2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ne sanıyor bilmiyorum ama 20 dk 20 dk dır dimi ama :) canım bende aynı şekilde yüzüstü koyuyorum kafasını kaldırıyor hic yere koyup uyumuyor ya en fazla 15 dk debeleniyor

Oksuruk yok ama hirilti var oda burnu tikaliymis diye. Simdi gene kaka yapti sariydi cok sukur :) o an usuttu heralde simdi bisi yok cok sukur canim :)

çok sık emzirmek de yeşil kaka sebebi olabilir. çökelek gibi kusması iyidir. ama süt gibi kusması yine aşırı beslenmeden kaynaklanıyor. beslenme aralığını 3-4 saate çıkardın değil mi?

Kizlar ya bizim cok duzensiz bir emzirme seklimiz var yarim saatte bir bazen saatte bir 5 dk emip emip birakio gibi daha hic 10 15 dk emmedi yani ben anlayamiyorum kilo almasi cok guzel ama sizin de boyle duzensiz mi diosunuz hep 15 20 dk emio die benim hic oyle olmadi sadece ilk 20 gun durup durup emdigi icin 15 dk yi buluyodu

Ne sanıyor bilmiyorum ama 20 dk 20 dk dır dimi ama :) canım bende aynı şekilde yüzüstü koyuyorum kafasını kaldırıyor hic yere koyup uyumuyor ya en fazla 15 dk debeleniyor
Tabi canım burada 7 dk yı nimet sayan var cetrina

Ben uyuduktan sonr yüzüstü çeviriyorum o zamN duruyor. Geçen gün kendini bir kaldırışı vardı büyük insan gibi beline kAdar :)) çabuk büyüdüler yAhu :) maşallah hepsine

Kilo alimi iyiyse hic dert etme valla. Benimki uzun uzun emiyor mesela. Cok zorluyor.

Profilindeki senin kızın mııı :)) çok güzel mAşallah eskiden böyle tombış yNAklı fatoş bebekler vardı onlar benziyor çok güzel tam ısırmAlık maiLlH subhNllah :)

Canım benim kız 2 saate bir 20 -30 dk emiyor tek memeyi bitiriyor ama kilo alımı az hatta sınırda seninkisi hızlı emiyor demekki.

O aradaki iki saatte ne yapiyorsunuz canım oyun mu oynuyorsunuz

Var ablam var kardrsim var ama yıllardır annemin ameliytalarini ben takip ettim ilackarininablamin bebegi ufakti birde annemle yasiyoruz kardesim de var ama geline birakmam kizlari varken hepsi yapar allah var anneme 3 karses te cok duskunuz ama ben fazla duskunum yanunda olmamda etkili ve dr gerekliyse azarliyorum annem huyumu begenur ondan zaten ameliyat olursak bu sefer ablami birakicam yanina 2 3 gecr yatacakmisndaha anneme demedik bir ogreneyim detayini olmassak sorun olurmu kanser olusurmu yada diger organlara sicrarmu risk ne yas gecti cunki diger ameliyatlar ilaclar vs vs iste

F Ftszynp rapor alabildin mi?Benim de haftaya bitiyor iznim.Özel hastanelerinkini milli eğitim müd. kabul etmiyor. Devlet hast rapor vermiyor.2 aylık bebek napicaz bilmiyorum. Benden hiç ayrilmiyor da.

Evt cnm fotodaki bizim minnos zeynebimiz :) ay bilmiorum ben fatos bebekleri merak ettim simdi :)
Bu arada emerken hizli emio benim kiz demekki hizdan kazanio 15 dk emecegini 5 dk da oldu bittiye getiriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…