2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Güldürdün beni parmak marmakcanım yeşil kaka üşüttü demek değilki illaki...önsütü fazla aldı ya da çok besleniyor.kaka rengi değisikliği olur onemli değil dedi bizim dr.ateşi yok iştahı yerinde dimi paşamızın?

F Ftszynp rapor alabildin mi?Benim de haftaya bitiyor iznim.Özel hastanelerinkini milli eğitim müd. kabul etmiyor. Devlet hast rapor vermiyor.2 aylık bebek napicaz bilmiyorum. Benden hiç ayrilmiyor da.
Canım ben 10 günlük aldım şimdilik. Milli eğitim müdürü kabul edebilir mi bilmiyorum ama sorun çıkarmaz sanırım. Özel hastaneler de rapor vermiyo ben kasım 15 maaşını alıp izne ayrılacağım.

Kızlar ya bugun aşı oldu kızım kontrolleri yapıldı boy 54 cm kilo 5 kg baş 37 çıktı normal mi bu değerler? Bir de bugün kara lahana yemeği yedim. 2 aydır ilk kez bu kadar sütüm oldu. Ya da 2 aydır ilk kez doydum da ondan mı oldu acaba bilemedim

Doğum tarihi neydi fıstığın?lahana süt yapar gaz da yapar ama:)

çok sık emzirmek de yeşil kaka sebebi olabilir. çökelek gibi kusması iyidir. ama süt gibi kusması yine aşırı beslenmeden kaynaklanıyor. beslenme aralığını 3-4 saate çıkardın değil mi?
2 saatte bir hesaplamaya calisiyorum o zaman emziriyorum 3 saat olduguda oluyo onun oncesinde emzik veriyorum. Ama bazen az emiyo gibi geliyo emip uyuyo yarim saat uyuduysa mesela veriyorum memeyi gene az emdigini dusunup. Bugunde oyle oldu sanirim ondan kaynaklanmista olabilir. Aklimda bulunsun yesil kaka sadece usutme sebebi degilmis demek :) bazen zor ayiriyorum memeden basiyo cigligi sussun diye veriyorum bugun oldugu gibi ondan sut kustu demekki zaten 2 kere kustu biri cokeldi. Otekiside babasinin ustune sut gibi kustu sukur devamli degil kusmasi :) birde cok hickirik tutuyo bu aralar emdikten sonra gegirince bende gecsin diye gene sut veriyorum gecmeyince cok sinirleniyo ondan sonrada kusuyo mesela.
Valla sorma parmaklanmayi ne cektim
Bu yesil kaka olayi aklimda bulunsun bak hic bilmiyodum cok beslenmeden yada ön sütten kaynaklandigini ates yok istah desen masallah sübhanallah. Emerken bazen sut istedigi gibi yogun gelmiyor bir kavga ediyor aman Allah'im kendinide benide su icinde birakiyo demin yasadigim gibi tabi benim sinirler hopluyo bakti bagiricam babasi aldi kacirdi hemen yanimdan uyuttu simdi

Benim oglanin bas cevresi ilk ay asisinda olcturdugumde 34 du. Dogdugunda 33. Simdi sen 37 diyince kucucukmu kafasi diye dusunmeden edemedim

B Began canım senin en küçüğün huyunu cok merak ediyorum. Nasil ilgileniyorsun anlatabilir misin
her bebek gibi canım.
sık sık emziriyorum ortancayla beraber. genelde gazı çıkıyor ama benim sorunum kusması. kıyafet yetmiyor ne ona ne bana. tüm gün kusmuklu geziyoruz. diğer kızlarım da böyleydi, 9 aya kadar kustular. 3. olduğu için tecrübeliyim sayılır. onun verdiği bir rahatlık var tabi. bir de eşim zorla da olsa yardımcı oluyor. bazen neredeyse tam gün uyuyor her işimi hallediyorum. bazen hiç uyumuyor o günün işleri ertesi güne kalıyor. büyük kızları da aynı anda uyutuyorum ki bana vakit kalsın.

Kızlar nasılsınız birkaç gündür yazmiyorum anneme geldik her gün bir Yerdeyiz ama benim bu kizin burun hırıltısı gitmedi kızım huysuzlasiyo ay o kadar ugrasiyoz temizliyom ama yok yavrum içm gidiyor ya

Kızlar nasılsınız birkaç gündür yazmiyorum anneme geldik her gün bir Yerdeyiz ama benim bu kizin burun hırıltısı gitmedi kızım huysuzlasiyo ay o kadar ugrasiyoz temizliyom ama yok yavrum içm gidiyor ya
Canım bizde doğduğundan beri var dr önemli değil o zamanla gidrcek dedi.

Amanııın tövbe tövbe ne o öyle be hep dilinde bela. İnsanın başı beladan kurtulmaz valla bela okuya okuya. Aman canım sen tövbe çek dur yanlarında valla

Canım İzmir'de kemeraltı çarşısındaki bi mağazada buldum :) özellikle mevlüt kıyafeti diyince erkeklere bile hep taşlı dantelli şeyler gösterdiler ben de sonunda normal kıyafet ararken buldum hem de mevlüt kıyafetleri hep 100 TL'den başlarken ben bunu 50 TL'ye aldım

Sen ne yakışıklısın öyle maşallah Sana

bluetweety ayy bayıldımm bayıldımmmm maşallah Ata beye yam bir beyefendi çok yakışmış kıyafetleri Allah size bağışlasın Nazarlardan korusun :,))

Sağolun teyzeleri Rabbim tüm yavruları korusun inşallah

Evt cnm fotodaki bizim minnos zeynebimiz :) ay bilmiorum ben fatos bebekleri merak ettim simdi :)
Bu arada emerken hizli emio benim kiz demekki hizdan kazanio 15 dk emecegini 5 dk da oldu bittiye getiriyor :)

Benimki de öyle daha hiç 15-20 dk emdiğini görmedim en fazla 7-8 dk emiyo tek memeyi ama hiç dinlenmeden cuk cuk çekiyo ikinci memeyi bazen hiç almıyo bazen zorla 3-4 dk ama kilo alımı az dedi geçen hafta doktor. Memeyi bırakınca vazgeçme gazını çıkar altını al biraz oyala dinlensin falan sonra tekrar ver bakalım bi dedi. 15 gün sonra gelin tartalım aynıysa mama takviyesi gerekebilir dedi. Günde ortalama 10-15 gram almış azmış. Dediğini yapıyorum gerçekten biraz oyaladıktan sonra yine emmeye devam ediyor önceden doydu herhalde ki istemiyor deyip bırakıyordum bakalım haftaya tartı ne diyecek

Ben de 3 no aktif Bebek kullanıyorum cnm stok yaptım dokusu güsel ama sızdırıyor ne kadar sıkı bağlasam da A101 in bezi sızdırmadı pişik de yapmamıştı her bez her bebeğe iyi gelmiyor :)

Aynen civciv gibi kaldırıyor kafayı tavana bakıyor zilli maşallah hepsine Büyüdüler tabi gelinlik çağda kız oldular :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…