İnatçı kocalara laf geçirmek zor Allah iki kere yardımcın olsunInsallah yapar kakasini biran once
Ay sorma benimde ilk duydugum seyler :) aman kafama taka taka bi hal oldum bosverdim gitti. Vericem memeyi ne olursa olsun önunu basini bilmiyorum valla
Valla canim bende makine yok sagmak icin. Vakumlu bisi aldim oda cok doluyken cekiyo sadece. Dun denedim 10 saniye cektim sadece 30-40 cc cikti. Aciktikca dayicam memeyi napim. 3 saatte uyanirsa ayni memeyi vericem yoksa diger meme.
Aynen vericem bende bosverdim artik
Saka degil gercek canim
Valla zikkim yaa ver gitsin napcan doysunda nasil doyuyosa doysunyoksa mamaya baslicam yani
O ney giii bu kayinpedermi yoksa kankan mi yasitinmis gibi konusuyo sen hayirdir yani
Pes ettim kanka gencecik yasimda curudum kaldim
Bence doktora git tabi bu zamana kadar devam etmesi değişik geldi azalmadı mı birde kaç günlük olduKızlar geçende yazdım kimse bişey yazmadı ya benim hala kanamam devam ediyor normal midir acaba korkuyorum geçmezse hafta sonu doktora gideceğim cumartesi başladı kanamam yine kan kaybından gidecem valla ne bu ya 2 aydır kana kana.
Kesinlikle ne Mutlu sana en güzelini yapıyorsun ben 2 buçuk yıl muhattap olmadım bunun büyüğü küçüğü yok herkes saygılı olmak zorunda çünküÖyle işte bacılar sakin davrandığm iyi oldu eğer o sinirle adsma cevap verseydim belkide haksız duruma bile düşerdim heryerden engelledim yarın öbürgün evime de gelirse muhattap olmam terbiyesiz seviyesiz insan bn böle biri olduğnu biliodm zaten sevmiyodm ama bana yaptığı saygısızlığı kpcamda görmüş oldu banada onnla irtibatı kesme fırsatı doğduu
@gul-sek B Begantugbayhan @La Lune cetrina
Ankarada ağustos ortasında üşümüştüm ben@La Lune birde ankara buz gibi ben cocuga iki uzun kollu zibin biri ince biri az daha kalin yada ikiside ince birtane ust uzun kollu. Altinada corap, tayt niyetine ince patikli alt ustune de normal patiksiz alt giydiriyorum. Evde kombide yaniyo ama ben bile hirkayla oturuyorum cocugun yuzu buz kesiyo bazen bazende normal sicaklikta oluyo
Ben gynoferon ve dcavite devam ediyorum canımBende sorcaktm simdi gynoferon mi iciosunjz? Ben dogum dan sonra bikac gun ictim sonra biraktim icmeyi ve inanilmaz sacim dokuluyo icsem etksii olurmu acabasi
Virüs hastalıklarında antibiyotik işe yaramıyor.uzun ve zorlu bir süreç bu hastalığın tedavisi.Allah korusun ya alirlarsa bu virüsü ,yaptırıcam ben.Kizlar rota virus asisi yqnlis yazmista olabilirim 160 tl.olan bazi drnoneroyor bazisi önermiyor ben yaptıralimmi kararsizim fikirleriniz neler bakalim yaptiran vqrmi
Doğduğu gunden beri gundüz uyumadi benim oğlum hiç.gece dediğin sekilde memede uyuyakaliyor ve beraber yatiyoruz.Kizlar merhaba. Daha once yazilanlari okuyamadim, gunduz uykulariyla ilgili napiyorsunuz? Bizim sipa doğduktan sonra 3 hafta nereye koysan uyuyordu. Ama son haftalarda gunduz uykusu hic yok. Memede iken uyuyor. Yatirmaya kalkarsam saniyesinde uyaniyor. Aksam yikayip emzirip, 1 saat piş pış seansindan sonra uyutuyorz. Bazen 1 e kadr uyuyor bazen arada uyaniyor gene piş piş. Gece 1 den sonrada bazen 1 saate bir bazen 2 saatte bir uyaniyor. Emzirip uyutoyorum. Saba 5 ten sonra da kaka seansi başliyor 2 saat ikiniyor. Uyumali uyanmali geciyor. Gece bu uykulardan sonra gunduz neredeyse hic uyumuyor. Emmeyle uyumayan bebegi baska turlu nasil uyutacgim bilmiyorum. Ben bisiler yapmazsam o aksama kadr uyumayacak. Uyumadıkçada sinir yapiyor. Bu konuyla ilgili yazilan birsey varsa takip demedim. Yardimci olun lutfen.
Allah seni hahahahah
Sen ne diyosun kar sogugu resmen buzz. Valla kisinda katlarini cogaltirim artik robokop gibi gezinir cocuk napimKiz o kadar sogudu mu ankara??? Kışın ne giydircen sen bu cocuga yahuu abooo
Zaten niyeti varda hala lohusayim ben diye kandiriyorumBallı pekmezli ilık sütadam M.Aliye kardeş yapak deyip koşmasın sana her gece
Aaa ben accaippp derecede cikolata tuketirim oyle boyle degil evde bi bakkal dukkani vardir yani abur cubur cikolataSelam kızlar.
Aslan'ı bugün Dr götürdüm. Çok öksürmeye başlamıştı.. faranjit olmuşserum fizyolojikle burnunu açacaksın dedi Dr. Dik yatacakmış.
Mukuslu kakayı sordum..süt ürünleri ve çikolatalı gıdalar tüketildiğinde bazı bebeklerde böyle olurmuş.
Yelegini uyaninca kucakta gezecekse giydiriyorum canim. Valla izmiri bilmem de ankarada kar sogugu var.İyi bence. Bizim kalorifer yanmıyor bende buna ek bir de yelek giydiriyorum. Kendim kaç kat giyiyorsam o da öyle.
Aminnn. Benimkinin kendi bildigi dogrudur sagolsun. Herseyi iyi hos Allah binkere razi olsun ama bazi huylari bezdiriyo :)İnatçı kocalara laf geçirmek zor Allah iki kere yardımcın olsun
Kiz donuyoz sorma ben neysede oglan hasta olcak diye odum kopuyo gerci bende olmiyimde bulasmasinAnkarada ağustos ortasında üşümüştüm ben
Iyi bari ben biraz fazla abarttim heraldeKizlar okuyorumda yazdiklarinizi kaka olayi gecmis bende korkup ilk gordugumde doktora gotrmustum .on sut fazlaligi usutme yetersiz beslenme hepsi olabiliyor ama bi de bagrsakta kaka bekleyincede oluyo .kakayi brktrp yapiyosa da oluyms .dktr hc telas etmedi
Vazgectim kuzum ya mama iyi degil zaten. Zorunlu durumlar haric mamadan yana degilim ama ana yuregi ac zannediyorum icim burkuluyo iste. Cunku benimki az biraz oburixte masallahtugbayhan esnle bebegn kilosu muhbttleri bzdede donuyor.bnde bebeği zayf görüp mama takviyesi Verdm.aslnda sdece bi taknti.sncta bbk mama saysi artti.su anda gunde dort kere veryrm.birle baslsmstm.bbkte alsti.sutlerm cok akti bosuna .smdi memede bi saat duran cocck bes dk keyflniyo snra ağzını acp mma bkliyo.kolaya alsylar .bn alstrma derim
Anam bu neeee?gülüyo bi de yerim ben onu
Ay yerim bu minnaki benb
Kizlar bisey sorucam biz simdi gaz yapmasin bebege gecmesin doye dikkatv ediyoruz ya.bu durum nezamana kadar surecek.yani biz nezaman kacinci ayda rahatlayip kurufasulye,nohut vs.yiyebilicez acabA
Iyi masallah:) valla herseyden korkar oldum yaaBen geçen hafta kuru fasulye yaptım yedim ama kimyonlu suyla haşlayıp o suyu döktüm sonra pişirirkende içine kimyon koydum bi skıntı olmadı kızımda ve bende.
Bende yaptirmayi düşünüyorum ole dr karasiz hepsi farkli konusuyir damla olacak bildigim kadariyla bizimki kasikla bile suyu zoe aliuir nasi 10 damla surup verecekler merak ediyorum acmi gotursem karnini doyursammi sen nasi yapicanVirüs hastalıklarında antibiyotik işe yaramıyor.uzun ve zorlu bir süreç bu hastalığın tedavisi.Allah korusun ya alirlarsa bu virüsü ,yaptırıcam ben.
Aç götürme canım zayıflatılmış ta olsa virüs bu aşı denilen şey sonuçta.tok olsun yavrun.onlar becerir merak etme:)Bende yaptirmayi düşünüyorum ole dr karasiz hepsi farkli konusuyir damla olacak bildigim kadariyla bizimki kasikla bile suyu zoe aliuir nasi 10 damla surup verecekler merak ediyorum acmi gotursem karnini doyursammi sen nasi yapican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?