrusu 1 meme için 5 saat olmuş oldu. Her seferinde tek göğüs ıcirıyorum. O meme yanıyordu. Uyuyakalmışım. Uyansam biraz sagardim.3 saat çok iyi maşallah canım biraz sağıp oyle mi emzirdin yok cnm Bn gece sağmıyorum günde 4 defa gündüz sağıyorum 3/4 saat arayla neden ağrı oldu sağmadın mı gün içinde cok gecmiş olsun
Zaten aşı için götüreceksin ya o da kontrol. Devlet takip ediyor canım anne bebek ölümlerini azaltmak için. Sağlık ocağı arar gitmesen de.Kizlar siz her ay bebekleri kontrolemi goturuyorsunuz ? Ben dogdu dogali sarilik icin doktora goturdum birde hiriltisi icin. Baskada goturmedim zaten 41gunluk daha ama oyle aydan ayada goturmeyi dusunmuyorum. Hastaneler mikrop yuvasi saglik ocagina aşı icin goturucem birtek. Birde Allah gostermesin hasta olursa anca goturucem.
Ayy sorma bir terbiye olmadı benim memeler. 3.Canm inşallah sisde ateş olmaz uyumuş be gğzel bn oğluş gözünü kırpmadı yaa :/
Ayy o da doğru tatlım yaaa
Gene mi mastit geçmiş olsun canm benm
Saol tatlımm ay gidemediler bi türlü sevincim kursağımda kaldıı :/
Ay şoktayım yaa hu erkek kafası nası bişey hepsi aynı şeyleri yapıyor ya cpk mı iiı zor kendilerini bizim yerimize koymak
canım 20 gündür bizde kv kpnde bi kaç gündür bizde maalesef bnlar missfir değil oğullarının evş bn dışkapınn dış mandalı
Geçmiş olsun.canım. Sutun çok olduğu için mi oluyor bu mastitSorma canım yaa çok kotuyum geceden beri. Yazık kızım da özlemiş beni gülmekten ememedi yüzüme bakıyor sürekli annem diye. Parol aldım duş masaj derken daha iyiyim. Önceden ateş olmuyordu. Bu titreme ile fena geldi.
Ne o canım kaçırmışım
Ricq ederim olsun kuzum birbirimizi bilgilendiriyoruz iyiki variz kk kulubu asi naisl gecti seninde bugundu
Anladim canim ne bilim ben mi cok relaxim dedim de kendi kendime :)Canım benimkinin göbeği iltihaplandı birde grip oldu onun için götürdüm birde bir aylıkken kontrolü vardı aylık kontrol onun için gittik hafta sonuda kalça çıkıklığı için gideceğiz şimdi doktor getirin şu zaman deyince götürüyoruz valla.
Valla ben hic kontrole gitmedim ne dikise ne birseye. Dedigin gibi aşı olunca zaten kontrol de ediyo saglik ocaklari bebekleri. O zamandan o zamana. Allah baska turlu dusurmesin hastaneyede gitmeyi dusunmuyorum yani. Kendim icin hele hic gitmeyi dusunmuyorum :)Ben sabaha 6da sağıyorum o da 1 kere. Gün içinde sağmıyorum. Normalde 2 saatte emip 3 saat olunca daha doğrusu 1 meme için 5 saat olmuş oldu. Her seferinde tek göğüs ıcirıyorum. O meme yanıyordu. Uyuyakalmışım. Uyansam biraz sagardim.
Zaten aşı için götüreceksin ya o da kontrol. Devlet takip ediyor canım anne bebek ölümlerini azaltmak için. Sağlık ocağı arar gitmesen de.
Ayy sorma bir terbiye olmadı benim memeler. 3.
Mastit oluşum bu.
Gidemezler anam ekmek elden su gölden. Ogluslar da ise elini sürdürmüyor daha ne olsun. Annem yoruldu nedir yani. Dogumu yapan biz lohusa olan biz yorulan onlar. Servey ile burcunun kvdesini tek geçiyorum ama. Onlar üst level.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?