2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar bizim beb kakayi gunde 1 yapmaya baslamisti, bir tanidigim dedi,evde kullandiginiz suyu degistiriin diye,bende degistirdim 3 gundur duzenli rutininde devam ediyor,emzirebler icinde durum ayni, S sultanseda canim senin bebe hala kaka yapamiyor mu? Sende bir suyunu degistirmeyi dene,ben gittim en iyi odulu olan suyu aldim,erikli falan degil,saka su aldim. Ben bile icerken cok rahatliyorum,cok kolay sindiriliyor bu su. Bazi insanlarin vucudu su seciyormus,su icsem yariyor deniliyor ya hani dogruymus,su kilo aldirabilir mis cunku sindirilemedigi icin sislik yapiyormus, ama bazi sularda kolay sindirildigi icin zayiflamaya bile cok yardimci oluyormus, aklinizda bulunsun

Ben de elleri soguksa cok sicaklamistir diye biliyorum. Eller klima gorevi gorup vucudu sogutmaya calisirmis dediler hatta. Hangisi dogru simdi

Benimkinin burnu akmiyor ama genzi dolu fokur fokur. Doktor gogsunden ses gelmiyor problem yok serum fizyolojik kullan ve aspirator ile burnunu cek dedi ama sumuk gelmiyor hic. Genzindekileri de cekemem ya :) beyni gelecek cocugun aparata :)
Dik yatamiyor benimki ya cok uyaniyor hep yuzustu yatiriyordum. Dik yatmasi gerekliligi nedenmis ki?

Benim süt ondan mı az acaba, içmiyorum kan haplarımı değerimde hastaneden çıkarken 7,5 dy

İyi bence. Bizim kalorifer yanmıyor bende buna ek bir de yelek giydiriyorum. Kendim kaç kat giyiyorsam o da öyle.

Canim yarım kundak yap sıçrayarak uyanmaz o zaman.

Benimki hep sicriyor yaa kundak yaptirmiyor tehlikelimi sıçraması
Tehlikesi yok canım refleks sadece.
Hahahhaa aynen bu ne?

Ben doğumdan sonra verilen o hapı içmedim acaba bi sorun olur mu icsem mi ki?

Haftalardır aynı soğan var,üstelik kabuklu bütün halde soymak mi lazım?
Ben soydum canım kesin bilmiyorum ama. Bence için kızlar kan hapı halsizlik yapar kansizlik. Zaten düzgün uyku yok cok zorlanirsiniz. Ben kemik yapım sağlam kalsın diye d vitamini de içiyorum.
Emzirme dönemi de hamilelik gibi önemli bir dönem,saç dokülmesi yaşamamak için iç dedi benim dr.
Evet saçım hiç dökülmedi.

Kizlar rota virus asisi yqnlis yazmista olabilirim 160 tl.olan bazi drnoneroyor bazisi önermiyor ben yaptıralimmi kararsizim fikirleriniz neler bakalim yaptiran vqrmi
Ikinci ay asilariyla birlikte yapildi bizimki. Enistemin abisi cocuk doktoru, o yapilmazsa ilk rota enfeksiyonunu agir atlattiklarini soyledi. Biz de yaptirdik.

Aynen canim solgar in demir hapini aliyorum kabizlik yapmiyormus. D vitamini bende aliyorum hem kis geldi evden ciktigim yok hemde bagisiklik sistemim icin. Grip asisindan 10 kat daha etkili d vitamini

Ballı pekmezli ilık sütadam M.Aliye kardeş yapak deyip koşmasın sana her gece
Ah Ahahahhaha işte bu süperdi.
Bende sorcaktm simdi gynoferon mi iciosunjz? Ben dogum dan sonra bikac gun ictim sonra biraktim icmeyi ve inanilmaz sacim dokuluyo icsem etksii olurmu acabasi
Ben feramat içiyorum. Günde 2 kere.
Dönüyorsa yapmayın canım. Ya da gündüz uykusunda yapın sadece. Sıçramayı engellemek için reflu yatağınız varsa yüzüstü yatırın. Bu yataklar boğulma engelleyici deliklerle dolu.

Herkese yazmışsın ya ben beni beni bihterini nasıl unutursun
Bende yokum.
Bende içirsem mi d vitamini kalçası için ?
İçilmiyor musun? ıcirıyorum canım çok önemli kemik gelişimi için.
Ben dun yaptırdım. Kararı anneye kalmis bir aşı. Yaptırdıktan sonra daha çok araştırsam miydi diye düşündüm ama ne bileyim. 2 hemşirenin de bebekleri varmış kendileri de yapmışlar.
Yani etkisi oldu mu?

Götürdüm tabiki canım damlayı doktor tavsiyesiyle kullanmaya başladım. Salya yeni başladı serumla ilgili olduğunu düşünmüyorum,elini yumruk yapıp ağzına sokuyor salya akmaya başlıyo ondan sonra bi ara diş falan mı çıkarcak diye diş aramaya başladım:)

Ben de elleri soguksa cok sicaklamistir diye biliyorum. Eller klima gorevi gorup vucudu sogutmaya calisirmis dediler hatta. Hangisi dogru simdi
Seninki doğru canım. Ben yanlış yazmışım. Şimdi düzelecektim ki sen yazdın.
Kizlar bisey sorucam biz simdi gaz yapmasin bebege gecmesin doye dikkatv ediyoruz ya.bu durum nezamana kadar surecek.yani biz nezaman kacinci ayda rahatlayip kurufasulye,nohut vs.yiyebilicez acabA
4. Aydan sonra canım.
Benim süt ondan mı az acaba, içmiyorum kan haplarımı değerimde hastaneden çıkarken 7,5 dy
Olabilir güzelim. Hem kan hapı iç hem emzirme kampı yapabilirsin. Artar o zaman süt.
7.5 çok çok az. Benim 10 olduğu halde doktor ne kadar uğraştı yükselmesi için.

Aynen canim solgar in demir hapini aliyorum kabizlik yapmiyormus. D vitamini bende aliyorum hem kis geldi evden ciktigim yok hemde bagisiklik sistemim icin. Grip asisindan 10 kat daha etkili d vitamini
Kesinlikle katılıyorum. D vitamini eksikliği depresyona bile sebep olabiliyormus.

Can'ım çok çok teşekkür ederim paylaşımın için ama benim inat oğlum kabul etmedi ne yaptıysak bundada bir kaçını denedim enjektörü kaşığı alışkanlık sulugu illa elleriyle göğsümü tutup içecek .. Birde önsüt gerçekten kilo aldırmıyor sağıp zorla verdiğimiz dönem gram kilo almadı

goqce tatlım Ada'm tam bir ruh hastası iyi yapmışsın engellemekle .. Ya neden bu kocaların babaları sorunlu birer psikopat

Can'ım geçmiş ol sun sana Bebiş içinde uyusada üç yada 4 saate bir sen al emzir onu annesi sonra kaldığı yerden devam etsin uyumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…