2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
N11 den bez alıyorum memnunum marketten 3-4 tl ucuz oluyor bılgınız olsunn

Kızlar minişime oyun halisi aldik ve tepkilerini izlerken gülmekten öldük.kollari cirpmalar oyuncaklara el atmalar ayağiniin dibindeki müzik aletine tekme atmalar.....bunlari yaparken de attiği gülücükler....bizimki 4 agustoslu ve cok ilgisini cekti oyuncaklara böyle gözlerini büyüterek bakiyor. .

Kızlar su kılo olayonı halletmelıyız hergun karar alıyorum ıkındı kendımı abartırkem buluyorum napsak yaa

Hiç sorma canım aynı durumdayım
Hergün tamam yarın başlicam dikkat etmeye diyorum akşam üstü yine abartıyorum
Bünyem hala hamilelikteki gibi aşeriyor resmen
Normalde böyle iştahlı değildim ve normal Halime'de dönemedim birtürlü
Nasıl iştir anlamadım gitti ya
Senin kaç kilo duruyor hala ?
Benim 13kg 10kg versemde olur :)

Benimkide 2 ağustoslu,
Bende beşiğine takılan müzikli dönmeli oyuncaktan aldım
Yatağında izlerken atığı sevinç çığlıklarına bayılıyorum

Yemediğin zaman süttün oluyormu yinede ?
Nasıl yapıyorsun ? Ay bende kilo vermek istiyorum nezaman,nasıl başlicağımı bilmiyorum
Ne yemeli ne yenilmemeli emzirirken of of

Cok gecmis olsun, o dediklerin bizdede var,bizde biyopsi sonucunu bekliyoruz,alerjik birsey cikcak sanirim. Ama allah daha buyuk dert vermesin,cani kani yerinde yaaa,sikma canini inanki,beterin beteri var.
Bizimkiyle şimdiye kadar çocuk doktoru ilgilendi. Pazartesi gastroya gidicez bakalım ne diycek size de çok geçmiş olsun. Sonuçlar çıkınca haberleşelim lütfen.

Destek olan herkese teşekkürler. Ben uzum bi süre süt proteini diyetindeyim hamileyken de ilk 3 ay sürekli kusmuştum. O zaman da demiştim Benim yerime de yiyinnnn

İnşallah olmaz

İyi ki varsın, varsınız arkadaşlar

4,aydan sonra uyku düzeni ve alışkanlıkları sabitlenmeye başlıyor, hiç üzülme şimdi.
Hergün yeni bir huyla merhaba dİyor minikler

Geçmiş olsun canım ve dualarımız kabul olsun

Biz varızzzz

Geçmişi çok okuyamadım Aslan biraz hasta..burnu akıyor hapşırıyor falan..bir kaç kez balgamlı kustu. İnşallah atlatacak.
Bu akşam ağlama krizine girdi. Kasıldı resmen. Apar topar acile gittik sonuç: Gazı var! Masaj vs yaptılar ı ıh! Hemen makattan lavman!!! Biraz rahatladı evde de ben poposuna masaj yaptım ve bildiğin köpük yaptı
Gaz işi ne fenaymış ben bazı şeylere çok sinirlendim stres oldum yavru Aslan'ım böyle oldu

1 haftaya her şey normale döner canım. İlk gün elin ayağın dolaşır 2.gün normal 3.gün profesyönel olursun;hiç dert etme! Takıldığın yerde sor danış.. Sen yaparsın yaa
Ah bu erkekler! Benim 2.çocuk olmasına rağmen hala böyle gaflar yapıyor sonra hemen toparlıyor çocuk büyüdükçe erkeklerin yorgunluğu daha çok artıyor nedense!!!
Maşallah minişe Yaa ben teklilerine bayılıyorum. Rabbime sonsuz şükürler olsun yaaa Ben oyun halısını çıkardım da abimizden sıra gelmiyor ki bebeyi yatırayım da oyalansın
Ya o aşerme bendede var! Her şeyi yemek istiyorum. Pisboğaz oldum çıktım yaaa
Yemediğin zaman süttün oluyormu yinede ?
Nasıl yapıyorsun ? Ay bende kilo vermek istiyorum nezaman,nasıl başlicağımı bilmiyorum
Ne yemeli ne yenilmemeli emzirirken of of
Yemediğim Zaman benim sütüm olmuyor. Yanı yetmiyor Aslan'a

Selam kızlar, Çarşamba günü 2. Ay açılarımızı olduk. O günden beri 6 saatte bir calpol veriyorum tedbir amaçlı ama bugün hafif bir Ateş yükselmesi gördüm. Şimdi başında oturuyorum yavrumun Ateş kontrolü için. Ne menem bir şeymiş bu aşılar...

Benim oğlan da mümkünatı yok emmiyor.iki çekiyo hopppp atıyo
Ters psikoloji yap canım. O emerken ağzından çıkarmak istiyorum gibi hafifçe çek. Ama çıkaracak kadar güçlü olmasın. Öyle alıştı benimki. Yoksa emmiyordu. Şimdi akşam yatacağı zaman veriyorum öyle uyuyor.
Yok canım ya iki ay denedim avent soothie bile aldim ama yokkkk almıyor benimki
Canim nuk kauçuk denedin mi? Hem 5 tl hem de çoğu bebek tutuyor.

Kızlar koyu renk pis kokan akıntım var napsam kı. Rengı koyyu sarı yesıl gıbı krem kıvamında seffaf da degıl
Canim doktora görün mutlaka mantar ya da enfeksiyon olabilir. Hem renk hem koku iyi değil.
Ay süpermiş yaa. Bende mi alsam acaba? Her bebek ilgilenmiyormus işte. Bende ilgilenmez diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…