2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kız fön makinesi açıyorum derken
Gerçeğini açmıyorsundur umarım
YouTube dan sesini açıyorsun değilmi sadece.
Allah korusun onun ısısından yangın çıkaranları okuduk haberlerde zamanında
Benim koca olacak akıllı geçen gün bildiğin fönü açmış dedim hoppala napan? You tube var googıl amca var

Kesinlikle haklısın. Hatta bebeklerin sürekli kucakta taşındığı toplumlarda çok daha az ağladığı tespit edilmiş. Düşünsene bir ihtiyacın var ya da sadece anneni özledin vicdansız kadın alışma diye ağlamana göz yumuyor. Zaten bir süre sonra o bebekler nasılsa ihtiyaç karşılanmiyor diye ağlamayı kesiyorlarmis. Güvenli bağ kurmak için ilk 3 ay çok çok önemli.

Varsa birer bardak biz de alırız.
Ben yatağa dik oturuyorum onu da omzuma yaslayıp dik tutuyorum. Öyle uyuyor.

Benim koca olacak akıllı geçen gün bildiğin fönü açmış dedim hoppala napan? You tube var googıl amca var

Bizim kız googıl amcanınkine kanmiyor

Nerden giriliyor bulamadım ben bir derdim var yazdım form a çıkmadı
m.beauty nin profiline gir. Oradan etkinliklerine bak başlığını göreceksin :))

Uyandı başladı nöbet sabahki aşıya uykulu uykulu Nasıl gidicez bakalım

Canım bu aşı uyku yapiyor ya. İnşallah seninki de uyur sende rahat edersin. Ateş de yapmaz. Birde uykuyu severse inşallah böylece alışkanlık etmiş olur

Selam değişmeyen 5 nobetcisi

Bizimki basta omuzda uyuyordu sonra ayakta sallanarak sonra carsafta sallanarak cocuk kendini asti o da yetmedi cingene besigi kurduk odaya ,3 gundurde mama yerken biberonda uyuyor ,insallah tekrar sallanmak istemez ,ayakta sallamak annanesi ile babannesinden yadigar ,carsafta sallamak dedesinden ,cingene besigide babasindan ,aslinda sakin bi bebek ama kizimi bozdular ,3 gundur kv bizde bebek gik dese dur uykusu geldi ben ayagimda salliyum diyor bende yok uyutmak istiyorsaniz omuzunuzda gezdirin uyutun diyorum o da isine gelmiyor kizim bana kaliyor ope koklaya kucakta uyuyoruz bin sukur ,bu arada kizlar sanirim bizim 3.ay atagimiz erken oldu ,ilk kez kizim sabah gulerek uyandi ,1 haftadan fazladir cok huysuzdu ve surekli nerdeyse saat basi mama yedi ,gece uykusuna 8 de yatiyor bide kontrole ciktim baktim ki yataginda gozleri acik aglamadan etrafi izliyor ,1 saat yataginda bakindi (simdiye kadar ilk 3 dk da kucaga alinmazsa etinden et gidercesine bagirirdi)ve odaya girip ciktigimda da sadece gulumsuyordu ,ben sok tabi hastami acaba diye atesini bile olctum papatyamin ,umarim duzene girer bundan sonra ,umutluyum

Çocuk kendini astı derken?
maşallah hadi bakalım umarım bundan sonra boyle devam eder uykusu ve sakinliği :)

6 nobetı bende bugun
Bizde hala uyutmaya çalışıyoruz. Uyanmışken babasına verdim az da o uğraşsin

GÜnaydın herkese...
Ne tatlısınızz konuşmlar almış başını gitmiş... biz iyiyiz elhamdülillah ama kızım sağ göğsümü reddetmeye başladı oğlum da 2 aylıkken o memeyi istememeye başlamıştı zorla ( ters yatır, yön değiştir vs... ) derken 19 ay emzirdim ama yorucu oluyor direk veremiyorsun memeyi falan kızım da istemiyor o tarafı şimdi... azalıyor da dolayısıyla o taraf...

Gunaydin 6 nobetinden anca firsat yedir gaz cikart altini al omuzda uyut deken 2 saat gecti tirnaklarida kestim sukur bende yatayim bakalim ne uyursak gece gusel uyuduk 12 30 da uyuduk sabah 5 30 sukur keske hep biyle olsalar uyumak diye birey varmis hatunlar bir duzene gireydik hayirlisiyka dun cok zorladi oglendne gece 12 lere kadar uyumaadi aksam 6 tidam uyuyana kadar agla gagla bibhal oldu uyumaknistiyir dalamiyit habire gaz cikiyor delirdim esimde bisumi var niye böyle diyup kafamo sisiri bisuyu yokniste gaz sikistiriyor kuzumu gunduzde uyumadi dedim ole iste opuyirum

Ayyy aynı hisler valla mide bulandırıcıı :/

Günaydın tatlişkom biz kacta yatarsak yatakım 6:30 kaka yaparak uyanıoz gece de 4 5 kez kalkıyoruz uykusu da cok hafif hatta sürekli kıpırdanıo bnm uyku o yüzden hep bölük pörçükk
Bnde tırnaklarını kesmek istiyom ama uykuda bile hareketli yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…