Kanka bu dedigin grup nerde. Ben bu sitenin birtek burasini biliyorumHemen yazip uykuya kacmistm canm gormemism
Benmkinin de bazen uyku gunu oluyor cidden... Kac gunduz uyumaz bazen tum gun uyur.
Boya kokusundan rahatsiz olmasn bebisin canm??
Aman canm gece o kadr uyuyosa sukret. Sabah hep erkenciler zatenn..
Kakasinda hic parcacik yok mu canm?? Arada benm de biraz daha sivi olabiliyor ama geciyor yani... Yediklerinden olbilir bi de goguste sut cok bekleyince de olbiliyorms sanirm arkadasm demisti sut cok bekleyince bazen yagli kisma ulasamadan doyarsa ishal olabiliyoms. Ama ates falan yoksa korkma sadece takip et bakalm. Ayrica aklina da hep kotu seyler getiriyosn kiziyormmm
Sorma sadece sevselerr.. Az aglayinca annesiiii
O dediin bazi ulkelerde dogru ama bizim ulkemizde hic dikkat edilmiyor malesef canm. Aslnda mecburi. Ama hiccc kafana takma, kimse bakmiyor bile.
1 deyim
Alışırsın canım ben 10 günlükten beri yalnızım alıştım artık :)Bugün annem gitti 50 günden sonra bir başıma kaldımeşim de gece çalışıyor haliyle gündüz uyuyor. Su anda kizimla tekim ve kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum sanki yapayalnizim kizim hic durmuyor kucakta gezinmek istiyor gazı var sürekli ikiniyor uyumuyor da napicami şaşırdım oturup aglayasim var
Selam kızlar, Çarşamba günü 2. Ay açılarımızı olduk. O günden beri 6 saatte bir calpol veriyorum tedbir amaçlı ama bugün hafif bir Ateş yükselmesi gördüm. Şimdi başında oturuyorum yavrumun Ateş kontrolü için. Ne menem bir şeymiş bu aşılar...
Bu topicde bir arkadaş yazmıştı biz ana kucaksız bebek çıkaramıyoruz kesinlikle yasak diye ama hangi ülke hatırlayamıyorum.hangi ülke mecbur tutuyor ki?
ben üç doğumda da kucağımda çıkardım hastaneden.
Bir derdim var bölümünde örneğin ne topikler var Tuğba:)Kanka bu dedigin grup nerde. Ben bu sitenin birtek burasini biliyorum
Pek bi yabanci kalmisim goruyormusun :)Bir derdim var bölümünde örneğin ne topikler var Tuğba:)
Emziği sekerli caya batir birde oyle dene canim. Tatli bisi gelirse agzina alisir belki. Gecen ben agzindan atiyodu cikolataya surdum cok hafif tadi gelsin diye baya bi birakmadi
Cnm iyi olucak onlar bizden daha güçlü sen iyi ol hep iyi düşün inş masal kızımızda toparlayıp yanına gelicek sabır cnm Allah'ım yardım ederSelamlar öncelikle, ağustos anneleri unuttu bizi diyordum bende
@Kaswa_ Allah acil şifalar versin inşallah canım.. Çok zor bir süreç ama inşallah sağlıcakla atlatır minik mucize, onlar inanılmaz güçlü inan. Arkadaşın sosyal adreslerden prematüre anneleri takip etmesini yazmasını rica et orda çok örnek bulacaktır kendine ve umut olacaktır.
Masal Elif im o süreci 78 günde sağlıcakla atlattı. Şimdi yanımda demeyi çok isterdim ama:'( 20 gün evde geçirdik. Sonrasında bağırsağında sıkıntılar çıktı 3 ameliyat oldu... Şimdi yoğun bakımın bakımsız şartları yüzünden enfeksiyon ile savaşıyor zatürre...benim sürecim daha bir zorlu anlayacağın... Umarım arkadaşının böyle uzun sürmez, bizim sıkıntılar farklı malesef iyi haberlerini ver inşallah
Derdimiz büyük belki ama Allah daha büyük, ona çok destek ol hep iyi örnekler göster. Dediğim gibi sosyal medyada çok var, çok destek oluyorlar
Zaten biberon ile daha çok içiyorlarmış. Anne kokusu sıcaklık falan olunca hop uyku. Ama biberonu sık vermek meme karmaşası yaratıp emmeyi bırakmasına da sebep olabiliyor.
Sağlıkla ve zamanlıca kucağına alırsın inşallah. Canım ben 2 çocuğumu da kucağımda çıkardım. Mecburi tutmuyor kimse. Hem zaten insan bebeğinden 1sn dahi ayrılmak uzak durmak istemiyor. Kucakta sanki daha güvenli rahat olacak gibi düşünüyor.Hepinizi tebrik ederim öncelikle, Allah güle güle sağlıkla büyümeyi nasip etsin ve darısı başımıza.
Size bir soru sormak istiyorum. Ben otokoltugu /anakucagı sipariş ettim. Ama 7 Kasım da gelecek. Eğer bebek önce gelmeye karar verirse , hastane çıkışlarında sorun oluyor mu ki? Bulun, öyle çıkarsınız, gibi? Yani aranızda kucağında çıkan hiç oldu mu? Deneyimimizi yazarsanız çok sevinirim.
Öncelikle 3 öğün yemek ve en az 2 lt su tüketmelisin. Sonra bebeğin her istediğinde seni emmesini sağlamalısın. İşte tüm bunlar sağlanmışsa üzerine lahana yediğinde süt fışkırabiliyor. Tabi bu zamanla olacak bir şey.Birde kızlar aranızda kara lahana sütü artırıyor diyen var. Nasıl tüketiyorsunuz benim sütüm az ya bir türlü etmiyor
Canım çok çok geçmişler olsun. Rabbim şifasını bol versin inşallah.Selamlar öncelikle, ağustos anneleri unuttu bizi diyordum bende
@Kaswa_ Allah acil şifalar versin inşallah canım.. Çok zor bir süreç ama inşallah sağlıcakla atlatır minik mucize, onlar inanılmaz güçlü inan. Arkadaşın sosyal adreslerden prematüre anneleri takip etmesini yazmasını rica et orda çok örnek bulacaktır kendine ve umut olacaktır.
Masal Elif im o süreci 78 günde sağlıcakla atlattı. Şimdi yanımda demeyi çok isterdim ama:'( 20 gün evde geçirdik. Sonrasında bağırsağında sıkıntılar çıktı 3 ameliyat oldu... Şimdi yoğun bakımın bakımsız şartları yüzünden enfeksiyon ile savaşıyor zatürre...benim sürecim daha bir zorlu anlayacağın... Umarım arkadaşının böyle uzun sürmez, bizim sıkıntılar farklı malesef iyi haberlerini ver inşallah
Derdimiz büyük belki ama Allah daha büyük, ona çok destek ol hep iyi örnekler göster. Dediğim gibi sosyal medyada çok var, çok destek oluyorlar
Canım marketlerde de emzik satılıyor. Orada da bulabilirsin yanı.
Kanka bu dedigin grup nerde. Ben bu sitenin birtek burasini biliyorum
kv eşimi aramış. akşama gel beni al demiş. eşim de tamam demiş. benim daha yeni haberim oldu. zaten kadından nefret ediyorum, bir de yarın tüm gün yalnız olacağız. kavga etmezsek iyi. ya da ben annemde mi kalsam acaba? eşimle telefonda restleştik. ne olacak bakalım.
Çok teşekkür ederim Can'ım seninde Allah yardımcın olsuncetrina Allah senin de yardımcın olsun canım. Iki tane canavarla..
Allah yardımcın olsun.ilk bir hafta falan geçsin alışıp kendi düzenini kurarsın .. İnsan birden boşluğa düşmüş gibi oluyor anlıyorum seni umarım çabuk atlatırsın bu buhramıBugün annem gitti 50 günden sonra bir başıma kaldımeşim de gece çalışıyor haliyle gündüz uyuyor. Su anda kizimla tekim ve kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum sanki yapayalnizim kizim hic durmuyor kucakta gezinmek istiyor gazı var sürekli ikiniyor uyumuyor da napicami şaşırdım oturup aglayasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?