2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım ben her kaka yaptığında altını yıkıyorum lavaboda ardından kuruluyorum havluyla hem çocuk rahatlıyor hem de hiç pişik olmadı olmamasını da buna bağlıyorum. Pişiği geçirmek içinse zeytinyağını biraz ısıtın sonra iyice soğumasını bekleyin öyle kullanın diye okumuştum bi blogda. Bu arada hazır satılanlardan değil hakiki doğal bulmaya çalışın yazıyordu (neticede asitli olabiliyor ya ondan sanırım)

Cnm tesekkurler. Doktor muayenede kan tahlili vb. şeyler istedimi. Ayrica bagirsak duzenleyici olarak ne verdi paylasirsan memnun olurum.

Daha önce hiç ordan bişey aldınmı çok ucuz görüyorum ama doğrumudur ne zamanda gelir krgo parası nedir buranın kredi kartıyla alınırmu bişey bilmiyorumsen nasıl alıyorsun

Ben de bi süre ana kucağında uyuttum canım bir haftadır kendi yatağına koyuyorum. Eskiden sallamadan uyumuyodu ana kucağı rahat oluyodu. Ama şimdi uyuduğunda eskisi gibi çok hemen uyanmıyo yatağı benimkinin yanında daha kolay oldu bana da . Ana kucağında uyurken salonda yatıyodum ben de :)

Anladim canim alisirsin merak etme bende baslarda cok zorlandim ama simdi alistim :) yanlizlik cok koyuyo insana tek sikinti o iste.

Sürekli bakımını yap hiçbir engeli olmaz inşaAllah. O emerken gözün acı da sizlama da görmüyor. Harika bi sey çünkü. Ben son aylardan itibaren hep ozonlanmis zeytinyağı ve lanolinli krem sürdüm. Hala bile hassas. Ama değiyor emin ol arkadaşım.

@moralim bozuk bezi degisebilirsin arkadaşım. Ben pisik olunca degismistim ve sudokremle zeytinyağı kullandım şimdi gayet iyiyiz şükür. Bizim kız prima'cı
Vazelin de iyi geliyormuş arastirdigimda öğrenmiştim.

Çok geçmiş olsun cnm iyi yapmışsın o halde beklememekle ben kendim temizliyorum SOĞAN koydum odaya bide nemli tutmaya çalışıyorum şimdilik daha iyi gibi inş bi daha yasamayız cnm
Insallah canim. Bende su kaynatip kaynatip getiriyorum odaya. Peteklere su koydum iste aynen nemli tutmaya calisiyorum. Ama hala tek burnu cok pis tikali.
Oy kuzum cok gecmis olsunnn.... Dikkat etmek lazm tabiii. Iyı mi şimdi mehmet aliii kıyamam ya paşayaa
Canim tek burnu hala hiril hiril sumuk var acaip cekip cekip duruyorum da tikali hala. Burnu kipkirmizi oldu serumla otribebeyle cekmekten. Hapsurdukca da cekiyorum cunku super sumuk cikiyo hapsurunca cok sukur :) ay bi duzelsede kurtulsam uykusuz kalayim ac susuz kalayimda o iyilessin ya

Yapışıklık ben anlamadım gülüm ya
Akıntı demek istiyorsan o çok normal olur yani kız bebişlerde

Ay insallah bizimde uykularimiz uzar artik yaaaa,geceleri deli ediyor beni

Kızlar bebişe mama verenler
Ben şimdi misal 90 yada 120 yaptım içmedi
Bu mama nekadar süre dışarda kalabiliyor
Üstünü okudum içmezse dökülecek yaRına kullanılmayacak yazıyor
Onu biliyoruz
Ama hemenmi dökülmeli yada 1-2 saat felan durabilirmi ? Bunu merak ediyorum şimdi akşam akşam

Bunu okuyunca aklıma ilk kızımda
Birtürlü Buhar makinası burda bulamadığım gün geldi :))
Sinirden yatak odasına kiteli götürüp fişe takıp orda su kaynatmıştım kapağı açık şekilde
Ortalık buhar alanına dönmüştü
İşe yaradı yani fazlasıyla
Kimseyi yakmadım şükür

Daha önce hiç ordan bişey aldınmı çok ucuz görüyorum ama doğrumudur ne zamanda gelir krgo parası nedir buranın kredi kartıyla alınırmu bişey bilmiyorumsen nasıl alıyorsun

Evet telefon kabı gibi ıvır zıvır almıştım. Gelmesi 1 ayı buluyor. Ücretsiz kargo ve tekli ürün satanlardan alıyorum. 1 dolarlık şeyi bile ücretsiz kargo ile gönderiyorlar . Buranın kartı ile de alınıyor . Belli tutar sınırı vardı 200 dolar mı neydi tam hatırlamıyorum . Onun üstünde bir alım yaparsan gümrüğe takılıyor. Verdisini vermen gerekiyor. Ama hiç I kadarlık birşey almadım ben.

Biz aynı odada yatıyoruz canım, ben hiç yanıma almadım hep kendi yatağında yatıyor kuzum.

Ben torba gibi olanlardan aldım canım içine zaten giyilen normal tulum giydiriyorum üstüne de torba olan uyku Tulumu geçiriyorum battanite yorgan yerine geçiyo hem böylece daha rahat hareket ediyor

Bilemedim canım hangisi daha iyi olur, küçük sıpa kollarını örtmüyor üşüyormu acaba diye hep kontrol halindeyim.

Cok iyi yontemmis vallahi

Canim ben 1-2 saati gecirmiyorum mamayi,sogudugunda atiyorum,yada bir kerede daha benmari ilistiriyorum o kadar.

Ebe olan görümcem en fazla 2 saat sonra dökülmeli demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum canım.

Biz aynı odada yatıyoruz canım, ben hiç yanıma almadım hep kendi yatağında yatıyor kuzum.
Ay ne guZel en bastan oyle alistirmissin,ben ayri oda yaptim,haliyle gelen giden oldu onlarda gece cocuga bakarken hep besiginden alip yanlarinda uyuttular,bende haliyle yanindan ayrilamadim ondan sonra,dun aksam besigi odaya aldim,besikte yatirdim ama benim icin cok yorucu oldu,bizim cocuk 1,5 saate bir uyaniyoe mama icin . Yanimda oldugunda daha klaydi,en iyisi uyku suresi uzadiginda yatagina alistirmaya calisayim o zaman daha iyi olur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…