Sutunuz ıle sılın sut damlatın gozune arkadaslarrrBenim kızımında sağ gözü iki gündür tekrar çapaklandı, masaj yapıyorum serum fizyolojiyle sildim, damla kullanmıltık 1 aylıkken çok olmuştu çapak..
Kuzum o kadar ağlıyor ki son çare artık meme veriyorum sadece memede sustuğu zaman veriyorum.Anneler yani bizler kiyamiyoruz ama her aglamasi aclik degilki benimkimuykusu vardada agliyor kucak osteyincede agliyor yada gaz icinde agliyor bildiklerintek sey aglamak ben mamamdan once digerlerini deniyorum ama aclik aglamasinfarkli ogrendim bazen tutturamiyorum ama kilo fazlasiniyi degil tabikide yazik yavrummdiyet yaptiracakalr dah kotu olmadan onlenemsi iyi olmus drdigin gibi 600 ila 1 kilonarasi makbul
Hadi simdide bunu tartisalim neden parcaciksiz
Canım herşey üşütmeden eskilere göreAnnem diyo ki goz capaklanirsa bebek basini usutmustur,soguk almistir eskiden oyle derlermis
Kizlarin turkce biliyo dimi ? Evde konusuyorsunuz turkce heralde.
Sütün steril halini nasıl koruyorsun canım?dr.a götürülse her ihtimale karşın.Sutunuz ıle sılın sut damlatın gozune arkadaslarrr
İlk önce süt damlattım,sonra 1 aylık göz kontrolü için doktora gittik serum fizyoloji ile silip masaj önerdi dr umuz, ve geçmezse damla.Sutunuz ıle sılın sut damlatın gozune arkadaslarrr
İlk önce süt damlattım,sonra 1 aylık göz kontrolü için doktora gittik serum fizyoloji ile silip masaj önerdi dr umuz, ve geçmezse damla.
O küçük parçalar sindirilmeyen süt.artık tamamen sindiriyor demekki:)Hadi simdide bunu tartisalim neden parcaciksiz
Aynen içten dışa doğru silinecekmişBen ılık papatya çayına pamuk batırarak siliyorum içten dışa doğru
İnşallah uzak durur senden ..Can'ım inan bana benimde bu hayatta en nefret ettiğim insan tipi bana desin ki günahını ver onu bile vermem bir insanın konuşması ses tonu bile insanı tiksindirir mi beni tiksindiyor arkadasım ben sırf bu yüzden eşimle nişanlıyken ayrılmayı bile düşünmüştüm .. Eşime olan sevgim ağır bastı tabicetrina bende aynı şekilde günahım kadar sevmem en befret ettiğim insan tipi kendisi kocama da dedim muhattabm değil artık bundan sonra hala üstüme gelmeye kalkarsa büyük patlarım bu sefer evime bile gelemez ...
Benim ki bu satırları olurken bile kucağımda kokusuna kurban olsun annesi inan bana zaten büyüdükçe alışkanlık diye birşeyleri kalmıyor değişiyor huylarıValla o yasli bunaklar umurumda degil kollarim sirtim agrimasa 24 saat indirmem tepemden oylede bi manyagim ama gucum yok iste :) cocuk ne bilsin daha kucagi da simarsin sacma
Yaaaaa okurken ben yoruldum Allah sana güç versin .. Benim ne büyük oğlum uyudu ne küçüğü şimdi iki oğlumla sabahlar olmasın yapıyoruzYemek yap, masayı kur topla, bulaşıkları makineye koy. Koş nisa batırdı kendini onu yıka giydir, bir yandan Nevşin babada bağırıyor ona yetiş.
Nisa'yı yatağa koy sonra gel nevşini yıka emzir,
Başım döndü vallahi
Hanımefendi uyusun daha ortalık toparlanacak
Ortalık havlu, çorap,kıyafetler
Yarım toplanmış masa, mutfaktaki tezgahtan hiç bahsetmiyim
Sinirden bağırdım
Herif kalktı salonu topluyor battaniyeleri katlıyoryastıkları düzlüyor
Elin değmişken bide çay koy dedim
Benim kız yarım saat önce uyudu , burnu tıkalı biraz bide sıçramalar var.. Şimdi internetde dolaşıyorum, epilepsi de de sıçrama oluyormuş, dış dünyaya alışma süresi olduğu içinde, korkuturlarmış olurmuş, kuran koydum yanına öyle bekliyorum toplam 3 sat uyudum dünden beri, iş güç de çok yaptım eşim işde gelmedi daha kızlar uyuyor benim gece böyle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?