Ben çatı muayenesi bile yaptıramadım kuzum çataldan atladım.sondayı zor taktılar .hemşire midir ebe midir biri geldi ameliyattan sonra ,baktım el midir parmak mıdır sokuyo mokuyo gibi biseyler yapıyo.dedim napıyosunuz?birikmiş burada dedi yapmak zorundayım.O niyeymis yaa doğumda açıklık olcuyorlar da sonrası ne alaka?
Sağolun canlar. Çok kötüydü hele de bebek olunca onunla da ilgilenmek zorundasın. Of off yani. Neyse ki geçti gitti.
Çok sevindim canım. Eşine şöyle 1 kutu kondom alsın. Bebek masrafından çok daha uygun. Hatta sağlık ocakları veriyor bildiğim.
@bebem-1221 kızmaz umarım etiketleyip duruyorum.@goqce mevzuyu hatırladım ama üye kimdi onu hatırlamadım.
Çok geçmiş olsun canımKizlar annemin sonucu cikti kalinlasma varmis ve kansere ceviriyormus yani rahim ameliyati olacagiz anneme soylemedim daha kendi dogum dr umla sonicu alip hastaneden bir konusayim bakalim ne dicek ne gizel.sevinmiştik parca alindiginda kotu birsey gormedim ama parca bir incekensin demisti hapla igneyle tedavisi yomis onu sordum birde iyle iste
Ohhh hadi bakalım ,Alp ciğime geçmiş olsun tekrar..Bugun daha uzman bir doktorla gorustuk,icimizi rahatlatti cok sukur. Kotu birsey cikacagini sanmiyorim dedi,takip edecegiz bir kac testimiz daha var onlari yapicaZ,ona gore kesin birsey diyecek ama simdilik herhangi bir problem yok dedi bakalim
Kuzum sağolasin insallah bunuda atlstiriz en azindan dogum iznim bitmeden yaninda olurum anneminGecmis olsun,annemede yaptilar aynisini canim korkma,rahim duvarini temizliyorlar hicbisey degil,senin anneni bayiltacaklar en azindan,benim anneme bunu canli canli yaptilar,hic korkma hicbir olumsu birsey cikacagini dusunmiyorum coknsukur
Cnm benimde oğlan öyle olmuştu bi gün meğer içinde birikmiş gazdan patlıyordu hast.gittik lavman Yaptılar boşaldı içi çocuğun ama Günlerce düzene giremedi şimdi iyi çok şükürCnm cisini yapiyor bezi doluyor ama hergun 3-4 defa kaka yapip birden kesilince tedirgin oldun
Canim bende sezeryanliyim ama aynisini banada yaptilar,hemdr İki kere,annemlerde izlemis hatta,oyle birnkan bosal di ki dedi sasarsin,kanalda kalan kani almak icin yapmak zorundalarmis onu,ben dogumdan once surekli parmaklandigim icin zaten banamisin demedi son yaparlarkenBen çatı muayenesi bile yaptıramadım kuzum çataldan atladım.sondayı zor taktılar .hemşire midir ebe midir biri geldi ameliyattan sonra ,baktım el midir parmak mıdır sokuyo mokuyo gibi biseyler yapıyo.dedim napıyosunuz?birikmiş burada dedi yapmak zorundayım.
İnsallah canim insalah,son 2 gundur ciddi sinavdan gectigimi dusunuyorum,nabalim alahtan hersey.Kuzum sağolasin insallah bunuda atlstiriz en azindan dogum iznim bitmeden yaninda olurum annemin
Ayrıca sanada sevindim.dr kotu bisi dememis sevindim alpimiz iyi olsun yeter seninde kv kp bebgin psikolojin baya etkilendi umarim bundan sonra coknguzel gunler görürürsün alp le
Ohh masallah kuzulara.Alıştım artık Can'ım şimdi abi kardeş uyuyorlar yan yana bunu görmek bile beni resmen şarj etti .. Zor çok zor ama geçiyor günler yarın tam iki aylık oluyor minik kuzum abiside önümüzdeki ay iki yaşına girecek bak Nasıl geçmiş Zaman darısı miniklerimize inşallah
Hahhahahah nasilda aynilar kizzzzzz,bizimki gecen gin sabah boregi fazla kacirmis psikolojik olarak ben kotuyum ben kotuyum diye gezindi evde,apar topar hastaneye goturttu kendini ve sonuc hicbiseyin yok iyisin demis doktor. Kendisi bypassli oldugu icin surekli olecek korkusu var adamda. Cok komikler. Hele kv dem allahim bir araya bir gelsen guler misin aglar misin hallerine,cok sukur ki gittiler evde bir sessizlik ohhhh be,gereksiz gereksiz konusmalar. Esime sesleniyorum anasi cevap veriyo ordan ,mesuta soyledim anne diyorum.kadin cevap veriyo nolmus ne azarliyorsun insani diyor, aenin uzerine vazife degil diye annesine soylemek yok ama dusun yani. Cok garipler cok gerrksiz konusmalar of of. Ailen olsa cekilmez yani.
Ayni benim kaynana da oyle kiz,vur diyorsun olduruyor. Az once yine sinir oldum,ben cop konusunda cok hassasim,o coppun suyu cikmasinda diye cok ugrasirim,evde buyuk bir cop tenekem var,ama piril pirildir koku bile olmaz,cunkunicine copleri posetleye posetleye atiyorum,cunku sizdirma olur,alirim elimden birden patlar o zaman bende patlarimmmm,bu manyak napmis biliyormusin,cay coplerini yemek artiklarini hoooop oldugu gibi sulu sulu direk gitmis icine atmis, elime almamla haliya suzulmesi bir oldu, nabiyim ben simdi. Ne diyimmmm . O kadar dik kafali ki hayatta dogru dedigin seyo ona yaptiramassin gider yine kafasina gore yapar. Halim rezil oldu tenekem rezil oldu. Bu kadsr dusunceli birisidir kendisi. Cocuguun gazini alacak sozde hoooo diye omzuna koyuyo,soyle bir dokunuyor cikti diyip tekrar yatiriyor gazi cikti diyip tekrar mama veriyor xocuk yinr basiyor cigligi gazi cikamadi cunku,gazi cikmayan cocuk biberonu tutmaz ki sonrada diyorki niye almiyor acaba hastami ay niye az yedi bugun,ay almadi mamayi cok mu sicak yoksaaaa,allalllalahimmmmmm yar ve yardimcim ol yarabbbim. Anne dedim cocugun gazini cikartamadin ki almaz tabi,senin 3 torunun daha vardi,onlara hep ben baktim diyorsun o cocuklarda hic gaz olmadi mi allah askina hic gaz almadin mi diyorim. Ay ne biliyim memeden sonra uyurlardi ben gaz bilmiyorum diyor,eee sebebsizde aglamiyorlaarmiydi diyorum agliyorlardi ama o kadsr diyor,kadin gazdan aglayabilecehini kabul etmiyor yani.
Ya ne pis dolmusum goruyormusunnn anlata anlata bitmez bende hikaye,tum bunlar oldukcada arkadan esim hemen karisir.anneme laf soyleme oyle biliyor kadin oyle yapsin birak!!! Anan kadar tas dussun lan kafana essoglu essek
Kızlar ben 27 temmuzda doğum yaptım. 5 eylülde 40 ımız çıktı. 9-10 eylül gibiydi net hatırlamıyorum adet oldum sanırım. Çok koyu kahve oldu. Ama adet kanamamdan çok azdı. 3 gün oluyorum normalde. Yine 3 gün oldu ama normalin yarısı kadar kanamam oldu olmadı belki. Günüm geçti, hamileyim diye öyle korkuyorum ki. Bebeğimi emziriyorum da. Hamile olsam sütüm kesilmez miydi?
Gunaydin kizlat benim kizim bugun kaka yapmiyor bugun 3.gun normalde gunde en az 3 defa yapardi sutum var emiyor doymuyor desem doymasa ortaligi yikar kabiz oldu desem hic ikinmasi zorlamasida yok ne yapsam biledim normalmidir acaba
geçmiş olsun canım benim annecim de rahim ameliyati olmuştu. İnşallah sağlığına kavuşur bi an önce de rahat eder inşallah.Kizlar annemin sonucu cikti kalinlasma varmis ve kansere ceviriyormus yani rahim ameliyati olacagiz anneme soylemedim daha kendi dogum dr umla sonicu alip hastaneden bir konusayim bakalim ne dicek ne gizel.sevinmiştik parca alindiginda kotu birsey gormedim ama parca bir incekensin demisti hapla igneyle tedavisi yomis onu sordum birde iyle iste
Kizlar oyun halisi hakkinda ne dusunuyorsunuz bebislerin gercekten ilgisini cekiyor mu ben benim kizla hic bi is yapamiorum yemegimi bile zor yapip yiyorum acaba alsam oyalar mi biraz bizim kizi
Her gün kuafördeyiz biz ooo :)) bir de kıllı benim kız teyzesi kuaförlere çok oara harcayacakAnam saçlara gel. Sanki kuaförde taratmış maşallah sana
Canım taşınıyor mısunuz Allah kolaylık versin benim göÜmde çol büyüyor taşınma işi. Bebeğinin ağInda pamukçuk yok değil mş ? O da emmesini engwlliyor bebeğinBizim bugün kontrol vardı sonrada aşıya gidecektik. Vücudunun her tarafında kırmızı noktalar çıkmıştı. Doktor isilige benziyor fazla giydirmeyin dedi.
1 haftada hiç kilo almamış 5420de kalmış. Son zamanlarda memeyi alırken savaşıyoruzaraştırdım baktım neden almıyor diye sütün tazyikli gelmesiymis sebep. Boğazına kaçıyor yutkunurken zorluk çekiyor. Bu sırada da kv elleri belinde başında bekliyor tabi bende sinir tepede oluyor zaten çığlık çığlığa ağlıyor kucağımda. Almiy mi diye de soruyo. Dedim almasa ne yapacaksın. Hic ne yapcaz diyo.
Geçici dönemmis çok şükür sabrediyorum geçecek inşallah. Tazyikli olmaması içinde emzirmeden önce elle sağıyorum. Pompa ile daha da artarmis.
Asi için gidecektik ki hemşire aradı bugün verem aşılarını açmadık haftaya yapacağız diye. Dedim ben taşınıyorum. İhmal etme gittiğin yerde mutlaka yaptır yatıramazsan da gel biz yapalım dedi.
Kvye bugün kalmana gerek yok dedim o gitti esim de geç gelecekmiş bende eşyaları paket yapmaya devam elif uyanana kadar.
Gözünün önünde yuz ustu yatıyor. @Kaswa_ iyi oldu dediğin yoksa uyanık ağlıyordu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?