2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İnatçı kocalara laf geçirmek zor Allah iki kere yardımcın olsun

Bence doktora git tabi bu zamana kadar devam etmesi değişik geldi azalmadı mı birde kaç günlük oldu

Kesinlikle ne Mutlu sana en güzelini yapıyorsun ben 2 buçuk yıl muhattap olmadım bunun büyüğü küçüğü yok herkes saygılı olmak zorunda çünkü

Ankarada ağustos ortasında üşümüştüm ben

Kizlar rota virus asisi yqnlis yazmista olabilirim 160 tl.olan bazi drnoneroyor bazisi önermiyor ben yaptıralimmi kararsizim fikirleriniz neler bakalim yaptiran vqrmi
Virüs hastalıklarında antibiyotik işe yaramıyor.uzun ve zorlu bir süreç bu hastalığın tedavisi.Allah korusun ya alirlarsa bu virüsü ,yaptırıcam ben.

Doğduğu gunden beri gundüz uyumadi benim oğlum hiç.gece dediğin sekilde memede uyuyakaliyor ve beraber yatiyoruz.

Kizlar okuyorumda yazdiklarinizi kaka olayi gecmis bende korkup ilk gordugumde doktora gotrmustum .on sut fazlaligi usutme yetersiz beslenme hepsi olabiliyor ama bi de bagrsakta kaka bekleyincede oluyo .kakayi brktrp yapiyosa da oluyms .dktr hc telas etmedi

tugbayhan esnle bebegn kilosu muhbttleri bzdede donuyor.bnde bebeği zayf görüp mama takviyesi Verdm.aslnda sdece bi taknti.sncta bbk mama saysi artti.su anda gunde dort kere veryrm.birle baslsmstm.bbkte alsti.sutlerm cok akti bosuna .smdi memede bi saat duran cocck bes dk keyflniyo snra ağzını acp mma bkliyo.kolaya alsylar .bn alstrma derim

Allah seni hahahahah heryer kusmus olmus aboowww
Kiz o kadar sogudu mu ankara??? Kışın ne giydircen sen bu cocuga yahuu abooo
Sen ne diyosun kar sogugu resmen buzz. Valla kisinda katlarini cogaltirim artik robokop gibi gezinir cocuk napim
Ballı pekmezli ilık sütadam M.Aliye kardeş yapak deyip koşmasın sana her gece
Zaten niyeti varda hala lohusayim ben diye kandiriyorum
Aaa ben accaippp derecede cikolata tuketirim oyle boyle degil evde bi bakkal dukkani vardir yani abur cubur cikolata neyseki zararli bisi olmasinda.
İyi bence. Bizim kalorifer yanmıyor bende buna ek bir de yelek giydiriyorum. Kendim kaç kat giyiyorsam o da öyle.
Yelegini uyaninca kucakta gezecekse giydiriyorum canim. Valla izmiri bilmem de ankarada kar sogugu var.
İnatçı kocalara laf geçirmek zor Allah iki kere yardımcın olsun
Aminnn. Benimkinin kendi bildigi dogrudur sagolsun. Herseyi iyi hos Allah binkere razi olsun ama bazi huylari bezdiriyo :)
Ankarada ağustos ortasında üşümüştüm ben
Kiz donuyoz sorma ben neysede oglan hasta olcak diye odum kopuyo gerci bende olmiyimde bulasmasin
Iyi bari ben biraz fazla abarttim heralde
Vazgectim kuzum ya mama iyi degil zaten. Zorunlu durumlar haric mamadan yana degilim ama ana yuregi ac zannediyorum icim burkuluyo iste. Cunku benimki az biraz oburixte masallah

Benimkide oyle.obur yanaklari sarkıyor .dktr dedi azaltablrsn mamayı kilosu gyt ii.bzmki agliyor vrmeynce.dayanamiyorm bnde.bigun ıki kere verdm .sanki cok zayflams gbi gldi anne yüreği cdden .herseyi dusnyrm ve korkuyorm .ozamnda oyle baslamstm ya hastalnrsa diye

Kizlar bisey sorucam biz simdi gaz yapmasin bebege gecmesin doye dikkatv ediyoruz ya.bu durum nezamana kadar surecek.yani biz nezaman kacinci ayda rahatlayip kurufasulye,nohut vs.yiyebilicez acabA

Ben geçen hafta kuru fasulye yaptım yedim ama kimyonlu suyla haşlayıp o suyu döktüm sonra pişirirkende içine kimyon koydum bi skıntı olmadı kızımda ve bende.

Virüs hastalıklarında antibiyotik işe yaramıyor.uzun ve zorlu bir süreç bu hastalığın tedavisi.Allah korusun ya alirlarsa bu virüsü ,yaptırıcam ben.
Bende yaptirmayi düşünüyorum ole dr karasiz hepsi farkli konusuyir damla olacak bildigim kadariyla bizimki kasikla bile suyu zoe aliuir nasi 10 damla surup verecekler merak ediyorum acmi gotursem karnini doyursammi sen nasi yapican

Kizlar elifimin sag gozu cok capaklaniyir sol.gozu alerjikmis bünyesinde var alerji surup ve goz damlasi kullaniyirum capak icin goze surulecek bisiy varmidir
Birde surubu icmiyir mamanun icine koyup veriyorum baska turlu yok cukariyor akıtıyor sipam yaa

Kizlar ne dicem,benim bir arkla dogumlarimiz 1 gun arayla oldu,ikimizinkide ayni kiloda dogmustu, 2. Ay kontrolunde cocuk 7 kilo 62 cm olmusssss, doktor nabiyorsun sen demis bu cocuk obeziteye dogru gidiyor demis,oda agladikca meme verdim demis,artik nabarsan yap 2 saat ara koy memeyi hemen verme demis. Heralde suan 8 kilo vardir,1 ayda 2.400 kilo almissss. Oha cusss ohannes dedim bendr,cocugu bir gordum topac gibi,yanaklardan goZleri gorulmuyor,simdiden diyet yapiyorlarmis yani. Cok kilo saglik demek degil,takinti yapmayalim,en az 600 en fazla 1 kilo alimi olmayi aylik demis. Simdi kiziyorum kiza,bu cahillik mi kiyamammak ki bilemedim. Sizceee

Bende yaptirmayi düşünüyorum ole dr karasiz hepsi farkli konusuyir damla olacak bildigim kadariyla bizimki kasikla bile suyu zoe aliuir nasi 10 damla surup verecekler merak ediyorum acmi gotursem karnini doyursammi sen nasi yapican
Aç götürme canım zayıflatılmış ta olsa virüs bu aşı denilen şey sonuçta.tok olsun yavrun.onlar becerir merak etme:)
Bizimki kaşıkla arada mama yer,gaz icin surubu var, ilacı var suya 10damla damlatıp verdigim kaşıkla veriyorum.onlar direkt damlatacaklar galiba ağzına.
gul_sek yaptırdı bu aşıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…