2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende uyuyorum artik canlar. Elif birazdan uyanacak gibi ama bakalım. Birde bizim tontis yanaklar hic ısınmıyor. Hep soğuk. Evde kalorifer yanıyor çünkü kollar hic kapanmıyor anası gibi hep yukarda kolları.
Artik besikte yer değiştirmeye başladı oynaya oynaya kenara gidiyor özellikle sağ yanina yatırdıysam. Yan yatıyor çünkü çok kusuyor. Şekil a da görmüştünüz

Buarada kızlar sizinkiler Nasıl uykuya geçiyor benimki anca ayakta gezerken mümkün değil sallayım ki yatsın :)

Valla benimkinin günü gününe uymuyor
Bütün pozisyonlardan geçiyoruz uyuyana kadar
Bugün enson ayakta sallayarak uyudu
Dün göğsümde uyudu , bazen kendi beşiğinde etrafı seyrederek.. hiiççç beli olmuyor bunun sağı solu :)))

Buarada kızlar sizinkiler Nasıl uykuya geçiyor benimki anca ayakta gezerken mümkün değil sallayım ki yatsın :)
Gündüz memede uyuyor bırakmıyor gece de kucağımda yatağa oturup zipliyoruz çok ağlıyorsa sakinleşene kadar fön makinesi çalışıyor (buna alıştırmayaydık eyiydi ama )

Buda güzelmiş Prenses keyfi Nasıl gelirse öyle uyuyor şimdi ne yapıyor kuzu

Gündüz memede uyuyor bırakmıyor gece de kucağımda yatağa oturup zipliyoruz çok ağlıyorsa sakinleşene kadar fön makinesi çalışıyor (buna alıştırmayaydık eyiydi ama )
Hadi bana şaka yaptığını söyle aman Gülsekçim hatırlar Mısın bilmem daha kimse doğurmamıştı yazdığımda ne yaparsanız yapın ama föne alıştırmayın diye çünkü onu Cidde'n bırakamıyorlar ilerde beynin çatlar

Kız fön makinesi açıyorum derken
Gerçeğini açmıyorsundur umarım
YouTube dan sesini açıyorsun değilmi sadece.
Allah korusun onun ısısından yangın çıkaranları okuduk haberlerde zamanında

Hatırlıyorum ama bunu canım kociskom! es geçti.. o yokken yapmıyorum. Ağlaya ağlaya sakinleşiyor ama babası hic dayanamıyor koşarak geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…