- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Benim koca olacak akıllı geçen gün bildiğin fönü açmış dedim hoppala napan? You tube var googıl amca varKız fön makinesi açıyorum derken
Gerçeğini açmıyorsundur umarım
YouTube dan sesini açıyorsun değilmi sadece.
Allah korusun onun ısısından yangın çıkaranları okuduk haberlerde zamanında
Hangi kadın kızlarrrAynen yaa bu kadın benide meraklandırıyor hihi
Bana diyorHangi kadın kızlarrr
Nerden giriliyor bulamadım benEsir edildim,şükretmeniz için yazıyorum,artık yaşamak istemiyorum diye bir topik var.yorumları okurken bi güldüm meme çıktı oglanın ağzından.ne zeki ne esprili hatunlar var kk da ...
Bana diyor
Forumlara tıklıyorum bayağı aşağılarda çıkıyor.Nerden giriliyor bulamadım benbir derdim var yazdım form a çıkmadı
Nerden giriliyor bulamadım benbir derdim var yazdım form a çıkmadı
Benim koca olacak akıllı geçen gün bildiğin fönü açmış dedim hoppala napan? You tube var googıl amca var
Uyandı başladı nöbet sabahki aşıya uykulu uykulu Nasıl gidicez bakalımİyigeceler tatlı rüyalar
Ahh canımmm, çok ağlamadan hissetmeden olsun kuzu aşısınıUyandı başladı nöbet sabahki aşıya uykulu uykulu Nasıl gidicez bakalım
Kesinlikle haklısın. Hatta bebeklerin sürekli kucakta taşındığı toplumlarda çok daha az ağladığı tespit edilmiş. Düşünsene bir ihtiyacın var ya da sadece anneni özledin vicdansız kadın alışma diye ağlamana göz yumuyor. Zaten bir süre sonra o bebekler nasılsa ihtiyaç karşılanmiyor diye ağlamayı kesiyorlarmis. Güvenli bağ kurmak için ilk 3 ay çok çok önemli.Bebeği kucağa alıştırmışsın diyen beyinsizler için yazılı açıklama
Yenidoğan bebeğini kucağından indirmeyen anneler, çevresindeki insanlardan sık sık şu sözleri duymuştur: Bebeği kucağına alıştırma, şımarır, hep kucak ister. Bu sözlerden etkilenmeyenanne sayısı hayli azdır. Anneler, bebeklerini her kucakladıklarında, bebeğini salladığında adeta yukarıdaki o cümleler kulaklarında çınlar: Bebeğini kucağa alıştırma! Halbu ki bebeği sık sık kucağa almak, ona sarılmak, ona ilgi ve sevgi göstermek onu asla şımartmaz. Kimi uzmanlar bu konuda şöyle bir yorum yapar: Bebeği kucağa alıştırmakonusunda en katı kurallı olan kişiler eski topraklar, yani yaşlılardır. Bunun nedeni ise eskiden gelinler bebekleriyle çok ilgilenmekten iş yapmaz, kaynanalar da işlerin yarım yamalak kalmasına kızarak, bebeğiyle çok ilgilenmesin diye gelinlerine “bebeği kucağa alıştırma” derlermiş. Evin, bağın, bahçenin, tarlanın, ahırın işleri kalmasın diye kaynanaların uydurduğu bir yalan aslında bu! Bebeği kucağa alıştırarak onu şımartmak söz konusu olamaz. Zira istediğiniz zaman, bebeğin büyümeye başlamasıyla birlikte bu alışkanlığınızı değiştirmeniz mümkün. Unutmayın ki bebeğiniz ve sizin aranızda güçlü bir bağ olmak zorunda. Yenidoğan dönemi ise bu bağın ilk ve en güçlü olması gereken dönemler. Yeni doğmuş bir bebek sürekli ağlıyor ve buna kayıtsız kalıyorsanız asıl hata budur. Bebeğinize gerekli sevgiyi, ilgiyi, şefkati göstermekten geri kalmamalısınız. Unutmayın ki bebeğinizi kucaklayarak, ona dokunarak, onu uyutmaya çalışarak, onu besleyerek veya sallayarak, onu öperek, aslında bebeğinize çok büyük iyilikler yapıyorsunuz. Bu hareketler sayesinde bebeğiniz, henüz yeni tanıştığı bu dış dünyanın nasıl güvenli, sevgiyle dolu bir yer olduğunu hissediyor.
Varsa birer bardak biz de alırız.Yemek yap, masayı kur topla, bulaşıkları makineye koy. Koş nisa batırdı kendini onu yıka giydir, bir yandan Nevşin babada bağırıyor ona yetiş.
Nisa'yı yatağa koy sonra gel nevşini yıka emzir,
Başım döndü vallahi
Hanımefendi uyusun daha ortalık toparlanacak
Ortalık havlu, çorap,kıyafetler
Yarım toplanmış masa, mutfaktaki tezgahtan hiç bahsetmiyim
Sinirden bağırdım
Herif kalktı salonu topluyor battaniyeleri katlıyoryastıkları düzlüyor
Elin değmişken bide çay koy dedim
Ben yatağa dik oturuyorum onu da omzuma yaslayıp dik tutuyorum. Öyle uyuyor.Abooww bu ne tempo masallah iyi ayak uyduruyorsun :)
Bugun bende esime kiyamadim sabah 6da ise gitti diye o yapicakti ben evi sildim supurdum toz aldim sofra kur kaldir bulasik yika cocuga bak derken yoruldum bugun baya bende. Sen birde iki cocuga kosturuyorsun masallah :)
@Pisikedii ya sen mi demistin dik yatma diye. O nasil oluyo dik nasil yatiyo cocuk sirt ustumu kafama o takildi simdide
Benim koca olacak akıllı geçen gün bildiğin fönü açmış dedim hoppala napan? You tube var googıl amca var
Nerden giriliyor bulamadım benbir derdim var yazdım form a çıkmadı
Uyandı başladı nöbet sabahki aşıya uykulu uykulu Nasıl gidicez bakalım
Kesinlikle haklısın. Hatta bebeklerin sürekli kucakta taşındığı toplumlarda çok daha az ağladığı tespit edilmiş. Düşünsene bir ihtiyacın var ya da sadece anneni özledin vicdansız kadın alışma diye ağlamana göz yumuyor. Zaten bir süre sonra o bebekler nasılsa ihtiyaç karşılanmiyor diye ağlamayı kesiyorlarmis. Güvenli bağ kurmak için ilk 3 ay çok çok önemli.
Varsa birer bardak biz de alırız.
Ben yatağa dik oturuyorum onu da omzuma yaslayıp dik tutuyorum. Öyle uyuyor.
Bizimki basta omuzda uyuyordu sonra ayakta sallanarak sonra carsafta sallanarak cocuk kendini asti o da yetmedi cingene besigi kurduk odaya ,3 gundurde mama yerken biberonda uyuyor ,insallah tekrar sallanmak istemez ,ayakta sallamak annanesi ile babannesinden yadigar ,carsafta sallamak dedesinden ,cingene besigide babasindan ,aslinda sakin bi bebek ama kizimi bozdular ,3 gundur kv bizde bebek gik dese dur uykusu geldi ben ayagimda salliyum diyor bende yok uyutmak istiyorsaniz omuzunuzda gezdirin uyutun diyorum o da isine gelmiyor kizim bana kaliyor ope koklaya kucakta uyuyoruz bin sukur ,bu arada kizlar sanirim bizim 3.ay atagimiz erken oldu ,ilk kez kizim sabah gulerek uyandi ,1 haftadan fazladir cok huysuzdu ve surekli nerdeyse saat basi mama yedi ,gece uykusuna 8 de yatiyor bide kontrole ciktim baktim ki yataginda gozleri acik aglamadan etrafi izliyor ,1 saat yataginda bakindi (simdiye kadar ilk 3 dk da kucaga alinmazsa etinden et gidercesine bagirirdi)ve odaya girip ciktigimda da sadece gulumsuyordu ,ben sok tabi hastami acaba diye atesini bile olctum papatyamin ,umarim duzene girer bundan sonra ,umutluyum
Bizde hala uyutmaya çalışıyoruz. Uyanmışken babasına verdim6 nobetı bende bugun
Ayyy aynı hisler valla mide bulandırıcıı :/İnşallah uzak durur senden ..Can'ım inan bana benimde bu hayatta en nefret ettiğim insan tipi bana desin ki günahını ver onu bile vermem bir insanın konuşması ses tonu bile insanı tiksindirir mi beni tiksindiyor arkadasım ben sırf bu yüzden eşimle nişanlıyken ayrılmayı bile düşünmüştüm .. Eşime olan sevgim ağır bastı tabi
Günaydın tatlişkom biz kacta yatarsak yatakım 6:30 kaka yaparak uyanıoz gece de 4 5 kez kalkıyoruz uykusu da cok hafif hatta sürekli kıpırdanıo bnm uyku o yüzden hep bölük pörçükkGunaydin 6 nobetinden anca firsat yedir gaz cikart altini al omuzda uyut deken 2 saat gecti tirnaklarida kestim sukur bende yatayim bakalim ne uyursak gece gusel uyuduk 12 30 da uyuduk sabah 5 30 sukur keske hep biyle olsalar uyumak diye birey varmis hatunlar bir duzene gireydik hayirlisiyka dun cok zorladi oglendne gece 12 lere kadar uyumaadi aksam 6 tidam uyuyana kadar agla gagla bibhal oldu uyumaknistiyir dalamiyit habire gaz cikiyor delirdim esimde bisumi var niye böyle diyup kafamo sisiri bisuyu yokniste gaz sikistiriyor kuzumu gunduzde uyumadi dedim ole iste opuyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?