2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ya cidden bu erkekler ne kadr bencil yaaa.. Yani calisiyosun anladk da biz de evde bos bos oturuyoduk gecemiz gunduzumuz belli degil. Gercekten inanilir gibi degiller.. Ayrica sen cocugunla hic mi vakit gecirmek iatemiyosun demi? Hayretlerrrimm sasiyorrr

Benim adam da bana cinsellik yuzunden trip atiyo arada, eski performansi nasil bekler ki su an?? Bazen dus bile alamiyorm benm de canm istemiyor, yorgunluktan zaten bitabim. Gece gelmis uyutmak uzereym begumu oynamaya calisiyo hep acti uykusunu, uyumaz bu cocuk gozlere bak diyo bi de. Ay ne kolay sana gore her sey. Ben de sanirm adet oluyorm ilk defa, gerginim bu ara. Buyur sen uyut artk dedm, oyun saati mi su an dedm. Uyutmaya calisiyorm yaniiii...

Kızlar su kılo olayonı halletmelıyız hergun karar alıyorum ıkındı kendımı abartırkem buluyorum napsak yaa

Ben de ayniydm da, kk daki gruplardan birine girdm. Burda cuma zayiflama gruplari var ya. Dsipline ediyorm kendimi artikk...

Arkadaşım doğum yaptı 25 haftalık 550 gram dua edin lütfen. Bir de burda erken doğum yapan bi arkadaşımız vardı ismi neydi

yanlız degilmisiz selam nöbetçiler

5391 de kaldım şurda not dursun :)

Bugün atak günleri sonrası uyku günüydü. Taşınma 1 gün ertelenince kvyi arayıp bugün gelmene gerek anne çok yoruldun dinlen diyecektim görümcem acti bende geliyorum elifi gorcem dedi. Uykusu açılacak diye üzülmüştüm ama çok şükür sonradan uyudu o uyuyunca bende yapacaklarımı hallettim. Bisey kalması taşınmaya hazırız. Yarin oraya boya yapilacak. Esim sende gel yarin teyzenlerde oturursun boyayı falan gör diyor.

ev tuttular çok şulur canım. Yaptığım tavır surat işe yaradı geçte olsa. Yoksa eminimki bize yerleşiceklerdi .
maşllh diim eşmlede iyiyiz.

Maşallah maşallah
Kesin yerleşeceklerdi canım gidişat onu gösteriyordu. Çok şükür esinle de düzelmis çok mutlu oldum

Kızlar acil bişy sorcam. Hafta sonu biliosunuz kpss var. Bugunden sutumu sağcam dolapta sakliycam. Bugun ve yarın sağdıklarımı nasıl birleştrmeliyim. Acil bilgi verirseniz çok sevinirim.

Tatlım acil demissin ama yanıt göremedim.
Geçenler de görmüştüm ilk sağdını dolaba koyup ikinciyi de sağıp dolaba koyuyorsun
İkisi ayni ısıda olunca birlestiriyorsun. Ama ne kadar zaman o şekilde tutuluyor onu hatırlamıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam şu linkte vardı.
http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/04/tomrisin-emzirme-notlar-10-pompa-ile.html?m=1

Bende de aynın sorun vardı. Kan yok ama mukuslu kaka, kırmızı noktalar... doktora da sordum özellikle ama bu doktor çok rahat biseyi var midir diye şüphe etmiyor. Mukuslu kaka anne sütü alan bebeklerde normal. Rengi sekli de farklı farklı olabilir o kadar önemseme dedi besin alerjisi ile ilgili okuduğum tüm belirtiler var gibi geliyor bana.. ama şu taşınma islerinden gidemiyorum başka doktora da. Bi taraftan da evham mi yapıyorum acaba diye de düşünmüyo değilim.

Kızlar koyu renk pis kokan akıntım var napsam kı. Rengı koyyu sarı yesıl gıbı krem kıvamında seffaf da degıl

Canım bende var doktora telefonla sormuştum koku varsa iltihap olabillir dedi ve vajinal fitil verdi. 7 gün kullanılması gerekiyor ama içinde de emzirirken bebek sütten kesilmeli diyor. Ben şimdiye kadar biberon vermedim. Emin olmak için gidip muayne olmam gerek ama gidemedim bir turlu. Sende ihmal etme git bi doktora normal değil.

Kizim yaklasik 110 ml sütü ilk defa içince( bu arada emziremedim sütü biberonla veriyorum) gece on iki bucuktan sabah altı bucuga kadar kesintisiz uyudu.midesi büyüdü uykusu uzadi diye sevinmistim ama şu an gözler cin.agulamalar gülücükler çiğliklar .....galiba bizim günümüz başladi.baba yanimizda ne güzelde uyuyor iyice yatagin köşesine kaçmış bi de ben yokum der gibi :)

Kizlar zeynep ishal oldu galiba yediklerimizden dolayi olabilir mi ya bi rota virusu varmis ishal yapiomus o aklima geldi oyle bisey degildir di mi oyle su gibi yapmio kakasini simdilik ama karni agriyo sanki huzursuz ates falan yok cok şükür kusma da yok yani cok az her zamnki gibi

Yemediğin zaman süttün oluyormu yinede ?
Nasıl yapıyorsun ? Ay bende kilo vermek istiyorum nezaman,nasıl başlicağımı bilmiyorum
Ne yemeli ne yenilmemeli emzirirken of of
Canım yemeyince de sütüm yetiyor çok şükür ams brnim kız iştahsız zaten yemek yemeyi çok sevmiyor düşün akiam 10 dan sabah 7 ye kadar yemediği oluyor. Yemek yiyince gögüskerim taş gibi oluyo süt doluyo kızım yemediği için sağıyorum. Sağdıkkarımı da içmiyo döküyorum mecburen. O yüzden dikkat pazartesi tam anlamaıyla rejim ce spora başlayacağım. Kalan kiloyu çabucak vermek için.

rica ederim canım. aslında idare edilmiyor. tek yapabildiğim gündüz uykusunu aynı saate denk getirmek. yoksa tüm gün istekleri bitmiyor. her işim yarım kalıyor o yüzden. ortanca iki yaş sendromunda bu ara. istediği anında olmazsa ağlama krizine giriyor. büyük de onu ağlatmak için her şeyi yapıyor. bebeğim genelde 3-4 saatte bir emiyor. bazen emzik olarak kullanırsa yarım saatte bire düştüğü de oluyor. yalancı emziğe alışmadı maalesef.

O ters psikolojiyi denedim ııhhhh inadım inat benim oğlan.bi de nuk alayım bakayım canım.

Ateş olmadan ilaç verme kuzum.

Durmuyoki bende..
Ben bilmiyorum ki beceremiyorum gaz çıkarmasını. Dün bunları diyordu benim adam.dedim oh durmuyo bende ver.
Bende beceremiyorum farzet gaz cıkarmasını ne olacak dedim.heee benim gorevlerim dimi dedim sonra.zora gelemiyorlar nasılsa biz 24 saat bakarız.anca iki sevip bıraksınlar

Rota virüsünden olsa böyle olmaz canım merak etme,sık sik yapar ve ateş olur kusma olur.korkma canım.ben de yeşil salatayı bol yedim bizimki hööörrkkkk sulu sulu yaptı üç kere gecen gün mesela.kalabalık yerlerde dikkatli olun elleri sık sık yıkayın kucaklamadan.eşim unutuyor mesela işten geldiğinde elini yikadin mi diye sorarım hemen:)

Günaydın güzellerim
Dün akşam abimin evine gittim yengem Samsunlu orda kara lahana ve beyaz lahana karışık turşu yapıp kavururlar pek leziz bir şey olur. Bende koca bir tabak yedim aman allahım!!! Şuanda bildiğin sağmalım! Her yer battı! Sütlerim o kadar akmış ki maşallah çok iyi bir şey de üst baş perişan!

Canım ateşi olmadan Ateş düşürücü vermemelisin. Bebek daha çok küçük hasta olmadığı halde dışardan bünyeyi uyaran verilmesini ben pek uygun görmüyorum.

Gunaydin cnm benim kizda bi turlu alismadi emzige yaa hergun deniyorum yok tugbayhan cnm nasil becerdin emzigi aldirmayi cok iyi olmus valla rahatlamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…