Hee hiç sorma,geçen yiğit bunun kucağında uyudu,ay dedi yatayım uyku bastırdı,mutfağa gitti sinra 40 dk.oyalandı.dedim hani uykun vardı?yemedi dimi dedim kaç hemen...hani erkekler daha güçlüydü?
bebek deyince yorgun, uykusuz, beli ağrıyor hepsinin :)
kurnaz bunlar :)Hee hiç sorma,geçen yiğit bunun kucağında uyudu,ay dedi yatayım uyku bastırdı,mutfağa gitti sinra 40 dk.oyalandı.dedim hani uykun vardı?yemedi dimi dedim kaç hemen...
6kilo nedir ki gülüm ?30 kilo aldım ben.sadece 12 kilosu gitmisti son durum ne bilmiyorum..Ne mutlu sana 11 kilo aldım 6 kilosu hala gitmedi
Maaşallah anasına ve kızınaEki Görüntüle 1896036 Kızlar kenarda köşede bir maşallahınız var mıvarsa kızıma alabiliriz.annem de mevlidimizi yaptık hayırlısıyla haftaya da kendi evimizde yapacagız
Canımçok kilo alanlar çabuk veriyo heralde.. 59 şa doguma girdim56 ile cıktım suan 54 üm 2. Ayda sadece 2. Kilo verdim. Kalan 6 kiloyu da 12 ayda verecem heralde bir de dikkat ediyorum yemiyorum yani .... siz nasıl 12 kilo birden verdinizzz ya..6kilo nedir ki gülüm ?30 kilo aldım ben.sadece 12 kilosu gitmisti son durum ne bilmiyorum..
Oyleymiş cnm beş parasız kaldım ortadaBiz memurlar maaşımızı peşin alıyoruz, diyelimki 1 kasımda ücretsiz izne ayrılacaksın 1-15 kasım arasının maaşını geri ödemen gerekir, hesap edip ona göre ayrıl ya da maaşın hepsini harcama canım
Tamamdır. Bi aksilik olmazsa 7 kasım rotavirüsü aşısı için ve 3 aylık kontrol için gideceğiz.Bende kontrole götürdüğümde sorucam canım. İlk sen öğrenirsen, sonra benide bilgilendirirsen sevinirim :)
Daha iyiyim Can'ım aynı senin gibi terleyince azaldı soğuk algınlığım sana da çok geçmiş olsun tatlım benim dikkat et artık .. Ya birde hastayken her şey çok daha ağır geliyor bize
kelebek.hill ve cetrina hastamiydiniz kacgundur dogruduzgun giremiyorum gecmiside okuyamiyorum cok gecmis olsun kizlar
Ortamdayız da mı emziriyorsun Can'ım. O kaç aylık. Allah kolaylık versingünaydın hanımlar
dün gece yine eşimle atıştık çocuk bakımı konusunda. saat daha 22.30 çok yorgunum uykum var dedi. kızı uyut öyle uyu dedim. ben tabi çok rahatmışım hep evdeymişim vs. gitti yattı. sırf susalım diye çirkefleşiyor bu erkekler var ya. 15-20 dk sonra kızım uyudu. ben de yattım ara ara kalk emzir ateş kontrolü vs. saat 5 gibi ortanca kızım uyandı emzirdim. eşime kalk kıza bak dedim. ses etmeden kalktı. 7 ye kadar ilgilendi. sanıyor ki küserim uyandırmam. yok öyle rahatlık.
hıh..
Test yaptım Can'ım. NegatifHamile kalınca süt kesilmez diye biliyorum
Ellerine sağlık ya birde sen iki Bebiş emZİRİYORsun grillcim ben 2 günde dolabı boşaltıyorumzayıf değilim ama ben de yiyorum.
eşim bu ara ne kadar çok pasta yapıyorsun diyor :)
Lanet sağlık ocagın yüzünden grip olduk teyzesi ama şimdi daha iyiyiz haftaya 2 ay aşımız var bakalım yine soğuk alacak mıyızkelebek.hill ve cetrina hastamiydiniz kacgundur dogruduzgun giremiyorum gecmiside okuyamiyorum cok gecmis olsun kizlar
ben bir de sebze meyve sevmem. tatlı börek pasta falan olmalı. düşün halimi :)Ellerine sağlık ya birde sen iki Bebiş emZİRİYORsun grillcim ben 2 günde dolabı boşaltıyorum
Begğmcüğü öp yerimize oğlusum ekrana bakıyor benle şuanSagol canm aynenn iyi bakalm kendimizee
Evet tabiii dun Begusumu kucaklayamadm bile duzguncee uzuldm resmenn ama kollarm nasi agriyoduu
Cok sagol canmm
Ya ben de çok şekerli yiyorum keşke senin gibi yesem kaç gündür dişlerim ağrıyor çürüdü sanırımben bir de sebze meyve sevmem. tatlı börek pasta falan olmalı. düşün halimi :)
60 ı bile görmemişsin ne güzel.Canımçok kilo alanlar çabuk veriyo heralde.. 59 şa doguma girdim56 ile cıktım suan 54 üm 2. Ayda sadece 2. Kilo verdim. Kalan 6 kiloyu da 12 ayda verecem heralde bir de dikkat ediyorum yemiyorum yani .... siz nasıl 12 kilo birden verdinizzz ya..
Ooo süper anne daha ne yapacaksın ya? Zaten yaptığınızdan kıymet bilmiyorlar ya. Yapar nasılsa diye düşünüyorlar.Herseye yetıscem dıye dort parcaya ayrılcam yemınle yoğurdu evde mayalıyorum sutu acık alıp sıselıyırum evde genelde tencere yemegı yaparım oğlumun beslenmesıne evde bıseyler yaparım koy haxır poğacayı gec yapmıyorum ev temızlıgıne nadır cagırırım bırını oğlum okuldan gelıyor eşim gelene kdr odevını bıtırırım kıza on numara bakıyorum daha napym bu okuzler canımıza yetıyorlar cogu zaman
Canim senin branş ne? Ben bilgisayar öğretmeniyim. Bizim okul zaten yarım gün. İkili öğretim var. 7 den 12.30 a kadar. Bir de 15 saat ders aldım 2 gün gideceğim okula. Doğum iznimi aktarabilirsem izin almam ama öbür türlü haftaya başlamam gerek.Part time izini dusunuyor musun canim? Bende part time alcam. Ucretsiz alirsam onu alamiyormusuz. 6 ay yari zamanli 2 ay tam maas alacagiz zaten . Oglene kadarda kv bakar hic ise baslamak istemiyorum
Aman bizim de öyle boşver keyfini çıkar. Atakta ise kolay uyanır. Uyuturken başka yerde uyutmaya dene. Bende fischer price salıncak var onda salliyorum kucakta yatirmayacaksam.Dert bitmiyor gerçi dert dememek lazım allah eksikliğini göstermesin bir buçuk aylık bebek kucakda uyumaya alıştı inmiyor gündüz hiç iş yapamıyorum yataga koyunca uyanıyor şimdiden böyleyse sonrası korkutuyor nasıl alışıcak bilemedim bide üç aydan küçük çocuk da alışkanlık olmaz derler
Bir kitapta okudum günün 12 saati bile kucakta olsalar bu onlar için büyük azalma. Anne diyor beni 24 saat taşıdın ne zaman istesem besledin şimdi ne değişti? 3. Aydan sonra değişiyormus.Doğduğu günden beri beşiğinde hiç uyumadı canım.4ağustosta doğdu.hep kucağımda, ya emiyor,ya kucağımda ayakta duruyorum.gündüz böyleyiz.gece de ikimiz yatıyoruz.meme veriyorum işığı kapatıyorum uyuyoruz.tuvalete dahi zor gidiyorum.Eşim 4te geliyor Allahtan.gercı onda da durmadığı için herşeyi eşim yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?