2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın tatlımm ay cok korkuyorum meme reddinden yaşamışsn daha önce cok yoruyordur inş normale dönrr canmm

Merhaba kızlar biz minnoş oğlum ile 5 günlük bir İtalya tatili yaptık geldik. Roma ve Güney İtalya. Çok sempatik bir gezi oldu. Bebişi gören herkes gülümsüyor birşeyler soruyor yardımcı oluyor. Tabi bizim için de onun için de yorucu oldu. Gece otelde uyanmadan 8 saat uyuduğu oldu :)
Bebek arabası almadık kanguru ile gittik. Taşıyamazdık çünkü. O yordu biraz bizi. Puset rahatlığı bir başka.

Buarada baba Sling diye birşey almıştım ama baktım olmayacak boba 4g aldım. Biraz pahalı ama hakikaten baya rahat. 4-5 saat rahat taşıdım.

Bizimkinde yeni bir huy peydah oldu. Eskiden yüzüstü yatıp başını kaldırırdı sürekli. Burada da hep dışarıya bakacağım diye yutturdu. Büyüyor galiba :) biraz oyun halısını kullanmaya başlayacağım artık.
Bu da bir hatıra fotoğrafımız:)

5 günde 1200 sayfa birikmiş Okuyabilir miyim bilmiyorum. Umarım herkes iyidir.

Kızlar lcw dan astronot tulum almıştım 3/6 ay ama buyuk geldi kızıma değiştirmek istiyorum ama aradan baya zaman geçecek galiba kaç gün değişme suresi var acaba bilen var mı?

Ah Ahahahhaha hiçbir şekilde susmayacağım meme ağlaması mi? Ahhhhaaaahhaaaa. Ay süper yaaa.

Canım herşey üşütmeden eskilere göre
Eskiden neden bu kadar çok havale geçirdikleri belli. Türk anası yılandan korkmaz yelden korktuğu kadar. Ver sıcağı ver örtüyü.

Gündüz memede uyuyor bırakmıyor gece de kucağımda yatağa oturup zipliyoruz çok ağlıyorsa sakinleşene kadar fön makinesi çalışıyor (buna alıştırmayaydık eyiydi ama )
Baby sleep sounds var uygulama. Onda açıyorum ben baya çeşitli sesler var. Tren falan.

Selam canım.

@cetrina yalnız değilsin. Bizim kiz da öyle uyuyor. Bakilacak illa etrafa.
Ayy çok mutlu oldum. Ümit var yani. Bizim kiz da aynen öyle 3 sn geçmez bağırır. Çorabımın giyemedim daha.
Güncelleme tamamlanmış. Nasıl yeni sürüm memnun musun? Biz hala ağlamalı modeldeyiz. Sabah gulerek uyansa ben hala uyuyorum derim.
Birçok annede olmuş böyle. Sebep ne acaba? Emziren anneler var faceden oraya yaz istersen.

Ay muhteşemsiniz. Yaa turla mi gittiniz?

Benimde sağ memeyi almıyor sıpa

Süpersiniz... bebekle zor oluyor geziler ama çok keyifli... 1 yaş civarı bebekler daha çok zorluyor gezilerde, en rahat dönemlerindeyiz aslında

Canım o memem daha küçük ve dolgun değil süt var şükür sağıyorum görüyorum ama sol tarafı tercih ediyorlar benim çocukllar... gerçi ben de olsam onu isterim

Ay muhteşemsiniz. Yaa turla mi gittiniz?

Çok Sağolasın canım. Yok kendimiz gittik. Kafamıza göre gezdik.

Süpersiniz... bebekle zor oluyor geziler ama çok keyifli... 1 yaş civarı bebekler daha çok zorluyor gezilerde, en rahat dönemlerindeyiz aslında

Ben de öyle okudum hep :/ bir de bir çocukla gezilir yine ama iki çocukla düşünemiyorum Nasıl olur

Çok Sağolasın canım. Yok kendimiz gittik. Kafamıza göre gezdik.

Ben de öyle okudum hep :/ bir de bir çocukla gezilir yine ama iki çocukla düşünemiyorum Nasıl olur
Ben de bilmiyorum deneyip görücez bu yaz nasipse ;( eşimle umreye gitmeyi istiyoruz ama nasıl olurr bilemiyorum

günaydın hanımlar
üç çocukla ev gezmesi bile zor.
en güzel zamanlarınız. gezin tozun ErdeminE Kubrah .

üç çocukla zor diye eşime kızlar için kıyafetler al dedim. ya yazlık almış ya da büyük. dün akşam acele gidip gezemeden hızlıca değiştirdim üç çocukla. gözüm kıyafetlerden çok çocuklardaydı.

Kızlar lcw dan astronot tulum almıştım 3/6 ay ama buyuk geldi kızıma değiştirmek istiyorum ama aradan baya zaman geçecek galiba kaç gün değişme suresi var acaba bilen var mı?
Bir iki aya olmazmı canım buyüyorlar çünkü.hatta tam kışa giydirirsin.3 6 ise onun kuçüğü ne ola ki yenidoğan mı?

Canım o memem daha küçük ve dolgun değil süt var şükür sağıyorum görüyorum ama sol tarafı tercih ediyorlar benim çocukllar... gerçi ben de olsam onu isterim
Sutunu tattinmi cnm?benmkide daha cok sol tercih ediyo.sagi yastikla ayni yonden veriyodm ama oda her zaman uymuyo.daha kucuk olmaya basladi bebekte bir dkda birakmaya basladi.Bi tattim tuzlumu acimi desem.buruk bi tat.goguste cok bekleynce oluyormuş.en sonnda redde gidiyor.ben sagip dokmeye basladim.smdi biraz daha tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…