2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Benım kız doğduğundan 3 hafta kadar tek meme 15 dk emiyordu sonra 10 dk ya düştü 1 aylıktan bu yana da 7 dk 8 dk falan sürüyor tek meme alıyor hep.kilosu iyi Bebek alması gereken sütün %80 i ni ilk 5 dk alırmış

Canım benimki yüz üstü durmayı hiç ama hiç sevmiyor. Arkadaşım fisher pricetan bu yastığı hediye almış bunu sevdi çok şükür müzik çalıyo titreşimli falan sadece bunda 2-3 dk yüz üstü durdurabiliyorum

Eklentiler

• PSX_20160916_090629.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar nasılsınız birkaç gündür yazmiyorum anneme geldik her gün bir Yerdeyiz ama benim bu kizin burun hırıltısı gitmedi kızım huysuzlasiyo ay o kadar ugrasiyoz temizliyom ama yok yavrum içm gidiyor ya
Aynen biximde bende tencereyle su kaynatip odasina koyuyorum bide yukardan buhari solutuyorum sonra serum fizyolojik damlatiyorum iyi geliyo gibi cok can skici su tikaniklik

F Ftszynp cnm benim merak etme normal degerleri,zaten senin bebe anne karninda da kucuktu kafasi biliyorsun,biraz minyon suratli olabilir.hic merak etme.benimkide kucuk dogdu,kafa 38 suan.kilo 5200 du en son,10 gun oldu,ameliyat falan olduk ya boyle kalmistir diye dusunuyorum.

tugbayhan kusum senin mehmet aliyi bir goremedik,ne zaman paylasicam resim,yoksa paylastinda ben mi goremedim,seninki zaten toraman dogdu,simdi ne cok tontistir o ,biz 2,5 aylik olduk seninkiyle ayni kilosu yani.

Aldık tatlım almaz mıyız hiç

Eki Görüntüle 1897375 Kızımı 3 gündür böyle yatırıyorum gündüzleri 20-30 dk daha fazla uyuyor ben şok :)

Amannn ne güzel bir Bebek maşallah ve ne güzel bir keşif,
Şeytan diyor nevşinin suratınada şapkayı yapıştır şimdi.
Akşam yemeğinden beri uyamadı birtürlü uyumuyor deliye döndüm resmen , hiç böyle yapmazdı of of.
Hala akşam yemeğinden kalan yığınla bulaşığım duruyor toplayamadım
Kriz geçirmek üzereyim
Belki doymuyor diye mamayıda dayadım 120 içti üstüne emzirdim,hala 5 dk sonra uyanıp şapur şupur ellerini yalıyor yaa

Hamile kalınca süt kesilmez diye biliyorum

Eki Görüntüle 1897375 Kızımı 3 gündür böyle yatırıyorum gündüzleri 20-30 dk daha fazla uyuyor ben şok :)

Oo harika yöntem bulmussun canım ilerdeki halini hayal ettim :) böyle şıkır şıkır bi uyku gözlüğü ile :)) maşallah bal suratliya

Ne güzel anlatıyorsunuz kızlar ya yaşarken kötüdür tabi ama okuması eğlenceli oluyor

Yasarken pek eğlenceli olmasada yazarken bende eğlenmeye basladim sizi de sıkarsam söyleyin yazmayayım etrafimdakiler bezdi artik aynaya falan konuşurum

Lune bu çok iyi
Bugün aynada baktım da göbeğime inecek yakında

Onu da söktükten sonra aklımıza geldi canım şimdilik koçtaş tan ucuz bisey alıyoruz.

Kv alem kadın. Temizdir birde çok aceleci. Kahvaltı sofrasında keyif cayi içemezsin mesela hemen kalkar toplamaya baslar. E o toplarken de oturup cay içmek zevkli olmuyor. Allah sağlık sıhhat versin içinde kötü düşünce yok katlanıyor bana resmen. Bazen kızıyorum ama sonra gönlünü alıyorum. Eskiden gülmezdi hic. Ben haber izlettirmiyorum etkileniyorum üzülüyorum duymak istemiyorum dedim birde gülmeyi çok severim o da aksine hiçbirşeye gülmezdi. Alıştı benden :))
Ölüm de doğum da hepimiz için..

gul_sek taşınma işi cok zor yaa Allah kolayliklar versin.

Sağol canım birde bu aksam oradaki eşyalar gidip yarin boya yapılacaktı. Adam alamamış. Boya da taşınmada ertelendi sanırım şimdiki evde toplamadık ne kap kacak ne de giyecek kaldı.

Bebeklerinizin gaz sancisi tuttugunda neler yapiyorsunuz ? Benim kizimin gaz sancisi var agliyor kuzucuk neler yapabilirim sicak havlu koydum bisiklet pedali cevirme hareketi omzuma alip poposuna vurma hepsini denedim az bisey cikartti gaz ama aglama bitmedi kakasini 2-3 gunde bir yapiyor. Kaka yaptigi gun cok rahatiz ama diger gunler hep ikinma uykuda bide ikiniyor...

Canim ben internette paylasma taraftari degilim. Benim yildizim dusuk oglaninda oyle olur diye korkuyorum devamli okuyorum ufluyorum. Ama ozelden sana atayim ben simdi. Burda bizden olmayan kisilerde girip goruyo filan hosuma gitmiyo o durum yani gozu degen olur diye. Nazara cok inanirimda :)

Kızlar okuyarak günümüze gelmeye çalışıyorum 60 sayfa var daha, giremedim ben uzun süre uyuma gaz sorunu yaşıyorum bide süt sağmaya çalışıyorum ama değişen hiç bir şey yok 20cc çıkarabiliyorum... Yemediğim şey yok süt için ama sanırım bana kilodan başka bir şey olmuyor, maya hiç durmuyor, 3 saatte bir meme ve mama ile doyuruyorum, gaz çıkarıyorum uykusu kuş uykusu diyebilirim.. Gece 02:30 da uyursa 5 e 6:30 kadar uyuyor sadece en derin uykumuz bu...
Doktora gittik 10 ekimde 2 aylık oldu kuzum, 4.500 kğ kalça usg çekildi sol kalçaölçümlerle uyumsuz çıktı malesef ((
Çift bez kullanıcaksınız dedi dr 1 ay sonra tekrar kontrol, olumsuzluk olursa apart sonrasını düşünmek bile istemiyorum.. Netden bunları araştırmaktan kendime kundak yaptığım için kızmaktan helak oldum, bide keyifsiz oluyorum zaman zaman enerjim düşüyor... İnşallah kalça usg si iyi çıkar 1 ay sonra.. Kendimde hatırlarmısınız bilmem ama safra kesesi problemi yaşıyordum, cerrahpaşa da dr a gittim 6. Ayı dolunca kızımın ameliyat kesinleşti... Tabi ameliyat için sıkılırken kalça usg si ortaya çıktı babamın potasyum değeri yüksek çıktı, gayta testinde kan kaybı gözlemlenmiş kolonoskopi yapılacak onuda kafama takıyorum... Yani hep aklmda olsanızda yazamadım, terapi gibi burası çok özledim hepinizi... Arayı açmayacağım artık yazamasamda nokta koyar yollarım mesaj olarak... Whats app tan bizim kızlarla yazışıyorum okuyorum moral oluyorlar bana sizde öyle hepinizi öperim, kuzular ve sizler umarım iyisinizdir...çorba gibi yazdım ama olsun idare edin kızlar

Bezini ac ayaklarini karnina dogru ittir serce parmaklarinla hafif poposunun deligini ac cok hafif ama birde oyle dene bakalim

Kusum yaaa senin kv ile benim kv tipa tio aynilar,sasmiyor yani,acelecilikten ustune yoktur onunda,hep yalap sap oluyor yaptiklari.bende bazen kiriyorum cok laf soylutorum.sonrada uzuluyorim yasli basli kadin.ama o saolsun yaranmak icinde elinden gelen hersyi yapr,alinmaz gibi yapr ama aliniyoe biliyorum.

Yok canm ayniym. Hic bi sy yapamadm bugn, zaten Begume baksam yeterdi o bile cok zor oldu. Uyusun diye ugrastm hep 10 dk uyusa da yattm hemen... Cok halsizm valla her yerm agriyo. Nolacak bilmem.
Can'ım geçmiş olsun umarım dinlenme fırsatın olur sürekli şifa olacak şeyler iç kremle ağrıyan yerlerine masaj yapsın esin

Tatlım geçmiş olsun dilerim annen bir önce şifa bulur Allah beterinden korusun başınızdan eksik etmesin

Bugun daha uzman bir doktorla gorustuk,icimizi rahatlatti cok sukur. Kotu birsey cikacagini sanmiyorim dedi,takip edecegiz bir kac testimiz daha var onlari yapicaZ,ona gore kesin birsey diyecek ama simdilik herhangi bir problem yok dedi bakalim
Hadi gözün aydın Can'ım artık hiç bir sorun yaşamaz Aslan oğlun inşallah

Eki Görüntüle 1897366 Ne kaaa çok yazışmışsınız başa dönüp oluyacağım :))

Ben de kızıma bugün c&a dan aldım 40 tl ye @sultanseda söylemişti.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle giyinsin kızın :)

Gülsegim geçmiş olsun kuzuna umarım geçer isiliği hemen .. Buarada benim oğlum ilk ay kilo alamamıştı süt tazyikli geliyor sürekli doymadan bırakıp memeyle kavga ediyordu .. Emzirmeden önce çok az sağarsan tazyiği gidiyor fazla değil azıcık sağsan kızın çok rahat içer tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…