2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kuzum o kadar ağlıyor ki son çare artık meme veriyorum sadece memede sustuğu zaman veriyorum.
Ben de ayırt etmeye başladım artık gaz ağlaması,uyku ağlaması,sıkıldım ağlaması,hiçbirşekilde susmayacağım meme ağlaması:)

Kizlarin turkce biliyo dimi ? Evde konusuyorsunuz turkce heralde.

Deli Nisa danca konuşur genelde arada İngilizce sürekli ıpad izlemekten :))
Türkçe yok denecek kadar az
Zaten hangi dil olursa olsun birtürlü konuşmaya tam anlamıyla başlamadı henüz
Kendince bi çorba yapıp ortaya koymuş :))

Büyük kızım türkçe konuşur evde okulda danca

Benimkinide Allah rast getire bazen stres basınca danca, türkçe, Almanca, İngilizce hepsi birbirini kovalıyor çocuklara kızınca

İnşallah uzak durur senden ..Can'ım inan bana benimde bu hayatta en nefret ettiğim insan tipi bana desin ki günahını ver onu bile vermem bir insanın konuşması ses tonu bile insanı tiksindirir mi beni tiksindiyor arkadasım ben sırf bu yüzden eşimle nişanlıyken ayrılmayı bile düşünmüştüm .. Eşime olan sevgim ağır bastı tabi

Valla o yasli bunaklar umurumda degil kollarim sirtim agrimasa 24 saat indirmem tepemden oylede bi manyagim ama gucum yok iste :) cocuk ne bilsin daha kucagi da simarsin sacma
Benim ki bu satırları olurken bile kucağımda kokusuna kurban olsun annesi inan bana zaten büyüdükçe alışkanlık diye birşeyleri kalmıyor değişiyor huyları

Yaaaaa okurken ben yoruldum Allah sana güç versin .. Benim ne büyük oğlum uyudu ne küçüğü şimdi iki oğlumla sabahlar olmasın yapıyoruz

honeybee_34 Madam cetrina
m.beauty gul_sek
Nasıl gidiyor hanımlar
Geceniz hayır olsun
Benim kız yarım saat önce uyudu , burnu tıkalı biraz bide sıçramalar var.. Şimdi internetde dolaşıyorum, epilepsi de de sıçrama oluyormuş, dış dünyaya alışma süresi olduğu içinde, korkuturlarmış olurmuş, kuran koydum yanına öyle bekliyorum toplam 3 sat uyudum dünden beri, iş güç de çok yaptım eşim işde gelmedi daha kızlar uyuyor benim gece böyle kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…