amin canım. kalkmamak gibi bir şansı yok. uyutmam çünkü. analık zor da babalık kolay mı?Ayyy hepsi aynı bu erkeklerin yaaa bide tek cocuk da değil sizin Allah yardımcın olsun canm bnm iyi sonradan kalkmışş şükür
Helal olsun kız :) küssem bile o çocuklar bizim bakıcaksın cnm deseydingünaydın hanımlar
dün gece yine eşimle atıştık çocuk bakımı konusunda. saat daha 22.30 çok yorgunum uykum var dedi. kızı uyut öyle uyu dedim. ben tabi çok rahatmışım hep evdeymişim vs. gitti yattı. sırf susalım diye çirkefleşiyor bu erkekler var ya. 15-20 dk sonra kızım uyudu. ben de yattım ara ara kalk emzir ateş kontrolü vs. saat 5 gibi ortanca kızım uyandı emzirdim. eşime kalk kıza bak dedim. ses etmeden kalktı. 7 ye kadar ilgilendi. sanıyor ki küserim uyandırmam. yok öyle rahatlık.
hıh..
Aynen 15-20 dk emmeler bitti Can'ı istedikçe 5-10 dk emiyo bırakıyo ne zaman bi düzenimiz olucak merakla beklemekteyim@zeynep-ahmet canım emzirme bizimde düzensiz ve böle 15 20 dk sürmüyor artık cok acıkınca gece bazen uzun sürüyor valla sürekli meme veriyorum alıosa devam almıosa burakıorm ama hiç saate bakmıyorum bazen açlıktan bazen sakinleşmek için emiyorlarrr sürekli emiyor yanii :)
öyle zaten. açık açık diyorum. sırf rahat bırakayım diye tartışma çıkarıyorsun ama yemem :)Helal olsun kız :) küssem bile o çocuklar bizim bakıcaksın cnm deseydin
5-6 aylık olup ek gıdaya başlayınca emme aralığı ve uyku süresi uzuyor genelde. az daha sabır.Aynen 15-20 dk emmeler bitti Can'ı istedikçe 5-10 dk emiyo bırakıyo ne zaman bi düzenimiz olucak merakla beklemekteyim
Benim bebeğim de tapıyor. Bu aralar azaldı. Ben de reflü olduğunu düşünüyorum. Dr gittiğimde soracağım
Bizimki e yapıyor sanki çiğniyor gibi değil Mi? Çökelek çıkarıyor sonra muhtemelen ağzında onları çiğniyor.
Onu hiç bilmiyorum cnm araştırırım. Aile hekiminden aldımÖzelden mi devletten mi aldın raporu canım. Ben de almak zorundayım. 2 çocuk ve ev kredisi malesef ücretsiz izne imkan vermiyor.
Bu arada maaşı almadan ayrılman gerekiyor.Onu bir sor istersen yoksa geri yatırman gerekebilir.Çünkü biz önce maaş alıp sonra çalışıyoruz.
Gerci sizinkiler buyuk benimki daha kucuk ona gore yorum yapiyorum :)Tatlım yatırıyorum yan olarak, ama benim tontiş kendisi dönebiliyor sırt üstüne. Arkasına bir şey dayadığımda da sinir oluyor dönemediği için :)
Aynen canim ille 2.ay diyolar baskada demiyolar bende 15-20 gun sonra goturucem isteCok sagol kralice ariii
Bugun biraz daha iyi uyandm. Dun faydali seyler yedm ictm. Aksam da bir ter attim bir ter attim terle beraber mikrobu da attm insallah.
Sen nasil oldunn??
Canm kalca ultrasonu bizim de 2. Ay dolunca cekildi. Zatn genelde oyle diyor doktorlarr
Gerci sizinkiler buyuk benimki daha kucuk ona gore yorum yapiyorum :)
Aynen canim ille 2.ay diyolar baskada demiyolar bende 15-20 gun sonra goturucem iste
Çok iyi yapmışsın canım. Anca böyle böyle olacak bu işler. Kusura bakmasınlar bebek onların da bebeği.günaydın hanımlar
dün gece yine eşimle atıştık çocuk bakımı konusunda. saat daha 22.30 çok yorgunum uykum var dedi. kızı uyut öyle uyu dedim. ben tabi çok rahatmışım hep evdeymişim vs. gitti yattı. sırf susalım diye çirkefleşiyor bu erkekler var ya. 15-20 dk sonra kızım uyudu. ben de yattım ara ara kalk emzir ateş kontrolü vs. saat 5 gibi ortanca kızım uyandı emzirdim. eşime kalk kıza bak dedim. ses etmeden kalktı. 7 ye kadar ilgilendi. sanıyor ki küserim uyandırmam. yok öyle rahatlık.
hıh..
Ben de seni merak ediyordum ,interneti çok karıştırma olumlu yorum bulamazsın kafa karıştırır.hepinize geçmiş olsun canim Allah daha büyüklerinden korusun.bebisin ölcümü duzelir bi dahaki aya.kendini sikma düşünme irdeleme iyi düşün iyi olsun canım.Kızlar okuyarak günümüze gelmeye çalışıyorum 60 sayfa var daha, giremedim ben uzun süre uyuma gaz sorunu yaşıyorum bide süt sağmaya çalışıyorum ama değişen hiç bir şey yok 20cc çıkarabiliyorum... Yemediğim şey yok süt için ama sanırım bana kilodan başka bir şey olmuyor, maya hiç durmuyor, 3 saatte bir meme ve mama ile doyuruyorum, gaz çıkarıyorum uykusu kuş uykusu diyebilirim.. Gece 02:30 da uyursa 5 e 6:30 kadar uyuyor sadece en derin uykumuz bu...
Doktora gittik 10 ekimde 2 aylık oldu kuzum, 4.500 kğ kalça usg çekildi sol kalçaölçümlerle uyumsuz çıktı malesef((
Çift bez kullanıcaksınız dedi dr 1 ay sonra tekrar kontrol, olumsuzluk olursa apart sonrasını düşünmek bile istemiyorum.. Netden bunları araştırmaktan kendime kundak yaptığım için kızmaktan helak oldum, bide keyifsiz oluyorum zaman zaman enerjim düşüyor... İnşallah kalça usg si iyi çıkar 1 ay sonra.. Kendimde hatırlarmısınız bilmem ama safra kesesi problemi yaşıyordum, cerrahpaşa da dr a gittim 6. Ayı dolunca kızımın ameliyat kesinleşti... Tabi ameliyat için sıkılırken kalça usg si ortaya çıktı babamın potasyum değeri yüksek çıktı, gayta testinde kan kaybı gözlemlenmiş kolonoskopi yapılacak onuda kafama takıyorum... Yani hep aklmda olsanızda yazamadım, terapi gibi burası çok özledim hepinizi... Arayı açmayacağım artık yazamasamda nokta koyar yollarım mesaj olarak... Whats app tan bizim kızlarla yazışıyorum okuyorum moral oluyorlar bana sizde öyle hepinizi öperim, kuzular ve sizler umarım iyisinizdir...çorba gibi yazdım ama olsun idare edin kızlar
valla üç senedir alışamadı herhalde :)Çok iyi yapmışsın canım. Anca böyle böyle olacak bu işler. Kusura bakmasınlar bebek onların da bebeği.
Ben süründüm canım hamileyken. 11.haftada başladım hem de şismeye.ayaklarımda kaşıntı yapıyordu ödem ama öyle böyle degil sabahlıyordum bir kova suyun icine sokarak.şişlikler indi ama kaşıntılar miras kaldı.ara ara geliyor.Bir şey soracağım size benim ayaklarım hala doğumdaki gibi şiş inmedi karnımda öyle ayakkabı galan olmuyor hamile kıyafetlerimi giyiyorum 28 de kontrole gidicem dr ama merak ettim sizde durumlar nasıl
Bende de aynisi,hala alyansimla saatimi takamiyorum. Coraplar ayaginda yarim cm is birakiyor. Hala cok sisim.ben sezeryandan sonra daha cok sistim hatta. Parmaklarim bogum bogum.Bir şey soracağım size benim ayaklarım hala doğumdaki gibi şiş inmedi karnımda öyle ayakkabı galan olmuyor hamile kıyafetlerimi giyiyorum 28 de kontrole gidicem dr ama merak ettim sizde durumlar nasıl
Distan bakinca anlasilcak birseymi ki ne biliyo sorun olup olmadigini.Yani canm olsn acele etme.. Her sey zamaninda yapilsn yeter ki. Gerci bizim doktora kalsa yaptirmicak bile. Sorun gormedigi bi seyin ustune gitmeyi hicc sevmezdegisik bi tarzi var..
Ben normal dogurdum kiloluydum zaten halada oyleyimde sislik kalmadi arada ayaklarim sisiyo. Alyansim oluyo ama takmiyorum cocugu cizer taslari diye. Ayakkabilarim olmayacak diye cok korkuyordum artik oluyo filan. İndim yaniBir şey soracağım size benim ayaklarım hala doğumdaki gibi şiş inmedi karnımda öyle ayakkabı galan olmuyor hamile kıyafetlerimi giyiyorum 28 de kontrole gidicem dr ama merak ettim sizde durumlar nasıl
Ben normal dogurdum kiloluydum zaten halada oyleyimde sislik kalmadi arada ayaklarim sisiyo. Alyansim oluyo ama takmiyorum cocugu cizer taslari diye. Ayakkabilarim olmayacak diye cok korkuyordum artik oluyo filan. İndim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?