Eylul 2014 de evlenince tamamen yerlestim kaderdasim :) ondan once uniyi burda okudum halamlar burda ama hic arayip sorup gelmezler. Alistim alismasina ama iste insanin yillardir yasadigi yeri ozlemesi diye bisi var :) sen ne zaman geldin alistin mi :)Hadi ya kader arkadasim benim :) nekadar oldu senin geleli alisabildinmi
Sagol canim vallahi petekler yaniyo oda kurutuyo bu ankaranin havasida kuru zaten. Cocuklar mahvoluyor. Nasil dolmussa cocuk yutkunamadi ya agzindan tukurukler balon balon oldu akti hep. Goturdum buhar icin su kaynattim odaya koydum peteklerin ustune sular koydum ne bilim bisiler yapiyorum iste duzelir biraz insallah. Sizlerde dikkat edin canim cidden cok kotu agliyo ya bende oturdum onla agladimYaa cok geçmiş olsun tatlımm bnm oğluşmda çok tıkanıyor valla bmm bile tıkanıo geceleri kuru hava :/
Canım bebeğini kucağına aldığında onun sana ne kadar muhtaç olduğunu gördüğnde acısa bile kendini asla çekemezsin merak etme. Doğum öncesi hassasiyet yaşamadım. Ama doğumdan sonra bir ara bir meme mi tuttuğunda çok acıyordu. Göğüs kalkanı ile çözdüm. Doğumdan önce soğan sürmek ya da e vitamini kapsül kullanmak da işe yarayabilir bu konuda doktoruna danışabilirsin.Merhaba Agustos anneleri, yavrularinizi gule gule buyutun ve darisi basimiza
Tecrube ettiginizden sizlere sormak isterim ki .... Simdi ben gebeligimin 2. ayindan beri gogus ucun olusan hassasiyet devam ediyor, boyle dokunsam sizliyor falan. (Malum hormonlar, sut hazirligi falan ) Ama bu hassasiyet ilk sut verisinizde size ne kadar engel oldu. ( Hassasiyet duymayanlar tabii cok sansli ) Ama benim gibi olan varsa deneyimlerini merak ediyorum. Bebegin yanlis yakalamasindan dogan problemler degil benim merak ettigim. O hassasiyet devam ederken , dogum sonrasi yasananlar. Ilk emzirme de , yapamiyorum demekten cok korkuyorum. Sut gelince o sizi azaliyor mu acaba ?
Varsa tabii icinizde , cevaplarsaniz cok sevinirim.
Hadi ua uzuldum valla cunku insan bi tanidik yuz ariyor .ozlemez oluurmu eyy istanbul diyorum trafigini bile ozliycegim aklima gelmezdi bazen :)) benim tam 1 yil oldu yeni sayilirim.anliycagin tam anlamiyla pek alistigim soylenemez.allah yardımcimiz olsun:))Eylul 2014 de evlenince tamamen yerlestim kaderdasim :) ondan once uniyi burda okudum halamlar burda ama hic arayip sorup gelmezler. Alistim alismasina ama iste insanin yillardir yasadigi yeri ozlemesi diye bisi var :) sen ne zaman geldin alistin mi :)
Evet haklısın sert ama kokusu falan yoktu bende iyidir belki demiştim başta kullandım işte pişik oldu bilmem ondan mıdır mustela almayı bende düşünüyorum.Huggies i beğenmedim ben çok sert geldi bana.uni baby yenidoğan daha güzel.daha nazik siliyor daha yumuşak.pişik kremi mustela kullanıyorum.memnunum ondan da.
Tam testislerin altı bildiğin tahriş olmuş gibiydi,daha bastırmadan kullanıyorum,bayağı da almıştım,bitsin kullanmam bi daha huggise.uni baby yenidoğana devam:)Evet haklısın sert ama kokusu falan yoktu bende iyidir belki demiştim başta kullandım işte pişik oldu bilmem ondan mıdır mustela almayı bende düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun cnm iyi yapmışsın o halde beklememekle ben kendim temizliyorum SOĞAN koydum odaya bide nemli tutmaya çalışıyorum şimdilik daha iyi gibi inş bi daha yasamayız cnmelffth3 canim ben cok agladi dayanamadim goturdum hastaneye esim izin aldi geldi nefes alamiyodu. 3 kere burnunu cektiler hala tikali gunde 6 kere en az serum yap cek dedi. Ama cocuk biraz rahatladi agladi agladi koca hortumu soktular burnuna biraz daha iyi.
Bana bepanten iyi geldi cnm sudokremde olur peki bezi ya da Islak mendili değiştin mi kiBeneğinizin vücuduna zeytin yağı kullanıyor musunuz? Hangi marka zeytin yağını kullanıyorsunuz kızlar bebeğimin poposu pişik oldu ne yaptıysam geçmedi zeytin yağı sürmek istiyorum faydası olur belki.
55 günlükTabi ki canim masallah minik kuzuya :) kac günlüktü senin bebis ?
Evet canim sag kalca 63 sol kalca 58 cikti tekrar bakilacak t2a riye geviyormus gorumcem dun meutte bakti giturene kadar cift bez bagla dedi dunden beri cift bagliyorum bu hafta ici tekrar goturucrz icim icimi yiyorUsg de sorun mu çıkmıştı canm
Soğuk buhar makinasi kullaniyoruk arti sogan da kesip koydum ama hala biriltimiz var gecmediKizlar buhar makinasi cidden ise yariyor mu? Burun hiriltisinda level atladik iki gundur yarin belki doktora gideriz esim izin alabilirse
Sagol canim vallahi petekler yaniyo oda kurutuyo bu ankaranin havasida kuru zaten. Cocuklar mahvoluyor. Nasil dolmussa cocuk yutkunamadi ya agzindan tukurukler balon balon oldu akti hep. Goturdum buhar icin su kaynattim odaya koydum peteklerin ustune sular koydum ne bilim bisiler yapiyorum iste duzelir biraz insallah. Sizlerde dikkat edin canim cidden cok kotu agliyo ya bende oturdum onla agladim
Kizlar biz 74 gunluguz bugun,benimki acayip hareketler yapmaya basladi,demistim sabahta,kendi kendine kalkiyor ama gotunun uzerine daha oturamadigi icin geri yatiyor. Az once parmagimi aldi tek tek damaklariyla isirdi,cok kasiniyor olmali,bugun 1 saatte bir 120-150 cc arasi mama icti ve hala da iciyor, uyku sadece yarim saat derin uyuyabildi , damaklari kasindigi icin surkeli mama istiyor anladigim kadairyla, doymus oldugu halde iciyor ve sonrada fazlasini cikariyor,goZler faltasi gibi,odadan ciktigimi gorduugu an katila katila agliyor. Surekli sesli sesli guluyor ve aguluyor. Biberonu gorunce gulumsuyorve hemen kapiyor. Bugun cok hizli ilerlemelerde bulundu,ben hizina yetisemedim
Hametan kullanıyorum başta iyi gelmişti ama şimdi faydası yok gibi pamukla temizlemeye başladım dünden beri bezde baştan beri prima kullanıyoruz böyle pişik olmamıştı hiç.Bana bepanten iyi geldi cnm sudokremde olur peki bezi ya da Islak mendili değiştin mi ki
Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun 2-3 hafta sürmemişti sanırım ama sürekli kremle gögüs ucun hiç kuru olması n emzirirkenMerhaba Agustos anneleri, yavrularinizi gule gule buyutun ve darisi basimiza
Tecrube ettiginizden sizlere sormak isterim ki .... Simdi ben gebeligimin 2. ayindan beri gogus ucun olusan hassasiyet devam ediyor, boyle dokunsam sizliyor falan. (Malum hormonlar, sut hazirligi falan ) Ama bu hassasiyet ilk sut verisinizde size ne kadar engel oldu. ( Hassasiyet duymayanlar tabii cok sansli ) Ama benim gibi olan varsa deneyimlerini merak ediyorum. Bebegin yanlis yakalamasindan dogan problemler degil benim merak ettigim. O hassasiyet devam ederken , dogum sonrasi yasananlar. Ilk emzirme de , yapamiyorum demekten cok korkuyorum. Sut gelince o sizi azaliyor mu acaba ?
Varsa tabii icinizde , cevaplarsaniz cok sevinirim.
Ay demekki ataktayiz,cok garip geldi bana daha anlamli bakiyor artik,artik besigine alistirayim diyorum. Ama gece de bizimki 1.5 saatte hemen uyaniyor mama icin,cok zor olcak bana gece zombi gibo gezecem o zamanda. Of bilemedim,4. Ayi mi beklesem acaba, yatagina alistirabilrn varmiOy masallah abimin adasima :)atak donemi demekkii ..
Ben torba gibi olanlardan aldım canım içine zaten giyilen normal tulum giydiriyorum üstüne de torba olan uyku Tulumu geçiriyorum battanite yorgan yerine geçiyo hem böylece daha rahat hareket ediyorYa kızlar kızıma uyku tulumu alıcam ama hangisi daha kullanışlı olur sizce torba gibi olanlar mı yoka giyilenler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?