2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
6kilo nedir ki gülüm ?30 kilo aldım ben.sadece 12 kilosu gitmisti son durum ne bilmiyorum..
Canımçok kilo alanlar çabuk veriyo heralde.. 59 şa doguma girdim56 ile cıktım suan 54 üm 2. Ayda sadece 2. Kilo verdim. Kalan 6 kiloyu da 12 ayda verecem heralde bir de dikkat ediyorum yemiyorum yani .... siz nasıl 12 kilo birden verdinizzz ya..

Daha iyiyim Can'ım aynı senin gibi terleyince azaldı soğuk algınlığım sana da çok geçmiş olsun tatlım benim dikkat et artık .. Ya birde hastayken her şey çok daha ağır geliyor bize

Sagol canm aynenn iyi bakalm kendimizee
Evet tabiii dun Begusumu kucaklayamadm bile duzguncee uzuldm resmenn ama kollarm nasi agriyoduu

kelebek.hill ve cetrina hastamiydiniz kacgundur dogruduzgun giremiyorum gecmiside okuyamiyorum cok gecmis olsun kizlar

Cok sagol canmm

Ortamdayız da mı emziriyorsun Can'ım. O kaç aylık. Allah kolaylık versin

Sagol canm aynenn iyi bakalm kendimizee
Evet tabiii dun Begusumu kucaklayamadm bile duzguncee uzuldm resmenn ama kollarm nasi agriyoduu

Cok sagol canmm
Begğmcüğü öp yerimize oğlusum ekrana bakıyor benle şuan bilmez miyim o kol Ağrı'larını çok geçmiş olsun tatlım

60 ı bile görmemişsin ne güzel.
Ödem canım ben çok şiştim gebelikte.50 kilodan 80 e çıktım.simdi 68im

Ooo süper anne daha ne yapacaksın ya? Zaten yaptığınızdan kıymet bilmiyorlar ya. Yapar nasılsa diye düşünüyorlar.

Part time izini dusunuyor musun canim? Bende part time alcam. Ucretsiz alirsam onu alamiyormusuz. 6 ay yari zamanli 2 ay tam maas alacagiz zaten . Oglene kadarda kv bakar hic ise baslamak istemiyorum
Canim senin branş ne? Ben bilgisayar öğretmeniyim. Bizim okul zaten yarım gün. İkili öğretim var. 7 den 12.30 a kadar. Bir de 15 saat ders aldım 2 gün gideceğim okula. Doğum iznimi aktarabilirsem izin almam ama öbür türlü haftaya başlamam gerek.

Aman bizim de öyle boşver keyfini çıkar. Atakta ise kolay uyanır. Uyuturken başka yerde uyutmaya dene. Bende fischer price salıncak var onda salliyorum kucakta yatirmayacaksam.
Bir kitapta okudum günün 12 saati bile kucakta olsalar bu onlar için büyük azalma. Anne diyor beni 24 saat taşıdın ne zaman istesem besledin şimdi ne değişti? 3. Aydan sonra değişiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…