2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim ki aynı anlattığın gibi ve maalesef bir düzen oluşturamıyoruz biraz daha zamana ihtiyacımız var

Can'ım yine şanslısın mama içiyor benim ki ağzına sürmüyor :) bak sen şuna doymamış bile kıyamam ya :) tatlım bırak işin yarına kalsın sen bebeğinle ilgilen o uyuyuncada dinlen

Zeytin yağı sür poposuna ayak tabanlarına Karnına ondan sonra yap masajı arkadaşım çoğu kişide kaka problemini çözüyor

Can'ım yine şanslısın mama içiyor benim ki ağzına sürmüyor :) bak sen şuna doymamış bile kıyamam ya :) tatlım bırak işin yarına kalsın sen bebeğinle ilgilen o uyuyuncada dinlen

Ya hiç ama hiç böyle yapmazdı
Bırak işi gücü , nefes almak istiyorum ya off
Uyuyor yatağa koyar koymaz kalkıyor ,
Üstelik bugün banyo yaptırmıştım banyo günleri daha uzun ve derin yatardı
Bide bugün öğrenmiş ayaklarıyla sürekli yorganı atıyor

Aman dikkat et Can'ım artık tehlikeli olmaya başladılar

Tatlım uyku tulumu alsana kalın olanlardan ben onu giydiriyorum yatarken hoş pek yatmıyor ama en azından sıcak tutuyor tavsiye ederim .. Ya bir günleri bir günlerini tutmuyor ki Can'ım

Tatlım uyku tulumu alsana kalın olanlardan ben onu giydiriyorum yatarken hoş pek yatmıyor ama en azından sıcak tutuyor tavsiye ederim .. Ya bir günleri bir günlerini tutmuyor ki Can'ım

Ortanca kızımdan kalan uyku tulumu var
Gece gece ses yapmak istemiyorum
Nereye sakladığımı bilmiyorum yarın ilk işim onu bulup çıkarmak,
Şimdilik yorganı ayakları dışarda bırakarak ayak bileğine kadar örttüm çözüm bu şimdilik böylece ayaklar havaya kalktığında atamıyor yorganı :))

İyi geceler kızlar biz yatağımızda yatmaya başlamıştık, herşey iyi gidiyordu ama aşı olduğumuzdan beridir yavrum çok huzursuz uyuyor. Yeniden salona beşiğine döndük artık. Aniden irkilip uyanıyor kuzum. Ne zaman geçer acaba bu etkiler...?

Göz muayenesi 40 günlükken yapıldı 3 yaşına kadar başka kontrolü ykmuş, kalça için de 40. Haftayı doldurdu,ğu tarihe göre hesapladılar 11 ekimde gösterdik ama sol kalça ölçümleri problemli şimdi çift bez kullanıp kanguruyla dolaşıyoruz.. 1 ay sonra kontrol inşallah düzelir

Nasil yatiriyorsun canim ? Yan yatir irkilemiyolar. Sicrayinca uyaniyolar yoksa.
İki tane ozel hastane aradim ikiside ille 2.ay dolunca dediler. Mecbur o zaman goturucem canim. İnsallah duzelir seninkide cok onemli bisimi acaba ? Carpik olur filan diyolar da. Bizim zamanimizda varmiydi valla biz bos beleş buyumusuz :)

Özelden mi devletten mi aldın raporu canım. Ben de almak zorundayım. 2 çocuk ve ev kredisi malesef ücretsiz izne imkan vermiyor.
Bu arada maaşı almadan ayrılman gerekiyor.Onu bir sor istersen yoksa geri yatırman gerekebilir.Çünkü biz önce maaş alıp sonra çalışıyoruz.

Tatlım yatırıyorum yan olarak, ama benim tontiş kendisi dönebiliyor sırt üstüne. Arkasına bir şey dayadığımda da sinir oluyor dönemediği için :)

Cok sagol kralice ariii
Bugun biraz daha iyi uyandm. Dun faydali seyler yedm ictm. Aksam da bir ter attim bir ter attim terle beraber mikrobu da attm insallah.
Sen nasil oldunn??

Canm kalca ultrasonu bizim de 2. Ay dolunca cekildi. Zatn genelde oyle diyor doktorlarr

Cnm çocukların uykusu konusunda bence o kadarı bile iyi suara oğlum saat bası uyanıyo bebeğininde inş ölçümleri normale dönücek babana ve sana geçmiş olsun çabucak iyileşin inş süt konusunda lütfen rahatla olacağı varsada düşünerek engelliyorsun ben buna inanıyorum yemekle bişey değişmiyo bana yarıyo bu diyerek yersen yarar bence

günaydın hanımlar
dün gece yine eşimle atıştık çocuk bakımı konusunda. saat daha 22.30 çok yorgunum uykum var dedi. kızı uyut öyle uyu dedim. ben tabi çok rahatmışım hep evdeymişim vs. gitti yattı. sırf susalım diye çirkefleşiyor bu erkekler var ya. 15-20 dk sonra kızım uyudu. ben de yattım ara ara kalk emzir ateş kontrolü vs. saat 5 gibi ortanca kızım uyandı emzirdim. eşime kalk kıza bak dedim. ses etmeden kalktı. 7 ye kadar ilgilendi. sanıyor ki küserim uyandırmam. yok öyle rahatlık.
hıh..

Ayyy hepsi aynı bu erkeklerin yaaa bide tek cocuk da değil sizin Allah yardımcın olsun canm bnm iyi sonradan kalkmışş şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…