2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hergun sabah gelip dikisleri kontrol icin parmak yedim hastanedeyken canim. Zaten dedigin gibi dogum aninda yarim saatte bir acilma icin parmak yedim. Artik yalama olmustum yani daha da gitmem dedim gitmedimde

Canım taşınıyor mısunuz Allah kolaylık versin benim göÜmde çol büyüyor taşınma işi. Bebeğinin ağInda pamukçuk yok değil mş ? O da emmesini engwlliyor bebeğin

İlk o geldi aklıma ama yok hic her esnemede ve ağzını acmasinda bakıyorum.

Taşınıyoruz ve 2 gündür başım ağrıyor ne nereye konuldu hic bilmiyorum sağolsun kv topladı herşeyi. Gerçekten hakkini ödeyemem orası ayrı konu. Bebek uyurken ben eşyaları toplayayım diye başka odaya gidiyorum kendi yaptığı işi bırakıp benim başıma dikiliyor. Bana tarif ediyor. Anne sen yoruldun biraz otur dinlen diyorum olduğu yere çöküp konuşmaya devam
Birde sıkıntım var gardrobum çok büyük be sığmıyor yenisini de alamıyorum. İdareten ucuz bisey alıp bakıcaz artik. Benimkini de kvdeye verdik

Didiniyorum,çırpınıyorum ben, hayretler icerisinde kalıyor hemşireler,refleks gibi salamıyorum kendimi

Ne güzel anlatıyorsunuz kızlar ya yaşarken kötüdür tabi ama okuması eğlenceli oluyor

Canim cok gecmis olsun ya. Rabbim beterinden sakinsin.
Bugun daha uzman bir doktorla gorustuk,icimizi rahatlatti cok sukur. Kotu birsey cikacagini sanmiyorim dedi,takip edecegiz bir kac testimiz daha var onlari yapicaZ,ona gore kesin birsey diyecek ama simdilik herhangi bir problem yok dedi bakalim
Oh sukurler olsun. Allah'im sifasini veriyor yavrunun..
Ben devlette dogurdum ya doktoru moktoru yok valla. Kalca ve goz icinde ozele goturucem biticek gidicek artik :)
Ben gidiyorum dr.uma halâ .rahme baktı temiz dedi.kanaman var mi dedi.sezeryan dikişlerime baktı.smear ve kültür testi aldı.bitmiyor ki ...pimpirikliyim ben.hep doktorlardayım:)
Benim yedigim parmaklari yeseydin birdaha doktor yuzu gormezdin bacim cok yedim cook
Eki Görüntüle 1897375 Kızımı 3 gündür böyle yatırıyorum gündüzleri 20-30 dk daha fazla uyuyor ben şok :)
Varya benimkinin alnina battaniyesi gelsin cigligi basiyo seninki ne guzel uyuyo sapkayla boyle

Kizlar benim oglan üşütmüş heralde. Kakasi cok hafif yesilimsi. Birde emzirmeden sonra bugun 2 kere kustu. Biri baya avuc dolusu çökeldi. Otekisi bildigin suttu. Simdi babasi salliyo ayaginda uyusun diye ama insallah duzelir ya. Annemler burdayken bikere daha kakasi cok az yesildi ama oteki kakasi gene sariydi. Simdi ilk kakasi sariydi bu kakasi hafif yesil geldi. Diger kakasina bakicam artik insallah duzelir.

Bugun daha uzman bir doktorla gorustuk,icimizi rahatlatti cok sukur. Kotu birsey cikacagini sanmiyorim dedi,takip edecegiz bir kac testimiz daha var onlari yapicaZ,ona gore kesin birsey diyecek ama simdilik herhangi bir problem yok dedi bakalim
Inş test sonuçları güzel çıkar cnm. Allah şifa ve sıhhat versin bebişine.

I inori geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Saol tşkr ederim cnm Amin.
@bebem-1221 cnm Nerdesin sesin hiç çıkmıyor?

İnşallah çabuk geçer canım o zaman şu tazyik problemin.

Kvaliden komik e temiz bir kadın anlattığına göre çok güldüm yazdıklarını okuyunca :)) sağolsun.

Annenin dolabını kullanmaz mısın annenin evine taşınıyorsunuz ya. Bir de o masraf çıkmayaydı iyiydi. Taşınmak zaten bir sürü masraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…