Günaydın tatlımm ay cok korkuyorum meme reddinden yaşamışsn daha önce cok yoruyordur inş normale dönrr canmmGÜnaydın herkese...
Ne tatlısınızz konuşmlar almış başını gitmiş... biz iyiyiz elhamdülillah ama kızım sağ göğsümü reddetmeye başladı oğlum da 2 aylıkken o memeyi istememeye başlamıştı zorla ( ters yatır, yön değiştir vs... ) derken 19 ay emzirdim ama yorucu oluyor direk veremiyorsun memeyi falan kızım da istemiyor o tarafı şimdi... azalıyor da dolayısıyla o taraf...
Benimki memede uyuyor:)Buarada kızlar sizinkiler Nasıl uykuya geçiyor benimki anca ayakta gezerken mümkün değil sallayım ki yatsın :)
Ah Ahahahhaha hiçbir şekilde susmayacağım meme ağlaması mi? Ahhhhaaaahhaaaa. Ay süper yaaa.Kuzum o kadar ağlıyor ki son çare artık meme veriyorum sadece memede sustuğu zaman veriyorum.
Ben de ayırt etmeye başladım artık gaz ağlaması,uyku ağlaması,sıkıldım ağlaması,hiçbirşekilde susmayacağım meme ağlaması:)
Eskiden neden bu kadar çok havale geçirdikleri belli. Türk anası yılandan korkmaz yelden korktuğu kadar. Ver sıcağı ver örtüyü.Canım herşey üşütmeden eskilere göre
Baby sleep sounds var uygulama. Onda açıyorum ben baya çeşitli sesler var. Tren falan.Gündüz memede uyuyor bırakmıyor gece de kucağımda yatağa oturup zipliyoruzçok ağlıyorsa sakinleşene kadar fön makinesi çalışıyor (buna alıştırmayaydık eyiydi ama )
Selam canım.Bizim kız googıl amcanınkine kanmiyor
m.beauty nin profiline gir. Oradan etkinliklerine bak başlığını göreceksin :))
Canım bu aşı uyku yapiyor ya. İnşallah seninki de uyur sende rahat edersin. Ateş de yapmaz. Birde uykuyu severse inşallah böylece alışkanlık etmiş olur
Selam değişmeyen 5 nobetcisi
Ayy çok mutlu oldum. Ümit var yani. Bizim kiz da aynen öyle 3 sn geçmez bağırır. Çorabımın giyemedim daha.Bizimki basta omuzda uyuyordu sonra ayakta sallanarak sonra carsafta sallanarak cocuk kendini asti o da yetmedi cingene besigi kurduk odaya ,3 gundurde mama yerken biberonda uyuyor ,insallah tekrar sallanmak istemez ,ayakta sallamak annanesi ile babannesinden yadigar ,carsafta sallamak dedesinden ,cingene besigide babasindan ,aslinda sakin bi bebek ama kizimi bozdular ,3 gundur kv bizde bebek gik dese dur uykusu geldi ben ayagimda salliyum diyor bende yok uyutmak istiyorsaniz omuzunuzda gezdirin uyutun diyorum o da isine gelmiyor kizim bana kaliyor ope koklaya kucakta uyuyoruz bin sukur ,bu arada kizlar sanirim bizim 3.ay atagimiz erken oldu ,ilk kez kizim sabah gulerek uyandi ,1 haftadan fazladir cok huysuzdu ve surekli nerdeyse saat basi mama yedi ,gece uykusuna 8 de yatiyor bide kontrole ciktim baktim ki yataginda gozleri acik aglamadan etrafi izliyor ,1 saat yataginda bakindi (simdiye kadar ilk 3 dk da kucaga alinmazsa etinden et gidercesine bagirirdi)ve odaya girip ciktigimda da sadece gulumsuyordu ,ben sok tabi hastami acaba diye atesini bile olctum papatyamin ,umarim duzene girer bundan sonra ,umutluyum
Birçok annede olmuş böyle. Sebep ne acaba? Emziren anneler var faceden oraya yaz istersen.GÜnaydın herkese...
Ne tatlısınızz konuşmlar almış başını gitmiş... biz iyiyiz elhamdülillah ama kızım sağ göğsümü reddetmeye başladı oğlum da 2 aylıkken o memeyi istememeye başlamıştı zorla ( ters yatır, yön değiştir vs... ) derken 19 ay emzirdim ama yorucu oluyor direk veremiyorsun memeyi falan kızım da istemiyor o tarafı şimdi... azalıyor da dolayısıyla o taraf...
Ay muhteşemsiniz. Yaa turla mi gittiniz?Merhaba kızlar biz minnoş oğlum ile 5 günlük bir İtalya tatili yaptık geldik. Roma ve Güney İtalya. Çok sempatik bir gezi oldu. Bebişi gören herkes gülümsüyor birşeyler soruyor yardımcı oluyor. Tabi bizim için de onun için de yorucu oldu. Gece otelde uyanmadan 8 saat uyuduğu oldu :)
Bebek arabası almadık kanguru ile gittik. Taşıyamazdık çünkü. O yordu biraz bizi. Puset rahatlığı bir başka.
Buarada baba Sling diye birşey almıştım ama baktım olmayacak boba 4g aldım. Biraz pahalı ama hakikaten baya rahat. 4-5 saat rahat taşıdım.
Bizimkinde yeni bir huy peydah oldu. Eskiden yüzüstü yatıp başını kaldırırdı sürekli. Burada da hep dışarıya bakacağım diye yutturdu. Büyüyor galiba :) biraz oyun halısını kullanmaya başlayacağım artık.
Bu da bir hatıra fotoğrafımız:)
5 günde 1200 sayfa birikmiş Okuyabilir miyim bilmiyorum. Umarım herkes iyidir.
Eki Görüntüle 1900419
Benimde sağ memeyi almıyor sıpaGunaydin 6 nobetinden anca firsat yedir gaz cikart altini al omuzda uyut deken 2 saat gecti tirnaklarida kestim sukur bende yatayim bakalim ne uyursak gece gusel uyuduk 12 30 da uyuduk sabah 5 30 sukur keske hep biyle olsalar uyumak diye birey varmis hatunlar bir duzene gireydik hayirlisiyka dun cok zorladi oglendne gece 12 lere kadar uyumaadi aksam 6 tidam uyuyana kadar agla gagla bibhal oldu uyumaknistiyir dalamiyit habire gaz cikiyor delirdim esimde bisumi var niye böyle diyup kafamo sisiri bisuyu yokniste gaz sikistiriyor kuzumu gunduzde uyumadi dedim ole iste opuyirum
Stres yapmadan çözmek gerekiyor canım... inşaAllah çok uzun sürmez bizimki deGünaydın tatlımm ay cok korkuyorum meme reddinden yaşamışsn daha önce cok yoruyordur inş normale dönrr canmm
Süpersiniz... bebekle zor oluyor geziler ama çok keyifli... 1 yaş civarı bebekler daha çok zorluyor gezilerde, en rahat dönemlerindeyiz aslındaMerhaba kızlar biz minnoş oğlum ile 5 günlük bir İtalya tatili yaptık geldik. Roma ve Güney İtalya. Çok sempatik bir gezi oldu. Bebişi gören herkes gülümsüyor birşeyler soruyor yardımcı oluyor. Tabi bizim için de onun için de yorucu oldu. Gece otelde uyanmadan 8 saat uyuduğu oldu :)
Bebek arabası almadık kanguru ile gittik. Taşıyamazdık çünkü. O yordu biraz bizi. Puset rahatlığı bir başka.
Buarada baba Sling diye birşey almıştım ama baktım olmayacak boba 4g aldım. Biraz pahalı ama hakikaten baya rahat. 4-5 saat rahat taşıdım.
Bizimkinde yeni bir huy peydah oldu. Eskiden yüzüstü yatıp başını kaldırırdı sürekli. Burada da hep dışarıya bakacağım diye yutturdu. Büyüyor galiba :) biraz oyun halısını kullanmaya başlayacağım artık.
Bu da bir hatıra fotoğrafımız:)
5 günde 1200 sayfa birikmiş Okuyabilir miyim bilmiyorum. Umarım herkes iyidir.
Eki Görüntüle 1900419
Canım o memem daha küçük ve dolgun değil süt var şükür sağıyorum görüyorum ama sol tarafı tercih ediyorlar benim çocukllar... gerçi ben de olsam onu isterimSelam canım.
cetrina yalnız değilsin. Bizim kiz da öyle uyuyor. Bakilacak illa etrafa.
Ayy çok mutlu oldum. Ümit var yani. Bizim kiz da aynen öyle 3 sn geçmez bağırır. Çorabımın giyemedim daha.
Güncelleme tamamlanmış. Nasıl yeni sürüm memnun musun? Biz hala ağlamalı modeldeyiz. Sabah gulerek uyansa ben hala uyuyorum derim.
Birçok annede olmuş böyle. Sebep ne acaba? Emziren anneler var faceden oraya yaz istersen.
Ay muhteşemsiniz. Yaa turla mi gittiniz?
Süpersiniz... bebekle zor oluyor geziler ama çok keyifli... 1 yaş civarı bebekler daha çok zorluyor gezilerde, en rahat dönemlerindeyiz aslında
Ben de bilmiyorum deneyip görücez bu yaz nasipse ;( eşimle umreye gitmeyi istiyoruz ama nasıl olurr bilemiyorumÇok Sağolasın canım. Yok kendimiz gittik. Kafamıza göre gezdik.
Ben de öyle okudum hep :/ bir de bir çocukla gezilir yine ama iki çocukla düşünemiyorum Nasıl olur
Bir iki aya olmazmı canım buyüyorlar çünkü.hatta tam kışa giydirirsin.3 6 ise onun kuçüğü ne ola ki yenidoğan mı?Kızlar lcw dan astronot tulum almıştım 3/6 ay ama buyuk geldi kızıma değiştirmek istiyorum ama aradan baya zaman geçecek galiba kaç gün değişme suresi var acaba bilen var mı?
Bilmiyom ki olur mu acaba baya buyuk çünkü giyince kucağına alınca bacak kısmına doğru iniyo çocuk 1/3 aylık var birdeBir iki aya olmazmı canım buyüyorlar çünkü.hatta tam kışa giydirirsin.3 6 ise onun kuçüğü ne ola ki yenidoğan mı?
Sutunu tattinmi cnm?benmkide daha cok sol tercih ediyo.sagi yastikla ayni yonden veriyodm ama oda her zaman uymuyo.daha kucuk olmaya basladi bebekte bir dkda birakmaya basladi.Bi tattim tuzlumu acimi desem.buruk bi tat.goguste cok bekleynce oluyormuş.en sonnda redde gidiyor.ben sagip dokmeye basladim.smdi biraz daha tatliCanım o memem daha küçük ve dolgun değil süt var şükür sağıyorum görüyorum ama sol tarafı tercih ediyorlar benim çocukllar... gerçi ben de olsam onu isterim
Aştı yani :))Çocuk kendini astı derken?
maşallah hadi bakalım umarım bundan sonra boyle devam eder uykusu ve sakinliği :)
Bizde hala uyutmaya çalışıyoruz. Uyanmışken babasına verdimaz da o uğraşsin
Birde fön makineleri inanilmaz radyadyon saciyomus aman dikkat youtube da 1 saatlik versiyonu var onu deneyin istersenizHatırlıyorum ama bunu canım kociskom! es geçti.. o yokken yapmıyorum. Ağlaya ağlaya sakinleşiyor ama babası hic dayanamıyor koşarak geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?