2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar göz muayenesini yaptıran varmı kaçıncı ayda doktor bize 3. Ay demişti ama 3üdolduruncanım yoksa 2. Ayı doldurunca mı anlamdım bugün ebede artık muayene ettirebilirsiniz dedi.
bizim dr yaşında demişti. 1 yaş öncesi çok erken oluyormuş.

Aa al çocuğu annem yoruldu mu

Ay kizlar cildiracagim bu cocuk 12 den beri uyumuyor,bugun cektiklerim,dun geceden uykusuzluk,birde suan bu yipranma mahfoldummmmm. Uyumuyor anasini satiyim sadece agliyor,yetti yaaa
Canım Allah sabır versin yaa yakın olsak da ben baksam bebene sen azıcık dinlensen

Gunaydin kizlat benim kizim bugun kaka yapmiyor bugun 3.gun normalde gunde en az 3 defa yapardi sutum var emiyor doymuyor desem doymasa ortaligi yikar kabiz oldu desem hic ikinmasi zorlamasida yok ne yapsam biledim normalmidir acaba
Canım benim bebe de 4-5 gün yapmıyor zorlamıyor da kendini sadece süt alan bebeklerde 10güne kadar yapaması normalmiş.Zaten idrar çıkışı daha önemli doyup doymadığına dair daha doğru bir kanıt.

Ne o canım kaçırmışım

KuZum sendemie mastit oldum gecmis olsun simdi nasilsin

Dikkat et kanka sende hasta olma bebege bulasmasin ya.
Acelen ne sonra baslarsin daha 2-2,5 aylik begum. Yavas yavas yapariz valla esime dun belim agriyodu cocuk uyuyoken bi masaj yap dedim etlerimi ellemekten masaj yapamadi bu ne et dolu heryerin yok şöyle yok böyle. Dedim sende dogurda senide gorelim
Dalga geciyo benle ama dedim cocuk duzene girsinde nolursa olsun veririz insallah kilolari.
Gittim hic bisiyim olmuyo diye kiyafetler aldim kendime. Gecen giyim dedim bu sefer oda hafif bol geldi. Dedim giyerim bisi olmaz. Yavas yavas gidiyo kilolar heralde emzirdikce. Hic tartilmadim ama. En son dogumdan sonra tartilmistim 10 kilo gitmisti daha da tartilmadim

nymeria-burcu burcucum valla sinirlerimiz o kadar yipraniyo ki cocugada yansiyo ister istemez. Napalim anayiz biz yeri gelir doveriz ustune onla aglariz. Oyle bi yapimiz var artik

3 saat çok iyi maşallah canım biraz sağıp oyle mi emzirdin yok cnm Bn gece sağmıyorum günde 4 defa gündüz sağıyorum 3/4 saat arayla neden ağrı oldu sağmadın mı gün içinde cok gecmiş olsun

Kizlar siz her ay bebekleri kontrolemi goturuyorsunuz ? Ben dogdu dogali sarilik icin doktora goturdum birde hiriltisi icin. Baskada goturmedim zaten 41gunluk daha ama oyle aydan ayada goturmeyi dusunmuyorum. Hastaneler mikrop yuvasi saglik ocagina aşı icin goturucem birtek. Birde Allah gostermesin hasta olursa anca goturucem.

Demek her doktor farklı bişey diyo bizede 3. Ay demişti bir arkadaşa da 4. Ayda demiş hafta sonu aylık kontrolümüz var başka doktora gideceğim sorayım bakayım bu ne diyecek.
Bizede 1. Ay dedi 2 aylıkken göz muayenesi yaptırdım bende. Erken mi gittim ki tereddute düştüm şimdi

Canım benimkinin göbeği iltihaplandı birde grip oldu onun için götürdüm birde bir aylıkken kontrolü vardı aylık kontrol onun için gittik hafta sonuda kalça çıkıklığı için gideceğiz şimdi doktor getirin şu zaman deyince götürüyoruz valla.

Geçmiş olsun kuzum bizde yeni geldil asida.cok agladim simdi.uyuyor bakalim uyanimca hizursuzligi nasil olacak ateside diser insallah kuzumun
Canm inşallah sisde ateş olmaz uyumuş be gğzel bn oğluş gözünü kırpmadı yaa :/

Ayy o da doğru tatlım yaaa
Gene mi mastit geçmiş olsun canm benm
Amin canim kimseyi dusurmesin,seninde gozun aydin olsun insallah,gitsinlerdenkurtul sende
Saol tatlımm ay gidemediler bi türlü sevincim kursağımda kaldıı :/

Ay şoktayım yaa hu erkek kafası nası bişey hepsi aynı şeyleri yapıyor ya cpk mı iiı zor kendilerini bizim yerimize koymak
eşinin ailesi hala sizde mi?
normali üç gün, anne isterse bir hafta on gündür. iki ay misafirlik mi olur?
canım 20 gündür bizde kv kpnde bi kaç gündür bizde maalesef bnlar missfir değil oğullarının evş bn dışkapınn dış mandalı

KuZum sendemie mastit oldum gecmis olsun simdi nasilsin
Sorma canım yaa çok kotuyum geceden beri. Yazık kızım da özlemiş beni gülmekten ememedi yüzüme bakıyor sürekli annem diye. Parol aldım duş masaj derken daha iyiyim. Önceden ateş olmuyordu. Bu titreme ile fena geldi.

3 saat çok iyi maşallah canım biraz sağıp oyle mi emzirdin yok cnm Bn gece sağmıyorum günde 4 defa gündüz sağıyorum 3/4 saat arayla neden ağrı oldu sağmadın mı gün içinde cok gecmiş olsun
Ben sabaha 6da sağıyorum o da 1 kere. Gün içinde sağmıyorum. Normalde 2 saatte emip 3 saat olunca daha doğrusu 1 meme için 5 saat olmuş oldu. Her seferinde tek göğüs ıcirıyorum. O meme yanıyordu. Uyuyakalmışım. Uyansam biraz sagardim.
Zaten aşı için götüreceksin ya o da kontrol. Devlet takip ediyor canım anne bebek ölümlerini azaltmak için. Sağlık ocağı arar gitmesen de.

Ayy sorma bir terbiye olmadı benim memeler. 3.
Mastit oluşum bu.
Gidemezler anam ekmek elden su gölden. Ogluslar da ise elini sürdürmüyor daha ne olsun. Annem yoruldu nedir yani. Dogumu yapan biz lohusa olan biz yorulan onlar. Servey ile burcunun kvdesini tek geçiyorum ama. Onlar üst level.

Geçmiş olsun.canım. Sutun çok olduğu için mi oluyor bu mastit

Ne o canım kaçırmışım

Bebek kişisinin sürekli ihhhlayarak anneyi çıldırtma durumu

Ricq ederim olsun kuzum birbirimizi bilgilendiriyoruz iyiki variz kk kulubu asi naisl gecti seninde bugundu

Aşı dün yaptırdık biz bir saat kadar ağladi, sonra iyiydi ama ,ateşi çıktı akşam 10.30 da bi çay kaşığı calpol verdim bugün de iyi gibi bakalım
İnşallah ateslenmez senin minik.

Anladim canim ne bilim ben mi cok relaxim dedim de kendi kendime :)
Valla ben hic kontrole gitmedim ne dikise ne birseye. Dedigin gibi aşı olunca zaten kontrol de ediyo saglik ocaklari bebekleri. O zamandan o zamana. Allah baska turlu dusurmesin hastaneyede gitmeyi dusunmuyorum yani. Kendim icin hele hic gitmeyi dusunmuyorum :)

Dogum aninda ve dogumdan sonra o kadar cok parmaklandim ki (hastanede 6gun kaldigim icin hergun birsuru parmak yiyodum) birdaha doktora gitmeyi hic dusunmedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…