Neyse o sussun iyi olsun da her yol mübah artık :)Hatırlıyorum ama bunu canım kociskom! es geçti.. o yokken yapmıyorum. Ağlaya ağlaya sakinleşiyor ama babası hic dayanamıyor koşarak geliyor.
Umarım doya doya uyursun hem sen hem oğlun çok rahat çok güzel derin uykulu bir gece geçirirsinizBen anneme geldim cocugu alip,annembakcakgece, bende full uyucambakalim, uzun zaman sinra ilk kez kesintisiz 5 saat uyucam haliba allahim cok heyecanliyim
Ay kıyamam yaBen anneme geldim cocugu alip,annembakcakgece, bende full uyucambakalim, uzun zaman sinra ilk kez kesintisiz 5 saat uyucam haliba allahim cok heyecanliyim
Tam hayalimdeki bebeğe sahipsin tatlım
Maalesef gerçeğiKız fön makinesi açıyorum derken
Gerçeğini açmıyorsundur umarım
YouTube dan sesini açıyorsun değilmi sadece.
Allah korusun onun ısısından yangın çıkaranları okuduk haberlerde zamanında
Yokkkkkkkkk ben üçü istemiyorum töbeeeee de kızÜç numaralar sanırım hepsi böyle rahat oluyorlar
İkiler insanı çıldırtıyor :))
Etrafımda kaç tane üç numara gördüysem rahat
İkiler hep deli niyeyse :))
Sen üç ten korkma bence
Benim küçük zibidim var ya teldeki hiç bir sese susmuyor ama saçımı kuruturken tilki gibi sessiz sakin beni izleyip susuyorMaalesef gerçeğiIsıyı açmadan soğuk açıyor.Birde 10 15 saniye yetiyor susmasına. Bende korkuyorum zaten
Uyandirma yazik degil mi yaaaaa, nasilsa gunduz guzelbesleniyir,
Ben anneme geldim cocugu alip,annembakcakgece, bende full uyucambakalim, uzun zaman sinra ilk kez kesintisiz 5 saat uyucam haliba allahim cok heyecanliyim
Bende büyük oğlan deliÜç numaralar sanırım hepsi böyle rahat oluyorlar
İkiler insanı çıldırtıyor :))
Etrafımda kaç tane üç numara gördüysem rahat
İkiler hep deli niyeyse :))
Sen üç ten korkma bence
Maalesef gerçeğiIsıyı açmadan soğuk açıyor.Birde 10 15 saniye yetiyor susmasına. Bende korkuyorum zaten
Ben anneme geldim cocugu alip,annembakcakgece, bende full uyucambakalim, uzun zaman sinra ilk kez kesintisiz 5 saat uyucam haliba allahim cok heyecanliyim
Benim küçük zibidim var ya teldeki hiç bir sese susmuyor ama saçımı kuruturken tilki gibi sessiz sakin beni izleyip susuyorfark ediyorum onda rahatladığını ama yemezlerrrrrr
Hadi bende uyucam bnmki sızdı Allah Rahatlık versin iyigeceler tatlımSana güzel uykular canım çok iyi etmissin :) uykun rüyayla bile bölünmesin güzel güzel uyu
Bende bazen ağlarken bırakıp süpürge açıyorum ona susuyor. bari ise yarasın durduğu an diye evi süpürüyorum
Hadi bende uyudum belki 5e kadar uyanmaz. Yazmaya calisirim gelirsem
Yokkkkkkkkk ben üçü istemiyorum töbeeeee de kıziki tane yeter gurbet elde yalnız yalnız ben aldım ağzımın payını tek başıma doğum yaptım yetim gibi anam ağladı artık yemezler bu ikisi büyüsün konken partilerine gidecem
Bende büyük oğlan deliher bir hareketi var akıllara zarar
Hadi bende uyucam bnmki sızdı Allah Rahatlık versin iyigeceler tatlım
Kız aklıma girmeEsir edildim,şükretmeniz için yazıyorum,artık yaşamak istemiyorum diye bir topik var.yorumları okurken bi güldüm meme çıktı oglanın ağzından.ne zeki ne esprili hatunlar var kk da ...
Kız aklıma girmesonra uyuyamıyorum meraktan. Şimdi bakmazsam da olmaz..
Kız aklıma girmesonra uyuyamıyorum meraktan. Şimdi bakmazsam da olmaz..
Dayanamadım baktımAynen yaa bu kadın benide meraklandırıyor hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?