2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben anneme geldim cocugu alip,annembakcakgece, bende full uyucambakalim, uzun zaman sinra ilk kez kesintisiz 5 saat uyucam haliba allahim cok heyecanliyim
Umarım doya doya uyursun hem sen hem oğlun çok rahat çok güzel derin uykulu bir gece geçirirsiniz

Kız fön makinesi açıyorum derken
Gerçeğini açmıyorsundur umarım
YouTube dan sesini açıyorsun değilmi sadece.
Allah korusun onun ısısından yangın çıkaranları okuduk haberlerde zamanında
Maalesef gerçeği Isıyı açmadan soğuk açıyor.Birde 10 15 saniye yetiyor susmasına. Bende korkuyorum zaten

Üç numaralar sanırım hepsi böyle rahat oluyorlar
İkiler insanı çıldırtıyor :))
Etrafımda kaç tane üç numara gördüysem rahat
İkiler hep deli niyeyse :))
Sen üç ten korkma bence
Yokkkkkkkkk ben üçü istemiyorum töbeeeee de kız iki tane yeter gurbet elde yalnız yalnız ben aldım ağzımın payını tek başıma doğum yaptım yetim gibi anam ağladı artık yemezler bu ikisi büyüsün konken partilerine gidecem

Maalesef gerçeği Isıyı açmadan soğuk açıyor.Birde 10 15 saniye yetiyor susmasına. Bende korkuyorum zaten
Benim küçük zibidim var ya teldeki hiç bir sese susmuyor ama saçımı kuruturken tilki gibi sessiz sakin beni izleyip susuyor fark ediyorum onda rahatladığını ama yemezlerrrrrr

Uyandirma yazik degil mi yaaaaa, nasilsa gunduz guzelbesleniyir,

Ya burcu bu yeşil kaka olayı kafama taktı ya bu doktor bugün ,o yüzden bütün gece emmediği için olabilirmi diye düşünmeden edemiyorum.
Bugün bi deniyeyim diyorum düzelme olucakmı diye
Değilse uyandırmicam artık varsın uyusun bundan sonra :)

Ben anneme geldim cocugu alip,annembakcakgece, bende full uyucambakalim, uzun zaman sinra ilk kez kesintisiz 5 saat uyucam haliba allahim cok heyecanliyim

Ohhh ne güzel
Tadını çıkar uykunun
İyiki bu anneler var ya öptüm ellerinden o annenin vallahi

Sana güzel uykular canım çok iyi etmissin :) uykun rüyayla bile bölünmesin güzel güzel uyu

Benim küçük zibidim var ya teldeki hiç bir sese susmuyor ama saçımı kuruturken tilki gibi sessiz sakin beni izleyip susuyor fark ediyorum onda rahatladığını ama yemezlerrrrrr

Bende bazen ağlarken bırakıp süpürge açıyorum ona susuyor. bari ise yarasın durduğu an diye evi süpürüyorum

Hadi bende uyudum belki 5e kadar uyanmaz. Yazmaya calisirim gelirsem

Hadi bende uyucam bnmki sızdı Allah Rahatlık versin iyigeceler tatlım

Yaf Yen'i Doğum yaptın hele bi zaman geçsin biraz istersin bir kızçen olmasını
Konken hanımı :))) kızınla gidersin konken partilerine

Bende büyük oğlan deli her bir hareketi var akıllara zarar

:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…