2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Herseye yetıscem dıye dort parcaya ayrılcam yemınle yoğurdu evde mayalıyorum sutu acık alıp sıselıyırum evde genelde tencere yemegı yaparım oğlumun beslenmesıne evde bıseyler yaparım koy haxır poğacayı gec yapmıyorum ev temızlıgıne nadır cagırırım bırını oğlum okuldan gelıyor eşim gelene kdr odevını bıtırırım kıza on numara bakıyorum daha napym bu okuzler canımıza yetıyorlar cogu zaman

Şişlik neysede kaşınyı zor inş allah kolaylık versin

Dert bitmiyor gerçi dert dememek lazım allah eksikliğini göstermesin bir buçuk aylık bebek kucakda uyumaya alıştı inmiyor gündüz hiç iş yapamıyorum yataga koyunca uyanıyor şimdiden böyleyse sonrası korkutuyor nasıl alışıcak bilemedim bide üç aydan küçük çocuk da alışkanlık olmaz derler

Part time izini dusunuyor musun canim? Bende part time alcam. Ucretsiz alirsam onu alamiyormusuz. 6 ay yari zamanli 2 ay tam maas alacagiz zaten . Oglene kadarda kv bakar hic ise baslamak istemiyorum
Part time izin nedir canım?ben de 6 ay ucretsiz kullanacağım.

Doğduğu günden beri beşiğinde hiç uyumadı canım.4ağustosta doğdu.hep kucağımda, ya emiyor,ya kucağımda ayakta duruyorum.gündüz böyleyiz.gece de ikimiz yatıyoruz.meme veriyorum işığı kapatıyorum uyuyoruz.tuvalete dahi zor gidiyorum.Eşim 4te geliyor Allahtan.gercı onda da durmadığı için herşeyi eşim yapıyor.

Sonrasında ne yapıcaz bir fikrin varmı peki bem en fazla slingle bağlıyorum ama ondada çok durmuyor

Arkadaşım doğum yaptı 25 haftalık 550 gram dua edin lütfen. Bir de burda erken doğum yapan bi arkadaşımız vardı ismi neydi
Forever07 idi canim oda 900 gram dogmustu masal bebek sanirim ama kacinci hafta bilmiyorum. Rabbim yardimcisi olsun insallah tez zamanda kurtulur sifa bulur ama cok uzun bir surec onlari bekliyor. Forever dan biliyorum.

Devletin yeni cikardigi izin canim. Google dan arat bak bosuna ucretsiz alma bakcak birin varsa yani yarim gun idare edecek birin
He yarı zamanlı calişmayı mı diyorsun canım?6ay ücretsizden sonra alınamiyor mu ben alinir biliyorum.60 aylik olana kadar da kullanilabiliyor o hak oyle biliyorum ama...

Onu hiç bilmiyorum cnm araştırırım. Aile hekiminden aldım

Biz memurlar maaşımızı peşin alıyoruz, diyelimki 1 kasımda ücretsiz izne ayrılacaksın 1-15 kasım arasının maaşını geri ödemen gerekir, hesap edip ona göre ayrıl ya da maaşın hepsini harcama canım

az önce aradı. arkadaşlarıyla çalışmaya ara vermişler. piknik gibi bir şey yapıyorlarmış.
iyi dedim. kapattım.

Bir şey soracağım size benim ayaklarım hala doğumdaki gibi şiş inmedi karnımda öyle ayakkabı galan olmuyor hamile kıyafetlerimi giyiyorum 28 de kontrole gidicem dr ama merak ettim sizde durumlar nasıl

Sezeryandan sonra 1 hafta 10 gün kadar şiştim bende sanki hala hamile gibiydim, 50 gün oldu doğum yapalı 14 kilo verdim 10 kilo ile gitmiştim doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…