Güldürdün beni parmak marmakCanim cok gecmis olsun ya. Rabbim beterinden sakinsin.
Oh sukurler olsun. Allah'im sifasini veriyor yavrunun..
Ben devlette dogurdum ya doktoru moktoru yok valla. Kalca ve goz icinde ozele goturucem biticek gidicek artik :)
Benim yedigim parmaklari yeseydin birdaha doktor yuzu gormezdin bacimcok yedim cook
Varya benimkinin alnina battaniyesi gelsin cigligi basiyo seninki ne guzel uyuyo sapkayla boyle
Kizlar benim oglan üşütmüş heralde. Kakasi cok hafif yesilimsi. Birde emzirmeden sonra bugun 2 kere kustu. Biri baya avuc dolusu çökeldi. Otekisi bildigin suttu. Simdi babasi salliyo ayaginda uyusun diye ama insallah duzelir ya. Annemler burdayken bikere daha kakasi cok az yesildi ama oteki kakasi gene sariydi. Simdi ilk kakasi sariydi bu kakasi hafif yesil geldi. Diger kakasina bakicam artik insallah duzelir.
Canım ben 10 günlük aldım şimdilik. Milli eğitim müdürü kabul edebilir mi bilmiyorum ama sorun çıkarmaz sanırım. Özel hastaneler de rapor vermiyo ben kasım 15 maaşını alıp izne ayrılacağım.
Ahahahaha Allah iyiliğini versin.Geçmişi okudum kızlar ama çok halsizim cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
Yine de gecemiz güzel geçsin diye bunu bırakıyorum. Eki Görüntüle 1897407 Hepinize tek tek sarılıyor ve geçecek bu gunler diyorum. İyi geceler.
Doğum tarihi neydi fıstığın?lahana süt yapar gaz da yapar ama:)Kızlar ya bugun aşı oldu kızım kontrolleri yapıldı boy 54 cm kilo 5 kg baş 37 çıktı normal mi bu değerler? Bir de bugün kara lahana yemeği yedim. 2 aydır ilk kez bu kadar sütüm oldu. Ya da 2 aydır ilk kez doydum da ondan mı oldu acaba bilemedim
2 saatte bir hesaplamaya calisiyorum o zaman emziriyorum 3 saat olduguda oluyo onun oncesinde emzik veriyorum. Ama bazen az emiyo gibi geliyo emip uyuyo yarim saat uyuduysa mesela veriyorum memeyi gene az emdigini dusunup. Bugunde oyle oldu sanirim ondan kaynaklanmista olabilir. Aklimda bulunsun yesil kaka sadece usutme sebebi degilmis demek :) bazen zor ayiriyorum memeden basiyo cigligi sussun diye veriyorum bugun oldugu gibi ondan sut kustu demekki zaten 2 kere kustu biri cokeldi. Otekiside babasinin ustune sut gibi kustu sukur devamli degil kusmasi :) birde cok hickirik tutuyo bu aralar emdikten sonra gegirince bende gecsin diye gene sut veriyorum gecmeyince cok sinirleniyo ondan sonrada kusuyo mesela.çok sık emzirmek de yeşil kaka sebebi olabilir. çökelek gibi kusması iyidir. ama süt gibi kusması yine aşırı beslenmeden kaynaklanıyor. beslenme aralığını 3-4 saate çıkardın değil mi?
Valla sorma parmaklanmayi ne cektimGüldürdün beni parmak marmakcanım yeşil kaka üşüttü demek değilki illaki...önsütü fazla aldı ya da çok besleniyor.kaka rengi değisikliği olur onemli değil dedi bizim dr.ateşi yok iştahı yerinde dimi paşamızın?
Benim oglanin bas cevresi ilk ay asisinda olcturdugumde 34 du. Dogdugunda 33. Simdi sen 37 diyince kucucukmu kafasi diye dusunmeden edemedimKızlar ya bugun aşı oldu kızım kontrolleri yapıldı boy 54 cm kilo 5 kg baş 37 çıktı normal mi bu değerler? Bir de bugün kara lahana yemeği yedim. 2 aydır ilk kez bu kadar sütüm oldu. Ya da 2 aydır ilk kez doydum da ondan mı oldu acaba bilemedim
9 agustos canımDoğum tarihi neydi fıstığın?lahana süt yapar gaz da yapar ama:)
her bebek gibi canım.
34.5 dogdu kızım 2 ayda 37 oldu normaldir herslde seninkide büyür endişe etme.Benim oglanin bas cevresi ilk ay asisinda olcturdugumde 34 du. Dogdugunda 33. Simdi sen 37 diyince kucucukmu kafasi diye dusunmeden edemedim
Canım bizde doğduğundan beri var dr önemli değil o zamanla gidrcek dedi.Kızlar nasılsınız birkaç gündür yazmiyorum anneme geldik her gün bir Yerdeyiz ama benim bu kizin burun hırıltısı gitmedi kızım huysuzlasiyo ay o kadar ugrasiyoz temizliyom ama yok yavrum içm gidiyor ya
Bize de 6 ay sürer dedi ama çocuğum uyuyamiyoki balgamida cikartamiyo uykusuzluk tan çok ağlıyor bende kiyamiyorumCanım bizde doğduğundan beri var dr önemli değil o zamanla gidrcek dedi.
Kilosu gayet iyi boyu da normal canım maşallah9 agustos canım
Evet canim benim uzerime araba,hayatta esimin ustune yapmam o cok ayri mesele konusmustuk daha once. Hemen aldim arabayi gercekten cok sevindim. Benim bu kv ve kp ciddi soyliyorum cok ugursuz insanlardir,ne zaman onlarla bir yere gitsem birsey yapsam ya yolda kalirim yada yapacagim sey elimde kalir. Yine oyle oldu sasmadi yani,bi gecede hic olmicak sekilde kp le birlikte arabada yolda kaldik. Tovbe esteagfurullaaah,nasil bir ugursuzluktir,kv agzindan bela okumak eksik olmaz,ona buna herkese bela okur,kp der desen suratsiz oyle durur. Hep kotu seyler konusurlar,hep kendilerine yapilan kotuluklerinlonusup bela okurlar,surekli hayatlari berbat otesiymis gibi kendilerini acindirirlar,ahaaaa simdi bir bela daha okudu esimle konusurlarken tovbe yarabbim,onu. Beddualarini benim ailemden sakin allahim,donup dolasip bize gelmesin insalah
O nasıl bir doktormuş hayret..Artık yenidoğan sünnetini öneriyorlar şiddetle. Biz 7 günlükken yaptırdık lokal anestezi hem de yenidoğana özgü bir anestezikle hiç hissetmedi yavrum..Sonrasında doğru düzgün huysuzlanmadı bile.. 3 günde de tamamen iyileşti çok şükür.Ben orda kendini yataklardan atan çocuklar gördüm sünnet olmak istemeyen çok korkunçtu..
Yaa maşallahh nerde aldın bu kıyafetini?
Sen ne yakışıklısın öyle maşallah Sana
bluetweety ayy bayıldımm bayıldımmmm maşallah Ata beye yam bir beyefendi çok yakışmış kıyafetleri Allah size bağışlasın Nazarlardan korusun :,))
Kızlar nasılsınız birkaç gündür yazmiyorum anneme geldik her gün bir Yerdeyiz ama benim bu kizin burun hırıltısı gitmedi kızım huysuzlasiyo ay o kadar ugrasiyoz temizliyom ama yok yavrum içm gidiyor ya
Evt cnm fotodaki bizim minnos zeynebimiz :) ay bilmiorum ben fatos bebekleri merak ettim simdi :)
Bu arada emerken hizli emio benim kiz demekki hizdan kazanio 15 dk emecegini 5 dk da oldu bittiye getiriyor :)
Ben de 3 no aktif Bebek kullanıyorum cnm stok yaptım dokusu güsel ama sızdırıyor ne kadar sıkı bağlasam da A101 in bezi sızdırmadı pişik de yapmamıştı her bez her bebeğe iyi gelmiyor :)yesil_ela a101'in bezini sevemedim canım. Orta kalitede iyi aslında ama benim kıza her bez yaramiyor pisik yapıyor yine olduk sızıntı yapmiyordu ama. Prima iyi geliyor. Yeni bebek iyiydi de 3 numara aktif bebek bakalım iyi olacak mi
Oh cok şükür o Zaman :)Oksuruk yok ama hirilti var oda burnu tikaliymis diye. Simdi gene kaka yapti sariydi cok sukur :) o an usuttu heralde simdi bisi yok cok sukur canim :)
Aynen civciv gibi kaldırıyor kafayı tavana bakıyor zilli maşallah hepsine Büyüdüler tabi gelinlik çağda kız oldular :) :)Tabi canım burada 7 dk yı nimet sayan var @cetrina
Ben uyuduktan sonr yüzüstü çeviriyorum o zamN duruyor. Geçen gün kendini bir kaldırışı vardı büyük insan gibi beline kAdar :)) çabuk büyüdüler yAhu :) maşallah hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?