Bende de aynisi,hala alyansimla saatimi takamiyorum. Coraplar ayaginda yarim cm is birakiyor. Hala cok sisim.ben sezeryandan sonra daha cok sistim hatta. Parmaklarim bogum bogum.
Ben süründüm canım hamileyken. 11.haftada başladım hem de şismeye.ayaklarımda kaşıntı yapıyordu ödem ama öyle böyle degil sabahlıyordum bir kova suyun icine sokarak.şişlikler indi ama kaşıntılar miras kaldı.ara ara geliyor.
Part time izini dusunuyor musun canim? Bende part time alcam. Ucretsiz alirsam onu alamiyormusuz. 6 ay yari zamanli 2 ay tam maas alacagiz zaten . Oglene kadarda kv bakar hic ise baslamak istemiyorum@Ftszynp canım ben ücretsiz izin almaya karar verdim. Sanırım bu dönem çalışmayacagim.
Merdivenden inemiyordum,çömelemiyordum canım.50 kiloyla hamile kaldım 80le doğuma gittim.amin canımŞişlik neysede kaşınyı zor inş allah kolaylık versin
Part time izin nedir canım?ben de 6 ay ucretsiz kullanacağım.Part time izini dusunuyor musun canim? Bende part time alcam. Ucretsiz alirsam onu alamiyormusuz. 6 ay yari zamanli 2 ay tam maas alacagiz zaten . Oglene kadarda kv bakar hic ise baslamak istemiyorum
Doğduğu günden beri beşiğinde hiç uyumadı canım.4ağustosta doğdu.hep kucağımda, ya emiyor,ya kucağımda ayakta duruyorum.gündüz böyleyiz.gece de ikimiz yatıyoruz.meme veriyorum işığı kapatıyorum uyuyoruz.tuvalete dahi zor gidiyorum.Eşim 4te geliyor Allahtan.gercı onda da durmadığı için herşeyi eşim yapıyor.Dert bitmiyor gerçi dert dememek lazım allah eksikliğini göstermesin bir buçuk aylık bebek kucakda uyumaya alıştı inmiyor gündüz hiç iş yapamıyorum yataga koyunca uyanıyor şimdiden böyleyse sonrası korkutuyor nasıl alışıcak bilemedim bide üç aydan küçük çocuk da alışkanlık olmaz derler
Devletin yeni cikardigi izin canim. Google dan arat bak bosuna ucretsiz alma bakcak birin varsa yani yarim gun idare edecek birinPart time izin nedir canım?ben de 6 ay ucretsiz kullanacağım.
Doğduğu günden beri beşiğinde hiç uyumadı canım.4ağustosta doğdu.hep kucağımda, ya emiyor,ya kucağımda ayakta duruyorum.gündüz böyleyiz.gece de ikimiz yatıyoruz.meme veriyorum işığı kapatıyorum uyuyoruz.tuvalete dahi zor gidiyorum.Eşim 4te geliyor Allahtan.gercı onda da durmadığı için herşeyi eşim yapıyor.
Arkadaşım doğum yaptı 25 haftalık 550 gramdua edin lütfen. Bir de burda erken doğum yapan bi arkadaşımız vardı ismi neydi
Allahım bağışlasın inşallah.600 gr.olup yaşayan bebeler var canım.çok üzuldüm insallah anacığı kucaklar o gunleri görürArkadaşım doğum yaptı 25 haftalık 550 gramdua edin lütfen. Bir de burda erken doğum yapan bi arkadaşımız vardı ismi neydi
He yarı zamanlı calişmayı mı diyorsun canım?6ay ücretsizden sonra alınamiyor mu ben alinir biliyorum.60 aylik olana kadar da kullanilabiliyor o hak oyle biliyorum ama...Devletin yeni cikardigi izin canim. Google dan arat bak bosuna ucretsiz alma bakcak birin varsa yani yarim gun idare edecek birin
Dış dunyayı fark etmeye başladiklarinda rahatlarız oyalanirlar.oyuncak dönence cizgi film vsSonrasında ne yapıcaz bir fikrin varmı peki bem en fazla slingle bağlıyorum ama ondada çok durmuyor
Onu hiç bilmiyorum cnm araştırırım. Aile hekiminden aldım
Forever07. Rabbim acil şifalar versin bebeklerine.Arkadaşım doğum yaptı 25 haftalık 550 gramdua edin lütfen. Bir de burda erken doğum yapan bi arkadaşımız vardı ismi neydi
Bir şey soracağım size benim ayaklarım hala doğumdaki gibi şiş inmedi karnımda öyle ayakkabı galan olmuyor hamile kıyafetlerimi giyiyorum 28 de kontrole gidicem dr ama merak ettim sizde durumlar nasıl
Hayat devam ediyor erkeklere:)az önce aradı. arkadaşlarıyla çalışmaya ara vermişler. piknik gibi bir şey yapıyorlarmış.
iyi dedim. kapattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?