2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sütü yaramış derler ya yağlı sütü demekki.o çok ağladıkça kıyamayıp sussun diye vermiştir.ben de verdim
Ama ikinci ay bile 4.400dü oglum 600-700 gr.anca alıyor .

Anneler yani bizler kiyamiyoruz ama her aglamasi aclik degilki benimkimuykusu vardada agliyor kucak osteyincede agliyor yada gaz icinde agliyor bildiklerintek sey aglamak ben mamamdan once digerlerini deniyorum ama aclik aglamasinfarkli ogrendim bazen tutturamiyorum ama kilo fazlasiniyi degil tabikide yazik yavrummdiyet yaptiracakalr dah kotu olmadan onlenemsi iyi olmus drdigin gibi 600 ila 1 kilonarasi makbul

Başlıyorum kan hapına, sütüm artar belkide :)

Benim kızımında sağ gözü iki gündür tekrar çapaklandı, masaj yapıyorum serum fizyolojiyle sildim, damla kullanmıltık 1 aylıkken çok olmuştu çapak..

Oha ne hadsiz bir insan o yaa. Esin atsın gelin mecbur mu? İnanamıyorum hadi bakayım falan nedir?

Sen emreder gibi konuştuğu için bu NE uslup diyorsun
O ise bana yalvar anlıyor cahil adam
Olayı ta nereye çekmiş çok ayıb etmiş

goqce tatlım Ada'm tam bir ruh hastası iyi yapmışsın engellemekle .. Ya neden bu kocaların babaları sorunlu birer psikopat

Kesinlikle ne Mutlu sana en güzelini yapıyorsun ben 2 buçuk yıl muhattap olmadım bunun büyüğü küçüğü yok herkes saygılı olmak zorunda çünkü
Bilmiyorum canım yaa manyak mıdır nedir ben onn kalemi değilim bunu öğrenemedi beni de kendi gibi çirkef yapmaya aynı swviyyeye çekmeye çalışıyor ama yook uğraşamam böyle tiplerle :/
Sizin sorun neydi bebişimmm ??

Öksürüp balgamını atamayınca kusuyor. Ayrıca düz yatınca da çok öksürüyor onun için dik yatacak.

Kizlar bisey sorucam biz simdi gaz yapmasin bebege gecmesin doye dikkatv ediyoruz ya.bu durum nezamana kadar surecek.yani biz nezaman kacinci ayda rahatlayip kurufasulye,nohut vs.yiyebilicez acabA
Bebeğin hareketlenmeye başladığında gaz olayları son bulacak. Yani takriben 4-5 aylarında.

Hey maşallah barekallah! Tosun toraman maşallah!
Öyle her meme istediğinde vermeyle herkesin bebeği öyle tombul olmaz. Yapı ve soya çekimdir o. Hem anne sütüyle obez olunmaz. Mama içiyor olsa bi nebze işkillenilir ama içmiyor. Hareketlendikçe tombikliği azalır. Benim yeğenim 4100 doğdu ilk ayın sonunda 6 kiloydu. Sadece anne sütüyle besleniyordu ki bacım bildiğin sağmaldı maşallah Bi sağışta 2 memeden 600cc süt çıkıyordu ve o sütlerin hepsini içiyordu!! Şuanda 2,5 yaşında gayet normal bir çocuk.

gul_sek Elif'iimmmm Ya ben o tombul suratı ısıra ısıra yerim! Maşallah sana!

hayalimsin1 yeşil kaka fazla beslenmeden de oluyor ama bebelerin kakasıyla kafayı bozduk

Pisikedii
Bilemicem canım doktorda ebede öyle dedi,
Bebelerin kakasıylada tugbayhan sayesinde bozduk hepimiz

Hem tuğbacım ne o öyle len
Renk körlüğümü var gülüm sende yada kafayı bozduğun içinmi sarı kakayı yeşil görüyon sen
Senide anlıyorum ilk bebek ilk heyecanlar endişeler ama biraz relax olmaya çalış canım
Çocuğun kakasını ve ön sütü rahat bırak neolurrr

Öp öp kokla yerime :)

Çok çok gecmiş olsun miniğe ben bir tek serum fizyoloji damlatıp sonra Pamuk'la siliyorum.

Teşekkür ederim canım
Her çocuk farklı İşte ne diyeceksin
Benim 2 numarada cetrinanınki gibi hiç uyuyamıyanlardandı gece gündüz sancı ağlamalar felan. 4 aylığa doğru düzelmişti
Az kaldı canım biraz daha sabır sizinde düzelir yakın zamanda inş

Can'ım eğer sadece anne sütü alıyorsa Bebek obozite olmaz bir çok doktor yazısı da var nette .. Benim doktorlarımda oğlumun kilosuna ve boyuna çok şaşırıyorlar ama yapacak bir şey yok .. Birde bana dedikleri ilk şey sadece anne sütü alam Bebek'ler 10 kiloda olsa obozite olmaz 6. Aydan sonra diş çıkarma döneminde vermeye başlar ama mama ile çocuğu 10 kilo yaparsan o kalıcı olur .. O yüzden Korkmasına gerek yok .. Sütü yağlı ve besleyicimiş ne güzel

Aaa sende aynısı ismi demişsin Can'ım kesinlikle doğru bilgi eğer sadece anne sütüyle kilo alıyorsa 6. Aydan sonra hareketlenince hemen veriyorlar .. Benim kız kardeşiminde oğlu aynıydı benim oğlumda ..o yüzden tontiş olması sorun olmuyor

Valla 15 gun sonra gorucem canim. Ben sarilik yuzunden mamaya baslamistim. 1 hafta once kadar da tamamen biraktim kalan mamayida cope attim zaten 1 aylik suresi varya 20 ekimde doluyodu bende 2 gun onceden atmis oldum mamayi. Simdi cocuk zayiflamis geliyo ya gozume ondan birde hafif yesilimsi kaka da yapinca dedim doymuyo geri biraz takviyemi yapsam napsam. Ama vazgectim kuruntu yapmiyim bugun 2.kakasi temiz geldi cunku :)
Canim o hem cahillik hemde kiyamamazlik. Valla benimkide obez olmasinda. Masallah kilosuda cidden baya varmis. 2.ayinda bende soylerim size kac kilo mamadan kestim ya bakalim kac kilo almis vermis napmis
Haha ay sormaa delirmis olmaliyim heralde kendime ugras ariyorum
Ama o resimde belli olmuyo sarilarin icinde yesilimsilik var hafiften o yuzden bende biraz endiselendim ne yalan soyliym oyle yemyesil degil tabi cok sukur. Ikinci kaka temiz geldi icim rahat o yuzden saat tutuyorum 3 saatte uyandigi istedigi her dkka ayni memeyi veriyorum sonra diger meme doluyo onu iyice doyuruyo boyle yapcam artik bakalim ne olcak :) onsut zikkimininda Allah bildigi gibi yapsin

benim sorun biraz uzun Can'ım oldu bitti Ada'mla anlaşmam zaten daha 3 yıldır evliyim 2 buçuk yıldırda görüşmedim konuşmadım .. Eşim haklı olduğum için hiç bir şey demedi saolsun yanımda durdu.. Şimdi mecbur Türkiye'ye gidince muhattap olacam ama bir yabancıdan farkı yok benim için o da biliyor günahım kadar sevmem onu bende biliyorum günahı kadar sevmez beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…