- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 40
Canım ben her kaka yaptığında altını yıkıyorum lavaboda ardından kuruluyorum havluyla hem çocuk rahatlıyor hem de hiç pişik olmadı olmamasını da buna bağlıyorum. Pişiği geçirmek içinse zeytinyağını biraz ısıtın sonra iyice soğumasını bekleyin öyle kullanın diye okumuştum bi blogda. Bu arada hazır satılanlardan değil hakiki doğal bulmaya çalışın yazıyordu (neticede asitli olabiliyor ya ondan sanırım)Beneğinizin vücuduna zeytin yağı kullanıyor musunuz? Hangi marka zeytin yağını kullanıyorsunuz kızlar bebeğimin poposu pişik oldu ne yaptıysam geçmedi zeytin yağı sürmek istiyorum faydası olur belki.
Cnm tesekkurler. Doktor muayenede kan tahlili vb. şeyler istedimi. Ayrica bagirsak duzenleyici olarak ne verdi paylasirsan memnun olurum.Bzmki hep 4-5gunde bir ckiyo.doktr bgrsak duzenlyci bi surup verdi gunde uc kre veryrm .kaka yapacagi zman yuzu disa donuk poposnn altndan destek kucagma aliyorum.ve zipliyorum kndim.bu sayede rht ikiniyo.kaka yaomaya basladgndada bezini acp ayklarini hvaya kaldryrm.
Daha önce hiç ordan bişey aldınmı çok ucuz görüyorum ama doğrumudur ne zamanda gelir krgo parası nedir buranın kredi kartıyla alınırmu bişey bilmiyorumsen nasıl alıyorsunKızlar şu bebekler için olan kitaplar var ya küçük bezden onlardan söylüyorum Ali expressten. Tanesi 1 dolar. Aşağıdaki linkten sipariş veriyorum. Sizin de aklınızda olsun.
https://m.tr.aliexpress.com/item/32...k-Toys&spm=2114.13010208.99999999.273.CUpYqV&
Ben de bi süre ana kucağında uyuttum canım bir haftadır kendi yatağına koyuyorum. Eskiden sallamadan uyumuyodu ana kucağı rahat oluyodu. Ama şimdi uyuduğunda eskisi gibi çok hemen uyanmıyo yatağı benimkinin yanında daha kolay oldu bana da . Ana kucağında uyurken salonda yatıyodum ben de :)Ay demekki ataktayiz,cok garip geldi bana daha anlamli bakiyor artik,artik besigine alistirayim diyorum. Ama gece de bizimki 1.5 saatte hemen uyaniyor mama icin,cok zor olcak bana gece zombi gibo gezecem o zamanda. Of bilemedim,4. Ayi mi beklesem acaba, yatagina alistirabilrn varmi
Anladim canim alisirsin merak etme bende baslarda cok zorlandim ama simdi alistim :) yanlizlik cok koyuyo insana tek sikinti o iste.Hadi ua uzuldum valla cunku insan bi tanidik yuz ariyor .ozlemez oluurmu eyy istanbul diyorum trafigini bile ozliycegim aklima gelmezdi bazen :)) benim tam 1 yil oldu yeni sayilirim.anliycagin tam anlamiyla pek alistigim soylenemez.allah yardımcimiz olsun:))
Sürekli bakımını yap hiçbir engeli olmaz inşaAllah. O emerken gözün acı da sizlama da görmüyor. Harika bi sey çünkü. Ben son aylardan itibaren hep ozonlanmis zeytinyağı ve lanolinli krem sürdüm. Hala bile hassas. Ama değiyor emin ol arkadaşım.Merhaba Agustos anneleri, yavrularinizi gule gule buyutun ve darisi basimiza
Tecrube ettiginizden sizlere sormak isterim ki .... Simdi ben gebeligimin 2. ayindan beri gogus ucun olusan hassasiyet devam ediyor, boyle dokunsam sizliyor falan. (Malum hormonlar, sut hazirligi falan ) Ama bu hassasiyet ilk sut verisinizde size ne kadar engel oldu. ( Hassasiyet duymayanlar tabii cok sansli ) Ama benim gibi olan varsa deneyimlerini merak ediyorum. Bebegin yanlis yakalamasindan dogan problemler degil benim merak ettigim. O hassasiyet devam ederken , dogum sonrasi yasananlar. Ilk emzirme de , yapamiyorum demekten cok korkuyorum. Sut gelince o sizi azaliyor mu acaba ?
Varsa tabii icinizde , cevaplarsaniz cok sevinirim.
Insallah canim. Bende su kaynatip kaynatip getiriyorum odaya. Peteklere su koydum iste aynen nemli tutmaya calisiyorum. Ama hala tek burnu cok pis tikali.Çok geçmiş olsun cnm iyi yapmışsın o halde beklememekle ben kendim temizliyorum SOĞAN koydum odaya bide nemli tutmaya çalışıyorum şimdilik daha iyi gibi inş bi daha yasamayız cnm
Canim tek burnu hala hiril hiril sumuk var acaip cekip cekip duruyorum da tikali hala. Burnu kipkirmizi oldu serumla otribebeyle cekmekten. Hapsurdukca da cekiyorum cunku super sumuk cikiyo hapsurunca cok sukur :) ay bi duzelsede kurtulsam uykusuz kalayim ac susuz kalayimda o iyilessin yaOy kuzum cok gecmis olsunnn.... Dikkat etmek lazm tabiii. Iyı mi şimdi mehmet aliiikıyamam ya paşayaa
Kizlar selamlarrr herkesee...
Ya kiz bebek anneleri sorum sizee ya da bilgisi olan varsa da cevaplasin tabi memnun olurumm.
Bebeginin vajinasinda yapisiklik olan var mi??? Ben bu konuda cok cok hassas davraniyorum, yani cok da uzuluyorum gecen muayede doktor yapisiklik var dedi, krem kullandik acilmisti kendim goruyordum ama simdi yeniden olmus sanirim, tekrar krem killanayim diye dusundum ama emin de olamadim. Yaaa of hassas bi bolge oldugu icin de kizimi rahatsiz ediyo gibi hissediyorum cok canm skiliyoo... Insallah bi sorun olmaz acilir tekrarr... Binseyi hatali mi yapiyorum acaba benn
Ay insallah bizimde uykularimiz uzar artik yaaaa,geceleri deli ediyor beniBen de bi süre ana kucağında uyuttum canım bir haftadır kendi yatağına koyuyorum. Eskiden sallamadan uyumuyodu ana kucağı rahat oluyodu. Ama şimdi uyuduğunda eskisi gibi çok hemen uyanmıyo yatağı benimkinin yanında daha kolay oldu bana da . Ana kucağında uyurken salonda yatıyodum ben de :)
Başın saolsun cnm kim bilir tek basına ne zor günler geçirdin Allah'ım her işini kolaylaştırsın sana kimseyi aratmasın inş
Mekanları cennet olsun inşallah .. Kesinlikle katılıyorum Bebek'ler bize değil biz bebeklere ayak uyduruyoruz
Insallah canim. Bende su kaynatip kaynatip getiriyorum odaya. Peteklere su koydum iste aynen nemli tutmaya calisiyorum. Ama hala tek burnu cok pis tikali.
Canim tek burnu hala hiril hiril sumuk var acaip cekip cekip duruyorum da tikali hala. Burnu kipkirmizi oldu serumla otribebeyle cekmekten. Hapsurdukca da cekiyorum cunku super sumuk cikiyo hapsurunca cok sukur :) ay bi duzelsede kurtulsam uykusuz kalayim ac susuz kalayimda o iyilessin ya
Daha önce hiç ordan bişey aldınmı çok ucuz görüyorum ama doğrumudur ne zamanda gelir krgo parası nedir buranın kredi kartıyla alınırmu bişey bilmiyorumsen nasıl alıyorsun
Ay demekki ataktayiz,cok garip geldi bana daha anlamli bakiyor artik,artik besigine alistirayim diyorum. Ama gece de bizimki 1.5 saatte hemen uyaniyor mama icin,cok zor olcak bana gece zombi gibo gezecem o zamanda. Of bilemedim,4. Ayi mi beklesem acaba, yatagina alistirabilrn varmi
Ben torba gibi olanlardan aldım canım içine zaten giyilen normal tulum giydiriyorum üstüne de torba olan uyku Tulumu geçiriyorum battanite yorgan yerine geçiyo hem böylece daha rahat hareket ediyor
Cok iyi yontemmis vallahiBunu okuyunca aklıma ilk kızımda
Birtürlü Buhar makinası burda bulamadığım gün geldi :))
Sinirden yatak odasına kiteli götürüp fişe takıp orda su kaynatmıştım kapağı açık şekilde
Ortalık buhar alanına dönmüştü
İşe yaradı yani fazlasıyla
Kimseyi yakmadım şükür
Canim ben 1-2 saati gecirmiyorum mamayi,sogudugunda atiyorum,yada bir kerede daha benmari ilistiriyorum o kadar.Kızlar bebişe mama verenler
Ben şimdi misal 90 yada 120 yaptım içmedi
Bu mama nekadar süre dışarda kalabiliyor
Üstünü okudum içmezse dökülecek yaRına kullanılmayacak yazıyor
Onu biliyoruz
Ama hemenmi dökülmeli yada 1-2 saat felan durabilirmi ? Bunu merak ediyorum şimdi akşam akşam
Kızlar bebişe mama verenler
Ben şimdi misal 90 yada 120 yaptım içmedi
Bu mama nekadar süre dışarda kalabiliyor
Üstünü okudum içmezse dökülecek yaRına kullanılmayacak yazıyor
Onu biliyoruz
Ama hemenmi dökülmeli yada 1-2 saat felan durabilirmi ? Bunu merak ediyorum şimdi akşam akşam
Ay ne guZel en bastan oyle alistirmissin,ben ayri oda yaptim,haliyle gelen giden oldu onlarda gece cocuga bakarken hep besiginden alip yanlarinda uyuttular,bende haliyle yanindan ayrilamadim ondan sonra,dun aksam besigi odaya aldim,besikte yatirdim ama benim icin cok yorucu oldu,bizim cocuk 1,5 saate bir uyaniyoe mama icin . Yanimda oldugunda daha klaydi,en iyisi uyku suresi uzadiginda yatagina alistirmaya calisayim o zaman daha iyi olur sanirimBiz aynı odada yatıyoruz canım, ben hiç yanıma almadım hep kendi yatağında yatıyor kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?