2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hani erkekler daha güçlüydü?
bebek deyince yorgun, uykusuz, beli ağrıyor hepsinin :)
Ahahaahhhhaaa aynen yaa. Esim 85 kilo kapı gibi adam kizima baktı ben hasta iken bak diyor belim egrildi. Kızım 5 kilo. Ben ne yapayım 50 kilo halimle oradan oraya koşuyorum ağlayınca gezmek istiyor sürekli.

Ahahaahhhhaaa aynen yaa. Esim 85 kilo kapı gibi adam kizima baktı ben hasta iken bak diyor belim egrildi. Kızım 5 kilo. Ben ne yapayım 50 kilo halimle oradan oraya koşuyorum ağlayınca gezmek istiyor sürekli.
komik şeyler :)

bu hikayeyi çok severim :)

"
Adam akşam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş. 3 çocuğu da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garajın önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde park eder durumdaymış.

Evin içine girdiğinde durum daha vahim bir şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Televizyondaki çizgi filmin sesi sonuna kadar açıkmış ve televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek...

Oturma odasında yer oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş.

Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü bir şey gelmiş olabileceğini düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş. Kocasını gören kadın okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış: “Her zaman ki gibi!” Ardından şaşkınlıkla, “Ne oldu bugün böyle?” diye sormuş. Karısı tekrar gülümseyerek, “Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin?” demiş. Adam “Evet” diye onaylayınca karısı devam etmiş: “Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım!""

arada kocalara okutup uygulamak lazım :)

Aa doğ
Hımmm güzel tespit valla.bazı uzmanlara göre 4.trimester bu ilk üç ay:)

ev tuttular çok şulur canım. Yaptığım tavır surat işe yaradı geçte olsa. Yoksa eminimki bize yerleşiceklerdi .
maşllh diim eşmlede iyiyiz.
Ayy şükürler olsın canmmm bnm kaynanada az daha bna yerleşcekti bn 20 günde kafayı yicektim canım hep aklıma geldin yeminle cok sevindim ii olmanızaaa

On numara bes yildiz :)
ev tuttular çok şulur canım. Yaptığım tavır surat işe yaradı geçte olsa. Yoksa eminimki bize yerleşiceklerdi .
maşllh diim eşmlede iyiyiz.
Hadi gozun aydin canim benim cok sevindim masallah :)

I inori canımm benmm. Sizin tarafınızdanhatrlanmk ne guzel canım kızkardeşiminduğunu var haftasonu, onun hazrlığındayız uzun suredr..
sizleride çok merak ettim zaten. Anca fırsat buldum valla
Iyi bir olumsuZluk olmasın da cnm : ) kardeşinin düğünü de hayırlı olsun inş bir yastıkta mutlu bir şekilde kocarlar :)

Kızlar acil bişy sorcam. Hafta sonu biliosunuz kpss var. Bugunden sutumu sağcam dolapta sakliycam. Bugun ve yarın sağdıklarımı nasıl birleştrmeliyim. Acil bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba kızlar

286 sayfalık bir başlığı okumaya çalıştıgım için bu tarafı takip edemedim. Çok üzgünüm bu günlerde. Bi sabah uyandım oğlumun vücudunun ciddi bi kısmı minik kırmızı döküntüyle kaplıydı. Bazı yerlerin üstünde sarı tortular vardı. Başında da çatlamış toprak gibi görünen bi şeyler vardı (sonradan konak oldugunu öğrendim) bu sırada yeşil ve sümüksü parçalar olan kaka yapıyordu. İlk zamanlar yaptıgı yumuşak sarı dışkıyı hiç görmedim 20 - 25 günden sonra.. doktorumuza anlattım gaitaya bakıldı. Gizli kan çıkmış. Bunlar hep inek sütü alerjisine işaret ediyormuş. Belki başka şeyler de var bilmiyorum. Sıkı diyete başladım. Önümüzdeki günlerde gastroyla görüşücez. Döküntüler ciddi azaldı bi krem kullandık. Ama yeşil kaka devam. Çogunlukla mukus da var.

Ve ben daha lohusalığı bile atlatamadım.. ilk anne oluşum ve ne kadar büyük bir sorumluluğun altına girdiğimi yeni yeni anlıyorum.. 56 günlük bebeğim..

Çok çok zor durumlar yaşayan arkadaslar var biliyorum. Ama içim acıyor ( Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Allah acil şifalar versin ,çoğumuz acemi anneleriz ve sıkıntılarımız oluyor tabiki Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize inşallah

Cok gecmis olsun, o dediklerin bizdede var,bizde biyopsi sonucunu bekliyoruz,alerjik birsey cikcak sanirim. Ama allah daha buyuk dert vermesin,cani kani yerinde yaaa,sikma canini inanki,beterin beteri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…