Arkadaşım doğum yaptı 25 haftalık 550 gramdua edin lütfen. Bir de burda erken doğum yapan bi arkadaşımız vardı ismi neydi
Sezeryandan sonra 1 hafta 10 gün kadar şiştim bende sanki hala hamile gibiydim, 50 gün oldu doğum yapalı 14 kilo verdim 10 kilo ile gitmiştim doğuma
ama çok çalışıyor çok yorgun. biz evde dört duvar arasında keyifteyiz.Hayat devam ediyor erkeklere:)
Sezeryandan sonra 1 hafta 10 gün kadar şiştim bende sanki hala hamile gibiydim, 50 gün oldu doğum yapalı 14 kilo verdim 10 kilo ile gitmiştim doğuma
Bugün muhakkak bul çıkar tatlım artık onu kullan hem üşümez PrensesOrtanca kızımdan kalan uyku tulumu var
Gece gece ses yapmak istemiyorum
Nereye sakladığımı bilmiyorum yarın ilk işim onu bulup çıkarmak,
Şimdilik yorganı ayakları dışarda bırakarak ayak bileğine kadar örttüm çözüm bu şimdilik böylece ayaklar havaya kalktığında atamıyor yorganı :))
Daha iyiyim Can'ım aynı senin gibi terleyince azaldı soğuk algınlığım sana da çok geçmiş olsun tatlım benim dikkat et artık .. Ya birde hastayken her şey çok daha ağır geliyor bizeCok sagol kralice ariii
Bugun biraz daha iyi uyandm. Dun faydali seyler yedm ictm. Aksam da bir ter attim bir ter attim terle beraber mikrobu da attm insallah.
Sen nasil oldunn??
Canm kalca ultrasonu bizim de 2. Ay dolunca cekildi. Zatn genelde oyle diyor doktorlarr
En iyisini yapmışsın bende artık babasına bırakıyorum büyüğü uyutsun diye ve gıcık oluyorum ben yatmaya gidiyorum dediğinde .. Sanki bizim hiçgünaydın hanımlar
dün gece yine eşimle atıştık çocuk bakımı konusunda. saat daha 22.30 çok yorgunum uykum var dedi. kızı uyut öyle uyu dedim. ben tabi çok rahatmışım hep evdeymişim vs. gitti yattı. sırf susalım diye çirkefleşiyor bu erkekler var ya. 15-20 dk sonra kızım uyudu. ben de yattım ara ara kalk emzir ateş kontrolü vs. saat 5 gibi ortanca kızım uyandı emzirdim. eşime kalk kıza bak dedim. ses etmeden kalktı. 7 ye kadar ilgilendi. sanıyor ki küserim uyandırmam. yok öyle rahatlık.
hıh..
Bir gün sürer bildiğim tatlım aşı huzursuzluğuİyi geceler kızlar biz yatağımızda yatmaya başlamıştık, herşey iyi gidiyordu ama aşı olduğumuzdan beridir yavrum çok huzursuz uyuyor. Yeniden salona beşiğine döndük artık. Aniden irkilip uyanıyor kuzum. Ne zaman geçer acaba bu etkiler...?
Ay nasıl verdin fazladan 4 kg'ı benim daha fazladan on kilom var üstelik 10 kg fazla ile hamile kalmıştım
Dilerim bir ay sonraki kontrolde düzelmiş olur Can'ım çok geçmiş olsun neyse ki artık fark edilmiş ona göre şense daha çok yardımcı olursun kuzuna .. 6. Ayda ki ameliyat ta hemencecik geçer gider kızında çabuk toparlar inşallah Allah şifa versin yavrunaKızlar okuyarak günümüze gelmeye çalışıyorum 60 sayfa var daha, giremedim ben uzun süre uyuma gaz sorunu yaşıyorum bide süt sağmaya çalışıyorum ama değişen hiç bir şey yok 20cc çıkarabiliyorum... Yemediğim şey yok süt için ama sanırım bana kilodan başka bir şey olmuyor, maya hiç durmuyor, 3 saatte bir meme ve mama ile doyuruyorum, gaz çıkarıyorum uykusu kuş uykusu diyebilirim.. Gece 02:30 da uyursa 5 e 6:30 kadar uyuyor sadece en derin uykumuz bu...
Doktora gittik 10 ekimde 2 aylık oldu kuzum, 4.500 kğ kalça usg çekildi sol kalçaölçümlerle uyumsuz çıktı malesef((
Çift bez kullanıcaksınız dedi dr 1 ay sonra tekrar kontrol, olumsuzluk olursa apart sonrasını düşünmek bile istemiyorum.. Netden bunları araştırmaktan kendime kundak yaptığım için kızmaktan helak oldum, bide keyifsiz oluyorum zaman zaman enerjim düşüyor... İnşallah kalça usg si iyi çıkar 1 ay sonra.. Kendimde hatırlarmısınız bilmem ama safra kesesi problemi yaşıyordum, cerrahpaşa da dr a gittim 6. Ayı dolunca kızımın ameliyat kesinleşti... Tabi ameliyat için sıkılırken kalça usg si ortaya çıktı babamın potasyum değeri yüksek çıktı, gayta testinde kan kaybı gözlemlenmiş kolonoskopi yapılacak onuda kafama takıyorum... Yani hep aklmda olsanızda yazamadım, terapi gibi burası çok özledim hepinizi... Arayı açmayacağım artık yazamasamda nokta koyar yollarım mesaj olarak... Whats app tan bizim kızlarla yazışıyorum okuyorum moral oluyorlar bana sizde öyle hepinizi öperim, kuzular ve sizler umarım iyisinizdir...çorba gibi yazdım ama olsun idare edin kızlar
alışmışız. sanki erkekler alışamıyor?En iyisini yapmışsın bende artık babasına bırakıyorum büyüğü uyutsun diye ve gıcık oluyorum ben yatmaya gidiyorum dediğinde .. Sanki bizim hiç
Öyle bir ihtiyacımız yok
Allah hem bebeğin hem annesinin yardımcısı olsun Rabbim bebeği korusunArkadaşım doğum yaptı 25 haftalık 550 gramdua edin lütfen. Bir de burda erken doğum yapan bi arkadaşımız vardı ismi neydi
Zor oluyor bizim için ama Zaman'la yontulacaklaralışmışız. sanki erkekler alışamıyor?
Ya bende çok ABur cubur yiyorum biri beni durdursun !!! Çok zayıfım ya gönül rahatlığıyla yiyorum birdeÖzel bişi yapmadım canım, abur cubur yememeye devam ettim bi de benim kız cok cok cok emiyor sanırım beni sömürdü
Beş dk.kucağında tuttu bizimki de ,ay belim dedi kaldı.e dedim ben napayım 24 saat.her fırsatta hatırlatıyorum ben de valla,evde keyif yapilmadığınıama çok çalışıyor çok yorgun. biz evde dört duvar arasında keyifteyiz.
hani erkekler daha güçlüydü?Beş dk.kucağında tuttu bizimki de ,ay belim dedi kaldı.e dedim ben napayım 24 saat.her fırsatta hatırlatıyorum ben de valla,evde keyif yapilmadığını
zayıf değilim ama ben de yiyorum.Ya bende çok ABur cubur yiyorum biri beni durdursun !!! Çok zayıfım ya gönül rahatlığıyla yiyorum birde
Inş cnm Sabırla bekliyorum5-6 aylık olup ek gıdaya başlayınca emme aralığı ve uyku süresi uzuyor genelde. az daha sabır.
Ne mutlu sana 11 kilo aldım 6 kilosu hala gitmediSezeryandan sonra 1 hafta 10 gün kadar şiştim bende sanki hala hamile gibiydim, 50 gün oldu doğum yapalı 14 kilo verdim 10 kilo ile gitmiştim doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?