Nerden aldın Can'ım raporu ben başlıyorum pazartesi10 gün rapor aldım şimdilik :) kasım maaşını alıp ücretsiz izne ayrılacağım sen ne yapıyosun?
Ya ben aile hekimine gittim bana verecekti ama devlet memurlarına rapor vermeyi. Diye yazı gelmiş seninki nasıl vermişOnu hiç bilmiyorum cnm araştırırım. Aile hekiminden aldım
Kızlar su kılo olayonı halletmelıyız hergun karar alıyorum ıkındı kendımı abartırkem buluyorum napsak yaa
Kızlar minişime oyun halisi aldik ve tepkilerini izlerken gülmekten öldük.kollari cirpmalar oyuncaklara el atmalar ayağiniin dibindeki müzik aletine tekme atmalar.....bunlari yaparken de attiği gülücükler....bizimki 4 agustoslu ve cok ilgisini cekti oyuncaklara böyle gözlerini büyüterek bakiyor. .
Canımçok kilo alanlar çabuk veriyo heralde.. 59 şa doguma girdim56 ile cıktım suan 54 üm 2. Ayda sadece 2. Kilo verdim. Kalan 6 kiloyu da 12 ayda verecem heralde bir de dikkat ediyorum yemiyorum yani .... siz nasıl 12 kilo birden verdinizzz ya..
Bizimkiyle şimdiye kadar çocuk doktoru ilgilendi. Pazartesi gastroya gidicez bakalım ne diycekCok gecmis olsun, o dediklerin bizdede var,bizde biyopsi sonucunu bekliyoruz,alerjik birsey cikcak sanirim. Ama allah daha buyuk dert vermesin,cani kani yerinde yaaa,sikma canini inanki,beterin beteri var.
İnşallah olmazNasil yatiriyorsun canim ? Yan yatir irkilemiyolar. Sicrayinca uyaniyolar yoksa.
İki tane ozel hastane aradim ikiside ille 2.ay dolunca dediler. Mecbur o zaman goturucem canim. İnsallah duzelir seninkide cok onemli bisimi acaba ? Carpik olur filan diyolar da. Bizim zamanimizda varmiydi valla biz bos beleş buyumusuz :)
İyi ki varsın, varsınız arkadaşlarCnm çocukların uykusu konusunda bence o kadarı bile iyi suara oğlum saat bası uyanıyo bebeğininde inş ölçümleri normale dönücek babana ve sana geçmiş olsun çabucak iyileşin inş süt konusunda lütfen rahatla olacağı varsada düşünerek engelliyorsun ben buna inanıyorum yemekle bişey değişmiyo bana yarıyo bu diyerek yersen yarar bence
Sağl kuzum çk sağlBen de seni merak ediyordum ,interneti çok karıştırma olumlu yorum bulamazsın kafa karıştırır.hepinize geçmiş olsun canim Allah daha büyüklerinden korusun.bebisin ölcümü duzelir bi dahaki aya.kendini sikma düşünme irdeleme iyi düşün iyi olsun canım.
4,aydan sonra uyku düzeni ve alışkanlıkları sabitlenmeye başlıyor, hiç üzülme şimdi.Dert bitmiyor gerçi dert dememek lazım allah eksikliğini göstermesin bir buçuk aylık bebek kucakda uyumaya alıştı inmiyor gündüz hiç iş yapamıyorum yataga koyunca uyanıyor şimdiden böyleyse sonrası korkutuyor nasıl alışıcak bilemedim bide üç aydan küçük çocuk da alışkanlık olmaz derler
Geçmiş olsun canım ve dualarımız kabul olsunMerhaba kızlar
286 sayfalık bir başlığı okumaya çalıştıgım için bu tarafı takip edemedim. Çok üzgünüm bu günlerde. Bi sabah uyandım oğlumun vücudunun ciddi bi kısmı minik kırmızı döküntüyle kaplıydı. Bazı yerlerin üstünde sarı tortular vardı. Başında da çatlamış toprak gibi görünen bi şeyler vardı (sonradan konak oldugunu öğrendim) bu sırada yeşil ve sümüksü parçalar olan kaka yapıyordu. İlk zamanlar yaptıgı yumuşak sarı dışkıyı hiç görmedim 20 - 25 günden sonra.. doktorumuza anlattım gaitaya bakıldı. Gizli kan çıkmış. Bunlar hep inek sütü alerjisine işaret ediyormuş. Belki başka şeyler de var bilmiyorum. Sıkı diyete başladım. Önümüzdeki günlerde gastroyla görüşücez. Döküntüler ciddi azaldı bi krem kullandık. Ama yeşil kaka devam. Çogunlukla mukus da var.
Ve ben daha lohusalığı bile atlatamadım.. ilk anne oluşum ve ne kadar büyük bir sorumluluğun altına girdiğimi yeni yeni anlıyorum.. 56 günlük bebeğim..
Çok çok zor durumlar yaşayan arkadaslar var biliyorum. Ama içim acıyor( Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Biz varızzzzBugün annem gitti 50 günden sonra bir başıma kaldımeşim de gece çalışıyor haliyle gündüz uyuyor. Su anda kizimla tekim ve kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum sanki yapayalnizim kizim hic durmuyor kucakta gezinmek istiyor gazı var sürekli ikiniyor uyumuyor da napicami şaşırdım oturup aglayasim var
1 haftaya her şey normale döner canım. İlk gün elin ayağın dolaşır 2.gün normal 3.gün profesyönel olursun;hiç dert etme! Takıldığın yerde sor danış.. Sen yaparsın yaaBugün annem gitti 50 günden sonra bir başıma kaldımeşim de gece çalışıyor haliyle gündüz uyuyor. Su anda kizimla tekim ve kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum sanki yapayalnizim kizim hic durmuyor kucakta gezinmek istiyor gazı var sürekli ikiniyor uyumuyor da napicami şaşırdım oturup aglayasim var
Ah bu erkekler! Benim 2.çocuk olmasına rağmen hala böyle gaflar yapıyor sonra hemen toparlıyorAy bu erkekler hep ayni sabah diyoki cok uykum var benim soylemem gereken lafi kendisi bana soyluyor halbuki horlayarak uyuyor eve gelince yorgun olur ikigundur anasinin yanindan beri gelmiyor dizinden ameliyat oldu kv elinden gelse yaninda kalcak biraz once al kizida tuvalete gidim dedim tuvaletten ciktim hadi diyor alsana bende biraz bak ne var ben aksama kadar kucagimda gezdiriyorum dedim oda bana bende calisiyorum diyor istersen sirtima baglayim ise gotureyim diyor zaten evde bir ise yardimci olmuyor daha beter batiriyor dagitiyor sinirdem basima agri girdi yaa
Maşallah minişeKızlar minişime oyun halisi aldik ve tepkilerini izlerken gülmekten öldük.kollari cirpmalar oyuncaklara el atmalar ayağiniin dibindeki müzik aletine tekme atmalar.....bunlari yaparken de attiği gülücükler....bizimki 4 agustoslu ve cok ilgisini cekti oyuncaklara böyle gözlerini büyüterek bakiyor. .
Ya o aşerme bendede var! Her şeyi yemek istiyorum. Pisboğaz oldum çıktım yaaaHiç sorma canımaynı durumdayım
Hergün tamam yarın başlicam dikkat etmeye diyorum akşam üstü yine abartıyorum
Bünyem hala hamilelikteki gibi aşeriyor resmen
Normalde böyle iştahlı değildim ve normal Halime'de dönemedim birtürlü
Nasıl iştir anlamadım gitti ya
Senin kaç kilo duruyor hala ?
Benim 13kg 10kg versemde olur :)
Yemediğim Zaman benim sütüm olmuyor. Yanı yetmiyor Aslan'aYemediğin zaman süttün oluyormu yinede ?
Nasıl yapıyorsun ? Ay bende kilo vermek istiyorumnezaman,nasıl başlicağımı bilmiyorum
Ne yemeli ne yenilmemeli emzirirken of of
Ters psikoloji yap canım. O emerken ağzından çıkarmak istiyorum gibi hafifçe çek. Ama çıkaracak kadar güçlü olmasın. Öyle alıştı benimki. Yoksa emmiyordu. Şimdi akşam yatacağı zaman veriyorum öyle uyuyor.Benim oğlan da mümkünatı yok emmiyor.iki çekiyo hopppp atıyo
Canim nuk kauçuk denedin mi? Hem 5 tl hem de çoğu bebek tutuyor.Yok canım ya iki ay denedim avent soothie bile aldim ama yokkkk almıyor benimki
Canim doktora görün mutlaka mantar ya da enfeksiyon olabilir. Hem renk hem koku iyi değil.Kızlar koyu renk pis kokan akıntım var napsam kı. Rengı koyyu sarı yesıl gıbı krem kıvamında seffaf da degıl
Ay süpermiş yaa. Bende mi alsam acaba? Her bebek ilgilenmiyormus işte. Bende ilgilenmez diye korkuyorum.Kızlar minişime oyun halisi aldik ve tepkilerini izlerken gülmekten öldük.kollari cirpmalar oyuncaklara el atmalar ayağiniin dibindeki müzik aletine tekme atmalar.....bunlari yaparken de attiği gülücükler....bizimki 4 agustoslu ve cok ilgisini cekti oyuncaklara böyle gözlerini büyüterek bakiyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?