2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Zaten biberon ile daha çok içiyorlarmış. Anne kokusu sıcaklık falan olunca hop uyku. Ama biberonu sık vermek meme karmaşası yaratıp emmeyi bırakmasına da sebep olabiliyor.

Canim yediğinden olabilir. Takip et ateş veya halsizlik olursa mutlaka götür.

Aaa hemen öğreteyim hayatım deyip öğreteceksin. Sanki atla deve. Altı üstü omzuna yatırıp pat pat vuracak. Bana kalmasın diye beceriksiz davranabilir. Sen hiç kırmadan öyle değil hayatım böyle diye diye gazı çıkana kadar uğraş. Sonra da harikasın bak böyle diye gazla adamı. Gazı çıkacağı zaman Ayy çok tuvaletim geldi de gazını sen çıkarsana de kaç otur tuvalette 10 dakika. Böyle böyle alışır.

Gunaydin cnm benim kizda bi turlu alismadi emzige yaa hergun deniyorum yok tugbayhan cnm nasil becerdin emzigi aldirmayi cok iyi olmus valla rahatlamissindir
Kimdi hatırlamıyorum ama kurdele ile biri kafasına bağlamıştı emziği öyle almıştı. Ters psikoloji ise yaramıyorsa bunu deneyebilirsin.

Hepinizi tebrik ederim öncelikle, Allah güle güle sağlıkla büyümeyi nasip etsin ve darısı başımıza.
Size bir soru sormak istiyorum. Ben otokoltugu /anakucagı sipariş ettim. Ama 7 Kasım da gelecek. Eğer bebek önce gelmeye karar verirse , hastane çıkışlarında sorun oluyor mu ki? Bulun, öyle çıkarsınız, gibi? Yani aranızda kucağında çıkan hiç oldu mu? Deneyimimizi yazarsanız çok sevinirim.

hangi ülke mecbur tutuyor ki?
ben üç doğumda da kucağımda çıkardım hastaneden.

çok sağol tatlım :****

Cnm çok geçmiş olsun. Rota değildir cnm daha erken rota için. Sanırım yediklerinden kaynaklı ishal olmuştur. Ateşine dikkat et inş bir sıkıntı olmaz.
Çok geçmiş olsun.

Parayi ödediğiniz sürece kimse arkanızdan bakmıyor. Biz kucagimiza aldık öyle getirdik. Hatta 5. Gün muayenesine bile kucakta gidip geldik. Hayırlı doğum olsun Allah ömür versin.

Birde kızlar aranızda kara lahana sütü artırıyor diyen var. Nasıl tüketiyorsunuz benim sütüm az ya bir türlü etmiyor
Biberon emzik veriyor musun canim? Gak meme guk meme yap. Biberon verecek olsan dahi önce meme teklif et. Ten tene temas yapın aç olmasa bile. Üstünü çıkar bebeği de soy. Kucak kucağa yatın. Ara ara meme teklif et ama ısrar etme. O sırada çok sütun olduğunu tastigini düşün. 1 saat falan boyle takilin. Ben ilk haftalar hep kendimi kocaman bir inek olarak düşünüyordum. Yetiyor mu deme yetecek de.

Yok canım ya iki ay denedim avent soothie bile aldim ama yokkkk almıyor benimki
Canim ben nuk kullaniyorum onu aldi. Avent var duruyor chicco var duruyo bakkal emzigi var duruyo bi nuku aldi. Agzina teptim teptim durdum alisti
Benim oğlan da mümkünatı yok emmiyor.iki çekiyo hopppp atıyo
Attikca ver attikca ver agzina devamli alistirmak istiyorsan birkac saat ugrasicaksin. Sonra tutuyolar

İnşallah olmaz
İnsallah canim ya
Nuk kullaniyorum bende :) birtek onu tuttu.
Gunaydin cnm benim kizda bi turlu alismadi emzige yaa hergun deniyorum yok tugbayhan cnm nasil becerdin emzigi aldirmayi cok iyi olmus valla rahatlamissindir
Canim uyanikken basinda birkac saat ugrasicaksin. Attikca vericen attikca dayicaksin emzigi yavas yavas alisiyo. O kadar rahat oluyo ki emziriyorum sonra dayiyorum emzigi yattigi yerden bende yere oturuyorum uykusunda attikca agzina dayiyorum biraz uyuyo iste :)

Bu arada geceden beri sifir uykuyla duruyorum o kadar yorgunum ki Mehmet Ali gece gene biraz uyurdu bu gece hic uyumadi. Akrabamiz 40ini ucurmaya gelicek banyosunu yaptiricak diye banyoda yaptirmadim. Onun huzursuzlugu birde gaz olayi vardi barbunya yedim kimyon icmeyi unuttum ustune gazi vardi cocugun butun gece oda bende ayaktaydik cok yorgunum a dostlarrrr cokkkkk

Oraya sureklı yazmak gerekır yazamam dıye dusunmustum

Ben hamıleyken bu kdr yemıyordum doğumdan snr ne guzel dususe gecmiştim 14 kg aldım 9 kg vermiştim ilk ay şimdı gerı alıyorum şaka gıbı dısıplıne olamıyorum o tempoyla devam etseydım şimdı coktan bıtmıştı
Ben ust uste 3 kere hamıle kalmıştım ondan 5 kg fazlayla hamıle kaldım ztn o yuzden dur demelıyım bu gıdıse herkes gostermıyorsun demelerıne guvenıyorum şimdı 78 ım hemen 70 ın altına dusmelıyım
Sut vermemız buyuk avantaj aslında dıkkat etsek hemen gıder

Forever07 idi canim oda 900 gram dogmustu masal bebek sanirim ama kacinci hafta bilmiyorum. Rabbim yardimcisi olsun insallah tez zamanda kurtulur sifa bulur ama cok uzun bir surec onlari bekliyor. Forever dan biliyorum.

Selamlar öncelikle, ağustos anneleri unuttu bizi diyordum bende
@Kaswa_ Allah acil şifalar versin inşallah canım.. Çok zor bir süreç ama inşallah sağlıcakla atlatır minik mucize, onlar inanılmaz güçlü inan. Arkadaşın sosyal adreslerden prematüre anneleri takip etmesini yazmasını rica et orda çok örnek bulacaktır kendine ve umut olacaktır.
Masal Elif im o süreci 78 günde sağlıcakla atlattı. Şimdi yanımda demeyi çok isterdim ama :'( 20 gün evde geçirdik. Sonrasında bağırsağında sıkıntılar çıktı 3 ameliyat oldu... Şimdi yoğun bakımın bakımsız şartları yüzünden enfeksiyon ile savaşıyor zatürre...benim sürecim daha bir zorlu anlayacağın... Umarım arkadaşının böyle uzun sürmez, bizim sıkıntılar farklı malesef iyi haberlerini ver inşallah
Derdimiz büyük belki ama Allah daha büyük, ona çok destek ol hep iyi örnekler göster. Dediğim gibi sosyal medyada çok var, çok destek oluyorlar

Kız bir de yeni bişey keşfettim diyo yüzü dışarıya dönük kucaklıyo çocuğu,güzel susuyomuş..e dedim gaz?kalıyo öyle.
Önerilerin harika deneyeceğim :)

Bir saat hesonu zaferse değer...
Barbunya yersem uçariz heralde yiğitle

yanlız degilmisiz selam nöbetçiler

Hemen yazip uykuya kacmistm canm gormemism

Benmkinin de bazen uyku gunu oluyor cidden... Kac gunduz uyumaz bazen tum gun uyur.

Boya kokusundan rahatsiz olmasn bebisin canm??

Aman canm gece o kadr uyuyosa sukret. Sabah hep erkenciler zatenn..

Kakasinda hic parcacik yok mu canm?? Arada benm de biraz daha sivi olabiliyor ama geciyor yani... Yediklerinden olbilir bi de goguste sut cok bekleyince de olbiliyorms sanirm arkadasm demisti sut cok bekleyince bazen yagli kisma ulasamadan doyarsa ishal olabiliyoms. Ama ates falan yoksa korkma sadece takip et bakalm. Ayrica aklina da hep kotu seyler getiriyosn kiziyormmm

Sorma sadece sevselerr.. Az aglayinca annesiiii

O dediin bazi ulkelerde dogru ama bizim ulkemizde hic dikkat edilmiyor malesef canm. Aslnda mecburi. Ama hiccc kafana takma, kimse bakmiyor bile.

kelebek.hill hangı zayıflama grubundasın 5 mi 9 mu

1 deyim

Seni unuturmuyuz hic. Arada girip takip ediyoruz. Allah'im tez vakitte insallah yanina evine almayida nasip etsin. Koca kiz oldu masal bebek bunuda atlaticak insallah.
Ya nasil bakamazlar zaturre yaparlar minicik bebegi. Allah onlari bildigi gibi yapsin.
Kız bir de yeni bişey keşfettim diyo yüzü dışarıya dönük kucaklıyo çocuğu,güzel susuyomuş..e dedim gaz?kalıyo öyle.
Önerilerin harika deneyeceğim :)
Senin kocada pek alemmis ya hahah guldum valla
Bir saat hesonu zaferse değer...
Barbunya yersem uçariz heralde yiğitle
Sonu zafer eminol kollarin bi kendine gelsin

Yedim de pisman oldum kimyon icmedigime cocugum sancidan mosmor oluyordu Allah'im gostermesin. Daha yeni kurtuldu valla kakasini geceden beri yeni yapti. Gaz da cikartiyo ama demek cok birikmis barbunyadan kaynakli geceden beri daha yeni daldi kuzum cok yorgun oda bende uyansinda degiscem altini bakayim ne kadar yapmis bu kadar zoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…