2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sezeryandan sonra 1 hafta 10 gün kadar şiştim bende sanki hala hamile gibiydim, 50 gün oldu doğum yapalı 14 kilo verdim 10 kilo ile gitmiştim doğuma

Ay nasıl verdin fazladan 4 kg'ı benim daha fazladan on kilom var üstelik 10 kg fazla ile hamile kalmıştım

Bugün muhakkak bul çıkar tatlım artık onu kullan hem üşümez Prenses

Daha iyiyim Can'ım aynı senin gibi terleyince azaldı soğuk algınlığım sana da çok geçmiş olsun tatlım benim dikkat et artık .. Ya birde hastayken her şey çok daha ağır geliyor bize

En iyisini yapmışsın bende artık babasına bırakıyorum büyüğü uyutsun diye ve gıcık oluyorum ben yatmaya gidiyorum dediğinde .. Sanki bizim hiç
Öyle bir ihtiyacımız yok

Bir gün sürer bildiğim tatlım aşı huzursuzluğu

Dilerim bir ay sonraki kontrolde düzelmiş olur Can'ım çok geçmiş olsun neyse ki artık fark edilmiş ona göre şense daha çok yardımcı olursun kuzuna .. 6. Ayda ki ameliyat ta hemencecik geçer gider kızında çabuk toparlar inşallah Allah şifa versin yavruna

En iyisini yapmışsın bende artık babasına bırakıyorum büyüğü uyutsun diye ve gıcık oluyorum ben yatmaya gidiyorum dediğinde .. Sanki bizim hiç
Öyle bir ihtiyacımız yok
alışmışız. sanki erkekler alışamıyor?

Beş dk.kucağında tuttu bizimki de ,ay belim dedi kaldı.e dedim ben napayım 24 saat.her fırsatta hatırlatıyorum ben de valla,evde keyif yapilmadığını
hani erkekler daha güçlüydü?
bebek deyince yorgun, uykusuz, beli ağrıyor hepsinin :)

A Aytunagvn bende 24 fazla ile girdim doguma 11 kilo fazlam var hala ,sezeryan dogum yaptim ve sadece 1 hafta 10 gun sut verebildim emzirmiyorum da yani ,ve sislikler bende 4 hafta 5 hafta icinde inmisti simdi bebegim 82 gunluk ,zamanla iner dert etme bol su icmeye devam et bence
@Kaswa_ Allah sabır versin tez zamanda sağlıkla kucağına alır inşallah ,ne bebekler var cok güçlüler ,dualarımız aceleci miniğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…