Ayy evet yaa doğru sölüosn onlaronki gibi değiller allahtan yaa bide bi ark vardı kaynı falan eve yerleşmişti iş bulmışlardı hatta ordan töbe yaaa bizimkiler o kadar olmasa bile evde fazladan birnn olması yeter sadece :/Ben sabaha 6da sağıyorum o da 1 kere. Gün içinde sağmıyorum. Normalde 2 saatte emip 3 saat olunca daha doğrusu 1 meme için 5 saat olmuş oldu. Her seferinde tek göğüs ıcirıyorum. O meme yanıyordu. Uyuyakalmışım. Uyansam biraz sagardim.
Zaten aşı için götüreceksin ya o da kontrol. Devlet takip ediyor canım anne bebek ölümlerini azaltmak için. Sağlık ocağı arar gitmesen de.
Ayy sorma bir terbiye olmadı benim memeler. 3.
Mastit oluşum bu.
Gidemezler anam ekmek elden su gölden. Ogluslar da ise elini sürdürmüyor daha ne olsun. Annem yoruldu nedir yani. Dogumu yapan biz lohusa olan biz yorulan onlar. Servey ile burcunun kvdesini tek geçiyorum ama. Onlar üst level.
Cnm cisini yapiyor bezi doluyor ama hergun 3-4 defa kaka yapip birden kesilince tedirgin oldunCanım Allah sabır versin yaa yakın olsak da ben baksam bebene sen azıcık dinlensen
Canım benim bebe de 4-5 gün yapmıyor zorlamıyor da kendini sadece süt alan bebeklerde 10güne kadar yapaması normalmiş.Zaten idrar çıkışı daha önemli doyup doymadığına dair daha doğru bir kanıt.
Gider Can'ım 3 aya kalmaz bir şey umarımAdet olunca göbek gidiyormu yani
Valla doğruysa inşallah gider busefer bu koca göbeğim ya
Kesinlikle en çok bu gidiyor zorumuza yoksa çocuk bakmak değil bekleyipte göremediğimiz ilgi yıpratıyor daha çok bizi ..AAAhhh neydik ne olduk dimi kuzumm
İnsann en cokda bu zoruna gidiyor :/
Atlattık ateşi şükür kuzumm
ayy benimkilerde bugün gidicek inşallah hadi gecmiş olsunn bebişimm gözünaydınn
Ayy gene hastanelerde neler yaşamışsın yaa nedir bu kara bulurlar bian önce herşey normale dçnsün inş keşke kendin gideymişsin hastaneye yav nasıl lanet biyer orası yaaa Rabbim kimseyi düşürmesinnn
Maşallah ona annesi öp yerime lütfen kızını olur mu ..sanada çok geçmiş olsun acaba Regl mi olacanYavas yavas oluyo hepsi canm :) bilincli gulsum bi de zaten delirtiyo insani tatligiyla :)) masallah tosun pasayaaa.. Aman tosun olsn seviyom ben :) biz 5700 duk 2 aylik muayenemizde. 6 olmusuzdur galibaaa...
Canm ufaktan diyet sppr basliyorm 1. Gruba girdm. Beraber vercektik ya haber edim dedmm :))
Oyyy uzuldm canm cok cok gecms olsnnn...
Biz de iyiyz valla nolsun. Karin agrisiyla uyandm bugn nedense. Begum de uyandi az daha uyusa diye gozunun icine bakiyom ama yok gibi
En uzun uykusu 20 dakika en kısası ise 7-10 dakika arası .. Akşam saat 11 vurduğu an başlıyor sabah saat 7 buçuğa kadar ağlama krizi tutuyor.. Uyurken bile ağlayıp ıkınıyor sürekli huysuz sürekli gazlı .. Sorun zaten bu çocuk uyuyor uyuduğunda bile sancı çekiyor bizi yoran bu sancı..Belki haklısın inanmak çok güç geliyor ama maalesef böyle ..birden çok doktora hastaneye de götürdük ordada durumu gördüler uyusa bile ıkınıyor sancı çekiyor bu durumda o uyusa bile ben nöbette kalıyorum masaj yapıyorum ..bugün ilk defa yüz üstü yatırdım 1 saat oldu uyuyor .. İşin kötü tarafı oğlumu kime anlatsam sen böyleydin mahalleyi ayağa kaldırırdın bi apartmanı uyutmazdın gaz sancından ama 6 ayda düzeldin diyorlar demek ki bana çekmiş ..Mama yemek gibi uyku da ihtiyaç. Uyumamasi mümkün değil. Bi yeri agrisa bile bi zamandan sonra sızar kalır. Aklım almadı senin oğlanı... Gun içinde en uzun uykusu ne kadar? Gece mi uzun uyuyor?
İllaki uyuyodur kız beyin beden gelişimi nasıl olcak yoksa
Benim oğlan gibi kucakta mi uyuyo yoksa. Koala gibi omzumda uyurdu yemeğimi omzumda uyurken yerdim gece yatarken de göğsümde yatarirdim üc ayimiz böyle geçti. Sonra yüzüstü yatırmaya basladim. Sirt ustu veya yan en fazla beş dk uyurdu çünkü
Çok teşekkür ederim grillcim
Gider Can'ım 3 aya kalmaz bir şey umarım
Kesinlikle en çok bu gidiyor zorumuza yoksa çocuk bakmak değil bekleyipte göremediğimiz ilgi yıpratıyor daha çok bizi ..
Maşallah ona annesi öp yerime lütfen kızını olur mu ..sanada çok geçmiş olsun acaba Regl mi olacan
En uzun uykusu 20 dakika en kısası ise 7-10 dakika arası .. Akşam saat 11 vurduğu an başlıyor sabah saat 7 buçuğa kadar ağlama krizi tutuyor.. Uyurken bile ağlayıp ıkınıyor sürekli huysuz sürekli gazlı .. Sorun zaten bu çocuk uyuyor uyuduğunda bile sancı çekiyor bizi yoran bu sancı..Belki haklısın inanmak çok güç geliyor ama maalesef böyle ..birden çok doktora hastaneye de götürdük ordada durumu gördüler uyusa bile ıkınıyor sancı çekiyor bu durumda o uyusa bile ben nöbette kalıyorum masaj yapıyorum ..bugün ilk defa yüz üstü yatırdım 1 saat oldu uyuyor .. İşin kötü tarafı oğlumu kime anlatsam sen böyleydin mahalleyi ayağa kaldırırdın bi apartmanı uyutmazdın gaz sancından ama 6 ayda düzeldin diyorlar demek ki bana çekmiş ..
Geçmiş olsun.canım. Sutun çok olduğu için mi oluyor bu mastit
Ağrı azalmadı mı tatlımOperim tabiii
Sagol canımsınn düzelirm hemn inşallahhh
Tatlım benim gibi yap çok dolmasına izin verme sürekli aktif emdikleri için süt çabuk yenileniyor 5 saatte bir az biraz sağ tatlımVarolan süt kanalları tıkıyor canım. Uzun süre içilmediginde.
İşin zor canim ya bide abi olunca ikiye katlanıyor tabi. Rabbim yardimcin olsun en kisa surede duzene girsin oglu sabaha kadar uyusun niye uyanmadi diye sen uyandir insallah :)Ben bile okuyunca korku filmi izlemiş gibi gerildim gözünaydın arkadasım dikkat et buaralar
Anladim canim cok gecmis olsun. Senin uzun sure bekletmemen lazim o zman sagmaya devam:)(Varolan süt kanalları tıkıyor canım. Uzun süre içilmediginde.
Alıştım artık Can'ım şimdi abi kardeş uyuyorlar yan yana bunu görmek bile beni resmen şarj etti .. Zor çok zor ama geçiyor günler yarın tam iki aylık oluyor minik kuzum abiside önümüzdeki ay iki yaşına girecek bak Nasıl geçmiş Zaman darısı miniklerimize inşallahİşin zor canim ya bide abi olunca ikiye katlanıyor tabi. Rabbim yardimcin olsun en kisa surede duzene girsin oglu sabaha kadar uyusun niye uyanmadi diye sen uyandir insallah :)
O niyeymis yaa doğumda açıklık olcuyorlar da sonrası ne alaka?Anladim canim ne bilim ben mi cok relaxim dedim de kendi kendime :)
Valla ben hic kontrole gitmedim ne dikise ne birseye. Dedigin gibi aşı olunca zaten kontrol de ediyo saglik ocaklari bebekleri. O zamandan o zamana. Allah baska turlu dusurmesin hastaneyede gitmeyi dusunmuyorum yani. Kendim icin hele hic gitmeyi dusunmuyorum :)
Dogum aninda ve dogumdan sonra o kadar cok parmaklandim ki (hastanede 6gun kaldigim icin hergun birsuru parmak yiyodum) birdaha doktora gitmeyi hic dusunmedim :)
La Lune tatlım Mastit mi oldun çok gecmiş olsun
Sağolun canlar. Çok kötüydü hele de bebek olunca onunla da ilgilenmek zorundasın. Of off yani. Neyse ki geçti gitti.La Lune cnm cok gecmis olsun
Çok sevindim canım. Eşine şöyle 1 kutu kondom alsın. Bebek masrafından çok daha uygun. Hatta sağlık ocakları veriyor bildiğim.
Öyle yapacağım tatlım bundan sonra.Tatlım benim gibi yap çok dolmasına izin verme sürekli aktif emdikleri için süt çabuk yenileniyor 5 saatte bir az biraz sağ tatlım
Aynen öyle tatlım. Bende ara ara sağacağım.Anladim canim cok gecmis olsun. Senin uzun sure bekletmemen lazim o zman sagmaya devam:)(
Gider Can'ım 3 aya kalmaz bir şey umarım
Kesinlikle en çok bu gidiyor zorumuza yoksa çocuk bakmak değil bekleyipte göremediğimiz ilgi yıpratıyor daha çok bizi ..
Maşallah ona annesi öp yerime lütfen kızını olur mu ..sanada çok geçmiş olsun acaba Regl mi olacan
En uzun uykusu 20 dakika en kısası ise 7-10 dakika arası .. Akşam saat 11 vurduğu an başlıyor sabah saat 7 buçuğa kadar ağlama krizi tutuyor.. Uyurken bile ağlayıp ıkınıyor sürekli huysuz sürekli gazlı .. Sorun zaten bu çocuk uyuyor uyuduğunda bile sancı çekiyor bizi yoran bu sancı..Belki haklısın inanmak çok güç geliyor ama maalesef böyle ..birden çok doktora hastaneye de götürdük ordada durumu gördüler uyusa bile ıkınıyor sancı çekiyor bu durumda o uyusa bile ben nöbette kalıyorum masaj yapıyorum ..bugün ilk defa yüz üstü yatırdım 1 saat oldu uyuyor .. İşin kötü tarafı oğlumu kime anlatsam sen böyleydin mahalleyi ayağa kaldırırdın bi apartmanı uyutmazdın gaz sancından ama 6 ayda düzeldin diyorlar demek ki bana çekmiş ..
Ben dün eşime diyorum ki bana bak ben evde yedek doğum kontrol hapı bırakacam eğer üçüncüyü istersen üstüne o dışardaki çöp kutularına koyulan büyük poşeti kondom olarak kullanacam sanaO niyeymis yaa doğumda açıklık olcuyorlar da sonrası ne alaka?
Sağolun canlar. Çok kötüydü hele de bebek olunca onunla da ilgilenmek zorundasın. Of off yani. Neyse ki geçti gitti.
Çok sevindim canım. Eşine şöyle 1 kutu kondom alsın. Bebek masrafından çok daha uygun. Hatta sağlık ocakları veriyor bildiğim.
Yok kız senin 2 numaradan sonra istemez valla. Koy çöp poşetine at evden kesin korunma yöntemi.Ben dün eşime diyorum ki bana bak ben evde yedek doğum kontrol hapı bırakacam eğer üçüncüyü istersen üstüne o dışardaki çöp kutularına koyulan büyük poşeti kondom olarak kullanacam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?