2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Öyle güzel anlatmışsın ki koşup gıdıklaya gıdıklaya öpesim geldi :) duyulandım valla

Anam bu neeee?gülüyo bi de yerim ben onu

Ay yerim bu minnaki benb

Ben bi ara kaka çeşitlerinin fotoğraflı bir yazısını paylaşmıştım bulursam ekleyeyim bari simdi zamanı bil kaka muhabbeti

Benim kv uyudu yerine koy diye tutturuyor bende kucağımda uyuyunca hic bırakasım gelmiyor.

kaç günde 300 aldı canım 1 ayda 600 hatta kilosu az değilse 500 bile olabilir. Elif 1 haftada hic almamıştı. Doktor kilo almaması problem değil zayıf bir bebek olmadığı için onu düşünme demişti. Son 5 günde de 80 gr almış.

Canım herşey üşütmeden eskilere göre

Misal teyzemler daha başka sebep duymadım herşeye üşütmüş damgası

Sütün steril halini nasıl koruyorsun canım?dr.a götürülse her ihtimale karşın.

Anne sütü steril fakat besleyiciliği yüksek olduğu için bakterileri de besler sut damlatmayin diye yazmıştı birileri fakat nerde ne zaman hiiç hatırlamıyorum :))

gul_sek bana basaaa basa geliyor buraya doğru beğenileri bitmedi taa geçmişten geliyor arkadaşlar

yaaa sessiz sessiz geliyordum ne güzel sona geldim bastım kahkahayı

Sen şu titreme olayını bide doktora danışsan diyorum
Google amca bazen insanı çok korkutuyor
Olmadık şeyler takar adamın kafasına

Uyuyamıyorum .bir derdim var bölümunde geziyom topikleri..yenigelin nickli biri bitlenmiş ne olur yardım diyo
Bi el at sevaptır.

Allah alah Bit ilacı yokmuymuş :)
Bende arada bakıyorum oralara
Ne çeşit dertler ve insanlar var
Okudukça insanın şükredesi geliyor valla

Yaaaaa okurken ben yoruldum Allah sana güç versin .. Benim ne büyük oğlum uyudu ne küçüğü şimdi iki oğlumla sabahlar olmasın yapıyoruz

Kız benim normal sıradan geçen birgünüm böyle herzaman :)) sen bide bunun çamaşır yıkama günü dip bucak giriştiğim günlerde gör beni :)))
Pisikedinin dediği gibi son vites herzaman

Ahahah hoşgeldin

Işe yaramamış bit ilacı.millet te gaz yağı sür,deterjanla yıka falan yazıyor..

Ayyyyyy maşallah Sana tatlım valla imrendim ben iki çocukta yerle bir oldum

1 saatte 4 defa acaba ishal mi oldu diye dusunuyo insan miktarı çok mu canım ?

m.beauty beni kaşıntı bastı
Evet Can'ım o yüzden şaşkınım çok kaka yapar ama bir saatte 4 defa yaptı yırtınarak ağladı ishal mi oldu acep benimde aklıma o geldi sabaha doktora gidecez bakayım ona soracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…