2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bugün annem gitti 50 günden sonra bir başıma kaldım eşim de gece çalışıyor haliyle gündüz uyuyor. Su anda kizimla tekim ve kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum sanki yapayalnizim kizim hic durmuyor kucakta gezinmek istiyor gazı var sürekli ikiniyor uyumuyor da napicami şaşırdım oturup aglayasim var

honeybee_34 canım benim hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun üst üste denk gelmiş işte. Moralini yüksek tutmaya çalış canım o da sütünü etkiler ki tabii bu kadar aksiliğe moral de kalmamıştır doğal olarak ama ne yap et strese girmemey çalış hep iyi düşün iy olur inşallah Kıyamam sana ben

Begğmcüğü öp yerimize oğlusum ekrana bakıyor benle şuan bilmez miyim o kol Ağrı'larını çok geçmiş olsun tatlım

Tamam canm benm opecem sabahh... Cok sagol canm sana da gecms olsn bi daha hastalanmayalm insallah. Bebislerimizin bize ihtiyaci varr

Geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..

Cok sagol canmm

Canm sakin ol basta oyle oluyo ama zamanla hem bebeginin gazi azalir sakinlesir hem de sen alisirsn. Her seye deger bebeklerimiz. Kesinlikle su anki yasadigin durum gayet normal. Benm annem de 1 aylikken gitmek zorunda kaldi. Alistik cok sukur 2,5 aylik olduk bile.

Ay bu erkekler hep ayni sabah diyoki cok uykum var benim soylemem gereken lafi kendisi bana soyluyor halbuki horlayarak uyuyor eve gelince yorgun olur ikigundur anasinin yanindan beri gelmiyor dizinden ameliyat oldu kv elinden gelse yaninda kalcak biraz once al kizida tuvalete gidim dedim tuvaletten ciktim hadi diyor alsana bende biraz bak ne var ben aksama kadar kucagimda gezdiriyorum dedim oda bana bende calisiyorum diyor istersen sirtima baglayim ise gotureyim diyor zaten evde bir ise yardimci olmuyor daha beter batiriyor dagitiyor sinirdem basima agri girdi yaa

Çok güzel bir hikayeymiş teşekkürler paylaştığın için grillcim :)

tugbayhan benim tel. Biraz sıkıntılı anca yazabiliyorum masallah m.aliye. benim kiz da huysuz canım hep meme istiyo ayrica ama hamdolsun iyiler ya cok şükür. Emzik tutmasi da büyük nimet valla.
B Began sağol canım cevabin icin. Merak ettim üçünü nasil idare edebildiğini masallah. Ne kadar siklikla emmek istiyor?

Sagol canim emzik tutmasa zaten bitmistim. Devamli kus kus dururdu yani. Emzige alistirsin herkes bence en guzeli :) tam bi rahatlik.

Off cok zor valla Rabbim yardımcın olsun. Çözümü olsun siz iyi olun da, boyle dusunmeye calis arkadaşım
Ben bugün agladim valla. Zor çünkü şu analik.. Allah yardımcımız olsun.

Sen de demişsin canım ama beterin beteri var,laktoz intoleransı çoğu bebekte gelişebiliyor,dietini yapınca iyileşir kuzucuk üzülme,geçmiş olsun

Benim annem 15günlukken gitti canım.dirayetli ol,sabırlı ol,strese girmemeye çalış,bebişin hisseder bunu.gündüz hep kucağımda benim oğlum ,ayakta hem de...ya da memede.beşiğinde bir gün bile yatmadı.beraber yatıyoruz ikimiz .bensiz imkani yok durmuyor.tuvalete gidiyorum hemen acı acı ağlıyor.yine de mutluyum bu günlerin tadını çıkarmaya çalışıyorum.doya doya kucagımda kokluyorum onu.şükürler olsun onu verene

Benim oğlan da mümkünatı yok emmiyor.iki çekiyo hopppp atıyo

Hepsının agzına tukureyımmm

Kızlar koyu renk pis kokan akıntım var napsam kı. Rengı koyyu sarı yesıl gıbı krem kıvamında seffaf da degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…