2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun .. Şimdi Nasıl döküntü falan yoktur umarım ... Bebeğin daha çok küçük hepimizinki öyle .. İnan bazen bende oturup onlarla ağlıyorum iyi de geliyor içimi döküyorum .. Biz anneyiz ve her zaman güçlü görünmek zorunda değiliz pes dediğimiz anlarda olacak sonra yine yeniden toparlanacaz .. Allah yardımcın olsun inşallah

Can'ım çok çok gecmiş olsun kıyamam Paşa'na Allah şifa versin o lanet gazda hemen gitsin tatlım

Âmin masal bebeğe de Rabbim şifa versin sana da çok sabır güç kuvvet...
Söyleyeyim baksın prameture annelerine de. Arkadaşım da çok yıprandı kendisinde değil pek. Acil sez oldu şiddetli ağrılar çekti tam iyi oldu gibi derken tekrar ameliyata aldılar. Bi hafta içinde iki kez ameliyat olmuş oldu. Bebek de bağırsağından ameliyat olmuş. O kadar minik ki neresi nasıl ameliyat olabiliyo aklım almıyor. İnşallah ikinizde başka acılar yasamazsınız.

Ya varya böyle durumlara sinir oluyorum ama yapacak bir şey de yok! Emrivaki olayı oldum olası beni şişirir! Hiç sevmem!!! Kv huyunu bilmiyorum ama zaten 3 çocuğun var 2si bebek kendi derdin sıkıntın sana yeter bir de kv hizmeti valla çekilir olay diil haaa! Allah sabır ve kolaylık versin inşallah.
Ben Bi de neye sinir oluyorum biliyor musun benim dar günümde hiç bir işime el vurmayıp sonra misafir gibi gelip hizmet beklenmesine!!!

Kızlar kızımın kafasında konak oldu nasıl geçer
Aslan'ın da oldu daha küçükken de olmuştu eczaneden zeytinyağı almıştım ondan döktüm güzelce yedirdim,beklettim sonra da kaşırcasına yıkadım o ara kayboldu şimdi yine geri geldi yeniden yapacam.
Can'ım çok çok gecmiş olsun kıyamam Paşa'na Allah şifa versin o lanet gazda hemen gitsin tatlım
Saolasın tatlım. İnşallah bir daha olmaz ne zor ne menem bir şeymiş! Allah başa vermesin kimsenin bebesi gaz sancısı çekmesin :'(
Ben bir kaç gün sinirli ve stresliydim o sinirli süt bebemi ne hale soktu bir sürü özür diledim ondan..içim parçalandı resmen

Canım Masal bebeğimizi hiç unuturmuyuz. Arada profiline girip mesajlarına bakıyorum durumunu takip edebilmek için. Hatta ameliyat sonucunu merak ediyorum ama şu zature isi de kötü olmuş ne zaman çıkaracakları belli mi. Ameliyat sonucu nasıldı?

meseleyi hallettik sanırım. annen bir laf ederse ben on söylerim. birbirimize gireriz dedim. getirmekten vazgeçti gibi. yarın kpss sınavı var kafasının rahat olması lazım.

ben kv hizmetini bırakalı on sene oldu canım. bebeğimi görmek için gelmek istiyor sanırım. ne de olsa oğlunune evi bana sorar mı hiç. zaten konuşmuyorum senelerdir. istemediğimi bile bile şansını denedi işte. saç baş gireriz deyince vazgeçti gibi eşim. yarın kpss sınavı var kafasının rahat olmasını istiyor :)

Selamlar hanimlar Geçmişi okumaya çalışırken yetişemedim bende bıraktim bir kenara . Nasılsıniz ne var ne yok
1 numara oğluşu krese başlatmaya çalışıyorum. 2 numarada mecbur bu sürece dahil oluyor bırakacak kimse olmadığı için . Bu telaşe arasında bebek ziyaretine gelenler oluyor . Üstüne birde geçen gün arabanın camını patlatmislar birde o çıktı servise götür 2 çocukla almaya git fln. Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki artık anlatamam. Sizde durumlar nasıl

Kizlar slm dogumcuma gittim annemin sonucu icin kanser degil ama kanser hücresi alinmasinda fayda var dedi bugunde patlak verebilir 1 sene sonra 1 ay sonrada olmyabilirde supgeli sinuc dddi yastan dolayi ve isin gusel tarafi ilacla tedavisi varmis ama annemin kullandigi raporlu ilaclari ve kilosu yüzünden ulac tedavisi yapilmaz ameliyat dedi alltan uygun olursa alttan cikatilacwk olmassada karindan sezeryan gibu anneme anlattim gitmem diyir bende kendi kararina biraktim

Neyse dr sonra magaza gezdik giyecek hic bisim yok sinir oldum 44 beden pantolon anca oldu xl ustum malak gibiyim moralim cok bosyldu esim.ne kadar moral versede aynada ayi gibiyim hic yakismadi ama aldim 2 pantolon 1 gomlek 1 tunik 20 kilo var vermem gereken 16 kilo gitti hala ayi gibiyim oyle iste ozlemisim disarda olmayi yaa

Bi de o gaz sancısını her gün çektiğini dusun
Ya ben normalde sakince bi insanimdir ama bebeklerim gazlı oluyor. Onlar öyle ağlarken de sakin olmak mümkün değil aşırı geriliyorum. Bence bu şöyle olmalı, sakin annelerin bebekleri gazsız olur değil, gazsız bebeklerin anneleri sakin olur :)

Kuzum bizimde konakti biz zeytinyagi hakiki olacak ama icine karbonat attik kafasina pamukla masaj yaptik 1 saat beklettikten sonra tarakla tersine taradik saclari yikadik 1 hafta sonra tekrar yaptik kalmadi konak kaslarindada vardi surduk burnkac kez tekarrner yikayacagin zaman hem saclari yumusacik oluyor gemde konaklar bitiyor

Marketten aldım ben nuk. Ya da internetten al. 6 tl kargosuz almıştım. Bende 2 tane var biri kauçuk biri silikon. Ağlayınca ağzına tep o zaman daha iyi tutuyorlar. Çünkü dilinin orta kısmına değip onu ogurtmuyor.

Bende var salıncak harika birşey. Esneyince yatırıp salliyorum gündüz. Uyuyor bırakıyorum yemeğimi yapıyorum.
Benimkini hiç emziremedim.hep sütümü biberonla verdim.dediklerinden haberim var ama olmayinca olmuyor gerçekten tek teselli sütümü içiriyor olmam.
14. Ayda meme tutan var canım ara ara dene vazgeçme.

Cnm biberon 2 gündür kullanıyorum fakat emzik hiç tutmuyor kusacak gibi oluyor emziğe. Meme tutmada sıkıntı yok fakat bilmiyom anlamadım. Dediklerini uygulayacam inş olur :) ama kocaman süt veren bir inek olurmuyum bilemem keşke olsam :)
Kavrulmuş kara lahana hiç yemedim hele onu da yiyem inş iyi gelir :)

Cnm 3 öğün yemek ve her gün en az 3 litre şu içerim. 2 bardak süt 1 kase yoğurt 1 tabak üzüm 2 bardak rezene ve hergün en az 4 incir 1 köy yumurtası yerim. Sebze ve meyve mutlaka her gün tüketirim. Yiye yiye şisiyoyorum be :) ama dünden beri bişey farkettim sanki dere otu sütü artırıyor gibi . Neyse kara lahana ile onu bol bol yiyeyim yarın belli Olur etkisi.
Tavsiyen için tskr ederim bu arada :)

Mustela konak sampuani kullandik biz bi kullanmada farketti azaldi hemn

meseleyi hallettik sanırım. annen bir laf ederse ben on söylerim. birbirimize gireriz dedim. getirmekten vazgeçti gibi. yarın kpss sınavı var kafasının rahat olması lazım.

Cok sevindm halletmenize

Kızlar grip aşısı yaptıran var mı?

Daha önce hiç yaptırmadım ama yaptırabiliyorsak bu sene biraz sıcak bakıyorum, cok fena bir grip virüsü dolaşıyor ortalarda.

Aile hekimine sordum yaptıramazsın dedi ama internette güvenle yapılabileceği yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…