2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Anladım benim oğlan gibi olmuş. Yüzüstü yatır sen onu o zaman. Gomulmeyecek toplanmayacak tüysüz birseyyin üstünde. Altı ay sürmez inşallah çabucak duzelsin kiyamam.
Bu yüz üstü uyumak çok iyi geldi bugün bir şey olmasın diye karşısında oturup izliyorum düz zemine yatırdım koltukta yatağa yatırınca rahat nefes alamıyor dediğin gibi yumuşak diye gömülüp toplanıyor orda

Elbette valla kolay iş değil yaptığımız.
Analık Hakkı gerçekten ödenmeyecek bir şeymiş ne Mutlu evlatlarımıza üzerlerine titreyen anneleri var yeri geliyor onlar acı çekiyor hatta iğne vuruluyor diye biz ağlıyoruz ..iyi ki varlar ya Allah evlatlarımızı eksik etmesin başımızdan

Kim bu teyze bizde gidelim çocuk uyurken hep bi ıhlama uyuyamıyorum

Ay. Kuzum kiyamam sana cabucak gecer insallah kuzum ozlsmezmi anneyi biliyorlar hemde nasil

Insallah sabahtan beri ates yok insallah gecede çıkmaz bakalim bugun nobetciyiz sabaha kadar

Canim evet onlar eve geldimi aynisini esim bana hissettiriyor,dis kapinin dis mandai oluyirum

Kizlar annemin sonucu cikti kalinlasma varmis ve kansere ceviriyormus yani rahim ameliyati olacagiz anneme soylemedim daha kendi dogum dr umla sonicu alip hastaneden bir konusayim bakalim ne dicek ne gizel.sevinmiştik parca alindiginda kotu birsey gormedim ama parca bir incekensin demisti hapla igneyle tedavisi yomis onu sordum birde iyle iste

Gecmis olsun,annemede yaptilar aynisini canim korkma,rahim duvarini temizliyorlar hicbisey degil,senin anneni bayiltacaklar en azindan,benim anneme bunu canli canli yaptilar,hic korkma hicbir olumsu birsey cikacagini dusunmiyorum coknsukur

Rabbim dermansız dert vermesin. Annene acil şifalar versin canım
Bugun daha uzman bir doktorla gorustuk,icimizi rahatlatti cok sukur. Kotu birsey cikacagini sanmiyorim dedi,takip edecegiz bir kac testimiz daha var onlari yapicaZ,ona gore kesin birsey diyecek ama simdilik herhangi bir problem yok dedi bakalim
hadi inşallah temiz çıkar testler.

Dogar dogmaz dr.u oldu oğlanın hastanede.kayıt açıldı ,defter verildi ,boyunu, kilosunu, gözünü, kulagını,ciğerlerini,kalbini,pipisini heryerini muayene ediyor.Sağlık ocagı bana yetersiz geliyor kuzum,hasta olmasın diye götürüyorum.

Ben gidiyorum dr.uma halâ .rahme baktı temiz dedi.kanaman var mi dedi.sezeryan dikişlerime baktı.smear ve kültür testi aldı.bitmiyor ki ...pimpirikliyim ben.hep doktorlardayım:)

Aa sahi @bebem-1221 o.girmiyor ya ne oldu acaba son durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…