Ne sanıyor bilmiyorum ama 20 dk 20 dk dır dimi ama :) canım bende aynı şekilde yüzüstü koyuyorum kafasını kaldırıyor hic yere koyup uyumuyor ya en fazla 15 dk debeleniyoryesil_ela ben de deneyeyim bunu :) gece mi oldu sanıyor acaba minnaklar :))
Ben gündüz yanındayken koltuğun üzerine çarşaf serip oraya yüz üstü yatırıyorum sert olduğundan kafadını gömemiyor ellerini de oynatamıyor bir iki saat uyuyor o zaman
Oksuruk yok ama hirilti var oda burnu tikaliymis diye. Simdi gene kaka yapti sariydi cok sukur :) o an usuttu heralde simdi bisi yok cok sukur canim :)tugbayhan dogrudur Can'ım bazı çocuklar sıkıya gelemez senın oğlun da oyle o Zaman benımkinin gıkı çıkmıyor maşallah.cnm kaka yeşil ve kusma varsa üşütmüş olabilir hırıltı ya da öksürük var mı gecmiş olsun
çok sık emzirmek de yeşil kaka sebebi olabilir. çökelek gibi kusması iyidir. ama süt gibi kusması yine aşırı beslenmeden kaynaklanıyor. beslenme aralığını 3-4 saate çıkardın değil mi?Canim cok gecmis olsun ya. Rabbim beterinden sakinsin.
Oh sukurler olsun. Allah'im sifasini veriyor yavrunun..
Ben devlette dogurdum ya doktoru moktoru yok valla. Kalca ve goz icinde ozele goturucem biticek gidicek artik :)
Benim yedigim parmaklari yeseydin birdaha doktor yuzu gormezdin bacimcok yedim cook
Varya benimkinin alnina battaniyesi gelsin cigligi basiyo seninki ne guzel uyuyo sapkayla boyle
Kizlar benim oglan üşütmüş heralde. Kakasi cok hafif yesilimsi. Birde emzirmeden sonra bugun 2 kere kustu. Biri baya avuc dolusu çökeldi. Otekisi bildigin suttu. Simdi babasi salliyo ayaginda uyusun diye ama insallah duzelir ya. Annemler burdayken bikere daha kakasi cok az yesildi ama oteki kakasi gene sariydi. Simdi ilk kakasi sariydi bu kakasi hafif yesil geldi. Diger kakasina bakicam artik insallah duzelir.
Sana da oğluşuna da bizden sevgiler canım
Tabi canım burada 7 dk yı nimet sayan varNe sanıyor bilmiyorum ama 20 dk 20 dk dır dimi ama :) canım bende aynı şekilde yüzüstü koyuyorum kafasını kaldırıyor hic yere koyup uyumuyor ya en fazla 15 dk debeleniyor
Kilo alimi iyiyse hic dert etme valla. Benimki uzun uzun emiyor mesela. Cok zorluyor.Kizlar ya bizim cok duzensiz bir emzirme seklimiz var yarim saatte bir bazen saatte bir 5 dk emip emip birakio gibi daha hic 10 15 dk emmedi yani ben anlayamiyorum kilo almasi cok guzel ama sizin de boyle duzensiz mi diosunuz hep 15 20 dk emio die benim hic oyle olmadi sadece ilk 20 gun durup durup emdigi icin 15 dk yi buluyodu
Profilindeki senin kızın mııı :)) çok güzel mAşallah eskiden böyle tombış yNAklı fatoş bebekler vardı onlar benziyor çok güzel tam ısırmAlık maiLlH subhNllah :)Kizlar ya bizim cok duzensiz bir emzirme seklimiz var yarim saatte bir bazen saatte bir 5 dk emip emip birakio gibi daha hic 10 15 dk emmedi yani ben anlayamiyorum kilo almasi cok guzel ama sizin de boyle duzensiz mi diosunuz hep 15 20 dk emio die benim hic oyle olmadi sadece ilk 20 gun durup durup emdigi icin 15 dk yi buluyodu
O aradaki iki saatte ne yapiyorsunuz canım oyun mu oynuyorsunuzProfilindeki senin kızın mııı :)) çok güzel mAşallah eskiden böyle tombış yNAklı fatoş bebekler vardı onlar benziyor çok güzel tam ısırmAlık maiLlH subhNllah :)
Canım benim kız 2 saate bir 20 -30 dk emiyor tek memeyi bitiriyor ama kilo alımı az hatta sınırda seninkisi hızlı emiyor demekki.
Var ablam var kardrsim var ama yıllardır annemin ameliytalarini ben takip ettim ilackarininablamin bebegi ufakti birde annemle yasiyoruz kardesim de var ama geline birakmam kizlari varken hepsi yapar allah var anneme 3 karses te cok duskunuz ama ben fazla duskunum yanunda olmamda etkili ve dr gerekliyse azarliyorum annem huyumu begenur ondan zaten ameliyat olursak bu sefer ablami birakicam yanina 2 3 gecr yatacakmisndaha anneme demedik bir ogreneyim detayini olmassak sorun olurmu kanser olusurmu yada diger organlara sicrarmu risk ne yas gecti cunki diger ameliyatlar ilaclar vs vs isteG gamzelim080 canım annen inşallah bunu da atlatır çabucak sağlığına kavuşur. Başka kardeşin yok mu bu süteçte o da yardımcı olsun size bu süreçtw. Hem annenle hem bebekle nasıl halledeceksin
Ben de 2. Ayda yaptırdım göz muayenesini canımBizede 1. Ay dedi 2 aylıkken göz muayenesi yaptırdım bende. Erken mi gittim ki tereddute düştüm şimdi
Evt cnm fotodaki bizim minnos zeynebimiz :) ay bilmiorum ben fatos bebekleri merak ettim simdi :)Profilindeki senin kızın mııı :)) çok güzel mAşallah eskiden böyle tombış yNAklı fatoş bebekler vardı onlar benziyor çok güzel tam ısırmAlık maiLlH subhNllah :)
Canım benim kız 2 saate bir 20 -30 dk emiyor tek memeyi bitiriyor ama kilo alımı az hatta sınırda seninkisi hızlı emiyor demekki.
10 gün rapor aldım şimdilik :) kasım maaşını alıp ücretsiz izne ayrılacağım sen ne yapıyosun?Hadi bakalım hayırlısı olsun. Haber verirsin sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?