- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
Begğmcüğü öp yerimize oğlusum ekrana bakıyor benle şuanbilmez miyim o kol Ağrı'larını çok geçmiş olsun tatlım
Geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..
Bugün annem gitti 50 günden sonra bir başıma kaldımeşim de gece çalışıyor haliyle gündüz uyuyor. Su anda kizimla tekim ve kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum sanki yapayalnizim kizim hic durmuyor kucakta gezinmek istiyor gazı var sürekli ikiniyor uyumuyor da napicami şaşırdım oturup aglayasim var
Hadi inşallah şuanda 5 aylık gibi göbüşüm var :)Ayy olsun canım yaa senin iki kerata yeterince eritecektir seni
Oh nazar değmesin ağzınızın tadı evinizin huzuru hiç bozulmasın artık :)ev tuttular çok şulur canım. Yaptığım tavır surat işe yaradı geçte olsa. Yoksa eminimki bize yerleşiceklerdi.
maşllh diim eşmlede iyiyiz.
Çok güzel bir hikayeymiş teşekkürler paylaştığın için grillcim :)bu hikayeyi çok severim :)
"
Adam akşam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş. 3 çocuğu da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garajın önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde park eder durumdaymış.
Evin içine girdiğinde durum daha vahim bir şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Televizyondaki çizgi filmin sesi sonuna kadar açıkmış ve televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek...
Oturma odasında yer oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş.
Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü bir şey gelmiş olabileceğini düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş. Kocasını gören kadın okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış: “Her zaman ki gibi!” Ardından şaşkınlıkla, “Ne oldu bugün böyle?” diye sormuş. Karısı tekrar gülümseyerek, “Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin?” demiş. Adam “Evet” diye onaylayınca karısı devam etmiş: “Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım!""
arada kocalara okutup uygulamak lazım :)
Sagol canim emzik tutmasa zaten bitmistim. Devamli kus kus dururdu yani. Emzige alistirsin herkes bence en guzeli :) tam bi rahatlik.tugbayhan benim tel. Biraz sıkıntılı anca yazabiliyorum masallah m.aliye. benim kiz da huysuz canım hep meme istiyo ayrica ama hamdolsun iyiler ya cok şükür. Emzik tutmasi da büyük nimet valla.
B Began sağol canım cevabin icin. Merak ettim üçünü nasil idare edebildiğini masallah. Ne kadar siklikla emmek istiyor?
Off cok zor valla Rabbim yardımcın olsun. Çözümü olsun siz iyi olun da, boyle dusunmeye calis arkadaşımMerhaba kızlar
286 sayfalık bir başlığı okumaya çalıştıgım için bu tarafı takip edemedim. Çok üzgünüm bu günlerde. Bi sabah uyandım oğlumun vücudunun ciddi bi kısmı minik kırmızı döküntüyle kaplıydı. Bazı yerlerin üstünde sarı tortular vardı. Başında da çatlamış toprak gibi görünen bi şeyler vardı (sonradan konak oldugunu öğrendim) bu sırada yeşil ve sümüksü parçalar olan kaka yapıyordu. İlk zamanlar yaptıgı yumuşak sarı dışkıyı hiç görmedim 20 - 25 günden sonra.. doktorumuza anlattım gaitaya bakıldı. Gizli kan çıkmış. Bunlar hep inek sütü alerjisine işaret ediyormuş. Belki başka şeyler de var bilmiyorum. Sıkı diyete başladım. Önümüzdeki günlerde gastroyla görüşücez. Döküntüler ciddi azaldı bi krem kullandık. Ama yeşil kaka devam. Çogunlukla mukus da var.
Ve ben daha lohusalığı bile atlatamadım.. ilk anne oluşum ve ne kadar büyük bir sorumluluğun altına girdiğimi yeni yeni anlıyorum.. 56 günlük bebeğim..
Çok çok zor durumlar yaşayan arkadaslar var biliyorum. Ama içim acıyor( Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ben bugün agladim valla. Zor çünkü şu analik.. Allah yardımcımız olsun.Bugün annem gitti 50 günden sonra bir başıma kaldımeşim de gece çalışıyor haliyle gündüz uyuyor. Su anda kizimla tekim ve kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum sanki yapayalnizim kizim hic durmuyor kucakta gezinmek istiyor gazı var sürekli ikiniyor uyumuyor da napicami şaşırdım oturup aglayasim var
Yok canım ya iki ay denedim avent soothie bile aldim ama yokkkk almıyor benimkiSagol canim emzik tutmasa zaten bitmistim. Devamli kus kus dururdu yani. Emzige alistirsin herkes bence en guzeli :) tam bi rahatlik.
Iyiyiz canım tek başıma bakıyorum valla eşimi saymazsak:)yok yok, çok şukur postaladım hepsini. Kızkardeşim haftasonu evlenio, ona hazrlık yapıpduk..
siz nasılsınız kuzum. Bebişler nasl
Sen de demişsin canım ama beterin beteri var,laktoz intoleransı çoğu bebekte gelişebiliyor,dietini yapınca iyileşir kuzucuk üzülme,geçmiş olsunMerhaba kızlar
286 sayfalık bir başlığı okumaya çalıştıgım için bu tarafı takip edemedim. Çok üzgünüm bu günlerde. Bi sabah uyandım oğlumun vücudunun ciddi bi kısmı minik kırmızı döküntüyle kaplıydı. Bazı yerlerin üstünde sarı tortular vardı. Başında da çatlamış toprak gibi görünen bi şeyler vardı (sonradan konak oldugunu öğrendim) bu sırada yeşil ve sümüksü parçalar olan kaka yapıyordu. İlk zamanlar yaptıgı yumuşak sarı dışkıyı hiç görmedim 20 - 25 günden sonra.. doktorumuza anlattım gaitaya bakıldı. Gizli kan çıkmış. Bunlar hep inek sütü alerjisine işaret ediyormuş. Belki başka şeyler de var bilmiyorum. Sıkı diyete başladım. Önümüzdeki günlerde gastroyla görüşücez. Döküntüler ciddi azaldı bi krem kullandık. Ama yeşil kaka devam. Çogunlukla mukus da var.
Ve ben daha lohusalığı bile atlatamadım.. ilk anne oluşum ve ne kadar büyük bir sorumluluğun altına girdiğimi yeni yeni anlıyorum.. 56 günlük bebeğim..
Çok çok zor durumlar yaşayan arkadaslar var biliyorum. Ama içim acıyor( Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Benim annem 15günlukken gitti canım.dirayetli ol,sabırlı ol,strese girmemeye çalış,bebişin hisseder bunu.gündüz hep kucağımda benim oğlum ,ayakta hem de...ya da memede.beşiğinde bir gün bile yatmadı.beraber yatıyoruz ikimiz .bensiz imkani yok durmuyor.tuvalete gidiyorum hemen acı acı ağlıyor.yine de mutluyum bu günlerin tadını çıkarmaya çalışıyorum.doya doya kucagımda kokluyorum onu.şükürler olsun onu vereneBugün annem gitti 50 günden sonra bir başıma kaldımeşim de gece çalışıyor haliyle gündüz uyuyor. Su anda kizimla tekim ve kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum sanki yapayalnizim kizim hic durmuyor kucakta gezinmek istiyor gazı var sürekli ikiniyor uyumuyor da napicami şaşırdım oturup aglayasim var
Benim oğlan da mümkünatı yok emmiyor.iki çekiyo hopppp atıyotugbayhan benim tel. Biraz sıkıntılı anca yazabiliyorum masallah m.aliye. benim kiz da huysuz canım hep meme istiyo ayrica ama hamdolsun iyiler ya cok şükür. Emzik tutmasi da büyük nimet valla.
B Began sağol canım cevabin icin. Merak ettim üçünü nasil idare edebildiğini masallah. Ne kadar siklikla emmek istiyor?
Hepsının agzına tukureyımmmAy bu erkekler hep ayni sabah diyoki cok uykum var benim soylemem gereken lafi kendisi bana soyluyor halbuki horlayarak uyuyor eve gelince yorgun olur ikigundur anasinin yanindan beri gelmiyor dizinden ameliyat oldu kv elinden gelse yaninda kalcak biraz once al kizida tuvalete gidim dedim tuvaletten ciktim hadi diyor alsana bende biraz bak ne var ben aksama kadar kucagimda gezdiriyorum dedim oda bana bende calisiyorum diyor istersen sirtima baglayim ise gotureyim diyor zaten evde bir ise yardimci olmuyor daha beter batiriyor dagitiyor sinirdem basima agri girdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?