- 1 Aralık 2015
- 469
- 900
- 53
Ay bu erkekler hep ayni sabah diyoki cok uykum var benim soylemem gereken lafi kendisi bana soyluyor halbuki horlayarak uyuyor eve gelince yorgun olur ikigundur anasinin yanindan beri gelmiyor dizinden ameliyat oldu kv elinden gelse yaninda kalcak biraz once al kizida tuvalete gidim dedim tuvaletten ciktim hadi diyor alsana bende biraz bak ne var ben aksama kadar kucagimda gezdiriyorum dedim oda bana bende calisiyorum diyor istersen sirtima baglayim ise gotureyim diyor zaten evde bir ise yardimci olmuyor daha beter batiriyor dagitiyor sinirdem basima agri girdi yaa
Kızlar su kılo olayonı halletmelıyız hergun karar alıyorum ıkındı kendımı abartırkem buluyorum napsak yaa
Geçmişi okuyarak geliyorum canımgul_sek ne haber bak ikimiz nöbetteyiz.
Arkadaşım doğum yaptı 25 haftalık 550 gramdua edin lütfen. Bir de burda erken doğum yapan bi arkadaşımız vardı ismi neydi
Canımçok kilo alanlar çabuk veriyo heralde.. 59 şa doguma girdim56 ile cıktım suan 54 üm 2. Ayda sadece 2. Kilo verdim. Kalan 6 kiloyu da 12 ayda verecem heralde bir de dikkat ediyorum yemiyorum yani .... siz nasıl 12 kilo birden verdinizzz ya..
Ben de varım
Ya cidden bu erkekler ne kadr bencil yaaa.. Yani calisiyosun anladk da biz de evde bos bos oturuyoduk gecemiz gunduzumuz belli degil. Gercekten inanilir gibi degiller.. Ayrica sen cocugunla hic mi vakit gecirmek iatemiyosun demi? Hayretlerrrimm sasiyorrr
Benim adam da bana cinsellik yuzunden trip atiyo arada, eski performansi nasil bekler ki su an?? Bazen dus bile alamiyorm benm de canm istemiyor, yorgunluktan zaten bitabim. Gece gelmis uyutmak uzereym begumu oynamaya calisiyo hep acti uykusunu, uyumaz bu cocuk gozlere bak diyo bi de. Ay ne kolay sana gore her sey. Ben de sanirm adet oluyorm ilk defa, gerginim bu ara. Buyur sen uyut artk dedm, oyun saati mi su an dedm. Uyutmaya calisiyorm yaniiii...
Ben de ayniydm da, kk daki gruplardan birine girdm. Burda cuma zayiflama gruplari var ya. Dsipline ediyorm kendimi artikk...
ev tuttular çok şulur canım. Yaptığım tavır surat işe yaradı geçte olsa. Yoksa eminimki bize yerleşiceklerdi.
maşllh diim eşmlede iyiyiz.
Kızlar acil bişy sorcam. Hafta sonu biliosunuz kpss var. Bugunden sutumu sağcam dolapta sakliycam. Bugun ve yarın sağdıklarımı nasıl birleştrmeliyim. Acil bilgi verirseniz çok sevinirim.
Merhaba kızlar
286 sayfalık bir başlığı okumaya çalıştıgım için bu tarafı takip edemedim. Çok üzgünüm bu günlerde. Bi sabah uyandım oğlumun vücudunun ciddi bi kısmı minik kırmızı döküntüyle kaplıydı. Bazı yerlerin üstünde sarı tortular vardı. Başında da çatlamış toprak gibi görünen bi şeyler vardı (sonradan konak oldugunu öğrendim) bu sırada yeşil ve sümüksü parçalar olan kaka yapıyordu. İlk zamanlar yaptıgı yumuşak sarı dışkıyı hiç görmedim 20 - 25 günden sonra.. doktorumuza anlattım gaitaya bakıldı. Gizli kan çıkmış. Bunlar hep inek sütü alerjisine işaret ediyormuş. Belki başka şeyler de var bilmiyorum. Sıkı diyete başladım. Önümüzdeki günlerde gastroyla görüşücez. Döküntüler ciddi azaldı bi krem kullandık. Ama yeşil kaka devam. Çogunlukla mukus da var.
Ve ben daha lohusalığı bile atlatamadım.. ilk anne oluşum ve ne kadar büyük bir sorumluluğun altına girdiğimi yeni yeni anlıyorum.. 56 günlük bebeğim..
Çok çok zor durumlar yaşayan arkadaslar var biliyorum. Ama içim acıyor( Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Kızlar koyu renk pis kokan akıntım var napsam kı. Rengı koyyu sarı yesıl gıbı krem kıvamında seffaf da degıl
rica ederim canım :)Çok güzel bir hikayeymiş teşekkürler paylaştığın için grillcim :)
Canım yemeyince de sütüm yetiyor çok şükür ams brnim kız iştahsız zaten yemek yemeyi çok sevmiyor düşün akiam 10 dan sabah 7 ye kadar yemediği oluyor. Yemek yiyince gögüskerim taş gibi oluyo süt doluyo kızım yemediği için sağıyorum. Sağdıkkarımı da içmiyo döküyorum mecburen. O yüzden dikkat pazartesi tam anlamaıyla rejim ce spora başlayacağım. Kalan kiloyu çabucak vermek için.Yemediğin zaman süttün oluyormu yinede ?
Nasıl yapıyorsun ? Ay bende kilo vermek istiyorumnezaman,nasıl başlicağımı bilmiyorum
Ne yemeli ne yenilmemeli emzirirken of of
Devlet hastanesinden aldım. Kasım 15 e kadar almayı düşünüyorum inşallah sorun çıkmaz.Nerden aldın Can'ım raporu ben başlıyorum pazartesi
rica ederim canım. aslında idare edilmiyor. tek yapabildiğim gündüz uykusunu aynı saate denk getirmek. yoksa tüm gün istekleri bitmiyor. her işim yarım kalıyor o yüzden. ortanca iki yaş sendromunda bu ara. istediği anında olmazsa ağlama krizine giriyor. büyük de onu ağlatmak için her şeyi yapıyor. bebeğim genelde 3-4 saatte bir emiyor. bazen emzik olarak kullanırsa yarım saatte bire düştüğü de oluyor. yalancı emziğe alışmadı maalesef.tugbayhan benim tel. Biraz sıkıntılı anca yazabiliyorum masallah m.aliye. benim kiz da huysuz canım hep meme istiyo ayrica ama hamdolsun iyiler ya cok şükür. Emzik tutmasi da büyük nimet valla.
B Began sağol canım cevabin icin. Merak ettim üçünü nasil idare edebildiğini masallah. Ne kadar siklikla emmek istiyor?
O ters psikolojiyi denedim ııhhhh inadım inat benim oğlan.bi de nuk alayım bakayım canım.Ters psikoloji yap canım. O emerken ağzından çıkarmak istiyorum gibi hafifçe çek. Ama çıkaracak kadar güçlü olmasın. Öyle alıştı benimki. Yoksa emmiyordu. Şimdi akşam yatacağı zaman veriyorum öyle uyuyor.
Canim nuk kauçuk denedin mi? Hem 5 tl hem de çoğu bebek tutuyor.
Ateş olmadan ilaç verme kuzum.Selam kızlar, Çarşamba günü 2. Ay açılarımızı olduk. O günden beri 6 saatte bir calpol veriyorum tedbir amaçlı ama bugün hafif bir Ateş yükselmesi gördüm. Şimdi başında oturuyorum yavrumun Ateş kontrolü için. Ne menem bir şeymiş bu aşılar...
Enfeksiyon olmasın sakınKızlar koyu renk pis kokan akıntım var napsam kı. Rengı koyyu sarı yesıl gıbı krem kıvamında seffaf da degıl
Durmuyoki bende..Ya cidden bu erkekler ne kadr bencil yaaa.. Yani calisiyosun anladk da biz de evde bos bos oturuyoduk gecemiz gunduzumuz belli degil. Gercekten inanilir gibi degiller.. Ayrica sen cocugunla hic mi vakit gecirmek iatemiyosun demi? Hayretlerrrimm sasiyorrr
Benim adam da bana cinsellik yuzunden trip atiyo arada, eski performansi nasil bekler ki su an?? Bazen dus bile alamiyorm benm de canm istemiyor, yorgunluktan zaten bitabim. Gece gelmis uyutmak uzereym begumu oynamaya calisiyo hep acti uykusunu, uyumaz bu cocuk gozlere bak diyo bi de. Ay ne kolay sana gore her sey. Ben de sanirm adet oluyorm ilk defa, gerginim bu ara. Buyur sen uyut artk dedm, oyun saati mi su an dedm. Uyutmaya calisiyorm yaniiii...
Ben de ayniydm da, kk daki gruplardan birine girdm. Burda cuma zayiflama gruplari var ya. Dsipline ediyorm kendimi artikk...
Rota virüsünden olsa böyle olmaz canım merak etme,sık sik yapar ve ateş olur kusma olur.korkma canım.ben de yeşil salatayı bol yedim bizimki hööörrkkkk sulu sulu yaptı üç kere gecen gün mesela.kalabalık yerlerde dikkatli olun elleri sık sık yıkayın kucaklamadan.eşim unutuyor mesela işten geldiğinde elini yikadin mi diye sorarım hemen:)Kizlar zeynep ishal oldu galiba yediklerimizden dolayi olabilir mi ya bi rota virusu varmis ishal yapiomus o aklima geldi oyle bisey degildir di mi oyle su gibi yapmio kakasini simdilik ama karni agriyo sanki huzursuz ates falan yok cok şükür kusma da yok yani cok az her zamnki gibi
Canım ateşi olmadan Ateş düşürücü vermemelisin. Bebek daha çok küçük hasta olmadığı halde dışardan bünyeyi uyaran verilmesini ben pek uygun görmüyorum.Selam kızlar, Çarşamba günü 2. Ay açılarımızı olduk. O günden beri 6 saatte bir calpol veriyorum tedbir amaçlı ama bugün hafif bir Ateş yükselmesi gördüm. Şimdi başında oturuyorum yavrumun Ateş kontrolü için. Ne menem bir şeymiş bu aşılar...
Gunaydin cnm benim kizda bi turlu alismadi emzige yaa hergun deniyorum yokrica ederim canım. aslında idare edilmiyor. tek yapabildiğim gündüz uykusunu aynı saate denk getirmek. yoksa tüm gün istekleri bitmiyor. her işim yarım kalıyor o yüzden. ortanca iki yaş sendromunda bu ara. istediği anında olmazsa ağlama krizine giriyor. büyük de onu ağlatmak için her şeyi yapıyor. bebeğim genelde 3-4 saatte bir emiyor. bazen emzik olarak kullanırsa yarım saatte bire düştüğü de oluyor. yalancı emziğe alışmadı maalesef.
benim diğer kızlar da alışmamıştı.Gunaydin cnm benim kizda bi turlu alismadi emzige yaa hergun deniyorum yoktugbayhan cnm nasil becerdin emzigi aldirmayi cok iyi olmus valla rahatlamissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?