Bu yüz üstü uyumak çok iyi geldi bugün bir şey olmasın diye karşısında oturup izliyorum düz zemine yatırdım koltukta yatağa yatırınca rahat nefes alamıyor dediğin gibi yumuşak diye gömülüp toplanıyor ordaAnladım benim oğlan gibi olmuş. Yüzüstü yatır sen onu o zaman. Gomulmeyecek toplanmayacak tüysüz birseyyin üstünde. Altı ay sürmez inşallah çabucak duzelsin kiyamam.
Onu o poşete koyup duvardan duvara vururum vallaYok kız senin 2 numaradan sonra istemez valla. Köy çöp poşetine at evden kesin korunma yöntemi.
Elbette valla kolay iş değil yaptığımız.Onu o poşete koyup duvardan duvara vururum vallaiki evlat verdim daha ne olsun dimi
Analık Hakkı gerçekten ödenmeyecek bir şeymiş ne Mutlu evlatlarımıza üzerlerine titreyen anneleri var yeri geliyor onlar acı çekiyor hatta iğne vuruluyor diye biz ağlıyoruz ..iyi ki varlar ya Allah evlatlarımızı eksik etmesin başımızdanElbette valla kolay iş değil yaptığımız.
Kim bu teyze bizde gidelim çocuk uyurken hep bi ıhlama uyuyamıyorumDevamlı ihh ihh derdi ikinir gibi. Uyuyo mu uyanık mi belli olmazdi. Sürekli bi sizlanma. Artık çıldırmak uzereydim ikinma sesinden bende hiç uyuyamazdim.
Yuzüstü yatırmak çok rahatlattı. İlkyüzüstü yatirdigimda beş saat uyuduğunu biliyorum. Bir ay sadece yüzüstü yattı. Bi tanıdığım bu niye böyle yatiyo dedi. Anlattım. Buna doluluk derler okunması lazım dedi. Bi teyze varmış okurmuş böyle çocukları geçermiş. Hatta o teyzeye okutmaya gitmeye niyet etsen bile geçermiş dedi. Hiç duymadığım bisey. İstemedim haliyle.. kv ısrar edince peki dedik yarın gidelim. İnanirmisin çocugu normal yatirdim denemek için, o ihhlar kesilmiş çocuğum bir güzel uyudu o mutluluğunu anlatamambi daha da öyle bisey yaşamadık.
Güzelmiş kuzum yeterli besleniyo demek ki800 gram
Kim bu teyze bizde gidelim çocuk uyurken hep bi ıhlama uyuyamıyorum
Ay. Kuzum kiyamam sana cabucak gecer insallah kuzum ozlsmezmi anneyi biliyorlar hemde nasilSorma canım yaa çok kotuyum geceden beri. Yazık kızım da özlemiş beni gülmekten ememedi yüzüme bakıyor sürekli annem diye. Parol aldım duş masaj derken daha iyiyim. Önceden ateş olmuyordu. Bu titreme ile fena geldi.
Insallah sabahtan beri ates yok insallah gecede çıkmaz bakalim bugun nobetciyiz sabaha kadarBebek kişisinin sürekli ihhhlayarak anneyi çıldırtma durumu
Aşı dün yaptırdık biz bir saat kadar ağladi, sonra iyiydi ama ,ateşi çıktı akşam 10.30 da bi çay kaşığı calpol verdim bugün de iyi gibi bakalım
İnşallah ateslenmez senin minik.
Ağrı azalmadı mı tatlım
Canim evet onlar eve geldimi aynisini esim bana hissettiriyor,dis kapinin dis mandai oluyirumCanm inşallah sisde ateş olmaz uyumuş be gğzel bn oğluş gözünü kırpmadı yaa :/
Ayy o da doğru tatlım yaaa
Gene mi mastit geçmiş olsun canm benm
Saol tatlımm ay gidemediler bi türlü sevincim kursağımda kaldıı :/
Ay şoktayım yaa hu erkek kafası nası bişey hepsi aynı şeyleri yapıyor ya cpk mı iiı zor kendilerini bizim yerimize koymak
canım 20 gündür bizde kv kpnde bi kaç gündür bizde maalesef bnlar missfir değil oğullarının evş bn dışkapınn dış mandalı
Gecmis olsun,annemede yaptilar aynisini canim korkma,rahim duvarini temizliyorlar hicbisey degil,senin anneni bayiltacaklar en azindan,benim anneme bunu canli canli yaptilar,hic korkma hicbir olumsu birsey cikacagini dusunmiyorum coknsukurKizlar annemin sonucu cikti kalinlasma varmis ve kansere ceviriyormus yani rahim ameliyati olacagiz anneme soylemedim daha kendi dogum dr umla sonicu alip hastaneden bir konusayim bakalim ne dicek ne gizel.sevinmiştik parca alindiginda kotu birsey gormedim ama parca bir incekensin demisti hapla igneyle tedavisi yomis onu sordum birde iyle iste
Rabbim dermansız dert vermesin. Annene acil şifalar versin canımKizlar annemin sonucu cikti kalinlasma varmis ve kansere ceviriyormus yani rahim ameliyati olacagiz anneme soylemedim daha kendi dogum dr umla sonicu alip hastaneden bir konusayim bakalim ne dicek ne gizel.sevinmiştik parca alindiginda kotu birsey gormedim ama parca bir incekensin demisti hapla igneyle tedavisi yomis onu sordum birde iyle iste
hadi inşallah temiz çıkar testler.Bugun daha uzman bir doktorla gorustuk,icimizi rahatlatti cok sukur. Kotu birsey cikacagini sanmiyorim dedi,takip edecegiz bir kac testimiz daha var onlari yapicaZ,ona gore kesin birsey diyecek ama simdilik herhangi bir problem yok dedi bakalim
Dogar dogmaz dr.u oldu oğlanın hastanede.kayıt açıldı ,defter verildi ,boyunu, kilosunu, gözünü, kulagını,ciğerlerini,kalbini,pipisini heryerini muayene ediyor.Sağlık ocagı bana yetersiz geliyor kuzum,hasta olmasın diye götürüyorum.Kizlar siz her ay bebekleri kontrolemi goturuyorsunuz ? Ben dogdu dogali sarilik icin doktora goturdum birde hiriltisi icin. Baskada goturmedim zaten 41gunluk daha ama oyle aydan ayada goturmeyi dusunmuyorum. Hastaneler mikrop yuvasi saglik ocagina aşı icin goturucem birtek. Birde Allah gostermesin hasta olursa anca goturucem.
Ben gidiyorum dr.uma halâ .rahme baktı temiz dedi.kanaman var mi dedi.sezeryan dikişlerime baktı.smear ve kültür testi aldı.bitmiyor ki ...pimpirikliyim ben.hep doktorlardayım:)Anladim canim ne bilim ben mi cok relaxim dedim de kendi kendime :)
Valla ben hic kontrole gitmedim ne dikise ne birseye. Dedigin gibi aşı olunca zaten kontrol de ediyo saglik ocaklari bebekleri. O zamandan o zamana. Allah baska turlu dusurmesin hastaneyede gitmeyi dusunmuyorum yani. Kendim icin hele hic gitmeyi dusunmuyorum :)
Dogum aninda ve dogumdan sonra o kadar cok parmaklandim ki (hastanede 6gun kaldigim icin hergun birsuru parmak yiyodum) birdaha doktora gitmeyi hic dusunmedim :)
Aa sahi @bebem-1221 o.girmiyor ya ne oldu acaba son durum?Ayy evet yaa doğru sölüosn onlaronki gibi değiller allahtan yaa bide bi ark vardı kaynı falan eve yerleşmişti iş bulmışlardı hatta ordan töbe yaaa bizimkiler o kadar olmasa bile evde fazladan birnn olması yeter sadece :/
Bizimki de kesmişti.bugün yine coştu üç kere yaptı.Cnm cisini yapiyor bezi doluyor ama hergun 3-4 defa kaka yapip birden kesilince tedirgin oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?