- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Hergun sabah gelip dikisleri kontrol icin parmak yedim hastanedeyken canim. Zaten dedigin gibi dogum aninda yarim saatte bir acilma icin parmak yedim. Artik yalama olmustum yani daha da gitmem dedim gitmedimdeO niyeymis yaa doğumda açıklık olcuyorlar da sonrası ne alaka?
Sağolun canlar. Çok kötüydü hele de bebek olunca onunla da ilgilenmek zorundasın. Of off yani. Neyse ki geçti gitti.
Çok sevindim canım. Eşine şöyle 1 kutu kondom alsın. Bebek masrafından çok daha uygun. Hatta sağlık ocakları veriyor bildiğim.
Amin canım.Allah dert,gam vermesin,anneciğine de şifalar versin.Kizlar hepinize tsk edrrim dualriniz eksik etmeyin bir dr goruselimde kardeslerimenhaber verdim en son anneme diyecegim bakalim hayirlisi olsun hakkimizda rabbim kimseye dermansiz dert vermesin
Canım taşınıyor mısunuz Allah kolaylık versin benim göÜmde çol büyüyor taşınma işi. Bebeğinin ağInda pamukçuk yok değil mş ? O da emmesini engwlliyor bebeğin
Didiniyorum,çırpınıyorum ben, hayretler icerisinde kalıyor hemşireler,refleks gibi salamıyorum kendimiCanim bende sezeryanliyim ama aynisini banada yaptilar,hemdr İki kere,annemlerde izlemis hatta,oyle birnkan bosal di ki dedi sasarsin,kanalda kalan kani almak icin yapmak zorundalarmis onu,ben dogumdan once surekli parmaklandigim icin zaten banamisin demedi son yaparlarken
Ne güzel anlatıyorsunuz kızlar ya yaşarken kötüdür tabi ama okuması eğlenceli oluyorSeni çok iyi anlıyorum canım. Yardim için geliyor ama ben çıldırıyorum bide benim kv televizyon bağımlısı evde yapacak isi olmadığı için genelde sabahtan aksama bütün gündüz kuşağını izler. Bütün yarışmacıların adayların isimlerinden memleketlerine herşeyi anlatıp durur. Bir ara bende salonda onunla takildim gece uyuyamaz oldum gözlerimi kapatıyorum kulaklarımda o tartışmalar kavgalar. Sonra yatak odasında takılmaya başlamıştım. Sesini de kıstırıyordum.
Kalkıp is yaptığım zamanda dikiliyor başıma ben öyle yapmiyim ben boyle yapiyim kızım böyle yapiyi (böyle i harfleri ile konusuyoryapiyi geliyi gidiyi aliyi bakiyi )
Hamileyken sabah gelip aksam esim gelince gidiyordu evlerimiz yakin. Kacta uyanıyorsun dedi 11e kadar uyuyorum ben gece uyuyamıyorum erken gelme derdim :) halbuki 5 ye uyanıp o gelene kadar islerimi yapar gidene kadar da yatardım :) ona da sürekli kızım hic durmaz sürekli temizlik yapardi der. Ben onları kırmamak için elimden geleni yaparım bazen sesimi yükseltiyorum dayanamayıp sonra anne sen bana bakma ben çok sinirliyim hakim olamıyorum derdim. Olsin ya kızım da öyle der. Görümcemi de görseniz normal konuşması yok annesine sürekli bağırıp kızar azarlar. Tahammül etmek çok zor ama hep onlarda evlatlarını sevdi büyütmek için caba gösterdi diye bisey dememeye çalışıyorum ama babasında işe yaramıyor. Kendimi hep adamı azarlarken buluyorumHep yanlış şeyler yapıyor herkesi potansiyel hasta kendini uzman görüyor. Ceyranda kalırız tutulup şekerimiz düşer tansiyonunuz fırlar mazallah
Bugün doktora kv ile beraber gittik. kucağımda bebek var taksi ile gideceğimiz için kanguruyu kullanmadım. Bebek arabası da yok bizde ellerimi kaldıramadigim için ona dedim taksi durdur diye. Gelen taksiye öylece bakıyor geçince aa boşmuş diyor. Elifte kucağımda uyuyor diye yürümeye devam ettim meğer minibüs hastanenin oradan geçiyor mu diye sormak için oraya kadar yürümüşüz. Geçse minibüse binecektik. Zaten taksi de 10 lira tutuyor fazla olsa neyse.
Valla ben bi ara baktım herkese anlatır duruma gelmişim e insanlarda ne var yardim etmeye gelmiş dediler. Sürekli görümcemle kıyaslıyor. Onun kızı hic ağlamıyormuş elif çok ağlıyormuş. Bazen uykusunda sıçrıyor ya hani. O zaman da çocuğa çarpılmış gözüyle bakıyor Allah korusun
Gelirken de hic arayıp biz geliyoruz demezler üstelik babası apartmana da nasıl giriyor hic anlamıyorum kapıya kadar geliyor. Bi gün görünceme dedim habersiz gelmeyin müsait olmayabiliriz gayet normal bi durum bu dedim. Aa doğru söylüyosun ne bileyim bizde olmaz da diyor.
Çenem düştün yine
Canim cok gecmis olsun ya. Rabbim beterinden sakinsin.Kizlar annemin sonucu cikti kalinlasma varmis ve kansere ceviriyormus yani rahim ameliyati olacagiz anneme soylemedim daha kendi dogum dr umla sonicu alip hastaneden bir konusayim bakalim ne dicek ne gizel.sevinmiştik parca alindiginda kotu birsey gormedim ama parca bir incekensin demisti hapla igneyle tedavisi yomis onu sordum birde iyle iste
Oh sukurler olsun. Allah'im sifasini veriyor yavrunun..Bugun daha uzman bir doktorla gorustuk,icimizi rahatlatti cok sukur. Kotu birsey cikacagini sanmiyorim dedi,takip edecegiz bir kac testimiz daha var onlari yapicaZ,ona gore kesin birsey diyecek ama simdilik herhangi bir problem yok dedi bakalim
Ben devlette dogurdum ya doktoru moktoru yok valla. Kalca ve goz icinde ozele goturucem biticek gidicek artik :)Dogar dogmaz dr.u oldu oğlanın hastanede.kayıt açıldı ,defter verildi ,boyunu, kilosunu, gözünü, kulagını,ciğerlerini,kalbini,pipisini heryerini muayene ediyor.Sağlık ocagı bana yetersiz geliyor kuzum,hasta olmasın diye götürüyorum.
Benim yedigim parmaklari yeseydin birdaha doktor yuzu gormezdin bacimBen gidiyorum dr.uma halâ .rahme baktı temiz dedi.kanaman var mi dedi.sezeryan dikişlerime baktı.smear ve kültür testi aldı.bitmiyor ki ...pimpirikliyim ben.hep doktorlardayım:)
Varya benimkinin alnina battaniyesi gelsin cigligi basiyo seninki ne guzel uyuyo sapkayla boyleEki Görüntüle 1897375 Kızımı 3 gündür böyle yatırıyorum gündüzleri 20-30 dk daha fazla uyuyor ben şok :)
Amin canım hepimizin bebişlerini korusun Allah.sağol bitanemm.beauty enemm büyümüş de küçülmüş senin yakışıklı nasıl bakıyo zehir gibi maşallah :) sen minyonum diyorsun ama oğlışun maşallah 6 aylık gibi Rabbim nazarlardan korusunn
Inş test sonuçları güzel çıkar cnm. Allah şifa ve sıhhat versin bebişine.Bugun daha uzman bir doktorla gorustuk,icimizi rahatlatti cok sukur. Kotu birsey cikacagini sanmiyorim dedi,takip edecegiz bir kac testimiz daha var onlari yapicaZ,ona gore kesin birsey diyecek ama simdilik herhangi bir problem yok dedi bakalim
Saol tşkr ederim cnm Amin.
İnşallah çabuk geçer canım o zaman şu tazyik problemin.İlk o geldi aklıma ama yok hic her esnemede ve ağzını acmasinda bakıyorum.
Taşınıyoruz ve 2 gündür başım ağrıyorne nereye konuldu hic bilmiyorum sağolsun kv topladı herşeyi. Gerçekten hakkini ödeyemem orası ayrı konu. Bebek uyurken ben eşyaları toplayayım diye başka odaya gidiyorum kendi yaptığı işi bırakıp benim başıma dikiliyor. Bana tarif ediyor. Anne sen yoruldun biraz otur dinlen diyorum olduğu yere çöküp konuşmaya devam
Birde sıkıntım var gardrobum çok büyük be sığmıyoryenisini de alamıyorum. İdareten ucuz bisey alıp bakıcaz artik. Benimkini de kvdeye verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?