2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

bende onu kullanmaya başladım faydasını da görüyorum çok şükür ama hala akşam saatlerinde aglama durumu var. insşallah bizimki de geçicidir...

Arkadaşlar bugün öğlen benim kızın uykusu vardı ama apartmanda ses olduğu için uyuyamadı ve akşam ki gibi katıla katıla ağlamaya başladı. Acaba diyorum akşama geçişi hala kavrayamadı mı? Gündüz az az da olsa uyuyor gece de 2 saatte bir uyanıyor. Ama sabahtan akşama geçişte uyuyamıyor. Uyumadıkça da ağlıyor. Acaba uykusuzluktan mı yoksa kolikten mi? Siz o saatlerde nasıl uyutuyorsunuz neler yapabilirim bunun için?

bende onu kullanmaya başladım faydasını da görüyorum çok şükür ama hala akşam saatlerinde aglama durumu var. insşallah bizimki de geçicidir...
Bzmkide kolik aksam ustu Bi basliyo gece yarima kadar http://www.hepsiburada.com/akel-svava-yayli-bebek-hamagi-p-HBV000000G6V0?magaza=akel ben bu salincaktan aldm bir yakinim tavsiye etti.yayli bi salincak asagi yukari salliyosn annda susuyor.cok rht ettim.ne bel klmisti ne bcak cok yoruluyodm

Antibiyotikler genelde ishal yapar keski uyarsaymış Tmm çocuğa belki farklı bi zarar vermiyo ama Ishal yapıyo olmasıda bişey ama Dr önemsememiş belli ki

Bizde gazdan dolayı ağlama pek kalmadı mızıldanıyo arada o kadar uyanıkkende başkalarının elinde aglıyo anca ben onla konuşup oynarsam susuyo arada bu Kadar'da olsun diyorum şükür

Walla bizde tüm çareler tükenince battaniyeye koyup sallıyoruz bi tek o susturuyo o durumlarda

elffth3 canim ben cok agladi dayanamadim goturdum hastaneye esim izin aldi geldi nefes alamiyodu. 3 kere burnunu cektiler hala tikali gunde 6 kere en az serum yap cek dedi. Ama cocuk biraz rahatladi agladi agladi koca hortumu soktular burnuna biraz daha iyi.

Beneğinizin vücuduna zeytin yağı kullanıyor musunuz? Hangi marka zeytin yağını kullanıyorsunuz kızlar bebeğimin poposu pişik oldu ne yaptıysam geçmedi zeytin yağı sürmek istiyorum faydası olur belki.

Canim bu nasil kuruluyor tavana mi baglaniyor? Bizde hamak aldik bir süre onda durdu şimdi onu da istemiyor. Normalde bebek arabasiyla disari cikardik uyurdu hemen bugun markete gidelim dedik yolda bir basladi aglamaya susmuyor geri donelim dedik dönerken baktık uyudu öyle gittik markete.

Bizde gazdan dolayı ağlama pek kalmadı mızıldanıyo arada o kadar uyanıkkende başkalarının elinde aglıyo anca ben onla konuşup oynarsam susuyo arada bu Kadar'da olsun diyorum şükür

Tabi ki canim masallah minik kuzuya :) kac günlüktü senin bebis ?

Ilık su ve pamukla temizliyorsan sonrasında iyice kurula bn normal tuvalet kağıdıyla kırıluyorum öyle geçmişti zeytin yapı fln gecirmedi soğuk pres sızma zeytinyağı olsun yeter canm gecmiş olsunn

Yaa cok geçmiş olsun tatlımm bnm oğluşmda çok tıkanıyor valla bmm bile tıkanıo geceleri kuru hava :/

Bizimkide arabada uyurdu son bi kac seferdir cok aglamaya basladi .tavana kuruluyo canim.ayakta sallamaylada agliyosa yatiriyorm ona.aninda susuyo altli ustlu salliyosn yayli oldugu icin cok hosuna gidiyor .cok aglaynca guclu biri asagi yukari hoplatsin susuyosa bu salincak sizdede ise yarar

Evet işte bu yüzdende onlarla daha iyi komşu, arkadaş olup anlaşabiliyorum.
Bu yüzden o insanları daha çok seviyorum
Ne dedikodu , ne laf , nede sorun yaşıyorsun böylelikle
Evet ben de yabancı arkadaşlarımla daha iyi anlaşıyorum.
Teknisyen değil tekniker kuzum.ahahaha beni canlı kanlı görmeden rüyanda gördün he..gerćekten fareli mareli ne rüyaymış..

Kizlar selamlarrr herkesee...
Ya kiz bebek anneleri sorum sizee ya da bilgisi olan varsa da cevaplasin tabi memnun olurumm.
Bebeginin vajinasinda yapisiklik olan var mi??? Ben bu konuda cok cok hassas davraniyorum, yani cok da uzuluyorum gecen muayede doktor yapisiklik var dedi, krem kullandik acilmisti kendim goruyordum ama simdi yeniden olmus sanirim, tekrar krem killanayim diye dusundum ama emin de olamadim. Yaaa of hassas bi bolge oldugu icin de kizimi rahatsiz ediyo gibi hissediyorum cok canm skiliyoo... Insallah bi sorun olmaz acilir tekrarr... Binseyi hatali mi yapiyorum acaba benn

Ilık su ve pamukla temizliyorsan sonrasında iyice kurula bn normal tuvalet kağıdıyla kırıluyorum öyle geçmişti zeytin yapı fln gecirmedi soğuk pres sızma zeytinyağı olsun yeter canm gecmiş olsunn
Daha öncedende pamuk kullanmıştım bıraktım huggıesin natural care ıslak mendilini kullanmaya başlamıştım iyi gibiydi sık sıkta değiştiriyorum altını ama neden bole oldu anlamdım şimdi tekrar başladım pamukla temizlemeye inşllh geçer zeytin yağı suruyordum bende yarına kadar hafiflemezse yeni bir pişik kremi alacağım artık.

Huggies i beğenmedim ben çok sert geldi bana.uni baby yenidoğan daha güzel.daha nazik siliyor daha yumuşak.pişik kremi mustela kullanıyorum.memnunum ondan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…