2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben çatı muayenesi bile yaptıramadım kuzum çataldan atladım.sondayı zor taktılar .hemşire midir ebe midir biri geldi ameliyattan sonra ,baktım el midir parmak mıdır sokuyo mokuyo gibi biseyler yapıyo.dedim napıyosunuz?birikmiş burada dedi yapmak zorundayım.

Çok geçmiş olsun canım

Bugun daha uzman bir doktorla gorustuk,icimizi rahatlatti cok sukur. Kotu birsey cikacagini sanmiyorim dedi,takip edecegiz bir kac testimiz daha var onlari yapicaZ,ona gore kesin birsey diyecek ama simdilik herhangi bir problem yok dedi bakalim
Ohhh hadi bakalım ,Alp ciğime geçmiş olsun tekrar..

Gecmis olsun,annemede yaptilar aynisini canim korkma,rahim duvarini temizliyorlar hicbisey degil,senin anneni bayiltacaklar en azindan,benim anneme bunu canli canli yaptilar,hic korkma hicbir olumsu birsey cikacagini dusunmiyorum coknsukur
Kuzum sağolasin insallah bunuda atlstiriz en azindan dogum iznim bitmeden yaninda olurum annemin
Ayrıca sanada sevindim.dr kotu bisi dememis sevindim alpimiz iyi olsun yeter seninde kv kp bebgin psikolojin baya etkilendi umarim bundan sonra coknguzel gunler görürürsün alp le

Cnm cisini yapiyor bezi doluyor ama hergun 3-4 defa kaka yapip birden kesilince tedirgin oldun
Cnm benimde oğlan öyle olmuştu bi gün meğer içinde birikmiş gazdan patlıyordu hast.gittik lavman Yaptılar boşaldı içi çocuğun ama Günlerce düzene giremedi şimdi iyi çok şükür

Canim bende sezeryanliyim ama aynisini banada yaptilar,hemdr İki kere,annemlerde izlemis hatta,oyle birnkan bosal di ki dedi sasarsin,kanalda kalan kani almak icin yapmak zorundalarmis onu,ben dogumdan once surekli parmaklandigim icin zaten banamisin demedi son yaparlarken

İnsallah canim insalah,son 2 gundur ciddi sinavdan gectigimi dusunuyorum,nabalim alahtan hersey.

Ohh masallah kuzulara.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Yardim için geliyor ama ben çıldırıyorum bide benim kv televizyon bağımlısı evde yapacak isi olmadığı için genelde sabahtan aksama bütün gündüz kuşağını izler. Bütün yarışmacıların adayların isimlerinden memleketlerine herşeyi anlatıp durur. Bir ara bende salonda onunla takildim gece uyuyamaz oldum gözlerimi kapatıyorum kulaklarımda o tartışmalar kavgalar. Sonra yatak odasında takılmaya başlamıştım. Sesini de kıstırıyordum.
Kalkıp is yaptığım zamanda dikiliyor başıma ben öyle yapmiyim ben boyle yapiyim kızım böyle yapiyi (böyle i harfleri ile konusuyor yapiyi geliyi gidiyi aliyi bakiyi )
Hamileyken sabah gelip aksam esim gelince gidiyordu evlerimiz yakin. Kacta uyanıyorsun dedi 11e kadar uyuyorum ben gece uyuyamıyorum erken gelme derdim :) halbuki 5 ye uyanıp o gelene kadar islerimi yapar gidene kadar da yatardım :) ona da sürekli kızım hic durmaz sürekli temizlik yapardi der. Ben onları kırmamak için elimden geleni yaparım bazen sesimi yükseltiyorum dayanamayıp sonra anne sen bana bakma ben çok sinirliyim hakim olamıyorum derdim. Olsin ya kızım da öyle der. Görümcemi de görseniz normal konuşması yok annesine sürekli bağırıp kızar azarlar. Tahammül etmek çok zor ama hep onlarda evlatlarını sevdi büyütmek için caba gösterdi diye bisey dememeye çalışıyorum ama babasında işe yaramıyor. Kendimi hep adamı azarlarken buluyorum Hep yanlış şeyler yapıyor herkesi potansiyel hasta kendini uzman görüyor. Ceyranda kalırız tutulup şekerimiz düşer tansiyonunuz fırlar mazallah

Bugün doktora kv ile beraber gittik. kucağımda bebek var taksi ile gideceğimiz için kanguruyu kullanmadım. Bebek arabası da yok bizde ellerimi kaldıramadigim için ona dedim taksi durdur diye. Gelen taksiye öylece bakıyor geçince aa boşmuş diyor. Elifte kucağımda uyuyor diye yürümeye devam ettim meğer minibüs hastanenin oradan geçiyor mu diye sormak için oraya kadar yürümüşüz. Geçse minibüse binecektik. Zaten taksi de 10 lira tutuyor fazla olsa neyse.

Valla ben bi ara baktım herkese anlatır duruma gelmişim e insanlarda ne var yardim etmeye gelmiş dediler. Sürekli görümcemle kıyaslıyor. Onun kızı hic ağlamıyormuş elif çok ağlıyormuş. Bazen uykusunda sıçrıyor ya hani. O zaman da çocuğa çarpılmış gözüyle bakıyor Allah korusun
Gelirken de hic arayıp biz geliyoruz demezler üstelik babası apartmana da nasıl giriyor hic anlamıyorum kapıya kadar geliyor. Bi gün görünceme dedim habersiz gelmeyin müsait olmayabiliriz gayet normal bi durum bu dedim. Aa doğru söylüyosun ne bileyim bizde olmaz da diyor.

Çenem düştün yine

Kizlar oyun halisi hakkinda ne dusunuyorsunuz bebislerin gercekten ilgisini cekiyor mu ben benim kizla hic bi is yapamiorum yemegimi bile zor yapip yiyorum acaba alsam oyalar mi biraz bizim kizi

Canım ben alıntılayalı çok oldu hamile.olsanda sut kesilmez emzirdiler var diyecektim ama çok şükür sonuç negatif çıkmış. Allah olmayana nasip etsin inşallah :)

Gunaydin kizlat benim kizim bugun kaka yapmiyor bugun 3.gun normalde gunde en az 3 defa yapardi sutum var emiyor doymuyor desem doymasa ortaligi yikar kabiz oldu desem hic ikinmasi zorlamasida yok ne yapsam biledim normalmidir acaba

Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmiş canım. Çişini takip edersin doyup doymadığını anlamak için. Onu da günlük 5 6 yumurta ağırlığı demişlerdi. Nasıl ölçülecekse

geçmiş olsun canım benim annecim de rahim ameliyati olmuştu. İnşallah sağlığına kavuşur bi an önce de rahat eder inşallah.

Kizlar oyun halisi hakkinda ne dusunuyorsunuz bebislerin gercekten ilgisini cekiyor mu ben benim kizla hic bi is yapamiorum yemegimi bile zor yapip yiyorum acaba alsam oyalar mi biraz bizim kizi

ne kadar sağlıklı olduğu konusunda farklı farklı görüşler var o konuda bisey diyemem ama bizim ama kucağının üzerinde asili oyuncaklarla 15 20 dakika oyalanıyor en azından yemek yemeye tuvalete gitmeye vakit oluyor canım. O yüzden oyun halısı da oyalar sana vakit kazandırır diye düşünüyorum.

Bizim bugün kontrol vardı sonrada aşıya gidecektik. Vücudunun her tarafında kırmızı noktalar çıkmıştı. Doktor isilige benziyor fazla giydirmeyin dedi.
1 haftada hiç kilo almamış 5420de kalmış. Son zamanlarda memeyi alırken savaşıyoruz araştırdım baktım neden almıyor diye sütün tazyikli gelmesiymis sebep. Boğazına kaçıyor yutkunurken zorluk çekiyor. Bu sırada da kv elleri belinde başında bekliyor tabi bende sinir tepede oluyor zaten çığlık çığlığa ağlıyor kucağımda. Almiy mi diye de soruyo. Dedim almasa ne yapacaksın. Hic ne yapcaz diyo.
Geçici dönemmis çok şükür sabrediyorum geçecek inşallah. Tazyikli olmaması içinde emzirmeden önce elle sağıyorum. Pompa ile daha da artarmis.
Asi için gidecektik ki hemşire aradı bugün verem aşılarını açmadık haftaya yapacağız diye. Dedim ben taşınıyorum. İhmal etme gittiğin yerde mutlaka yaptır yatıramazsan da gel biz yapalım dedi.
Kvye bugün kalmana gerek yok dedim o gitti esim de geç gelecekmiş bende eşyaları paket yapmaya devam elif uyanana kadar.
Gözünün önünde yuz ustu yatıyor. @Kaswa_ iyi oldu dediğin yoksa uyanık ağlıyordu şimdi

Canım taşınıyor mısunuz Allah kolaylık versin benim göÜmde çol büyüyor taşınma işi. Bebeğinin ağInda pamukçuk yok değil mş ? O da emmesini engwlliyor bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…