Uyuyamıyorum .bir derdim var bölümunde geziyom topikleri..yenigelin nickli biri bitlenmiş ne olur yardım diyo
Öyle güzel anlatmışsın ki koşup gıdıklaya gıdıklaya öpesim geldi :) duyulandım vallaİlk oğlumda sıkça duyduğum şeydi bu. Ben hep benim koynum kucağım onun için var başka işim yokki benim varsın alışsın dedim. Küçüğü de sürekli kucağımda tutuyorum..koynumda yatmayı seviyor misal...açıkcası bende seviyorum.
Bugün o kadar çok öptüm ki Aslan'ı belki bin belki milyon kez! Sırtından huylanıp gıdıklanıyorgıdığından öperken sırtını gıdı gıdı yapıyorum bildiğin kahkaha atıyor o öyle yaptıkça ben daha çok öpüyorum Hep gülsünler inşallah!!!
Bende hep vites 5tehız kesmeden son sürat!! Bebeler uyuduktan sonra eşim çekirdek mi çitlesek deyiverdi sinirim tepeme fırladı! Gece gece dökecek her yere hiç süpürge açamam!!!
Kız Allah iyiliğinidik dediysem yani şu reflü yastıkları nasıl eğimli o şekilde eğimli zeminde yatacak. Sırt üstü eğimli yatış.
Allahım sana geliyorum! Bi parçacıksız kaka sıkıntımız yoktu ahanda o da oldu. Şimdi yarın ben incelemeye başlarım
Kızlar onu geçtim de benim oğlan şimdiye kadar 300gr almış26 ekimde 3 ayı dolacak. moralim çok bozuk. Cokur cokur emiyor. Karnı doymasa günde 5-6 kez kaka yapmaz. Tekrar meme verdiğimde emmeyi reddetmez... offf şaşırdım
Anam bu neeee?gülüyo bi de yerim ben onu
Ay yerim bu minnaki benb
Öksürüp balgamını atamayınca kusuyor. Ayrıca düz yatınca da çok öksürüyor onun için dik yatacak.
Bebeğin hareketlenmeye başladığında gaz olayları son bulacak. Yani takriben 4-5 aylarında.
Hey maşallah barekallah! Tosun toraman maşallah!
Öyle her meme istediğinde vermeyle herkesin bebeği öyle tombul olmaz. Yapı ve soya çekimdir o. Hem anne sütüyle obez olunmaz. Mama içiyor olsa bi nebze işkillenilir ama içmiyor. Hareketlendikçe tombikliği azalır. Benim yeğenim 4100 doğdu ilk ayın sonunda 6 kiloydu. Sadece anne sütüyle besleniyordu ki bacım bildiğin sağmaldı maşallah Bi sağışta 2 memeden 600cc süt çıkıyordu ve o sütlerin hepsini içiyordu!! Şuanda 2,5 yaşında gayet normal bir çocuk.
gul_sek Elif'iimmmm Ya ben o tombul suratı ısıra ısıra yerim! Maşallah sana!
Öp öp kokla yerime :)
Ayyyyyy hehehenasıl becerdi bunu cadı şirine
Maşallah çok tatlı
Yatarak emişiyorduk. Ne de güzel sakin sakin emiyordu birden lörk diye çıkarınca e karşısında meme var.. sekti surata yapıştıyapıştı diyorum çünkü hırıltı vardı attı hepsini. Fotoğrafta az bile gülüyor ilk halini görseniz o halde yiyesim geldi
Aç götürme canım zayıflatılmış ta olsa virüs bu aşı denilen şey sonuçta.tok olsun yavrun.onlar becerir merak etme:)
Bizimki kaşıkla arada mama yer,gaz icin surubu var, ilacı var suya 10damla damlatıp verdigim kaşıkla veriyorum.onlar direkt damlatacaklar galiba ağzına.
gul_sek yaptırdı bu aşıyı
Rota aşısı enjektör ile ağzına sıktı zaten 3 iğneden sonra sersem olmuştu yavrum anlamadı birşey.
hayalimsin1 yeşil kaka fazla beslenmeden de oluyor ama bebelerin kakasıyla kafayı bozduk
Bebeği kucağa alıştırmışsın diyen beyinsizler için yazılı açıklama
Yenidoğan bebeğini kucağından indirmeyen anneler, çevresindeki insanlardan sık sık şu sözleri duymuştur: Bebeği kucağına alıştırma, şımarır, hep kucak ister. Bu sözlerden etkilenmeyenanne sayısı hayli azdır. Anneler, bebeklerini her kucakladıklarında, bebeğini salladığında adeta yukarıdaki o cümleler kulaklarında çınlar: Bebeğini kucağa alıştırma! Halbu ki bebeği sık sık kucağa almak, ona sarılmak, ona ilgi ve sevgi göstermek onu asla şımartmaz. Kimi uzmanlar bu konuda şöyle bir yorum yapar: Bebeği kucağa alıştırmakonusunda en katı kurallı olan kişiler eski topraklar, yani yaşlılardır. Bunun nedeni ise eskiden gelinler bebekleriyle çok ilgilenmekten iş yapmaz, kaynanalar da işlerin yarım yamalak kalmasına kızarak, bebeğiyle çok ilgilenmesin diye gelinlerine “bebeği kucağa alıştırma” derlermiş. Evin, bağın, bahçenin, tarlanın, ahırın işleri kalmasın diye kaynanaların uydurduğu bir yalan aslında bu! Bebeği kucağa alıştırarak onu şımartmak söz konusu olamaz. Zira istediğiniz zaman, bebeğin büyümeye başlamasıyla birlikte bu alışkanlığınızı değiştirmeniz mümkün. Unutmayın ki bebeğiniz ve sizin aranızda güçlü bir bağ olmak zorunda. Yenidoğan dönemi ise bu bağın ilk ve en güçlü olması gereken dönemler. Yeni doğmuş bir bebek sürekli ağlıyor ve buna kayıtsız kalıyorsanız asıl hata budur. Bebeğinize gerekli sevgiyi, ilgiyi, şefkati göstermekten geri kalmamalısınız. Unutmayın ki bebeğinizi kucaklayarak, ona dokunarak, onu uyutmaya çalışarak, onu besleyerek veya sallayarak, onu öperek, aslında bebeğinize çok büyük iyilikler yapıyorsunuz. Bu hareketler sayesinde bebeğiniz, henüz yeni tanıştığı bu dış dünyanın nasıl güvenli, sevgiyle dolu bir yer olduğunu hissediyor.
kaç günde 300 aldı canım 1 ayda 600 hatta kilosu az değilse 500 bile olabilir. Elif 1 haftada hic almamıştı. Doktor kilo almaması problem değil zayıf bir bebek olmadığı için onu düşünme demişti. Son 5 günde de 80 gr almış.İlk oğlumda sıkça duyduğum şeydi bu. Ben hep benim koynum kucağım onun için var başka işim yokki benim varsın alışsın dedim. Küçüğü de sürekli kucağımda tutuyorum..koynumda yatmayı seviyor misal...açıkcası bende seviyorum.
Bugün o kadar çok öptüm ki Aslan'ı belki bin belki milyon kez! Sırtından huylanıp gıdıklanıyorgıdığından öperken sırtını gıdı gıdı yapıyorum bildiğin kahkaha atıyor o öyle yaptıkça ben daha çok öpüyorum Hep gülsünler inşallah!!!
Bende hep vites 5tehız kesmeden son sürat!! Bebeler uyuduktan sonra eşim çekirdek mi çitlesek deyiverdi sinirim tepeme fırladı! Gece gece dökecek her yere hiç süpürge açamam!!!
Kız Allah iyiliğinidik dediysem yani şu reflü yastıkları nasıl eğimli o şekilde eğimli zeminde yatacak. Sırt üstü eğimli yatış.
Allahım sana geliyorum! Bi parçacıksız kaka sıkıntımız yoktu ahanda o da oldu. Şimdi yarın ben incelemeye başlarım
Kızlar onu geçtim de benim oğlan şimdiye kadar 300gr almış26 ekimde 3 ayı dolacak. moralim çok bozuk. Cokur cokur emiyor. Karnı doymasa günde 5-6 kez kaka yapmaz. Tekrar meme verdiğimde emmeyi reddetmez... offf şaşırdım
Canım herşey üşütmeden eskilere göre
Sütün steril halini nasıl koruyorsun canım?dr.a götürülse her ihtimale karşın.
Benim kız yarım saat önce uyudu , burnu tıkalı biraz bide sıçramalar var.. Şimdi internetde dolaşıyorum, epilepsi de de sıçrama oluyormuş, dış dünyaya alışma süresi olduğu içinde, korkuturlarmış olurmuş, kuran koydum yanına öyle bekliyorum toplam 3 sat uyudum dünden beri, iş güç de çok yaptım eşim işde gelmedi daha kızlar uyuyor benim gece böyle kuzum
Uyuyamıyorum .bir derdim var bölümunde geziyom topikleri..yenigelin nickli biri bitlenmiş ne olur yardım diyo
Bi el at sevaptır.
Yaaaaa okurken ben yoruldum Allah sana güç versin .. Benim ne büyük oğlum uyudu ne küçüğü şimdi iki oğlumla sabahlar olmasın yapıyoruz
Elif te 1 saat olacak uyuyalı bende burda takiliyorum işte basa basa
Ben bi ara kaka çeşitlerinin fotoğraflı bir yazısını paylaşmıştımbulursam ekleyeyim bari simdi zamanı bil kaka muhabbeti
Benim kvuyudu yerine koy diye tutturuyor bende kucağımda uyuyunca hic bırakasım gelmiyor.
kaç günde 300 aldı canım 1 ayda 600 hatta kilosu az değilse 500 bile olabilir. Elif 1 haftada hic almamıştı. Doktor kilo almaması problem değil zayıf bir bebek olmadığı için onu düşünme demişti. Son 5 günde de 80 gr almış.
Misal teyzemler daha başka sebep duymadım herşeye üşütmüş damgası
Anne sütü steril fakat besleyiciliği yüksek olduğu için bakterileri de besler sut damlatmayin diye yazmıştı birileri fakat nerde ne zaman hiiç hatırlamıyorum :))
yaaa sessiz sessiz geliyordum ne güzel sona geldim bastım kahkahayı
Ancak gelebildim ya ne çok birikmişAhahah hoşgeldin
Işe yaramamış bit ilacı.millet te gaz yağı sür,deterjanla yıka falan yazıyor..Sen şu titreme olayını bide doktora danışsan diyorum
Google amca bazen insanı çok korkutuyor
Olmadık şeyler takar adamın kafasına
Allah alah Bit ilacı yokmuymuş :)
Bende arada bakıyorum oralara
Ne çeşit dertler ve insanlar var
Okudukça insanın şükredesi geliyor valla
Kız benim normal sıradan geçen birgünüm böyle herzaman :)) sen bide bunun çamaşır yıkama günü dip bucak giriştiğim günlerde gör beni :)))
Pisikedinin dediği gibi son vites herzaman
Ay bildigin gibi ağlayıp duruyor şuan Allah ın koliği
Işe yaramamış bit ilacı.millet te gaz yağı sür,deterjanla yıka falan yazıyor..
Ay bildigin gibi ağlayıp duruyor şuan Allah ın koliği
Ayyyyyy maşallah Sana tatlım valla imrendim ben iki çocukta yerle bir oldumSen şu titreme olayını bide doktora danışsan diyorum
Google amca bazen insanı çok korkutuyor
Olmadık şeyler takar adamın kafasına
Allah alah Bit ilacı yokmuymuş :)
Bende arada bakıyorum oralara
Ne çeşit dertler ve insanlar var
Okudukça insanın şükredesi geliyor valla
Kız benim normal sıradan geçen birgünüm böyle herzaman :)) sen bide bunun çamaşır yıkama günü dip bucak giriştiğim günlerde gör beni :)))
Pisikedinin dediği gibi son vites herzaman
Ayyyyyy maşallah Sana tatlım valla imrendim ben iki çocukta yerle bir oldum
Bir sorunu var anlamadım yarın sabah hem aşısı hem kontrolü var gösterecem ..1 saatte 4 defa beline kadar kaka yaptı tüm gün yapıyorAllah'ın koliğigazı çıkasıca ahahha
Bende giderim birazdanAlışıyorsun zamanla :)))
Bir derdime gidip geliyorum bekle
Hoşgeldin tatlımAncak gelebildim ya ne çok birikmiş
Siz yazın bende şu bir derdim var kısmına bakayımneler var ya
Bir sorunu var anlamadım yarın sabah hem aşısı hem kontrolü var gösterecem ..1 saatte 4 defa beline kadar kaka yaptı tüm gün yapıyor
Evet Can'ım o yüzden şaşkınım çok kaka yapar ama bir saatte 4 defa yaptı yırtınarak ağladı ishal mi oldu acep benimde aklıma o geldi sabaha doktora gidecez bakayım ona soracam1 saatte 4 defa acaba ishal mi oldu diye dusunuyo insan miktarı çok mu canım ?
m.beauty beni kaşıntı bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?