- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Ben de elleri soguksa cok sicaklamistir diye biliyorum. Eller klima gorevi gorup vucudu sogutmaya calisirmis dediler hatta. Hangisi dogru simdiBu arada kizlar 5. Aydan önce çocuklar havale geçirmezmiş. Havalenin asıl sebebi çok giydirme imiş. Elleri çok sıcaksa bebek terliyor imiş. İyi olan ılık sıcaklık imiş. 38 derecenin üstü ateş tehlikeli olabilir dedi. Bir de grip salgını varmış davranın soganlara. Ben her gün yeni kesip koyuyorum.
Benimkinin burnu akmiyor ama genzi dolu fokur fokur. Doktor gogsunden ses gelmiyor problem yok serum fizyolojik kullan ve aspirator ile burnunu cek dedi ama sumuk gelmiyor hic. Genzindekileri de cekemem ya :) beyni gelecek cocugun aparata :)Selam kızlar.
Aslan'ı bugün Dr götürdüm. Çok öksürmeye başlamıştı.. faranjit olmuşserum fizyolojikle burnunu açacaksın dedi Dr. Dik yatacakmış.
Mukuslu kakayı sordum..süt ürünleri ve çikolatalı gıdalar tüketildiğinde bazı bebeklerde böyle olurmuş.
Benim süt ondan mı az acaba, içmiyorum kan haplarımı değerimde hastaneden çıkarken 7,5 dyAkil akıl gel k.cima takıl. Bölüm bölüm olması değil sağlıklı olması önemli bu kafayla obez yapar çocuğu güzel bakıyor desinler diye.
Kanın hapı alıyor musun? Süt kandan yapılırmış. Eğer kan değerleri iyi değilse sütun besleyiciligi düşer.
İyi bence. Bizim kalorifer yanmıyor bende buna ek bir de yelek giydiriyorum. Kendim kaç kat giyiyorsam o da öyle.La Lune birde ankara buz gibi ben cocuga iki uzun kollu zibin biri ince biri az daha kalin yada ikiside ince birtane ust uzun kollu. Altinada corap, tayt niyetine ince patikli alt ustune de normal patiksiz alt giydiriyorum. Evde kombide yaniyo ama ben bile hirkayla oturuyorum cocugun yuzu buz kesiyo bazen bazende normal sicaklikta oluyo
Canim yarım kundak yap sıçrayarak uyanmaz o zaman.Bide hala hafif sıçramaları var, sabah evde bir terör estirdim herkes bir dağınık bir dağınık yerde bişi olsa üstünden atlıyorlar tabi negatif doldum çocumm etkilenmişdir diyorum, ayyy neler diyorum sürekli kafa sesinle konuşmaktan huni takacağım iyi ki varsınz
Tehlikesi yok canım refleks sadece.Benimki hep sicriyor yaa kundak yaptirmiyor tehlikelimi sıçraması
Hahahhaa aynen bu ne?
Anlamadım ki valla iki elini yanlara doğru açarak hoplayarak titriyor 1/2 sn yine var off offfBenimki hep sicriyor yaa kundak yaptirmiyor tehlikelimi sıçraması
Ben soydum canım kesin bilmiyorum ama. Bence için kızlar kan hapı halsizlik yapar kansizlik. Zaten düzgün uyku yok cok zorlanirsiniz. Ben kemik yapım sağlam kalsın diye d vitamini de içiyorum.Ben doğumdan sonra verilen o hapı içmedim acaba bi sorun olur mu icsem mi ki?
Haftalardır aynı soğan var,üstelik kabuklu bütün halde soymak mi lazım?
Evet saçım hiç dökülmedi.Emzirme dönemi de hamilelik gibi önemli bir dönem,saç dokülmesi yaşamamak için iç dedi benim dr.
Ikinci ay asilariyla birlikte yapildi bizimki. Enistemin abisi cocuk doktoru, o yapilmazsa ilk rota enfeksiyonunu agir atlattiklarini soyledi. Biz de yaptirdik.Kizlar rota virus asisi yqnlis yazmista olabilirim 160 tl.olan bazi drnoneroyor bazisi önermiyor ben yaptıralimmi kararsizim fikirleriniz neler bakalim yaptiran vqrmi
Aynen canim solgar in demir hapini aliyorum kabizlik yapmiyormus. D vitamini bende aliyorum hem kis geldi evden ciktigim yok hemde bagisiklik sistemim icin. Grip asisindan 10 kat daha etkili d vitaminiBen soydum canım kesin bilmiyorum ama. Bence için kızlar kan hapı halsizlik yapar kansizlik. Zaten düzgün uyku yok cok zorlanirsiniz. Ben kemik yapım sağlam kalsın diye d vitamini de içiyorum.
Evet saçım hiç dökülmedi.
Ah Ahahahhaha işte bu süperdi.Ballı pekmezli ilık sütadam M.Aliye kardeş yapak deyip koşmasın sana her gece
Ben feramat içiyorum. Günde 2 kere.Bende sorcaktm simdi gynoferon mi iciosunjz? Ben dogum dan sonra bikac gun ictim sonra biraktim icmeyi ve inanilmaz sacim dokuluyo icsem etksii olurmu acabasi
Dönüyorsa yapmayın canım. Ya da gündüz uykusunda yapın sadece. Sıçramayı engellemek için reflu yatağınız varsa yüzüstü yatırın. Bu yataklar boğulma engelleyici deliklerle dolu.Yatarak emiyordu birden kustu. ağzında meme olunca boyle yüzüne gitti. Bendeki paniği görmeniz lazımdı. Aşılı haliyle yıkayamam nasıl temizlesem diye düşünürken bi yandan da ters çevirdim sırtına vuruyorum boğazına kaçmıştır diye. Bi çevirdim gülüyor şebek.
Önce sildim sonra yüzünü yıkadım da kuruladım. Aşılı olmasa banyo yaptırıdım.
Canım bende yarim kundak sıçramayı engeller diye düşünmüştüm ama artik yan falan dönüyorlar ya mazallah yüz ustu falan gelirse kurtaramaz kendini @m.beauty hakli. O söyleyince dank etti.
Bende yokum.
Herkese yazmışsın ya ben beni beni bihterini nasıl unutursun
İçilmiyor musun?Bende içirsem mi d vitamini kalçası için ?
Yani etkisi oldu mu?Ben dun yaptırdım. Kararı anneye kalmis bir aşı. Yaptırdıktan sonra daha çok araştırsam miydi diye düşündüm ama ne bileyim. 2 hemşirenin de bebekleri varmış kendileri de yapmışlar.
Canim doktora gittik bugun.cok sukur biseyi yok dedi birun tikanikligi dedi bize.damlaya devam etmemi soyledi.insallah gecer.ben hic kullanmamistim serumu belkide bizim ondan olmustur.buarada sen hic gotrdunmu doktora bide serumu damlatip salya kendisimi geliyor.
Seninki doğru canım. Ben yanlış yazmışım. Şimdi düzelecektim ki sen yazdın.Ben de elleri soguksa cok sicaklamistir diye biliyorum. Eller klima gorevi gorup vucudu sogutmaya calisirmis dediler hatta. Hangisi dogru simdi
4. Aydan sonra canım.Kizlar bisey sorucam biz simdi gaz yapmasin bebege gecmesin doye dikkatv ediyoruz ya.bu durum nezamana kadar surecek.yani biz nezaman kacinci ayda rahatlayip kurufasulye,nohut vs.yiyebilicez acabA
Olabilir güzelim. Hem kan hapı iç hem emzirme kampı yapabilirsin. Artar o zaman süt.Benim süt ondan mı az acaba, içmiyorum kan haplarımı değerimde hastaneden çıkarken 7,5 dy
Kesinlikle katılıyorum. D vitamini eksikliği depresyona bile sebep olabiliyormus.Aynen canim solgar in demir hapini aliyorum kabizlik yapmiyormus. D vitamini bende aliyorum hem kis geldi evden ciktigim yok hemde bagisiklik sistemim icin. Grip asisindan 10 kat daha etkili d vitamini
Can'ım çok çok teşekkür ederim paylaşımın için ama benim inat oğlum kabul etmedi ne yaptıysak bundada bir kaçını denedim enjektörü kaşığı alışkanlık sulugu illa elleriyle göğsümü tutup içecek .. Birde önsüt gerçekten kilo aldırmıyor sağıp zorla verdiğimiz dönem gram kilo almadıBizimki de hic kapattirmiyor kolları. E sıçrayınca da uyanıyor
Çok şükür ateşsiz atlatmışız canım. Bende boşuna ilaç vermek istemedim.
Canım sağdığın sütleri şu şekilde vermek ise yarar mi acaba ?
Eki Görüntüle 1899997 Eki Görüntüle 1899998
Gökçe bu adam gerçekten problemliinsanin aklına neler gelir böyle bi mesajla.
Ebebekten Ateş ölçer alacaktım aksam bakmaya fırsat olmadı gece de 2 defa uyandım ama uyku sersemi unutmusum9 da aklıma geldiğinde bitmişti
Can'ım geçmiş ol sun sana Bebiş içinde uyusada üç yada 4 saate bir sen al emzir onu annesi sonra kaldığı yerden devam etsin uyumayaKızlar doktordan geldim
Yaşlı nineler gibi liste yapıp gittim unutmıyayım soracaklarımı diye
İçerde konuş konuş 1 buçuk saat kaldım
Okadar çok şey saydımki hepsi bugüne yetişmedi
Hihi. Ayın 4 ne tekrar randevu verdi
Öncelikle bulantı ve başdönmesi dışında tarif ettiğin ağrılar safra kesesine ait değil dedi
(Ki bende böyle düşünüyordum zaten:)
Anam bana bir parmak bir Demir parçası girdi iğreeennçççiçerde rahim ağzındada sorun yokmuş, usg leri yok tabi :))
Kadın doğumcuya en acilinden sefkiyatımı yaptı ordan randevu bekliyeceğim.
Bütün kan değerleri ve gaita testi normal çıkmış sonuçlar
Bana NE zıkkım olmuş bende anlamadım
@tugbayhankelebek.hill
Doktor ::İshal gibi sarı veya portakal rengi ,kahve rengi kakalar
Çook normal bebeklerde dedi
Ama yeşil kaka kesinlikle doymadığının işaretidir dedi .
Demekki ben yavrumu iki gündür iyi doyuramamışımama kendi suçu insan 11-12 lerde Uyuyup gece kalkmazmı ben açım diye
Bu boyuyla iki gündür sabaha kadar yatıyor
Senin yaşın ne başın ne miden ne ki
Tövbe tövbe tabi aç kalır kaka yeşil olur böyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?