2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Haklısın canım benim büyüğü çok yaramaz olmasa da gözümü korkutuyor o yüzden o okuldayken gidiyorum kızımı alıp çarşıya pazara.... ama bi kez kızımı kanguruya attım oğlumun da elini tuttum 1 saat pazar dolaştım şükür keyifliydi oğlum tam bir abiydi... tabi günü gününe tutmayabiliyor.

Kızlar slm umarım herkes iyidir. Biz birazdan gidip rota aşısı yaptiracaz. 2 doz olacak. Ağız yolu ile alınıyormus. Her doz 160 tl çok pahallı bence. Devlet niye karşılamıyor anlamış diyelim. ilk dozu bugün 2. Dozu da 4 hafta sonra yapacaz . Bu arada ağız yolu ile veriliyor bu aşı.

Ben de sikayetciyim canm artk ve duzeltmeye de karar verdim zaten insallah. Cidden hamileyken takmiyo insan da sonrasinda sorun etmeye basliyoo...

Oyy kiyamam canm ya, bilirim ankara sogugunuuu acayippptirrr
Aynen canim bugun gene biraz iyi :)
Hee bilmedigimden iste naparsin
Şekerim bunlat hep senin başının altından çıkıyor biliyorsun di mi, hazır ankaradayken seni bulup azıcık saçını mı çektirseydim kızıma
Gel kiz saclarida kestirdim ama benim oglan toplu saci bile cekiyo etlikteyim gel buyur
Hahaha ortaya karisik ne guzel her dil var biz turkceyi zor konusuyoruz
O küçük parçalar sindirilmeyen süt.artık tamamen sindiriyor demekki:)
Hmm benimki sindiremiyo demekki sipa o zaman guzel birsey bu. Bu konuda boyle kapandi
Benim ki bu satırları olurken bile kucağımda kokusuna kurban olsun annesi inan bana zaten büyüdükçe alışkanlık diye birşeyleri kalmıyor değişiyor huyları
Aynen canim bosver yasli kokonalari konusup dursunlar cokta tinnnn :)
http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/

Bir da her türden kaka ve açıklaması var. Bence zirvede bırakalım bu konuyu
tugbayhan
Ben biraktim zirvede canim dun kapattik konuyu
Buarada kızlar sizinkiler Nasıl uykuya geçiyor benimki anca ayakta gezerken mümkün değil sallayım ki yatsın :)
Valla koyuyorum babynestine agzina emzigi dayiyorum elim yuzunde emzigi attikca agzina dayiyorum uyuyo kaliyo basinda bekliyorum
Valla benimki omuzumda hic uyumuyo durmuyo ille yaticak :)

Bu arada kizlar kontrole gittik. Kalca cikiginida yaptik geldik cok sukur sorun yok. Herseyi iyi. Boy 58 cm kilo 6kg olmus. Sute devam cok sukur. Birde kakayi sordum olur arada dedi icimde suphe gitti

Artik bir yöntem bulursun tirnaklara sanada yazamadim okudum kp mesaj atmis foto icin saygisizca konusmus engellemen cok iyi olmus herkea haddini bilsin mümkünse sen sikma canini derim ince fikirli olmamak lazim canim benim sayfisiz adam

Kızlar bu arada "profilo ninni makinesi" adında bir uygulama var harika. Fön,çamaşır bulaşık elektrikli süpürge her türlü makine sesi var :) açıp işlerimi yapıyorum valla. Güzel güzel ninni ve başka sesler de var indirin deneyin bence.

Anne sütü bu kadar yarasın ben ilk defa duydum ne besleyiciymiş sütü maşallah :) boy tamam da kilo çok fazla

Bende sorcaktm simdi gynoferon mi iciosunjz? Ben dogum dan sonra bikac gun ictim sonra biraktim icmeyi ve inanilmaz sacim dokuluyo icsem etksii olurmu acabasi
Etkiliyor demek ki canım,ben de gynoferon kullanıyorum yarım bırakmıştır devam edelim en iyisi.

Oyy ona da değişik,eglenceli demek ki
Benimki henüz dönmüyor ya,yeni mi dönmeye başladi bebeğin?Geci her bebek farklıdır tabi ki ama panikledim Bir de hep sırt üstü yatıyor,yüzüstü biraktigimda hemen basiyor yaygarayi oysa sırt ve boyun kasları için gerekliymis,nasil alistircam.

Hafif bağlarsan bir şey olmaz beline kadar kumdak yapıcaksın benim gibi nenem usulu yapma sakın

Yani ince bi tülbentle sadece ellerini mi satalım canım?

Devam edicem canım doğumdan sonra hiç kan değerlerime de bakilmadi.Bugünlerde oldukça da halsizlik.Bir de hamilelikten magnezyum ve imom( Omega3 ve genel vitamin hapı) kalmıştı onları da icsem mi,imom emzirenlere de önerilmiş.

@kelebek.hill Tatlım valla ben şikayetçi olmaya başladım kendimden çünkü kilo vermiştim doğumdan sonra ama şimdi almaya başladım sabit durda sorun etmiyecektim ama bu durum hoşuma gitmiyor
Ayy aynı ben gayet güzel veriyordum yediğim halde.2.5 kilom kalmıştı hamilelik öncesinde ama dün tartildim kilo almisim yine,sabit kalacak keşke verdiğimizde.

Biz de 2 aydır capakla uğraşıyorum.İki kere damla kullandik.Son damlayi kullanırken geçmişti ama bırakınca yine başladı.Ne zaman bitecek acaba.Sütümle sildim,i çine damlattim,cayl sildim ama genellikle ılık suyla siliyorum geçmedi hiç.

Benim kızımında sağ gözü iki gündür tekrar çapaklandı, masaj yapıyorum serum fizyolojiyle sildim, damla kullanmıltık 1 aylıkken çok olmuştu çapak..
Masajı nasıl yapıyorsun canım internette baktım da karışık anlatılmış anlamadim pek

Cnm sen zaten günde en fazla 60 cc veriyorum dedin yani hiç vermesende olur ki 60cc nerdeyse 2 aylık çocuk için hiç bişey vermenle vermemen Arasında bi fark yok

Anne sütü bu kadar yarasın ben ilk defa duydum ne besleyiciymiş sütü maşallah :) boy tamam da kilo çok fazla
nymeria-burcu
Kiz obeziteye giden cocuk gibi benimkide mi oyle olcak acep dun cahillik kiyamamazlik filan dedik ama daha 2.aya 12 gun var 6kg benim oglan. 12 gunde 1 kilo almaz heralde. Gerci 18 gunde 600 gram almis galiba

Cnm sen zaten günde en fazla 60 cc veriyorum dedin yani hiç vermesende olur ki 60cc nerdeyse 2 aylık çocuk için hiç bişey vermenle vermemen Arasında bi fark yok
Valla en fazlaydi oda canim. Cok sukur kestim gitti :) bakalim boyle devam etmeyi dusunuyorum insallah Rabbim nasip ederse.

Kızlar oğlumun agzında pamukçuk oluştu dr mikostatin verdi ama geçmedi gittikçe artıyor sanki. 2.ay asilarindan sonra oluştu sizde var mı boyle bi sorun ne yapacağımı şaşırdım karbonat li suyla temizledim kaç defa ama o da arttiriyormus

Cevap cümlenin içinde galiba,160 tl olduğu için olabilir mi devletin ödememesi

Kizlar sizden bi ricam olacakti bugun kardesim gibi olan bi arkadasimin bebeginin topuk kaninda bi hastalifin bulgulari tespit edilmis kistik fibrozis diye su an tam tani konulmasi icin hastaneye ter ve tükürük testine gidiolar onun icin dua eder misiniz cunku hastalim cikmayabilir de . bu bebek benim icin cok degerli süt annesiyim ben onun benim cocugum gibi cok üzgünüm cok. Yasam suresini dusuren bi hastalikmis en gec 30 35 yaslarinda ölüm olabiliomus bu hastalarda

Annem diyo ki goz capaklanirsa bebek basini usutmustur,soguk almistir eskiden oyle derlermis
Annem de söyledi bunu ama Ali Kağan şapkayı hiç sevmiyor,dogdugundan beri her bakışta ağladı,gevsettik olmadi,ince bisey koyduk olmadı.Sadece banyoda ya da uykusunda çoook hassas takarsak kalıyor şapka.Uyandigi an basıyor yaygarayi.

Anne koynunda uyumak gibisi var mı,ben de kuzumu çoğunlukla omzunda öpe koklaya uyutuyorum ya da emzigiyle beşiğinde.
Ayy ne güzel gülerek uyanması degil mi,bizimki de bazen uyandığında etrefi seyrediyor oluyo,bizi görünce gülimsedi kaç kez ama iki gündür pek bi huysuz.

Ya maşallah size ne iyi gelmiştir.Benim de tatile ihtiyacım var en son taa gecen yaz gitmiştim bir yerlere.Hamile olunca ve biraz da tehlike olunca hiçbir tatilde gidemedik bir yere şimdi çook bunaldigimi hissediyorum.Oyun halisini ben de almak istiyorum artık kullanılır sanki.

Kizlar bu capak olayiyla ilgili sey duymustum. Cocuk uykusunda agliyorsa capak olur diye duymustum. Sizlerde oyle bisi var mi ?
Bir iki kez oldu hatta dedim de kendi kendime agladiginda ve yetisemedigimde birden daha cok capaklaniyo gözü diye.Aglar ağlamaz kucağıma da alıyorum gerçi ama napmali ki.

Valla birebir katılıyorum sana Can'ım aynı düşüncedeyim

Benimde 1 çocukla bi alışveriş yapışım var. Carters tan astronot aldım 130 tl bayıldım aceleden ah bombili leri kaçırmayaydım iyiydi.

Can'ım ne oldu biliyor Musun aşı dönüşü eşime markete geçelim eksik var evde dedim geçtik bizimki normalde kıyametleri koparır ..ama aşının etkisiyle uyudu ..Allah a şükür ki 3 saat kesintisiz uyudu ..şans bu ya arabamız bozuldu yolda esir kaldık Çek'ici geldide arabayı çekti uyumasaydı o 3 saat Nasıl geçerdi bilmiyorum ..ilk defa uyudu yavrum ondada dışarda mahsur kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…