2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayyy hepsi aynı bu erkeklerin yaaa bide tek cocuk da değil sizin Allah yardımcın olsun canm bnm iyi sonradan kalkmışş şükür
amin canım. kalkmamak gibi bir şansı yok. uyutmam çünkü. analık zor da babalık kolay mı?

Helal olsun kız :) küssem bile o çocuklar bizim bakıcaksın cnm deseydin

Aynen 15-20 dk emmeler bitti Can'ı istedikçe 5-10 dk emiyo bırakıyo ne zaman bi düzenimiz olucak merakla beklemekteyim

Aynen 15-20 dk emmeler bitti Can'ı istedikçe 5-10 dk emiyo bırakıyo ne zaman bi düzenimiz olucak merakla beklemekteyim
5-6 aylık olup ek gıdaya başlayınca emme aralığı ve uyku süresi uzuyor genelde. az daha sabır.

Onu hiç bilmiyorum cnm araştırırım. Aile hekiminden aldım

Tatlım yatırıyorum yan olarak, ama benim tontiş kendisi dönebiliyor sırt üstüne. Arkasına bir şey dayadığımda da sinir oluyor dönemediği için :)
Gerci sizinkiler buyuk benimki daha kucuk ona gore yorum yapiyorum :)
Aynen canim ille 2.ay diyolar baskada demiyolar bende 15-20 gun sonra goturucem iste

Gerci sizinkiler buyuk benimki daha kucuk ona gore yorum yapiyorum :)

Aynen canim ille 2.ay diyolar baskada demiyolar bende 15-20 gun sonra goturucem iste

Yani canm olsn acele etme.. Her sey zamaninda yapilsn yeter ki. Gerci bizim doktora kalsa yaptirmicak bile. Sorun gormedigi bi seyin ustune gitmeyi hicc sevmez degisik bi tarzi var..

Çok iyi yapmışsın canım. Anca böyle böyle olacak bu işler. Kusura bakmasınlar bebek onların da bebeği.

Ben de seni merak ediyordum ,interneti çok karıştırma olumlu yorum bulamazsın kafa karıştırır.hepinize geçmiş olsun canim Allah daha büyüklerinden korusun.bebisin ölcümü duzelir bi dahaki aya.kendini sikma düşünme irdeleme iyi düşün iyi olsun canım.

Bir şey soracağım size benim ayaklarım hala doğumdaki gibi şiş inmedi karnımda öyle ayakkabı galan olmuyor hamile kıyafetlerimi giyiyorum 28 de kontrole gidicem dr ama merak ettim sizde durumlar nasıl

Bir şey soracağım size benim ayaklarım hala doğumdaki gibi şiş inmedi karnımda öyle ayakkabı galan olmuyor hamile kıyafetlerimi giyiyorum 28 de kontrole gidicem dr ama merak ettim sizde durumlar nasıl
Ben süründüm canım hamileyken. 11.haftada başladım hem de şismeye.ayaklarımda kaşıntı yapıyordu ödem ama öyle böyle degil sabahlıyordum bir kova suyun icine sokarak.şişlikler indi ama kaşıntılar miras kaldı.ara ara geliyor.

Bende de aynisi,hala alyansimla saatimi takamiyorum. Coraplar ayaginda yarim cm is birakiyor. Hala cok sisim.ben sezeryandan sonra daha cok sistim hatta. Parmaklarim bogum bogum.

Yani canm olsn acele etme.. Her sey zamaninda yapilsn yeter ki. Gerci bizim doktora kalsa yaptirmicak bile. Sorun gormedigi bi seyin ustune gitmeyi hicc sevmez degisik bi tarzi var..
Distan bakinca anlasilcak birseymi ki ne biliyo sorun olup olmadigini.
Daha minnakiz teyzesi buyusunde gidelim yaptiralim ne gerekiyorsa :)

Ben normal dogurdum kiloluydum zaten halada oyleyimde sislik kalmadi arada ayaklarim sisiyo. Alyansim oluyo ama takmiyorum cocugu cizer taslari diye. Ayakkabilarim olmayacak diye cok korkuyordum artik oluyo filan. İndim yani

Gunaydın guzeller
Bu erkeklerın hepsı koca kafa. Evelı gun bız de atıstık aksam oğlum uyudu ELA uyumadı bır turlu verdım oyala sunu dıye o esnada da ben oturmuyorum zaten tarhanayı kurutmaya calışıyorum korıdorda dolasırken ELA ıle konusuyor ıste numara yapıyorsun kızım numaradan aglıyorsun bılıyorum dıyor kız gercekten de uyduruktan aglıyor ben de soylendım konusup durma sustur bence dedım o da sanane ne karısıyorsun ıster konusurum ıster kızarım dedı ben de kuzamazsın dedım adamın kızdıgı yok ama taktım işte snr yanına gıtmedım hıc dıger odada tarhanayla ugrastım nıye gelmıyorsun dedı ugrasamam senle dedım yok gunduz cok yoruluyormuş yok ben en azından evdeymışım bu arada bız aynı yerde calışıyoruz normalde gercekten cok yoruluyor ama napym sen gece uyuyorsun ben de o da yok dedım tamam ya dedı yuksek sesle konusuyor.dun hıc konusmadım onunla öğlen okula gıdecektım gıtmedım o gıttı aradı bagırdı telefonda nasıl yetıseyım her yere dıye cırladı telefonda hıc ses etmedım aksam geldı kedı gıbı sarılıyor gıt dedım yaa allah askına dedım gece uyuyana kdr kızı oyaladı sabahları da oğlanı okula hazırlıyorum normalde sabah sen gıt dınlen ben haxırlarım dedı dengesız bunlar yemınle

Ben normal dogurdum kiloluydum zaten halada oyleyimde sislik kalmadi arada ayaklarim sisiyo. Alyansim oluyo ama takmiyorum cocugu cizer taslari diye. Ayakkabilarim olmayacak diye cok korkuyordum artik oluyo filan. İndim yani

Senin adına sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…