2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kanka bu dedigin grup nerde. Ben bu sitenin birtek burasini biliyorum

Alışırsın canım ben 10 günlükten beri yalnızım alıştım artık :)

Canım ateş bir savunma mekanizmasıdır ateş çıkmadan ateş düşürücü verirsen savunma mekanizmasını ve bebeğinin bağışıklığını çökertirsin hastalıklara karşı savunmasız bırakırsın. 3 aya kadar 37.5 derece üzerine müdahale edebilirsin o da hemen calpol yerine ılık uygulama vs. hala yükselme eğilimindeyse calpolu oyle verirsin. 3 aydan sonra 38 derece üzerine uygulama yapılıyor..

hangi ülke mecbur tutuyor ki?
ben üç doğumda da kucağımda çıkardım hastaneden.
Bu topicde bir arkadaş yazmıştı biz ana kucaksız bebek çıkaramıyoruz kesinlikle yasak diye ama hangi ülke hatırlayamıyorum.

Y yapayalniz1 kuzum bizde 30 gunlukten beri tekiz oglumla. Basta paso agliyodum anne nerdesin niye gittin diye simdi alistim alisiyormussun ya banada zor geliyordu burda da paylastim. Simdi banyosunuda yaptiriyoruz tirnaginida kesiyorum. İyice alistim annelige :) omurluk yanimizda kalacak degiller ya sende alisirsin. Ama seni cok iyi anliyorum yanliz degilsin :)

La Lune kac tane ezcaneye baktım bulamadim nuk canım şaka gibi yok. Artık umidim de kalmadi emzik diline deydigunde anliyo hemen. Eskiden yine biraz emiyodu şimdi yok agzina bile almiyo
tugbayhan 8 ağustos doğumlu benimki en baştan beri calisiyorum canım ben ne kadar ugrassam da yok olmuyo

B Began Allah kolayliklar versin canım. Bir tanesi bile zor valla. Bi de huysuz ve uykusuzsa.. Allah'ım sağlık versin her birine de gerisi bi şekilde hallolcak bir bakmisiz büyümüşler değil mi :)

La Lune oyun halisini severbence canım. Şimdi ellerini de kullanmaya başlayacaklar hele.. benimki bazen 10 dkya yakın duruyor. Cok şükür. Kahvaltimi geçen oyle yaptim :)
Bende salıncak düşünüyorum nasil sence?

B Began Allah kolayliklar versin canım. Bir tanesi bile zor valla. Bi de huysuz ve uykusuzsa.. Allah'ım sağlık versin her birine de gerisi bi şekilde hallolcak bir bakmisiz büyümüşler değil mi :)
aynen öyle canım.
yeter ki Rabbim ömür versin.

kv eşimi aramış. akşama gel beni al demiş. eşim de tamam demiş. benim daha yeni haberim oldu. zaten kadından nefret ediyorum, bir de yarın tüm gün yalnız olacağız. kavga etmezsek iyi. ya da ben annemde mi kalsam acaba? eşimle telefonda restleştik. ne olacak bakalım.

Emziği sekerli caya batir birde oyle dene canim. Tatli bisi gelirse agzina alisir belki. Gecen ben agzindan atiyodu cikolataya surdum cok hafif tadi gelsin diye baya bi birakmadi

Cnm iyi olucak onlar bizden daha güçlü sen iyi ol hep iyi düşün inş masal kızımızda toparlayıp yanına gelicek sabır cnm Allah'ım yardım eder

Zaten biberon ile daha çok içiyorlarmış. Anne kokusu sıcaklık falan olunca hop uyku. Ama biberonu sık vermek meme karmaşası yaratıp emmeyi bırakmasına da sebep olabiliyor.

Benimkini hiç emziremedim.hep sütümü biberonla verdim.dediklerinden haberim var ama olmayinca olmuyor gerçekten tek teselli sütümü içiriyor olmam.

Sağlıkla ve zamanlıca kucağına alırsın inşallah. Canım ben 2 çocuğumu da kucağımda çıkardım. Mecburi tutmuyor kimse. Hem zaten insan bebeğinden 1sn dahi ayrılmak uzak durmak istemiyor. Kucakta sanki daha güvenli rahat olacak gibi düşünüyor.

Birde kızlar aranızda kara lahana sütü artırıyor diyen var. Nasıl tüketiyorsunuz benim sütüm az ya bir türlü etmiyor
Öncelikle 3 öğün yemek ve en az 2 lt su tüketmelisin. Sonra bebeğin her istediğinde seni emmesini sağlamalısın. İşte tüm bunlar sağlanmışsa üzerine lahana yediğinde süt fışkırabiliyor. Tabi bu zamanla olacak bir şey.

Büyüme atağı döneminde sürekli emmek istiyor mememden ayrılmıyor falan diye sıkıldık,bunaldık ama aslında çok doğru bir şeymiş. Sürekli uyarılan meme daha fazla süt üretmeye başlıyor.
Canım çok çok geçmişler olsun. Rabbim şifasını bol versin inşallah.

Canım marketlerde de emzik satılıyor. Orada da bulabilirsin yanı.

Kanka bu dedigin grup nerde. Ben bu sitenin birtek burasini biliyorum

Ben sana link atim canmm... Kurcala sitede guzel yerler var hemm.
Bi de ne dicem canm o emzigi cikolataya batirma isine cok girme bence tabi senin kararin anne sensin ama su an alacagi her yabanci tat anne sutunden sogumasina neden olabilir. Cok istiyosan sutunden damlatip ver mesela. Eski usul o isler ama aslnda zararli hem bebeklerimizin bunyesi sekerle ne kadr gec tanisirsa o kadr iyiii...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38551/page-10256#post-48455767

Ah canm ah 3 cocukla ugrasiyosn zaten yeterince yorucu. Tabi ki dunyanin en guzel varliklari ama yorucu oldugu gercegi ayri. Bi de boyle sacmaliklarla kafamizi kurcaliyorlar cildiricimm. Ama kendine mukayyet ol. Eninde sonunda zaten gideceksentakma gitsin zaten yalnz her seyi hallediyosn. Esini pek sallamamaya calis gerekirse ben arada oyle yapiyorm daha iyi oluyor..

Allah yardımcın olsun.ilk bir hafta falan geçsin alışıp kendi düzenini kurarsın .. İnsan birden boşluğa düşmüş gibi oluyor anlıyorum seni umarım çabuk atlatırsın bu buhramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…